Forum
Spet. Spet vpije name. Kot vedno. Slišim, čeprav ne poslušam. Slišim, čeprav se trudim, da nebi slišala. Slišim, čeprav ne želim slišati. "Emma! Zakaj nisi pospravila posode? In kako si drzneš biti pred računalnikom ko se vrnem domov. Nisem vedela da si taka koza. Lepo sem ti naročila, da se moraš naučiti in javiti fiziko." Nisem ji odgovorila. Nisem mogla. Planila bi v jok, kot sem to storila nekoč. A bilo je še huje. Iksirala sem facebook, igre 123 ter you tube strani, ki sem jih imela na računalniku odprte. Želela sem ugasniti računalnik. Učila bi se celo noč, samo da bi ji ustregla. A takrat mi ispuli moj 8 let star, napol pokvarjen računalnik. Roke je dvignila nad sabo. Izpustila ga je. Padel je na tla. Zvok me je zaskelel. Nisem mogla gledati, kako uničuje moj računalnik.
Tega mi je zapustil oče, in bil je edino bogadstvo, ki sem ga imela. No, razen mojega telefona. Zelo mi je všeč. Nov je, kupila sem ga sama. Nokia. Na dotik. Seveda je slabši od Ninninega, a vseeno. Za razliko od mojega prejšnjega je odličen.
Mami ni bilo dovolj. Zlobno me je pogledala. Odšla je do okna v moji majhni sobi in ga spustila. Takrat sem planila v jok. Brez besed je odšla iz sobe.Pred dvemi leti sta se moja starša ločila. Mama je bila na začetku, ko sem se rodila res grozna. Nato, pa je začela obiskovati psiijatra in postala je normalna. Po 12ih letih pa je zanosila. Bila sem stara 12. Najbolj vesel človek na svetu sem bila. Končno bom imela ob sei bitje, ki mu bom nudila ljubezen in on mi jo bo vračal. Ampak ko je rodila, se je zopet spremenila. Spet je postala TAKŠNA. Oče se je odločil, da bo eni izmed naju z sestro, ki se je rodila nudil boljše življenje. Oče je zahteval ločitev in posvojil je eno izmed naju. Odločitev je bila moja. Zelo sem si želela oditi od mame. Z očetom, ki sem ga brezpogojno ljubila. Odšla bi v Ameriko, kjer bi na novo zaživela. Ampak ne, izbrala sem drugače. Moja majhna sestrica, je bila zdaj nekaj, kar sem ljubila še bolj kot očeta. Seveda pa še 100x bolj kot samo sebe. Tako ji nisem mogla privoščiti življenja z mamo. Vedela sem kakšna je, bolj kot gdorkoli drug. Vem, kaj je počela meni in kaj mi še zdaj počne. "Ona bo šla s teboj," sem rekla očetu, ki je razumno pokimal. "Še vedno si lahko premisliš," mi je dejal pred odhodom. "Ne." sem trdno rekla. Ne vem, kako mi je uspelo zadržati solze. Ko je odšel sem jokala še nekaj dni. Ampak videla sem...Pred odhodom je dal mami pismo. Pismo, ki naj bi mi ga izročila za moj 13 rojstni dan. In potem še eno pismo, za 15. Zadnje pismo pa je bilo za moj 18. rojstni dan. Ko sem "praznovala" 13 let, pisma ni bilo od nikoder. "Mama, vem..." sem ji rekla. "Kaj veš?" me je vprašala. "Oče ti je dal pismo zame...za moj rojstni dan." "Si res mislila, da ti da ti ga bom dala?" me je vprašala. Prikimala sem. Zmrdnila se je in me grdo pogledala, a pisma mi ni dala. Za 14. rojstni dan je bilo drugače. En dan pred rojstnim dnevom sem ji rekla; "Mami,...Jutri imam rojstni dan." "In kaj potem?" me je vprašala.."Glede darila..." sem začela..A prekinila me je; "Si res mislila da ti bom kupila darilo? " "Nee...želim si, da bi mi dala pismo, ki naj bi mi ga dala že lani." Sem ostro rekla. Posmehljivo je prhnila in odšla iz sobe. Pisma nobena id naju ni več omenila, seveda ga pa nisem dobila. Mama se je potem počutila da mi je dolžna, zato mi je za rojstni dan (štirinajsti) spekla kolačke. za darilo pa mi je dala prelepo majčko in nekaj denarja, da bi si kupaila kar sem želela. Zmeraj je zlobna, potem pa se prilizuje. Hoče, da bi ji nasedla, in bi bila lahko potem spet zlobna. Ima res veliko denarja, živiva v prekrasni vili, ampak mi nič ne privošči. Denar, ki ga imam pa je od moje tete po mamini strani, ki živi v hiši nasproti najine. Ali pa od babice, očetove mame, ki živi v nasljednji ulici. Zelo ju imam rada in onidve sta zame 'starša'. Očeta tako ali tako 'nimam', mama pa je nenormalna in potrebna umo zdravljenja. Dovolj o preteklosti, vrnimo se na sedanjost.
Odšla je iz sobe, jaz pa sem še naprej jokala. Zdaj je presegla vse meje. Zvečer pri večerji je začela z prilizovanjem. "Emma, oprosti. Saj veš, da včasih zgubim kontrolo nad sabo." "Ja,ja" sem rekla in se namrdnila. Seveda ji nisem nameravala oprostiti. "Jutri bom v naše stanovanje pripeljala nekega gospoda. Ime mu je Alen Skunderberger. Glej, da se boš lepo vedla." Je rekla. Zlobno sem jo pogledala. To je bil torej ta njen fant. Končno bo prišel. To bo krasna priložnost, da jo osramotim - MAŠČEVANjE. "Emma.." Prekinila sem jo; "nehaj. Obnašala se bom kakor bom hotela. Tudi ti delaš kat hočeš." "Emma!! Ti in jaz nisva enako, in tega se zavedaj!!" se je začela dreti. Spet sem jo zlobno pogledala. "Oprostii. Žal mi je. Poglej; Lahko se dogovoriva. Kupim ti kar boš hotela. Vse lahko dobiš. Nov računalnik, iPad...." je predlagala. "Dve stvari" sem rekla. "katerikoli." Je pristavila in se nasmehnila ker je zmagala. Ampak ni. "Nov računalnik - Apple in..." sem rekla. "Naj bo. In Kaj še?" Zdaj sem se ob zmagi smejala jaz. "Pismo." sem z lahkoto v glasu rekla. "Ne." je zašepetala. "Pa nič" sem rekla in se delala da mi je vseeno. "Prav." je rekla in jezna odkorakala. Zadovoljna sama z sabo sem se nasmehnila.Emma - JazKaty - BFFSamantha - Mama
Nextt?
18. marec 2012
u83943
u83943
neeeext! SVETOVNO! Že vem, da b odlična! Zlo dobr opisuješ use skupaj... kot bi to doživela ti! ;D
18. marec 2012
Hvalaa...Ampak da ne bo gdo misliu; Niti mau ni resnična (=
18. marec 2012
u83943
u83943
Hmm... čeprow vse skupaj tko dobr opisuješ, bi lahka stavla da je resnićno! x'D
18. marec 2012
u83943
u83943
+Ena izmed najboljših zgodb kar jih berem... verjemi, da jih je veliko! ;D
18. marec 2012
u83943
u83943
neeeeeeeeext neeeext neeeeeeeeext neeeeeeeeeext! TAKOII ZDEIII!!!!! x'D
18. marec 2012
aaaaaaaaa!
SVETOVNO!
Neexti!
18. marec 2012
u78879
u78879
Neext. *__*
;**
18. marec 2012
u82252
u82252
Nekšt.!
18. marec 2012
neeeeeeeext! res zakon zgodbica
18. marec 2012
u81763
u81763
Nexty še dones!!!!!
18. marec 2012
u83750
u83750
next
18. marec 2012
Nextaj!!!
Svetouno!!!!
HB!!!!!!!!
neii bo naiiii naaiii!!! Letos!!
Kaj si kej dubla????
Jst ti bom prnesla k bom zdrava in seveda ko boš ti!
Pozdravi se!!
18. marec 2012
neekštii.! ;33
18. marec 2012
Ne vem če bom še pisala to zgodbo ker mi je NEKDO fejku. )=
18. marec 2012
Plis nexti!!Pa tut če ti je fejkal,nextaj!!!
18. marec 2012
Ampak ne razumete. Skor ČIST ista tema obstaja. BOLANO. ;$
18. marec 2012
ka mi link pošleš da vidim.?
sej men gre tut na žiuce če fejkajo -.-
18. marec 2012
u83943
u83943
Hej! To je NEPOŠTENO in predvsem NEUMNO.... kaki plagiatorji obstajajo.... AMPAK ne meni se zanje! Tvoja zgodbica je svetovna zato jo morš nextat!!! MORŠ!!!mene kr razjeda od radovednosti!x'D Le NEEXTŠEEJ in se NE MENI za njih!!!
18. marec 2012
Prou mate. En kratek delček ob reklamami X-factorja. (Usake reklame pišm)
"Nov računalnik - Apple in..." sem rekla. "Naj bo. In Kaj še?" Zdaj sem se ob zmagi smejala jaz. "Pismo." sem z lahkoto v glasu rekla. "Ne." je zašepetala. "Pa nič" sem rekla in se delala da mi je vseeno. "Prav." je rekla in jezna odkorakala. Zadovoljna sama z sabo sem se nasmehnila.
Zvečer sem jokala. Nisem mogla verjeti kako sem lahko izkoristila mamo. Lastno mati, ki me je rodila. Čeprav je dobesedno nora...Ne! To bi morala storiti že zdavnaj! Prav ponosna sem, da sem se uprla! I'm sexy and I now it!
Naslednji dan sem odšla v šolo. Vse sem povedala moji BFF, Katy - ONA JE EDINA KI POZNA MOJO ZGODBO. Vsako platnico moje življenske knjige pozna."Nooraa si!" je rekla. Ter se nasmehnila. "Zakaj?" sem vprašala. Upala sem, da me bo spodbujala. Ne, očitno ne. "Ker se nisi uprla že prej. Ampak vidiš, zato te imam za najboljšo prilateljico - res se znaš spomniti!" zasmejali sva se in se objeli. "Hvala bogu" je rekla. "Zakaj?" vprašam. "Ker ti je uničila računalnik. Zdaj boš za zameno dobila novega - Apple in še pismo!" Končno sem se počutila samozavestno. Prvič, a sem se. "tooo bejbii!!!" sem jo slišala reči. Nisem več mogla. Zavriskala sem.Ko sem prišla iz šole me je čakal Apple - kot je bilo v dogivoru. Ohh, kako sem bila stečna-tako srečna, da sem pozabila na pismo.
18. marec 2012
neeext
19. marec 2012
u68558
u68558
Next
19. marec 2012
Neeeextaaaj!Ful mi je všečMe sprejmeš za prijateljico?
19. marec 2012
u83506
u83506
NEXTTTTTTTTTT!!!!!
19. marec 2012
NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT!!!!!!!
19. marec 2012
u83943
u83943
Neeeeeeeeeeext!!
19. marec 2012
neekšti.! ;3
19. marec 2012
u81763
u81763
Nexty pa res oprosti!!!
19. marec 2012
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next
19. marec 2012
Neext!!!!!!!!
19. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg