Forum
haj:*

Odločila sem se, da naredim novo temo. Iz naslova ste lahko že videli, da bom imela svojo revijo.O njej bo o vsem (o slavnih, glasbi, modi, o zdravju, športu, hobijih, notri bodo tudi razni kvizi za razvedrilo itd.) Če vam je kakšen zvezdnik pri srcu, spodaj napišite in pisala bom tudi o njem. Skratka upam da vam bo revija ušeč & da jo boste brale. če želite da bom nadaljevala morate spodaj napisati next ali nadaljuj!:*
jutri napišem prvi članek:3
10. februar 2013
u113544
u113544
next :3
10. februar 2013
u120057
u120057
zakaj ne danes????????????'
10. februar 2013
saj bi,sam nimam časa;3
10. februar 2013
u120057
u120057
zaj ne?
10. februar 2013
u120057
u120057
zkaj ne??????????????????????
10. februar 2013
učit se morem it,oprosti.jutri bom zagotovo napisala članek:*
10. februar 2013
Neeekšt.!
Lahko kaj v Edu Sheeranu napišeš??;3
10. februar 2013
u89857
u89857
Next
10. februar 2013
u121128
u121128
next
10. februar 2013
u118409
u118409
Next
10. februar 2013
u120057
u120057
next
11. februar 2013
next
11. februar 2013
next
11. februar 2013
neeeext
11. februar 2013
zaenkrat še nisem našla kaj zanimivega o Edu Sheeranu,ampak ti obljubim, da bom v prihodnjih dneh kaj našla in objavila.(:

_________________________________________________________
10 filmov, ob katerih ti bo zaigralo srce1. VALENTINOVO
Režiser zabavnih romanc Čedno dekle in Princeskin dnevnik sledi ljubezenskim prigodam desetih ljudi, ki v kaotičnem Los Angelesu vsak na svoj način doživljajo praznik vseh zaljubljencev – valentinovo. Neizpolnjena romantična hrepenenja v nekaterih prebudijo nepričakovana ljubezenska priznanja, med tem ko v drugih vsiljivi in vedno manj doživeti praznikvzbudi nerazložljiv odpor. A vse romantične zgodbe in usode se na tragičen ali vesel način prepletejo v veliko skrivnost ljubezni.

2. BELEŽNICA
Ostareli Noah (R. Gosling) redno obiskuje Allie (R. McAdams), staro, napol senilno žensko, ki biva v domu za starejše. Noče je dolgočasiti z govoričenjem o svojem monotonem vsakdanu, zato se odloči, da ji bo prebral zgodbo, zapisano v stari beležki. V njej je namreč podrobno opisano pričevanje mladega para iz štiridesetih let, katerega strastna veza je bila prekinjena po ločitvi med drugo svetovno vojno. Poleg takratnih razmerij v državi je bilo glavni razlog za ločitev ljubimcev prigovarjanje Alleinih staršev, pripadnikov visokega meščanskega razreda, ki so smatrali, da Noah ni primeren moški zadnjo. Sedem let kasneje se je par zopet srečal in se, kljub zavesti o popolni razcepitvi njunih življenjskih poti, ni mogel upreti skušnjavi, da svoji ljubezenski zvezi da novo priložnost.

3. MU PAČ NI DO TEBE
Prepoznavanje ljubezenskih znakov je vse prej kot lahka naloga, kar ugotovi tudi romantična Gigi, ko skuša omrežiti čednega Connorja, a pristane pri njegovem prijatelju Alexu. Connorja bolj zanima fatalna pevka Anna, a ta se spogleduje z Benom, ki že dolgo ni več srečen v zakonu z Janine. Težave s poroko ima tudi Neil, ki se ustraši snubitve dolgoletne partnerke Beth, zato se razideta, prav nasprotno pa po novi zvezi hrepeni urednica Mary, kar prekriža poti vseh vpletenih v kaotičnem vrtincu romantičnih nesporazumov.

4. MOŠKOŽENSKE ZADEVE
Najstnika Nell in Woody sta soseda, ki se nikakor ne moreta prenašati, toda po spletu nenavadnih okoliščin se Nell znajde v Woodyjevem telesu in obratno. Šokirana nad novo podobo in vsemi težavami nasprotnega spola, ki jih do sedaj sploh nista poznala, skušata znova najti pot v stara telesa, toda staro sovraštvo ju vodi v niz zabavnih katastrof. Ko se že zdi, da bosta drug drugemu povsem uničila življenji, se vendarle odločita sodelovati, med druženjem pa počasi spoznavata, da si morda vendarle nista tako zelo različna.

5. PRAVZAPRAV LJUBEZEN
Pravzaprav ljubezen je romantična komedija, ki si jo boste ogledali, ker se vam že predolgo kolca po filmih, kot so bili Štiri poroke in pogreb, Notting Hill in Dnevnik Bridget Jones. Zvezdniška zasedba, izvrsten scenarij, malo cukra in malo grenkobe, predvsem pa veliko britanskega humorja.

6. PRESTOPNO LETO
Uspešna mestna lepotica Anne že dolgo časa pričakuje zaročni prstan izbranca Jeremyja, zato mu sledi na Irsko, kjer želi izkoristiti starodavno tradicijo, da lahko zadnji februarski dan prestopnega leta ženska zaprosi za roko moškega. Toda potovanje se spremeni v nočno moro, saj obtiči na podeželju z neotesanim domačinom Declanom. Na poti proti Dublinu se zapleteta v številne zabavne katastrofe, ki ju počasi zbližajo, kar v Anni prebudi dvome o pravem pomenu iskrene ljubezni.

7. DRAGI JOHN
Narednik specialnih sil kopenske vojske John Tyree je doma na dvo-tedenskem dopustu iz Nemčije. Spozna Savannah Curtis, ki je na spomladanskih počitnicah. John in Savannah se noro zaljubita. Ko mora ona iti nazaj na faks mu obljubi, da mu bo pisala naslednjih 12-mesecev, dokler se ne vrne k njej po koncu služenja. Njuna ljubezen se znajde na preizkušnji, ko se John ponovno prijavi na odpoklic zaradi napada 11. seprembra.

8. SEKS V MESTU
Ko gre za dimenzije filmske slike, nedvomno velja, da je večje boljše! Seks v mestu na velikih platnih obljublja, da bo končno odgovoril na vprašanja, ki se že tako dolgo vlečejo. Se bosta Carrie in izmuzljivi gospod Živina končno poročila? Lahko Samantho resnično zadovolji le en moški? Bo Charlotte sploh kdaj zanosila? Lahko Miranda in Steve res živita srečno do konca svojih dni? V filmu igrajo vse štiri igralke iz serije: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis in Cynthia Nixon, prav tako pa se kot Živina vrača Chris Noth.

9. GOLA ZABAVA
Režiser romantičnih komedij Moja super bivša in Šest dni, sedem noči raziskuje nenavadno razmerje dolgoletnih prijateljev Adama in Emme, ki nimata prave sreče v ljubezni. Da bi se izognila novim razočaranjem, se sporazumno odločita za zvezo brez obveznosti, v kateri si delita le posteljne radosti. Adam kljub temu ne zdrži brez romantičnih čustev, ki jih Emma hladnokrvno zavrne. Toda muhasta ljubezen kmalu premeša karte in povzroči nove romantične težave.

10. SEKS V MESTU 2
Večne prijateljice in najbolj vroče newyorške modne poznavalke se znova znajdejo na razpotju življenja, saj ugotovijo, da je ljubezen še vedno velika uganka. Carrie se sooča z ljubosumjem, Charlotte in Miranda se borita s težavnim družinskim življenjem, Samantha pa skuša ostati večno mlada. Odločijo se za oddih, zato New York zamenjajo za vroči Abu Dabi, kjer se podajo na puščavsko avanturo, doživijo nepozabno orientalsko razkošje, izklesani arabski mladeniči in že skoraj pozabljene ljubezni iz preteklosti pa poskrbijo za številne romantične skušnjave.

_________________________________________________________
Emma Watson: Nehajte skrbeti za Kristen!Veliko je oboževalcev slavnega para Robsten, ki jih še vedno skrbi za Kristen Stewart. Vroče vprašanje, ki jim ne pusti spati je predvsem, ali se je zvezdnica res pobotala s svojim fantom, Robertom Pattinsonom, ali pa je vse le prevara medijev? Sta ponovno srečna skupaj? Si Kristen zasluži srečo? Emma Watson se je na situacijo odzvala v intervjuju za italjansko izdajo revije Vanity Far Italy:
“Tisti, ki jo kritizirajo, so isti ljudje, ki mislijo, da je biti bogat in slaven enako biti posut z nekakšnim magičnim praškom, ki naredi življenje popolno. Nič ne more iti narobe v tem popolnem svetu. Za te ljudi, si Kristen zasluži vse slabe stvari, ki so ji jih ljudje vrgli v obras, ker je imela neverjetno življenje in ga je uničila. Ne vem, kako naj to pojasnim, a gotovo ni popolno. Mislim, da so se mediji spravili nanjo na zelo grozen način. Kristen je človek, tako kot vsi drugi, poleg tega pa je še zelo mlada,”je Emma vzela v bran Kristen.
Dodala je še: “Vsi delamo napake, vsi. Ni pošteno, da se nekatere ima javno last. Po eni strani, lahko razumem, zakaj se je to zgodilo. Ljudje so se počutili zelo vključene v njen odnos z Robertom Pattinsonom. Res pa je tudi, da sta oba naredila vse, kar je bilo v njuni moči, da bi svoje razmerje držala tako daleč stran od oči javnosti, kot je le mogoče.”

_________________________________________________________
DEMI LOVATO: Podrobno se je razgovorila o svojem ljubezenskem življenjuDemi razkriva, da bo zdaj veliko bolj drugačna punca, kot takrat, ko je imela težave sama s seboj in se je morala bolj osredotočiti nase. Povedala nam je, kakšno dekle je bila včasih in kakšno dekle bo zdaj:
Zdaj sem v kraju, kjer lahko končno zaupam in ljubim in sem lahko boljša oseba za moškega, namesto da bi bila stalno viseča punca, ki je hitro ljubosumna. Mislim, da je zelo nezdravo, kadar se punce partnerju preveč predajo in pozabijo na prijatelje ter na družino. To sem naredila tudi jaz. Vedno sem iskala neke motnje, ker sem se tako bala biti sama. Zadnje leto sem posvetila sebi in bilo je neverjetno. Več sem se naučila v tem letu kot v celi moji karieri in resnično verjamem, da je bilo to zaradi tega, ker sem se posvečala sebi in ne fantom.
To je odlično, Demi! Si tudi ti, tako kot ona, vzameš kaj časa zase?

_________________________________________________________
Little Mix: misli o članicah skupineKo smo opravljali intervju s članicami skupine Little Mix, smo se pravzaprav igrali igro. Vsaka izmed njih je morala opisati druge tri članice, pri tem pa je za vsako posebej morala uporabiti le eno besedo. Te zanima, kaj so povedale?

Leigh-Anne pravi:

Jade: ”Prav gotovo je Jade zelo organizirana.”
Jesy: ”Rekla bi, da je Jesy zelo močnega duha.”
Perrie: ”Perry je zelo srečna.”

Perrie pravi:
Jade: ”Jade ne bi mogla biti pametna, saj je v resnici zelo inteligentna.”
Jesy: ”Jessy je tako pozitivno razpoložena.”
Leigh-Anne: ”Ima zlato srce.”

Jesy pravi:
Jade: ”Rekla bi, da je Jade ljubka.”
Leigh-Anne: ”Rekla bi, da je Leigh-Anne zabavno trčena.”
Perrie: ‘‘Ona je svobodna.”

Jade pravi:
Jesy: ”Jesy je zabavna.”
Leigh-Anne: ”Rekla bi, da je bolj neredoljubna.”
Perrie: ”Jaz bi jo opisala kot peneča.”

_________________________________________________________

next?:*
če vam je kakšen zvezdnik pri srcu, spodaj napišite in pisala bom tudi o njem.
11. februar 2013
u118409
u118409
nnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeexxxxxxxxxttttttttttttt
11. februar 2013
u118409
u118409
pa soy k smetim se prjaviš plissssss http://www.igre123.com/forum/tema/top-model-z-kuzki/50403/
11. februar 2013
na tej temi NE OGLAŠUJTE. hvala.
drugač pa bom nadaljevala jutri.vsak dan napišem en članek:*
11. februar 2013
u118409
u118409
ok sory
11. februar 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekšt.!Ed Sheeran, pliiiis!;33 Pa boljše piše od vstalih, ki samo kompilcirajo!-.-"c:
11. februar 2013
-ja,se bom potrudila,posebno zate hehe:*
kaj? oprosti,ne razumem kaj si napislaa c:
11. februar 2013
u118409
u118409
next
11. februar 2013
nextt
11. februar 2013
nextii super revijaaa:**
11. februar 2013
nextiii
11. februar 2013
u113544
u113544
neext
11. februar 2013
u26376
u26376
neeeeeeeeeext
12. februar 2013
u56210
u56210
neext
12. februar 2013
aww,hvala za tok nextov:*

______________________________________________________________
FOTO Modna poslastica na grammyih: Kaj so nosile zvezdnice?Taylor Swift se je odločila za prekrasno do tal segajočo belo obleko v stilu grške boginje J. Mendela, medtem ko se je britanska zvezdnica Adele odločila za rdečo obleko.
Jennifer Lopez je bila tokrat ena izmed najbolj drznih v črnioi obleki z visokim razporkom, družbo na rdeči preprogi pa ji je delal njen fant Casper Smart. Parček je med podelitvijo sedel poleg hollywoodskega para, Nicole Kidman, ki je blestela v zlati obleki in Keitha Urbana, veliko pozornosti pa sta pritegnila tudi Rihanna in Chris Brown.
Tokrat sta se namreč prvič pojavila na rdeči preprogi kot parček odkar sta spet skupaj. Rihanna je izgledala prekrasno v rdeči prosojni obleki, Chris pa se je odločil za belo.
Katy Perry je poudarila svoje obline z zelenim Guccijem, Beyonce pa je popestrila stvari s črno-belim kombinezonom.

______________________________________________________________
David Beckham: Victorio podprel na njeni modni revijiKljub temu, da je šele prestopil v nov klub in ima zato v pariškem Saint-Germainu obilo obveznosti, je David vseeno prišel v New York in ženi podporo nudil iz prve vrste ob modni pisti. Uspešno modno revijo, ki jo je od začetka do konca budno opazovala perfekcionistka Victoria, sta zakonca Beckham, že tradicionalno, skupaj z malo Harper Seven proslavila v svoji najljubši restavraciji Balthazar v newyorški četrti SoHo.

______________________________________________________________
Zvezdniški videz: Kakšne pričeske bodo trendi to pomlad?Zvezdnice narekujejo modne in lepotne trende. To pomlad bodo priljubljeni predvsem kodri in prečka na sredini, neurejene fige, kitke, polizani lasje in visoki čopi!

______________________________________________________________
LIAM & MILEY: Določila datum poroke!Miley Cyrus in Liam Hemsworth sta določila datum svoje poroke! Žal pa to ne pomeni, da ga bosta delila še s kom drugim. Vir je namreč razkril:
”Ko bosta pripravljena, takrat bosta dala ljudem vedeti, kdaj bo. Ne mudi se jima, da bi za kogarkoli morala kaj narediti, kar se tiče tega, bosta vse naredila pod svojimi pogoji. Njuno razmerje ne bi moglo biti boljše. Sta srečna in zaljubljena in to je tisto, kar jima pomeni največ. Miley ni [legalno] poročena. Vse skupaj govori metaforično. V njenih imslih je že poročena z Liamom in zanjo ne obstaja nihče drug kot on.”

______________________________________________________________
NASVET: V težavah naj ti pomagajo barve!Šola, ljubezen, starši … in še kup drugih dejavnikov je,ki vplivajo na tvoje počutje! To, da se v svojem telesu dobro počutiš, je osnova za zdravo življenje, a kaj ko je včasih stres enostavno pretežak, da bi ga vzdržal/a? Mogoče si v šoli ‘pokasiral/a’ prvo slabo oceno, čeprav si se učil/a več dni. Mogoče te je tvoj/a punca/fant prevarala s tvojim/tvojo najboljšim/o prijateljem/ico? Mogoče so te starši po krivici obdolžili nečesa, kar nisi storil/a? Mogoče moraš do naslednjega dne napisati esej za slovenščino, pa nikakor ne najdeš ideje, kako začeti? Mogoče… Veliko je razlogov, zakaj se tvoj dan lahko spremeni v nočno moro. Mi ti predstavljamo, kako si lahko vsaj delno ublažiš stres s pomočjo barv!
Barvno terapijo uporabljajo že več kot tisoč let in terapija sloni na dejstvih, da vsaka barva oddaja energijo na različnih frekvencah in je povezana z določenimi čustvi. Kot pravijo strokovnjaki, moramo v življenju vedno iskati ravnotežje vseh barv, ki nas obdajajo, saj lahko prevelika količina ene in pomanjkanje druge barve privede do porušitve našega imunskega sistema.
Barvno terapijo lahko uporabljaš v vsakdanjem življenju – od barve posteljnine do barve oblačil, ki jih boš jutri oblekel/oblekla za v šolo. Pravilna barvna kombinacija te lahko namreč v danem trenutku sprosti, napolni z energijo, potolaži ali pa ti da ustvarjalno energijo.

Preberi si, kakšne so energije posameznih barv!

Rdeča barva; barva dodatne energije, poguma, vitalnosti
Rdeča barva je primerna za dneve, ko se ti nič ne da, ko ti primanjkuje energije. Rdeča te namreč napolni z energijo, z vitalnostjo, samozavestjo in težave boš reševal/a kot po tekočem traku!
Rumena barva: barva razuma, samozavedanja in veselja
Rumena barva je odličen antidepresiv! Pomagala ti bo pri razumevanju življenja, te spodbudila k samozavedanju in ti celo pomagala pri izboljšanju spomina! Če imaš pri učenju težave, potem ti bo rumena barva pomagala pri koncentraciji, razumevanju nove snovi… Kakšen rumen dekorativni element na tvoji mizi, kjer se učiš, torej ne bo odveč!
Modra barva: barva sprostitve, zdravja, znanosti, modrosti
Modra barva je tista barva, ki te bo po napornem dnevu dobro sprostila in ti ob enem pomagala izboljšati tvoje komunikacijske spretnosti, zbistrila pa ti bo tudi tvoje zmedene misli. Pižama v modri barvi je torej idealna rešitev za bolj učinkovit spanec!
Vijolična barva: barva inspiracije, kreativnosti, notranje sreče
Vijolična barva ti bo z veseljem priskočila na pomoč, ko boš obtičal/a pri pisanju eseja! Vijolična je namreč odličen spodbujevalnik tvoje kreativnosti, poskrbi pa tudi za notranjo pomiritev in vidno zmanjšuje stres!
Zelena barva: barva ravnovesja, miru, ljubezni
Zelena je še ena izmed barv, ki izredno pomirjajo tvojo psiho in zmanjšuje stres. Pomagala ti bo uravnovesiti tvoja čustva in tvoj razum. Svetlejši odtenki zelene barve ti pomagajo, da se bolj zaveš samega sebe in višjih duhovnih vrednot, temnejši odtenki pa spodbujajo harmonijo.
Poskrbi, da bo tvoj vsakdanjik v ravnovesju vseh barv, predvsem pa ne pozabi, da je vsak dan, ko se ne nasmejiš, izgubljen dan!

Smej se in bodi v barvah!

______________________________________________________________

Katera je izbrala lepšo barvo oblekice?Bella Thorne [desno] ali Sarah Hyland [levo]
(v naslednjem članeku, ki bo jutri ali pa že danes bom razlgasila,katera zvezdnica je po vašem izbrala lepšo barvo obleke:*
______________________________________________________________

next?:*
-ɢrιzlι вeαr.:З -obljubim,da dobiš kaj o Edu Sheranu.danes sem tole res na hitro napisala,se bom v prihodnjih dneh potrudila in res poiskala kaj zanimivega o njem.(:
12. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg