Forum
hay to je zgodba o eni punci kessy in o njenem lajfu
na mizi je zazvonila budilka. ugasnila sem jo z nasmehom na obrazu. to se ne zgodi prau pogosto razen ko se bližajo kakšne počitnice ali ka veselega. v tem primeru gre za prvo možnost. skočila sem pokonci in že je vztopila sližkinja z zajrkom. moj oče je astnik podjetja mama pa modne hiše, in smo kr malo višja družina. pojedla sem zajtrk potem pa se odpravila do kopalnice kjer sem si usako jutro čistla zobe dokler se niso svetili. odpravila sem se do velike omare, kjer sem dolgo časa iskala primerno obleko končno sem jo našls ns skrajnem kotu. bila je nova saj je še nikoli nisem imela oblečene. očitno jo je naredila spet ena od mamainih kreatork.
poiskala sem še neko torbico in ubula čeulje
v torbo sem dala nekaj zvezkov za katere sem predvidevala da jih rabim. odšla sem bo kopalnice , kjer sem si lase semo počesala in namazala trepalnice sej se že zamujala. sedla sem u auto in odhitela naproti šoli.

na poti sem uzela še mojo bff anno.
prišli sva do šole.

boš brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. februar 2012
en next
21. februar 2012
ok bom brala če boš ti mojo. kr je en nex bom nextala.
21. februar 2012
prišli sva do šole
---------------------------------------------------------------------------------------------------------sparkirali sva auto in odhiteli v šolo saj sva imeli le tri minutke časa. naša šola je laežala v središču ny. bila je ena boljših. na njo s poršli le dobri učenci. stekli sva do omarice in pograbila sem zvezke za ang. no to pa sem pozabla oment imam simpatijo ime ji je alex vendar on neve da sem vanj. vama je velik fantau in upam, da je on tut med njimi .
že tako se mi je mudilo in rauno takrat sem se mogla zaletet u alexa. vsi zvezki ni papirji so mi padli po tleh. začela sam se opravičevati.

j-jst, a-alex

j- sorči
a- ah saj ni nič
nasmehnila sem se in pomagu mi je pobrat zvezke.

a- ti si iz devetega b ane??
j- ja pa ti?? ( valda da vem da je iz mojga razreda)
a-tut jst,...a si zato, da se po pouku dobiva v parku??
j-ok

zatem sva strmela drug v drugega....njegove ustnice so se skoraj že dotaklile mojih in...............

dva nexta
21. februar 2012
u71250
u71250
neext
22. februar 2012
ok bo kr nextala plis najdi mi bralce
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------ta next je za lady_tula3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

zatem sva strmela drug v drugega....njegove ustnice so se skoraj že dotaklile mojih in...............

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------pozvonil je presneti zvonec, ki je naznanjal angleščino. joj kuk jst ta predmet sovražm. učiteljica je neki razlagagala, čeprav je nihče ni poslušal. v ušesa sem si dala iPod in poslušala glasbo
strmela sem v alexa ki je sedel dve vrsti naprej. večkrat se je obrnil in mi poslal nasmeh.

končno je zazvonil zvonec, ki je naznanjal konec angleščine. stopila sem na hodnik kjer sm videla alexa z neko punco. stopila sem bližje, da nebi kdo opazil da prisluškujem. rekel ji je da je konec njune zveze in da ima punco. ta se je hionavsko nasmehnila in mu dejala, da naj jo pokaže če jo ima. prišel je do mene in me odvlekel do nje. rekla mu je da s hodnika lahko zvleče vsako osebo in reče isto. no pa ti dokažem jo je vprašal?? dokaži. poljubil me je. bila sem zelo srečna. ona se je omaknila saj je mislila, da gre zares. ko sva končala z dolgim poljubom mi je šeplil na na uho.

j-jst,a-alex

a-a bi bila moja punca??
j-jaaaaa
a-ok sva še zmenjene danes u parku??
j-ok
a- morm po zvezke se vidva pri mat
odšla sem do omarice in jo odprla. tam me je že čakala anna. seveda je že vedela ker se na naši šoli novice širijo kot hitra pošta. rekla je da bo ona sedela nekje drugje da bo lahko alex pri meni. odšli sva do atemetične učilnice, in alex naju je dohitel. anni je nekaj prišepnil na uho potem pa še meni povedal kaj je ani naredil. namreč anna bo sedela s svojo simpatijo Lukom

prišli smo do razreda.........
22. februar 2012
1 next
22. februar 2012
u71300
u71300
...
22. februar 2012
neext
22. februar 2012
next
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------ta next pa je za nastja_smigovic in ♥Tally Weijl♥
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
prišli smo do razreda
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pri matematiki nism skor nič razmišljala, kr sm bla tko zaljubljena, da sm možgane poslala kr nekam. in tako sm opraula še matematiko in ostale predmete. z alexom sm bla dogovorjena po sedmi uri, pouk pa smo končali šesto uro. stekla sem domau in se uredila.
oblekla sm kratke hlače in majco. imela sem malo več časa, kot ponavadi, zato sm uorabila tudi roza svetleč glos. stekla sem po stopnicah in se odpeljala nazaj u šolo. odšla sm u park za našo šolo. tam me je že čakal alex. stekla sm mu u objem in poljubil me je.

sedla sva na klopco in se pogovarjala. potem mi je dal nekakšno ključavnico. vprašala sem ga kaj j zdaj to?? rekel je da bom videla. ok sm si mislila. odšla sva do nekega mosta, kjer je bilo že polno takih ključvnic. rekel je da sem pari zaklenjo te ključavnice, ki prinašajo srečo u ljubezi. zaklenila sva še najno in si nekaj zaželela.
dau mi je še prstan in ura je hitro minila, zato sm morala domau.

doma mi je bilo dolgčas zato sm ustvaljala

prekinil me je annin klic.

j-jst, a-anna

a-jupi je jupi je.....
j-anna kaj ti je??
a-z lukom hodim lalalala tralala
j-ja supr ane zdej ma usaka svojo simpatijo .ok baj morm it

v sobo je vdrla sližkinja čeprau sm bla besna ji nism nič rekla rekla je da ji je to zame dal nek alex. tkoj sm vedela. ko je zapustila sobo sem odvila listek na njem je pisalo:
na naslednji strani je pisalo da naj pogledam skozi okno. res sem in zunaj je bil alex, ki me je vabil na pojutrišnji ples, ki ga imamo vsako leto na šoli. ah saj res skoraj bi pozabila. pritrdila sem potema pa zm zaspala.22. februar 2012
neeext!
23. februar 2012
u33561
u33561
Neext! ;D
23. februar 2012
ok
23. februar 2012
hey to je moj nov profil next pa bo kasnej :**
23. februar 2012
Next
23. februar 2012
ta next bo mel več delau saj nemorm velik pista naenkrat kr me izpisuje
23. februar 2012
next je za nany
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------zjutrajsm se uredila in odšla na zajtr prišla je moja kreatorka in dogovorili sva se za obleko, ter jo je kasneje prinesla. po kosilu je mama dejala, da naj se uredim saj gremo na njeno modno revijo. moji mami je ime victoria in je ''lastnica'' victorijinih angelčkov. oblekla sem najlebšo belo obleko kr je mama zahtevala, da imamo na njenih revijah bele obleke

lase sm si uredila u neko figo saj je na modni reviji moralo bit tko kot je mama rekla. tut očka je moral met belo svečano saj veste tista oblačila. kr je mami tokrat predstavljala poročne obleke.

kot vedno pa tudi tokrat ni šlo brez mojega svetlečega glosa. no to sm nardila in sedla v limuzino kjer sta me starša že čakala.
23. februar 2012
mama je načela temo

j-jst, m-mama,o-oče

m-veš dan st mava dve stvari povedat
j-ja povejta poslušam
m-veš dve leti preden si se rodila se je rodil tvoj brat. nick ki živi pri teti za katero ti neveš. ko gremo z mojimi manekenkami na finsko se večkrat ustevim tam
j-wtf??......ja končno nism več edinka
o- no ta druga novica pa je da smo zamenjali družinsko prijateljico to no ta nova je družina McKuen. in danes jo boš spoznala katie in sam imata enega sine in hčer. hčer je v franciji in se vrne šele v ponedeljek sina pa boš spoznala.
m-upam da se boš z njihovim isinim zbližala in...
j-...mama nehaj
m- ok že dobro
o-dans po revij gremo k nijim na večerjo.

no iztopili smo iz limuzine na rdečo preprogo in tam je bila množica oboževalcev novinarjev in fotografov. ko smo vztopili smo sedli v prvo vrst. mama je pokazala na nek par in rekla da sta to katie in sam. iz radovednosti semvprašala, kje imajo sina. rekli so, da takoj pride. usedla sem se na rob vrste saj je bila ta za šest ljudi in na sredini je bila seveda mama na drugem kocu pa seveda sam in katie. naenkrat se je nekdo usedel zraven mene. pogledala sm in.........
23. februar 2012
neeeeeeext!!!!
23. februar 2012
in vidm alexa

j-jst,a-alex,m-mama,k-katie od ****** mama (pol boste tkoj vedl od koga mama med pogovorom)

j-ej alex kaj ti sploh tu in tuki nemorš sedet kr tuki nekdo že sedi
a- kessy pikica, kaj pa ti sprloh tu??
j-to je revija od moje mami
a-ti si victorijina hči?? me je glasno vprašal da je slišala moja mama.
m- o lepo da se že poznata
j-ja valda midva sva p...p.p.
a-..p..prijatelja in sošolca
k-o lepo to
m-no glejte revijo kr sm se res trudila
j,a,k- ok

no revija je minila, pol pa smo šli k McKuenovim na večerjo. ure je bila šele 18.00. kuharca je norela kr ni vedla kaj sploh naj skuha. rela sva ji da bova midva spekla piškote za sladico. olajšala si je.
ko sva končala je bila ure šele 19.00 zato sva šla u njegovo sobo saj sva imela še dobro uro časa. obmetavala sva se s polštri in skakala po pojstli. ko sva iz sobe naredila pravo bombo sva se ulegla in pogovarjala:

j-jst, a-alex

a-u pon gremo taborit greš zravn??
j-ja kdo pa gre?
a-jst, anna, luka pa moja sestra
j-ja supr bo pa še jst s sabo uzela svojga brta za kirga sm zvedla šele dons pa ju spraumo skupi.
a-haha ok

preden sva šla na večerjo me je poljubil
odšla sva na večerjo ter staršem povedala za taborjenje in strinjali so se povedal sva tudi da greva jutri skupaj na ples. tudi o tem so se strinjali. zjutraj ob 1.00 smo šlo bomov. joj jst pa moram bit ob 10.00 u disku, kjer mamo ples. hitro sm se umila in preublekla u pižamo ter šla spat
23. februar 2012
nany to je blo zate zdej pa bo še za nastjo
23. februar 2012
next
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------next je za osebo nastja_smigovc
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------next bo u več delih
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

zjutraj je budilka zvonila ob 6.00. oblekla sem se in spodi me je čakala frizerka. pobarvala mi je lase na rjavo. medtem ko sem imela nanešeno barvo sm si dan res posebej čistla zobe in nališpala. danes pa nikakor nesmeme pozabiti na svoj glos. hitro sm ga nanesla in spraula u torbico z ličili. obšla sm nazaj dol in frizerka je dokončala svoje delo.

taka je bila videti moja frizura. odhitela sm v garderobo in vzela obleko ter jo oblekla
ura je bila deset in zunej me je čakal alex z svojo limuzino.
23. februar 2012
neeext
23. februar 2012
u33561
u33561
Neeext. ful dober pišeš< 33333333333
23. februar 2012
no nadaljujem
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------oztopila sem in alex me je poljubil. sedla sva v limuzino in se odpeljala do disca. najprej ko smo vztopl si moral pokazat vztopnico....prišla sta tudi anna in luka. imeli smo skupno mizo. vsedli smo se. najprej je zavnateljica imela dolg govor...blablabalala...beda.ko je zaključla je nastopil dičej in zabava je trajala do 18.00 dokler spet ni zapiskal mikrofon. ravnateljica je rekla da naj gremo oddat glas za kralja in krlajico plesa. pravila so taka da izvoliš tisti dve osebi ki sta danes tukaj skupaj prišla in da nesmeš sebe. jaz in alex sva seveda napisala anno in luka. če sta pa tok dajn par. no zabava se je nadeljevala. ob polnoči je spet zapiskal mikrofon. sedaj bomo razglasili kralja in kraljico ples. kralj presa je...........Alex McKuen. in kraljica plesa je Kess Sckret....ful sm bla vesela osšla sm za alexom na oder.

zabava se je nadeljevala pozno v noč in domov smo šli ob 5.00. oh ne spet samo dve uri spanca. spala sm samo uro in pau kr sm pol pakirala kaučke
ko sm spakirala sm se uredila.
na vratih je nekja pozvonilo in spodaj u veži je bilo veselje. mama in oče sta vzklikala. ah saj res nick je pršeu. šla sm dol pozdravila sm ga in mama je rekla da nje vzame neki stvari za taborjenje. strinju se je.
ob 8.00 so prišli ponaju. vsi so že bili v auto. alex je dal kaučka u prtljažnik in luka je odpeljal naprej. kr sm bla ful zaspana sm ze ulegla na alexa ki je sedel zadaj. še sreča, da je bil auto za šets. tko smo jst, alex, luka in anna sedeli in spali od utrujenosti onadva naprej pa sta mela svojo debato. seveda je alex prpejal svojo sestro
po dolgi poti smo prispeli na neko jezero. tam smo se utaborili. seveda kako pa drugače smo imeli tri šotore. in zato sta morala nick in sarah (alexova sestra) spati skupaj. luka je dejal da je to ena taborniška pač

no kr smo bli z lo pozn ta in je bla ura že 21.00 smo šli spat. bla sm prej u šotoru in sem lučko že ugasnla. naenkrat mi je nekaj pokrilo oči in vprašalo ''kdo sm??'' ja alex valda ane. sm odgovorila. nop napačno je odgovoril. zasmejala sm in vprašalakir sprivnostnež pa je??tvoj medo sm. imaš kaj prostora pod odejo ja valda. prižgal je luučko in me poljubil. slekel je majco in me privil k sebi. ponoči je nekaj zašumelo. ustrašla sm se. alex mi je dal svojo jopico in odšla sva ven s šotora. v vodi sva zagledala dve postavi. alex je s svetilko psvetil vanju in ju ujel med poljubom. bila sta nick in sarah.

ko sta naju zagledala se je alex zadrl...''ne dajta se motiti'' hahahaha'''

odšlasva nazaj u šotr tr stisnla sm se k alexu in ga poljubila. poljub mi je vrnil in tako sva si vračala sladke poljube23. februar 2012
neeeextiii
24. februar 2012
u578
u578
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
25. februar 2012
ok bo next
25. februar 2012
SORI LJUDJE NIMAM CAJTA PLIS GLASUJTE NA MOJI TEMI OD 1D
25. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg