Forum
Živjo moje ime je Hannah in moje življenje se zaplete vedno bolj vsak dan!Na primer: Včeraj sem mislila, da se bova z mojo BFF imeli zelo dobro v kinu, a je nekaj prišlo vmes in na koncu sem morala iti v kino z mojo Simpatijo(čeprav se ni nič zgodilo...)! No naj se vam malo bolj podrobno predstavim! Sem Hannah Tripelson in zelo rada plešem še posebaj hip&hop! Imam mlajšo sestrico Katie, ki mi vedno teži, saj veste mlajše sestrice(nočna mora)! Imam tudi Bff, ki se skoraj več ne zmeni zame odkar ima fanta! Moji Bff je ime Gina in zelo rada riše saj ima pri likovni same petke in vedno ko naredi kak lep izdelek jo učiteljica pohvali medtem, ko sem jaz z likovno na nuli zato mi večkrat Gina pomaga narediti kak izdelek. Imam tudi mamo(Dana), ki je samohranilka saj se je moj oče odselil, ko se je rodila Katie in od takrat naprej se ni več pokazal nikdar! No naj vam še povem nekaj o moji simpatiji, ime mu je David in ima lepe kavnato rjave lase in rjavo,zelene oči. Žal ni na njem prav vse popolno ima punco, ki je moja najhujša sovražnica! Next?---> Če vam kej ni všeč ali pa vidite napako povejte!
Mee:

Bff:

David:

Katie:23. marec 2012
next! ♥
23. marec 2012
nexttt =)
23. marec 2012
Kot sem že omenila imam sovražnico njeno ime je Molly in je velika važička sicer pa se res zelo lepo oblači. No v bistvu sovražim jo, ker ona mene ves čas me zbada in mi govori žaljivke, saj ve da sem zaljubljena v Davida. No prenehajmo z njo in začnimo z zgodbo.
Hannah!Hannah! Se je drla moja mama. Hitro sem vstala in pogledala na uro: Oh ne ura je 8.55 šola se mi začne čez 5min! Hitro sem skočila iz postelje in na sebe dala kavbojke, all starke ter majčko s kratkimi rokavi. Nato pa hitro zagriznila v sendvič, ki mi ga je pripravila mama in odhitela v šolo. V šolo sem prispela ravno ob zvonenju. Imela sem srečo, da sem v učilnico prispela pred učiteljico, ampak ne pred Molly(sovražnica). Ker sem zamudila 2min je Molly hitro izoristila priložnost in me zatožila učiteljici, ki mi je po dolgem razmišljanju dala neopravičeno uro. Hitro sem stekla iz učilnice in odšla na stranišče, kjer sem jokala celo uro in si govorila: Zakaj me Molly tako sovraži? Saj vem da sem v Davida, ali je res tako sovražna zaradi tega? Ko je zvonilo je bilo konec ure. Vsa objokana sem stopila iz stranišča in skočila Gini v naročje saj je bila edina oseba, ki me je lahko potolažila, saj so se vsi drugi iz mene norčevali. Po končanem pouku sva z Gino odšli na sladoled kjer sva se pogovorili o vseh težavah.

Ko sva polizali sladoled sva opazili, da je na palčki nagradna igra hitro sva pogledali in izkazalo se je, da je Gina dobila I-Phone jaz pa potovanje za dve osebi v Pariz za 3tedne. Gino sem takoj vprašala: Greš z mano v Pariz? Itak frendica je odgovorila. No v bistvu mi za I-Phone ni bilo mar saj ga imam že doma in je bele barve, Gina pa si ga že dolgo želi.---> Next? Prosim vsaj 4nexte!24. marec 2012
nexttt
26. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg