Forum
Hey!
To bo moja 1. zgodbica. Upam da mi bo uspela.

***************************************************************************************************************************
Hodila sva po gozdu. Samo jaz in on. In potem.. Potem me je objel. Pogledal mi je v oči in rekel:"Ljubim te" in me poljubil...
PiiiiiiiiiiiiP..Zbudila sem se. Ta trapasta budilka. Zakaj,o bog, ZAKAJ me mora zmeraj zbuditi takrat,ko me poljubi. Najraje bi jo vrgla čez okno,ampak tega raje ne bom naredila,ker bi lahko padla komu na glavo. Vstala sem se in pogledala v ogledalo. Sovražim to kar vidim. Sovražim sebe. Prijela sem stekleno kroglo in jo vrgla v ogledalo.. V mislih seveda. Odšla sem v kopalnico in se uredila za v šolo. Naj se predstavim(medtem ko se urejam). Ime mi je Chelsea Clark,stara sem 15 let,1 letnik gimnazije Alberta Einsteina. Živim v New Yorku. Nedavno sem se preselila sem. Nimam bff,niti fanta,niti prijateljic. Saj ne da jih rabim. Ne rabim nobenega. Sama lahko poskrbim zame.
Na naši šoli je (kot na vsaki seveda) najbolj priljubljeno dekle Rose,ki ima fanta (seveda najbolj priljubljenega na šoli) Chrisa. Ne maram Rose in pravtako ona ne mara mene. Že prvi dan šole se je spravljala name. Chris..Chris pa je božanski. Mislim lep je..Zelo.
Ko sem se uredila sem odšla v šolo. Do šole sem imela le 10 minut hoje. Hodila sem počasi,saj je bil led in nebi rada,da mi spodrsne. Bilo je mrzlo in pozabila sem vzeti šal,zato je ,ko sem prišla v šolo moj nos zgledal kot... Rdeča lučka. Rose je seveda TAKOJ pograbila to priložnost. "Poglej,poglej.. Si si dala preveč rdečila na nosek?" je rekla in vse njene prijateljice so se zahihitale. Resno? Ta "šala"(če temu lahko sploh tako rečemo) je totalno bedna. Sploh ni smešna. " Ne zmoreš bolj od tega?" sem ji rekla in iz omarice povlekla zvezke za angleščino. "Pazi se me" mi je še rekla in odšla. Rose JE tako neumna. Resno.. Nisem videla bolj neumnega človeka.. Zazvonilo je. Odpravila sem se v razred in se vsedla na mesto daaaleč nazaj od drugih.

slikce:

Chelsea Clark:
Rose Baxter:
Chris Ritcher:


29. december 2012
u111534
u111534
neeeeeeeeeeeeeeeeext nujno!!!!!!!!!!!!!!!
31. december 2012
V učilnico je prišel učitelj. Nekaj je zapisal v dnevnik in potem smo začeli z uro. Nisem poslušala,tako kot polovica razreda. Nekaj sem čečkala v zvezek,da je zgledalo kot,da zapisujem. "Po koncu pouka mi pustite zvezke,da jih pregledam" je rekel 5 minut pred koncem ure. O šit. Hitro sem nekaj prepisala,ko je zvonilo. Oddala sem zvezek in odšla iz razreda. Kaj imam sedaj? Pogledala sem urnik. Zgodovina. Moj najljubši predmet. Odpravila sem se po stopnicah v 3. nadstropje. Vstopila sem v učilnico in se vsedla na svoje mesto. Zraven mene sedi Clay. Clay je bedak. Misli,da je najpametnejši, bla bla bla. Saj veste kakšni so fantje. Ko je zvonilo se je vsedel zraven mene. Učitelj je prišel v razred in začeli smo s poukom. Za razliko sem sedaj poslušala. Zapisovala sem si nekaj,ko me je Clay sunil s komolcem. Zavila sem z očmi in rekla: "Bedak". "Piflarka" mi je rekel. Nisem se zmenila zanj ampak ni odnehal. "Kaj bi rad?" sem ga vprašala. "Nasledn tedn pišemo zgodovino." je rekel. "Jaaaa...?" sem rekla. "Mi lahku pomagaš?" je rekel. Pogledala sem ga. "Jaz.. Pomagala tebi?. Ni variante" sem rekla. "Deii noo.. Prosiim."
"Kaj mam jzt od tega?" sem ga vprašala. "Nvm..Plaču ti bom. Morm dobit usaj 2, če ne bom meu že 3 cveke pr zgo." Prhnila sem. Plačal mi bo. "Uredu" sem rekla. ZAKAJ sem to rekla!! "Ok dans po pouku pr men doma?" je vprašal. Pri njemu doma? "Ok" sem rekla.

Clay Jensen


01. januar 2013
next
01. januar 2013
Next!
11. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg