Forum
Hei! Odločila sem se,da napišem zgodbo ki ni resnična...
_____________________________________________________________________________________
Žiujo! Sem Melissa in živim v Londonu. Imam 2 najboši frendici in tudi FANTA! ja..pred kratkim sva se spoznala in hodiva komaj kakšen teden. Frendici pravita,da on ni zame ampak jaz se s tem definitivno absolutno NE strinjam!
V šoli mi gre odlično..no razen kemije,biologije,fizike in najhujše: matematike! Prav nič ne razumem pri teh predmetih..ne štekam prav NIČ! No,pač v tem razredu v katerem sem jaz se ti zmeša saj sem v 3.letniku srednje šole! Jupiii! Upam,da bova jaz in Tim zdržala skupaj do maturanskega plesa.
jazTimSerena (BFF)Blair (BFF)
04. junij 2012
u70391
u70391
next
04. junij 2012
u68138
u68138
nextyyyyyyy
04. junij 2012
next
04. junij 2012
Se 2 nexta pa nextam
04. junij 2012
No,danes je na mojo žalost ponedeljek in sicer urnik za današnji dan je tak:
1.ura-


2.ura-


3.ura-


4.ura-


5.ura-


6.ura-


7.ura-


to je to! itq že veste kaj sovražim tako da...No grem jaz rajši v šolo!
Nase potegnem sprane kavbojke in modro ohlapno majico z napisom: I HATE MATH! To majico vedno oblečem,ko imamo prvo uro matematiko. Obujem ši se črne petke in z motorjem odhitim v šolo! Blupp! Mesiččč! Pogledam na telefon in na ekranu se mi pokažeta dve sporočili. Ena je od mami druga pa od mojga TIMA!
1.sporočilo: Melissa danes z očetom prideva zelo pozno...pojdi si kupiti nove obleke! Denar je na mizi.
Mami
2.sporočilo: Hei Babe!
Pogrešam te...čakal te bom (kot vedno) pred šolo potem pa....saj veš!
XOXO sam twoj Timchy
JESSSS! dns grem u šoping in tim je tok sladek...zdej morm pa rajš hitr it da ga ne pustim na cedilu!


starša


my phone
10. junij 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeeext!
10. junij 2012
u70391
u70391
next
10. junij 2012
next
11. junij 2012
še en next
11. junij 2012
next
11. junij 2012
next
11. junij 2012
jutr dobite next al pa dns brez slikc
11. junij 2012
S svojim motorjem odhitim v šolo...tam me že čaka moj ljubi! Oh,kako ga ljubim! Lejte enostavno ČUDOVIT je!
Hitro stečem do njega in ga poljubim:Na hodniku se objemava dokler ne zaslišim ušivega zvonca,ki naznani pouk. Z roko v roki stečeva v razred kjer imava matematiko.
Najprej vam moram še nekaj razložiti: Na naši šoli imamo PLASTIKE (punce,ki mislijo da so popolne in so zeeelooo popularne-trpinčijo zgube=huala bogu da nisem zguba). V jedilnici smo razdeljeni v skupine: 1.PLASTIKE,2.NOGOMETAŠI,3.PIFLARJI,4.LIKOVNI ČUDAKI,5.ČUDAKI,6.TEHNIČARJI IN NAZADNJE ŠE (UBISTVU SO NAVIJAČICE NA 3.MESTU).
Jaz sedim z NOGOMETAŠI,KI SO DRUGI NAJBOLJ POPULARNI NA TEJ ŠOLI!
Z njimi sedim odkar sem pričela hoditi z TIMOM!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na žalost TIM sedi z PLASTIKO in sicer PLASTIKE so TRIIII!
1. Amanda-Amy
2. Valeria-Valy
3. Taylor-TayAmanda-glavnaValeria-pod...ne zanm se izrazitTaylor-tretja ampak vsi pravijo,da je Taylor najlepša in najpametnejša ampak zame so vse KURBE in so VAŽNE....Čisto vsi na tej ŠOLI mi ZAVIDAJO ker SEDIM Z TIMOM IN NJEGOVO NOGOMETAŠKO EKIPO-ON JE SEVEDA NAPADALEC!!! DDDDDD:*
Kiss Elena! :*
12. junij 2012
u68138
u68138
NEEEEEEEEEEEExT!!!
12. junij 2012
next
12. junij 2012
še 2 nexta
12. junij 2012
Usedem se v zadnjo klop on pa se usede poleg mene. Cel čas se dopisujeva in ja...spogledujeva. Dns je prvi september in jaz vstopam v tretji letnik srednje šole. (prav tako Tim). No pač amanda je že eno leto zatreskana v tima. Že od malih nog se sovraživa saj sem jaz zeloo bogata ona pa tudi,vedno je hotela imeti nekaj več kot jaz ampak sem jo vedno premagala. V šolo pride z pinki avtom in z Valerio in taylor. Jaz pa pridem z mojim seksi motorčkom. Na vsakem koraku me spremljajo slači pogledi fantov in ubijalski pogledi punc. Jaz osebno zelo zavidam Sereni in Blair ker sta tako lepi (čeprav me fantje obožujejo). Tudi onidve sta zelo bogati in use tri imamo hišo. Zaenkrat se poskušam ustaliti sama ampak useeno imam pomočnice (služkinje). Zelo so prijazne. Da ne boste mislili da sem neka neumna važička ker NISEM! O tem vam govorim zato da boste imeli lažjo predstavo o meni.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In ja..matematika je bila boring thing. Amanda se je ves čas spogledovala z timom ampak on je imel oči samo zame. Za mato imamo kar prijetnega učitelja ampak useeno ni tako prijazen kot zgleda. Že lansko leto me je imel na piki kaj bo šele zdaj. Zdajle ravno preverja znanje učencev in upam,da me ne bo poklical k tabli. koliko je Y+Y:7000 NA KVADRAT? je vprašal ubogo očalarsko piflarko lucy. Lucy itq use zna saj je PIFLARKA. No,tim ni piflar ampak je useeno odličen pri matematiki saj ima tako izgovor da je pri meni (starši mislijo da imam inštrukcije matematike s fantom-not true).
Elena Isabella Petrova pridi pred tablo! je zakričal učitelj in mi tako uresničil moje SANJE (sploh ne). Majavo sem stopicala do table,amanda pa me je SPET ubijalsko pogledala. Elena koliko je....ZVONIII! yess nisem bila uprašana toooo!!!učiteljLucy-ja vem če bi nosila leče bi odkrila svoj lepi obraz in če bi nosila lepša oblačila


moja hiša-preprosta mapak lepa
21. junij 2012
next
22. junij 2012
še en next
25. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg