Forum
Heeei ! No pač , js bi zdeŁee še eno zgodbo začela pisat ! Sm jih kr neki ZAČELA pisat sam nisem skor nobene dokončala [ Razn dve ] ... Pa nisem vedla kak naslov naj ji dam pa sem ji kr en tm
Ok , bom začela !

1.del :

Zbudila sem se ob 8.00 . ' Oh ne ! Šola ! Pa zakaj sploh obstaja ? ' sem se spraševala . ' Zdej bom še bus zamudila ! ' sem si govorila med oblačenjem . ' Ne , ne , ne ! Zakaj moram bit tok neumna? Danes je 2.dan poletnih počitnic !! ' sem govorila sama sebi . Čisto sem pozabila na to , ker smo včeraj imeli žurko do 3.00 ponoči ! Pa še pijani smo bili ! Hihi ... Važno , da ni noben ' odrasel ' opazil ! Da se predstavim , moje ime je Lia . Hm ... Dobro no , imam ' najboljšo družino in bratce na svetu ' . Ja pa kaj še ! Čisto nasprotje ! No , starša ste res ' the best ' , še posebej oči , sam ' bratci ' pa že ne ... Imam namreč 3 brate ! KRIZA ! Dva sta dvojčka in sta stara 18 let . Ne stanujeta z nami , ampak imata skupno stanovanje 30 min daleč od nas . Prideta 2 x na teden k nam . Tisti dnevi so zame najslabši . Samo hecajo se kot , da bi bili kakšni otroci ! Moj mlajši bratec pa ni nič boljši ! Star je 8 let in njegov hobi je delati vragolije in igranje video igric !
Da še malo sebe opišem ! Imam rdeče lase ... Ja sem jih pač pobarvala , ker hočem biti drugačna od drugih , čeprav sem do zdaj še dokaj normalna ... Treniram hip - hop , zato tudi zelo rada plešem ... Ko prideta dvojčka na obisk zmeraj pravita zakaj treniram balet pa te ! Sej vem , da se samo hecata sam ju imam dosti !
Moja osebna izkaznica :
IME : Lia
STAROST : 13 let
SLIKA :


Malo starejša zgledam ja ...
---
Očetova osebna izkaznica :
IME : Dennis
STAROST : 45 let
SLIKA :


---
Mamina :
IME : Hailey
STAROST : 42 let
SLIKA :


---
Od dvojčkov :
IME : Dave in Davis
STAROST : 18 let
SLIKA ( Dave na levi , Davis na desni ) :


---
Od mlajšega bratca :
IME : Flynn
STAROST : 8 let
SLIKA :


---
To je bilo nekaj o moji družini !
Še moja BF :
IME : Eliza ( Vsi jo kličemo Liza )
STAROST : 13 let
SLIKA :


Zmeraj je ' malo ' resna ...
---
To je bil sam začetek ! Več v naslednjem delu , če bosta vsaj 2 nexta !

Naj nadaljujem ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. julij 2011
next
17. julij 2011
u28341
u28341
next!!
17. julij 2011
OMG ! Kok hitr ! Hvaala < 33 Mogoče še dans nextam ! A vam sporočim po zs , ko bo nou deu =???
17. julij 2011
u54432
u54432
Next. & pliZZ sporoč mi,ko boš napisala nov deL.
17. julij 2011
u2847
u2847
Neext
17. julij 2011
next
17. julij 2011
Ok ...
18. julij 2011
tnx < 33
18. julij 2011
u53930
u53930
Next. *____________*
18. julij 2011
2.del :

Prejšnji dan je potekal kakor ponavadi . Danes sem se vsa srečna zbudila , sploh ne vem zakaj . A potem sta mi morala to veselje uničiti mama in oče . Povedala sta mi , da gresta za 4 dni na neko službeno potovanje . Saj je ok , ker bom sama in bom lahko priredila zabavo , ampak kaj pa Flynn ? Vse bo uničil !! Pa saj se bom nekako znašla . Preden sta starša odšla , mi je mama dala nek list , na katerem je pisalo kaj vse moram narediti ta teden . Bilo je kar veliko stvari , med njimi tudi , da moram pospraviti Flynnovo sobo !!! Pa a se njej zdim služabnica , al kaj ? Preveč ga razvajata vem , sam se ne bom upirala , ker bo še hujše . Flynn je gledal kot , da on ni nič naredil . A to je delal samo dokler nista šla starša ! Kakšen prevarant ! Ko sta končno odšla se je na ves glas smejal in se valjal po tleh . ' Kaj bo za zajtrk ? ' me je Flynn vprašal kot , da bi bila njegova služabnica . ' Haha ... FuŁ si smešen ! Sam si naštimi zajtrk ! ' sem mu jezna zabrusila . ' Prav , a samo trenutek , da pokličem starše . Na listku je namreč pisalo , da mi moraš zajtrk pripraviti ... ' je govoril , kot kakšen piflar ! ' Prav no . A ne zato , ker se te bojim , ampak , ker te sovražim ! ' sem mu zabrusila en nesmiseln stavek ! Dala sem mu nekaj kosmičev in mleko ... Potem sem poklicala Lizo . ' Hej Liz ! ' sem jo pozdravila . ' Zdravo , ' je rekla resno , kot je ona to navajena . ' Ne boš verjela kaj se mi je zgodilo , ' sem zavriskala . ' Je Flynn umrl ? ' je spet resno odgovorila . ' Ah dej no Liz ! Kaj pa govoriš . No saj navsezadnje ne bi bilo tako slabo ... ' ups ! Spet se nisem zavedala kaj govorim . ' No , starša sta šla za 4 dni a službeno potovanje in lahko prirediva zabavo ! ' sem ji veselo povedala . ' Kaj pa Flynn ? ' je tokrat rekla malo manj resno . Tudi njej je šel Flynn na živce , saj nama je grenil življenje !! ' Pa sej se bom že znašla ! ' sem ji rekla . ' Kakor rečeš ! ' je rekla Liz . Nato sva zaključili s pogovorom . Res nisem vedla kaj naj naredim s Flynnom ! Sliši se butasto a , če bi starši izvedeli , da bom priredila zabavo in to veliko , kakor je meni v navado , ne vem kaj bi bilo z mano . Starša sta vajena čistoče , a pri takšni zabavi , kot sem jo imela v mislih , je čistoča misija nemogoče . In kako bi lahko izvedela za zabavo ? Flynn bi jima povedal , seveda . Dave in Davis sigurno ne bosta prišla danes , tako ali tako nisem imela namena, da bi ju povabila ...
-----
Bo ok ? Sej vem , da je malo bedno , sam bo no ... Vsaj 3-je nexti pa nadaljujem ! Še danes nadaljujem , če bodo ti trije nexti do 17.00 !
18. julij 2011
next
18. julij 2011
neexT !
18. julij 2011
u2847
u2847
Neeext
18. julij 2011
Tnxx ... Neextam bolj poŁ
18. julij 2011
Okeej. : P pa upam da hitr kr bo mi srce počlo od radovednosti. : P
18. julij 2011
u28341
u28341
nExT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18. julij 2011
Se opravičujem , ker nisem nextala , tako kot sem obljubila , sam si je moj bratc zlomu roko pa sem morala bit od 17.00 do zdej z njim pa res nisem mogla ! Jutr bom res dva dela napisala ! Obljubim ! =)
18. julij 2011
3.del

Tako sem razmišljala . Na koncu sem imela ves načrt za zabavo . Poklicala sem Lizo in jo povabila , da pride k meni v hišo . Njej sem dala vse telefonske številke kar sem jih imela od prijateljev in znancev in telefon , ona pa je vse poklicala in jih povabila . Jaz sem šla v trgovino po pijačo , hrano in dekoracije . Nato sem šla domov in z Lizo sva začele urejat hišo , ko je kar naenkrat prišel Flynn . ' Hmm ... Smem vedeti kaj počneta ? ' me je vprašal . ' Nič zate ! ' mu je zabrusila Liza . ' No , glej Flynn . Midve bova priredile zabavo in ... ' sem mu rekla . ' Kakšno zabavo ? Ali vesta o tem oči in mami ? ' je vprašal kot kakšen odrasel . Kot kakšen angelček sem ga pogledala češ , da ne . ' Potem jima bom jaz sporočil ! ' je rekel . Oh , sovražim ga ! Zakaj mora biti tak ?
' Prosim ne Flynn . Saj imam načrt tudi zate ... ' sem mu rekla . Oh ! Kako sem se lahko tako ponižala ?! ' Hm ... Da razmislim . Kakšen pa je ? ' je rekel Flynn .
' Poslušaj me . Ko bodo vsi moji prijatelji prišli , boš ti šel v mojo sobo , ker je moja večja . Tam boš imel vse za jest , musko in vse ... ' sem mu rekla .
' Kaj pa naj delam tam sam ? Ne strinjam se in pika ! ' je kričal .
' Heej ! Kdo je pa rekel , da boš sam ? ' sem mu rekla . ' Lahko boš povabil svoje prijatelje , toda največ 9-10 . Tam boš imel svojo mini žurko ! ' sem skoraj zakričala .
' Hm ... No saj , pravzaprav niti ni tako slabo . Sprejmem ! ' je rekel in mi ponudil . Segla sva si v roke in skoraj bi ga poljubila - a nisem , ker bi se spet ponižala . Od Flynna ' žurka ' se je začela prej in rekla sem mu , da naj ne dela packarij . Ni me poslušal , saj je bil v zelo ' resen ' pogovor s prijateljem . Jaz sem se šla preobleč , pri tem mi je pomagala Liza jaz pa njej . Na koncu sem se tako oblekla :Nisem pretiravala , saj ne bo ne vem kakšna zabava . Prišlo jih bo samo ene 15 , ker so skoraj vsi na počitnicah .
Liza se je tako oblekla :FuŁ sem bla presenečena , ker ona ponavadi ne mara takih petk pa oblek .
No , ko je bil že čas , da vsi pridejo , so tudi prišli . Med njimi sem videla tudi mojo prijateljico Ariano . Ona je bila moja najboljša prijateljica , potem pa sva se s časoma oddaljile . Sploh ne vem zakaj . Ariana :Skoraj me je bilo kap , ko sem videla koga je prinesla ...
-------
Neext ?? Usaj 3-je !
19. julij 2011
Next
19. julij 2011
u28341
u28341
nExT!!!!
19. julij 2011
u2847
u2847
Next!
19. julij 2011
next
19. julij 2011
neext !
19. julij 2011
Ok , nextam prec ...
19. julij 2011
ob 19.00 nextam ! Sorry
19. julij 2011
4.del :

Z Ariano je bil najbolj hot in cute tip na svetu ! Resno ! Ne pretiravam . Skoraj sem se stopila . ' Hej Lia ! S sabo sem vzela tudi mojega bratranca vem , da ga nisi povabila ...' je rekla Ariana .
' Je že v redu , vsak je dobrodošel , ' sem rekla in se nasmehnila .
' Aja , saj res ! To je Troy , Troy to je Lia , ' naju je predstavila Ariana .
' Me veseli , ' je rekel Troy .
' Mene tudi , ' sem mu rekla . Oh , sploh nisem vedela kaj govorim . Tako lep je bil !
To je on [ Mogoče že veste koga bom dala , an? ] :Potem naju je Ariana pustila sama . Oh vem , da je to storila namenoma . Sploh nisem vedla kaj naj govorim in tudi on ne .
' Hm ... Kaj pa rada počneš v prostem času ? ' me je Troy vprašal .
' Am ... Aja , rada plešem ... ' sem mu rekla čisto zasanjeno .
' To je lepo , ' je rekel kot , da ne bi vedel kaj naj še govori .
' Pa ti ? ' sem ga vprašala in ' postala ' bolj pogumna .
' Jaz pa rad pojem . Zelo , ' je rekel .
' Nice . Kaj pa poješ ? ' sem ga vprašala .
' Različne pesmi , ki jih sam pišem in oblikujem ...' je odgovoril .
' Cool . . . ' sem rekla .
' Hm ... Greva malo plesat , ker nam je že dolgčas ? ' je vprašal .
Bila sem začudena . Me je pravkar vprašal , če grem z njim plesat ? Seveda no ...
' Oh , z veseljem , ' sem rekla in ga zvlekla na ' plesišče ' . Sploh ni bilo veliko ljudi . Samo kakšnih 15 . Flynna in njegove prijateljčke nisem niti slišala ... Ah , mogoče so že zaspali...
No , odšla sva na plesišče in plesala dokler se nisva do konca utrudila . Usedla sva se in se malo pogovarjala . Ko kar naenkrat vidim alkohol na mizi . Kako to , če pa ga jaz nisem kupila ? Ah , mogoče ga je kdo drug . No , tudi Troy ga je opazil in vsi so začeli pit , saj je bila vendar žurka !
' Hej ! Greva še midva po en kozarec piva ?! Da ne bova samo midva izjema ? ' me je vprašal Troy .
' Hm ... Lahko , zakaj pa ne ? ' sem mu odgovorila .
' Grem jaz . Ti me tukaj počakaj ! ' je Troy rekel in odšel po tisti kozarec piva .
Nato je prišel in mi dal kozarec . Stežka sem ga popila saj nisem hotela biti reva . No , ko sem prvi kozarec spila , sem hotela še in še . Tako sem se ga napila . Troy pa še bolj! Tako smo bili vsi pijani in smo noreli ! Drugega se ne spomnim razen tega , da je na sredi sobe stal en majhen deček s fotoaparatom v roki ...
----
Neextam ? Usaaj 4-je nexti , plizz??!
19. julij 2011
next
19. julij 2011
tnx , še 3
19. julij 2011
Next
19. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg