Forum
u22828
u22828
upam, da vam bo všeč (zelo se bom potrudila)

končno petek. čeprav moram še v glasbeno šolo sem ga vesela. moje življenje je tako popolno, vsaj zaenkrat. moja zares najboljša prijateljica Amy je zadnje čase precej dobre volje, res ne vem kaj ji je. ponavadi je zamišljena in včasih prav tečna. danes mi je celo predlagala, da greva jutri nakupovat. vesela sem, da je dobre volje, vendar pa me skrbi, zakaj mi noče izdati njenega veselja.

tudi Klemen moj najboljši prijatelj je precej dobre volje in tudi on mi noče povedati. vedno ko ga vprašam, kaj mu je se mi samo lepo nasmehne in me s svojimi modrimi očmi pogleda v moje.

sem Cathrine, za prijatelje, pa tudi za druge pogosto Katy ali pa Kate. živim z mamo. z očkom sta se namreč ločila, ko sem bila še bolj majhna. včasih z njim kam grem vendar to je bolj redko, saj ima on zdaj novo družino. Amy in Klemen sta moja najboljša in edina prijatelja. nikoli se mi ni zdelo, da bi se onadva med sabo razumela. potihem sem vedno upala, da me hočeta zase in sta samo ljubosumna.

torej je petek. ko pridem iz glasbene šole sem izmučena in bolj počivam, takrat me pokliče Amy.

>> oprosti Kate, ker te kličem, vendar ne morem več zdržati, ne da bi ti povedala> in?>fanta imam>res?>in kdo je>ne boš verjela, upam, da te ne bo razočaralo. Klemen je>...mhm...v bistvu sem ti hotela povedati, da se zelo slabo počutim, zato jutri ne bo shopinnga, sorry>no, vredu, adijo
10. februar 2012
u22828
u22828
zadnjega odstavka ne upoštevajte, jutri bom napisala prav(joj, te igre123)
10. februar 2012
u22828
u22828
začne mi govoriti nekaj o njenem fantu, ampak je ne poslušam preveč. vesela sem zanjo, da ga ima, pa čeprav sem si jaz vedno želela, da bi ga imela pred njo. zdrznem se šele ob imenu Klemen.
j= jaz a= amy

j: Klemen?
a: ja, čudovit je, kar ne morem verjeti
potihem si mislim, če misli resno.vedno je vedela, kako mi je všeč. vedno sem pred njo sanjarila o njem, pa čeprav sva bila samo prijatelja. zdaj pa bo ona sanjarila pred mano. le kako je mogla??!!
j:no,....lepo....ampak....veš, jaz jutri ne bom mogla po nakupih, ker sem malo bolna, sorry
a: če pa sva se dogovorile.....no, prav, naj ti bo, adijo
in je prekinila. upam, da ni preveč jezna. upam, da je razočarana, tako kot jaz.

ravno se mislim zjokati, ko mi zazvoni telefon. oh, ne Klemen je. še on mi bo nakladal o njegovi punci. ne bom ga poslušala in ne bom se javila.
ravno mi po licu začnejo polzeti solze, ko zaspim. k vragu popolno življenje.

jaz:
Amy:11. februar 2012
nexti če čš
18. februar 2012
u22828
u22828
kmalu
20. februar 2012
u22828
u22828
hvalabogu je sobota. veliko berem knjigo in poskušam pozabiti na Amy in Klemna. odločim se, da bo danes šla nakupovat sama. oblečem se in grem. kar sama. moja oblačila:

na poti do trgovin srečam Emmo. punca iz našega razreda, s katero se zelo dobro razumem. vpraša me, če bi šle nakupovat skupaj. seveda rečem ja. vsaj ne bom sama.
Emma:


29. februar 2012
u22828
u22828
torej, hodiva po trgovinah, klepetava in se zabavava. Naenkrat postane emma zelo zamišljena. »Emma, kaj je narobe« previdno vprašam. Malo še razmišlja, nato pa mi pokaže neki par, kako se poljublja in reče: » veš, tisti fant, Klemen….. on je… on je…« vidi se, da ji je neprijetno. A takrat mi postane jasno. Tisto je moj Klemen, zraven njega pa Amy. » Kaj je on?« se skoraj zaderem, saj sem zelo živčna. » okej, povedala ti bom, ampak greva nekam drugam, bolj na samo« odpraviva se v bar, ona pa mi začne razlagati: » Klemen je bil včasih moj fant. Pred kakšnim mesecem pa sva se razšla. Rekel je, da je spoznal punco, ki je boljša od mene. mislim, da ji je ime Kate, Katy ali nekaj takega«. Je res to rekla? Jo je Klemen pustil zaradi mene? Ampak zakaj je potem z Amy? Emma opazi mojo zamišljenost in me vpraša: » lahko nadaljujem« » Ja seveda«. Začne mi razlagati, da je potem Klemen naredil tisto in tisto…besede kar odplavajo mimo mene. naenkrat se ne morem več zadržati » ampak Klemen je res bil moj prijatelj, veliko sva se družila, potem pa je kar naenkrat bila njegova punca Amy. In meni je ime Katy oz. Kate- to sta moja vzdevka« po licu mi začnejo polzeti solze. Nikomur še nisem zaupala kako sem razočarana. Zdaj pa je to prva izvedela Emma. Tudi ona je postala žalostna. » oprosti, če te je pustil zaradi mene. Tega res nisem hotela« še dodam. » je že vredu. Sicer pa sva prijateljici kajne?« » ja seveda. In to najboljši. Pustiva Klemna pri miru in upajva, da bo z Amy zelo nesrečen«. Sem res to rekla? Kar ne morem verjeti. Le kakšna prijateljica sem, da Amy želim slabo. Ampak ona ni več moja prijateljica. Ker me je izdala….11. marec 2012
u22828
u22828
nedelja mine hitro, sploh če si žalosten in v ponedeljek nočeš v šolo. ampak bom že kako zmogla, sploh ker imam Emmo. upam, da bova zdaj midve najboljši prijateljici.

v ponedeljek komaj vstanem. hitro se uredim, nato pa že hitim na avtobus in v šolo. z avtobusom hodim zato, ker ne živim ravno v središču mesta.

ko prispem v šolo me tam že čaka Emma. očitno je zelo vesela in pripravljena na zelo dolg pogovor. " zdravo Katy" me pozdravi. "zdravo" " povedati ti moram nekaj zelo pomembnega." "in kaj je to?" vprašam vsa radovedna. " fanta imam!" oh, pa ne še ona.
"in kdo je tvoj fant?" še vedno sem radovedna. " glej, tamle gre. ime mu je Dave. čudovit je" "res sem vesela zate" tokrat mislim resno. naj bo vsaj nekdo srečen če že jaz ne morem biti.

verjetno se vsem zdi, da iz muhe delam slona, vendar sem bila v Klemna res zaljubljena. počasi me mineva, vendar vsekakor prepočasi.
domov se odpravim peš in srce me zaboli, ko ga vidim. Klemna namreč. koraka proti meni in zdi se, kot da mi želi nekaj povedati. pretvarjam se, da ga ne vidim, vendar ga to ne odvrne. prime me za roko in mi reče: " Katy, prosim bodiva skupaj. z Amy nisem imel nič. vedno sem bil zaljubljen vate" zdaj se odločim, da mu bom vse povedala. prepričana sem kot še nikoli. " in ti misliš, da naj bi ti verjela! z Amy seveda nista imela nič. samo malo sta se poljubljala, če ne še kaj drugega. in resnica je, da sem tudi jaz bila vedno zaljubljena vate, vendar si si sam izbral svojo pot. z Amy. zdaj pa me pusti pri miru. nočem te več videti, zato me prosim spusti" komaj zadržujem solze. pred njim se res ne smem zlomiti, pa čeprav sem zdaj v takem obdobju, ko imajo vse moje prijateljice fante, jaz pa ne. ampak Klemen se ne da " Katy. priznam, da sem morda ravnal narobe in te prizadel, vendar midva nikoli nisva bila par, zato res ne vidim razloga, zakaj si še jezna name in zakaj mi ne pustiš, da se ti približam in da sem tvoj fant. Z Amy sva se razšla. to ni bila resna zveza. zdaj sem pripravljen biti s tabo. " mogoče mu res žal in res je tudi, da Klemen in jaz nisva imela ničesar, zato res nimam pravice biti jezna, vendar se bojim. bojim se, da me bo razočaral. tega pa nočem. zato mu odvrnem: "ok. nisem več ne jezna, ne razočarana. zdaj pa me pusti pri miru, ker do tebe ne čutim več ničesar" že hočem oditi, vendar me ne izpusti. " ne moreš zanikati, da sem ti všeč. v očeh ti piše. in zdaj imaš priložnost, da sva par. Katy, ljubim te." ne rečem ničesar. moja čustva so res zbegana. spet hočem oditi, vendar me tokrat zgrabi res močno, me povleče k sebi ter me poljubi. " razmisli Katy. čakal bom nate." mi še reče, nato pa odide. poljub mi je bil všeč. res ne vem, kaj naj naredim. naj mu oprostim in postanem njegovo dekle, ali naj ga še naprej zavračam. poklicati moram Emmo.18. marec 2012
Next?
26. junij 2014
u173906
u173906
next
02. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg