Forum
u121793
u121793
V življenju nas veliko ovira da bi prišli do prave ljubezni kot naprimer starši,šola,starost,velikost,igled,interesi ... Gremo na začetek na začetek kjer sem začel premišljevati o sebi. Sem visok,suh,lep in samski. V šoli je ok in na treningih sem odličen. Ali je mogoče da me nobena punca ne pogleda. Pa kaj ljubezen pride ob pravem času.Zato se ne sekiram in ja da te misli odstranim imam prijatelje ,ki se pogovarjamo o marsi čem. Najprej je tu Stella de Corela (italjanskega kraljevskega rodu)ali Socy, Anastasija di Rapal (špansega rodu) ali Ana, Katrn le Sacito (hipsterka) ali Katy in jaz Adam of Benetion (sm pač anglež unuk Elizabete) ali kot me kličejo Adi. Spadamo pod najvišji sloj učencev. Radi smo skupaj in nismo največji važiči pač imamo malo boljše obleke,telefone pač tako je. Z privilegiji pa imamo proleme ker smo že ravno v angliji jih imam jaz največ ker vsi mislijo da mi učitelji popuščajo ker je moj oče princ in ... Hvala bogu da se najde na tej šoli koga,ki me razume moji prijatelji.

jaz :


Socy :


Ana :


Katy :

03. februar 2013
u121793
u121793
Prvi september. Novi začetek šole zadnji letnik srednje šole. Ja ja bo kar držalo. Vstanem se oblečem. Vzamem novo D&G šolsko torbo in se odpravim proti šoli. Ko tako hodim premišlujem bom našel nekoga da me bo spremljal do konca šolskega leta da mi bo stal tu ob dobrem in slabem je kdo tu ki si me žali. Kaj če nismo nekdo dokler nismo v zevezi z nekom kaj če je ljubezen tisto zaradi čegar mi obstajamo na to vprašanje zanmo odgovoriti samo mi. Ne smem pozabiti da ima Ana čez deset dni rojstni dan in da moremo jaz Socy in Katy pripraviti naj zabavo leta 2013. Kmalu tako hodim ko me iz misli prebudi trobljenje avtobusa. Opazim da sem ves ta čas stal na postaji ne da bi se zavedal posledic. Stečem čez cesto kjer me že čakajo najboljši prijatelji. Že se veslim pozdrava , ko mi pot prekriža Stella naj večja opravljivka šole.

S: Hej, Adi kaj še neveš da so tvoji prijatelji našli zamenjavo zate ?
J : Stella tokrat ti nebo uspelo spelji se!

In res zgine.No ja js seved apridem do prijateljev ki me z velikim pričakovanjem čakajo.
Ana se je za to leto odločila imeti nekaj kar izraža sem seksi ampak modnaSocy se je odločila za mirno kombinacijo oblačil kar ji ne zamirim čisto njej podoboIn seveda naša miss of hipster in school Katy najbol modni hipster dodatki res WOW
Zdej ko je banda na kupu gremo v šolo in na pouk predn nas ravnatelj najde izven šole.
04. februar 2013
u121793
u121793
Po pouku smo se odločili iti na kosilo v Mc naša trdicija.

J jaz Ana K Katy S Socy

J Ojla banda kaj dogaja
A Jaz sem si premislila glede zabave nevem če jo hočem.
SJA Kaj si z marsa?!!! (smeh)
S Mislim da imaš preglavice ker ni dovolj vroče.
J Nehaj saj veš da je tu zaradi sebe.
K Khm videvam nekoga.
ASJ OMG!
J Ko mu je ime?
S Kok star?
A Ma 8 peck?
Katy zavije z očmi in izjavi. Ime mu je Ken in star je 20 dela v Mc in ja Anastasija ima 8 pack.
A Uau go girl(z španskim naglasom)
S Kdaj ga bomo spoznali
K Ravno čez pet.. seku..
Ken Oj jaz sem Ken.
J Mi pa smo Ana,Socy in jaz pa Adam.
Ken Lepo da smo se spoznali lahko prisedem?
K Itak.

In potem traja 5 sekundni zaliz za zapomnit.Za tem se vneto pogovrjamo o šoli samo da Ano zadolgočasimo.
------------------------------------------čez 5 min---------------------------------------------------------
A Cao!Grem morem napisat uni esej.
KSJKen Bye!

In sedaj se začnemo pogovarjati o zabavi najprej se zmenimo da bo na odprtem kjer ni ljudi ampak je elektrika in intrnet. Za tem se javi Ken če rabimo Dj-a in ga Katy prepriča da predvaja glasbo.Jaz sem se zadolžil za anržerstvo torej okraševanja prostora in ... Socy bo pa poskrbela za hrano in pijačo,Katy bo pomagala pa Kenu. Tako use je nared. Jaz začnem iskati proste parcele in najdem stričevo pokličem ga on mi zagotovi da mo prosta razveselim se saj je samo še dva tedna. Hvala stric zdaj pa anaržerski šoping torej baloni,kozarci,krožniki,mize in stoli to bo že tam torej jaz rabim samo še malo rojstnodnevnih dodatkov. Ker je to Anin 18 rojstni dan se odločim za špansko temo da jo vrnemo v domače vode.Čez pet min mi zvoni telefon vidim da je moja mama

J Oj kaj novega?
M Ja kaj delaš?
J Pripravlam zabavo za Ano.
M Ja ker me je stric prašal kaj se grem.
J Saj veš da se je hecal?!
M Ja ja no uživaj.

In nazaj na delo aja pa še ognjemet pa puščava in poslikave in ja seveda tema bo pa moja španija. Pripravil sem vzorce španskih gradov in pravih princeskinih tradicij. Jaz pa bom poskrbel za pravo krono še to ja babica je rekla da če rabim narediti krono naj jo pokličem in res pokličem jo najprej sva se zaklepetala in nato sva prešla na sstvar na krono rekla je napokličem njenga brata ki dela krone hitro ko mravlja. Poklical sem se predstavil in dobil uslugo kar zastonj. Hvala babi. Čez 2 dni dobim ključe in grem tja. V kombiju imam vse kar potrebujem začnem. Pokličem Socy in Katy ki se ravno kar spušča dol in jima rečem naj prideta v vikend strica da okrasimo hišo. Ko sta prišli sa bili tako polni enegiji da sta se kregali v Italijanščini. Tkoj sem ju zaposlil z princeskastimi stvarmi potem smo okrasili sobo kjer se bo zabava odvijala pripravili jedilnico in bazen to bo res zabava leta 2013.
06. februar 2013
u121793
u121793
hiša od strica

06. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg