Moj life z 10 otroki

To je zgodba , ki govori o veliki družini. Malo čudni in malo smešni dogodki. Zato plssssss berte.
24. april 2013
DRUŽINA
Me:


24. april 2013
×Eva:
-ONA JE NAJSTAREJŠA OD VSEH STARA JE 17 LET IN HODI V GIMNAZIJO 3 LETNIK.


24. april 2013
×Marko:
ON JE NAJSTAREJŠI FANT STAR JE 16 LET HODI V 2 LETNIK. SOBA:


24. april 2013
×Matej
TO JE ON IN JE NAJVEČJI CAR V ŠOLI. SOBA:


24. april 2013
ON HODI V 9 RAZRED IN JE 14 LET
24. april 2013
×Layla
STARA JE 13 LET IN HODI V 7 RAZRED. SOBA:24. april 2013
×Taj

ON JE PRIDN OTROK IN IMA SAME 5. HODI V 3 RAZRED. SOBA:24. april 2013
×Ty

ON JE BAD BOY TIP IN JE IMEL ŽE 20 PUNC. sTAR JE 12 LET IN HODI V 6 RAZRED. SOBA:24. april 2013
×Sunita:

ONA JE ISTA KOT TY. SAM, DA JE 11 LET IN 5 RAZRED. SOBA:24. april 2013
×Maja

PODOBNA JE TAJU RAZEN DA IMA SAME 4. STARA JE 7 LET IN HODI V 2 RAZRED. SOBA:24. april 2013
next
24. april 2013
×Katja:

STARA JE 4 LETA IN HODI V VRTEC. JE ZELO LJUBKA IN PRIDNA. SOBA:24. april 2013
×Nik

ON JE PA STAR 1 MESEC IN JE FLETEN KOT PIŠKOTEK. SOBA:24. april 2013
to je naša hiša:


24. april 2013
next
24. april 2013
Dan 1:
Bila je sobota in družina je za mizo jedla zajterk. Nik je še spal, ko pa je Taj se že učil.
Vreme je bilo napovedano lepo in bil je srečen dan za otroke, ker so se odpravjali na morje. Mami in oči sta poklicala otroke v dnevno sobo. Tam sta otrokam povedala, da ohajajo na morje z avtodomom in prikolico na otok pag.Odločili so se da bodo fantje spali v prikolici in dekleta+Nik v avtodomu Taj+maja bosta pa v šotoru skupaj.


Vsi otroci so stekli v sobe in začeli pakirati. Odpravili so se na pot po 3 urah. peljali so se in še so se peljali in peljali dokler niso prispeli v kamp. tam je bila čudovita plaža in čudovita parcela za avto. Počasi so odpakirali in se pripravili na večerni sprehod. Mami je pripravljala večerjo , ko je Nik se prebudil bil je lačen mami je poklicala evo naj dokonča kosilo. Za večerjo so pripravili hotdoge. Po večerji so odšli na sprehod. Prispeli so do trga tam so punce odšle po svoje prej kot fantje.
Trg je bil polen ljudi vsi so zapravili ves denar. Zmenili so se , da morajo priti nazaj do 9 ure zvečer in res so vsi. Punce so probavale cunje, ko so pa fantje igrali nogomet.


24. april 2013
neeeeeeeeeeeeext
24. april 2013
Jutri bo nasljedni dan
24. april 2013
ok
24. april 2013
2 Dan:
Zjutraj so se vsi zbudili ob pr. 10 uri. Noben ni bil zaspan, ker so se odlično naspali. Za zajtrk so jedli kruh z marmelado ,kosmiče in sendviče. po zajtrku so punce odšle na plažo. Mja in Taj sta pa brala knjigo v 2 svetovni vojni. Marko je takoj najdel punco, Matej je pa imel že 3 dekleta in Ty 5. Vsi so oboževali počitnice samo Layla ne ker ji je bilo dolgčas. Mami ji je vzela telefon in računalnik ker se je stepla s Majo. Mami in oči sta gledala TV ter Nik in Katja sta spala v avtodomu.Kaj se je zgodilo naprej je presenetilo celo družino.Velika nevihta se je približevala. Ko je počila strela so se vsi ustrašili. Fantje so prijeli Mizo in stole ter pspravili to v avto. Punce so pa vse pospravile iz plaže. Nik se je notri jokal in s katjo stiskal ,ker je bilo oba strah. Fantje so hiteli v prikolico punce pa v avtodom i tapravi čas ,ker je deževalo kot je lahko. Mami je dojila Nika ,ko pa je Layla mirila Katjo . Noben se ni zavedal ,da sta maja in Taj še vedno v šotoru. Strela je udarila 2 metra stran od šotora. Eva in Sunita ter Marko in Matej sta hitela po niju vsi so se na smrt bali. Marko in Matej sta vzela Taja in šotor ko pa sta Eva in Sunita Majo. Na srečo so imeli vsi hrano v prikolici in avtodomu. Do večera so notri preživeli. Ko pa so zaslišali en pok so se pa vsi prestrašili.
Videli so kako je veter podrel drevo. Eva je pogledala vremensko napoved in videla, da je cel teden napovedan dež. Odločili so se, da gredo raje domol in tam preživijo prvomajske počitnice.


25. april 2013
neeeeeext
30. april 2013
nexxt
13. maj 2013
Domov so se vozili več ur in še dodatne 2 ker je močno deževalo. Prišli so v njihovo domače mesto tam je bilo pa vroče kot v puščavi. Katja je skočila vn iz avtodoma in odšla v svojo sobo se igrat z piunčkam in malo hiškoMož in Žena sta proila Evo in Markota, da jima pomagata pospravit. Eva je zbežala v sobo takoj, ko se ja mami obrnila. Marko je pa očiju reku, da more vadt kitaro kokr ma nastop ampak ga ni imel. Nato sta priskočila pomagat Taj in Maja ona dva sta pa vse pospravila. Mami je planirala vikend v termah Čatež. Mož je pa se za glavo držal in si mislil kok more še dnarja zapravt zano. Zvečer, ko so vsi razprkirali so naredili kokice in gledali film.Konec filma. Vsi so hoteli spat samo mami je imela novo novico, da gredo v Hurgado. Vse punce so skakale manj kot fantje. Oči se je pa z glavo zadeval v steno. odšli so spat. Mislim, da skoraj nobeden ni spal. A mami ni povedala kdaj gredo. To je pa velikvprašaj
15. maj 2013
next
16. maj 2013
Naslednje jutro, ko so se otroci prebujali je mami iskala novo hišo, ker je bil velik presenečenje. Mož je pripravljal zajterk ko pa. Bum! Jaz in moj mož se ustrašiva na veliko. Odhiela sva v zgorno nadstropje pogledat kaj je bilo in ugotovitev. Layla je v tla zagonila prenosni računalnik. OOOOO! Vse otroke je zbudila Nik se je jokal in sem hitro bežala do nega. Ob 1o uri smo imeli zajterk. Povedala sem jim, da gremo ob 12 od doma. Itak! Otroci imajo že vse spakiran. Zazvoni ura 12 in gremo. Peljali smo se 2 uri in nato smo prispeli v TERME ČATEŽ!Prispeli smo do naših hišk itak 2 imamo, ker za 1o so bile vse zasedene. Počasi razprkiramo in gremo na bazen. Tam smo bili od 16 do 19 ure o PREVEČ. Zvečer ko smo prišli smo povečerjali in odšli spat. Vsi so kuj zaspali, ker so bili tako zmatrani.


(klikni)
17. junij 2013
next baby
13. julij 2013
next
09. september 2013
nasledni dan smo se zjutraj zbudili in šli na bazen tam smopojedli zajtrk pa plavali ful carsko je bilo, ker ni bilo veliko ljudi. skor vsi otroc so šli plavat na na tobogane pravjo, da je blo fajn idin se je po 2 urah pooblačil. in smo odšli raj v hiško tam je blo fajn poj napej kokr je se ulilo že spet idin smo šli na notranjen bazentam ni bla skakalnca odprta zato so bli mav slabe vole. Poj smo šli domov na kosilo in nato je bil problem Sunita je zbolela. In zato smo šli domov nč doberga spet je bil problem. ka pa nej zej nimam ideje kaj nej nadim. in sem že dobila idejo, da nej pelem punce na 1d koncert in sem kuj kupila vstopnice za v 3 vrsto100 procent bodo znorele
09. september 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg