Forum
u164477
u164477
Heeii vem da je zgodb že zelo veliko a sem se klub temu odločila da bom napisala svojo. No bom kr začela in upam da vam bo ušeč.
*********************************************************************

Budilka mi je zazvonila in pomislila sem " Oooo nee spet ta ponedeljek !!" Leno sem vstala in odšla v kopalnico, nato sem se oblekla in odšla na zajtrk. Dol je že bila moja sestra, na mizi sem zagledala listek gor je pisalo:

Z OČETOM SVA MOGLA V
AFRIKO NA SNEMANJE FILMA,
VSAKI SVA PUSTILA PO 500€ KER
NE BO ŠE VSAJ 2 TEDNA.
MAMI IN OČI!

Zakričala sem " Oo neee" moja sestra me je samo čudno pogledala potem pa rekla:
j-jaz s-sestra:
s- Kaj pa je??
j- A si prebrala kaj sta nama mami in oči napisala?
s- Itak da!! V petek bova mele žurko!
j- Ne!
s- Zakaj ne??
k- Dej deli kar češ, sam ne pol mene krivit!!
s- (potih reče) Nemorm vrjet da si taka.
j- No js grem u šolo dijo.

Ojjoojj pozabila sem se predstaviti sem Emma McHunter stara sm 16 in hodim v 2 letnik. Imam sestro dvojčico Nikki, a ne zgleda tako, ona je punk emo girl in rada žura, js pa sm bl umirjena punca, ki uživa v učenju in imam vedno odlične ocene. Smo zello bogati in živimo v veliki hiši a se s tem ne hvalim. Seveda imam tudi najbolšo prijatelico Kim McBlue tudi ona je stara 16 in so tudi oni zelo bogati. Na šoli najbol sovražim Megan McBeauty. Mela sem že 5 fantov ampak sm vse pustila ker so se vsi vrtel okol Megan. No gremo nazaj na zgodbo.

Šla sem v šolo, kot vedno sem stekla h Kim in jo objela, nato pa sva skupaj odšli v razred. Pouk se je se je zelo vleku. Ko je bilo končno konec sva se s Kim zmenili da greva ob treh popoldan na sladoled. Ko sem prišla domov sem naredila nalogo in se malo učila. Ko sem končala sem šla na fb, ampak ni bilo nič novega, ko pa sem pogledala na uro se videla, da je ura že 20 do treh. Oblekla sem se in pohitela v park tam je bila že Kim objeli sva se. Odšle sva na sladoled, potem pa sva se še malo pogovarjale. In ob šestih sem odšla domov.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Upam da vam je ušeč! Za next rabim vsaj 4 nexte.

Boš bral/brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

11. oktober 2014
neeeeeeeeeeeeext
11. oktober 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg