Forum
Hejjj... Ta zgodba bo resnična. Resnična na podlagi mojega življenja. Izmišljeni bodo slike in priimki oseb imena bodo prava. Kraj se bom mogoče tudi izmislila.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Js: +nosila sem očale za vid če nisem imela pogosto tudi leč. Vreesnici sm grša tudi you know fat sm.. ampak okej recimo da .. jap

No ime mi je Staša. Staša Quinlan. Stara sem 16 let. Živim khm okej skupaj z svojo družino v Sloveniji. V veliki hiši in majhnem mestecu. Imam še mlajšega bratca Žana. Zadne čase sm bila zelo žalostna pogosto sem tudi jokala. Čeprav so mi tukaj stale ob strani zelo fajn frendice.Vedno mi stojijo ob strani.. Par jih moram izpostavit.
Ariane <3

Tina <3

Dvojčicii Kaja & Karin <33

Brigita <3

Larisa <3

In tukaj je še Mateja. <3 Sicer je 5 let starejša od mene ampak zato mi je znala zelo dobro svetovat in mi prisluht ob mojih problemih.. Pomagala mi je iz njih tako rečeno. Ne rečem da ostali ne ampak samo izpostavim.

Seveda imam tudi ostale prijatelje ampak od njih ... kasneje .. izpostavlam samo tiste tiste ki sm jim v zadnem casu res dosti zaupala .. Tesko usim zaupam.. zato tudi ostalim nisem povedala usega ampak le nekaj.. tem tukaj pa se m i zdi da kar USE.. No trpljenje se je začelo v mojih 15 letih na zdravstveni.
------------------ ---------------- ---------------------- ---------------- --------------------------------------------- -----------------------
Po enem tednu so me začeli v šoli zafrkavati. No ja to ni bilo še tako hudo al pa ja. No uglavnem uzamejo the weaker girl or boy whatever. No ja to ni bilo še nič. Zafrkavali so me d je edn u mene čprow ni bil in se smejali iz mene in ja itd.. Na zacetku sem se najbol dobro razumela s Ariane, Tadejo, Karmen, Michelle, Nežo in Marjano.. kul ne ja waw zelo od usih u klasu.+ da nobeni nism zaupala kako se počutim ne še slabš bla sm tiho . neumna krava ku sm ..
No po kosilu smo js pa Ariane, Tadeja in Karmen odšle na Bevkow trg. Naenkrat ko smo tam približno na pol poti do Merkatorja (po piškote) Mi Ariane reče:
A: a te lahka neki prašam?
Js: jaa
A: Zakaj se družiš z nami če nam nisi všeč?
Naenkrat se mi je zameglilo pred očmi. v odgovor sem ji pa samo skomignila z rameni.
No ko pa pridemo do Merkatorja me to vpraša še enkrat spet sm isto naredila. in ja one so odšle do blagajne s piškotami js sm pa ene orbit uzela. in ko so plačale so stekle ven ku češ da nebi šla za njimi. Nism mogla verjet da se mi to res dogaja. Ampak sm se odločla da bom poklicala Lariso.:
L: Oila
Js: kje si?
L: klele hodim do merkatorja.
Js: ben js sm klele notr te počakam.
Po treh minutah pride Larisa. Povem ji use. in take gre ona še po neko vodo in se odpravimo prot šoli. Larisa je rekla sm to:
Če so take se enostavno ne druž z njimi.
In res se nism od takrat naprej sem začela bol družiti z Michelle, Marjano in Nežo ..
No ja to ni trajalo dolgo. Kajti nekega lepega deževnega dne se je zgodilo to kar nebom nikoli pozabila. Konec pouka je bil in odšli smo na kosilo. Usedla sem se z Michelle in Nežo. Ko smo pojedli smo odšle do WC-ja. Za nami sta prišli Tadeja, Ariane in Kermen.
In kot ponavadi mi je tudi danes Tedeja uzela očala (kradla mi je očala z nosa in z peresnice uzela nekaj denarja). In ja odšla je v WC kabino in rekla da jih bo vrgla v školko (držala jih je tik nad njo). Seveda sem odšla za njo da bi jih vzela.
T: Okj pejd vn pa ti jh dm..
Js: okok
Ko pa grem ven se obrnem in BUMMM KABUM. OBrnila sem se in s torbo porinla vrata v njo. Rekla je samo AWW. Ampak sj jo niti polelo ni pomoje, ker šis ni biw velik. Mogoče jo je samo malo zabolelo dosti pa nee. No očala mi je dla nazj potem so pa so vse tri odšle. Js sm šla mal naokol szi Michelle in Nežo. Potem se nam je pridružiula še Marjana. Usedle smo se potleh pred učilnico. In talking talking talking. Dokler ne pride sveta trojica. Nek j govorila. Pol pa usem rekla d sm neki nasilna in d se nesmeju družit z mano in nwm še kj.

Po tej prekleti uri, ki se nisem mogla niti nazaj obrniti. Sm potem odšla k ortodontki v Koper. Naslednjega dneva sem se pa bala. Seveda sem se zaupala takratnim prijatelicam ki smo še vedno prijateljice. Dvojčicama, Tini in Kaji.

Naslednji dan so mi po 2 uri rekle d bi se vsaj opravičila lahko. Bla sem tiho. Minevali so dnevi in počasi so pozabili na ta dogodek. Ampak so bili nekaterri so bili vselih nesramni še vedno. Kaja mi je rekla da naj se postavim zase ampak kako???? Lahko se postavim zase ampak po toliko časa ko me zajebavajo nemorem več nič drugega reči. Neznam se postaviti zase sem si govorila in to je use. Neumna in zabita sm.. amen..
22. marec 2014
Naša hiša:

Michelle <3

Tadeja

Karmen

Neža

Marjana <3

Kaja <33
22. marec 2014
No naslednjega dne in še dneve zatem sem sedela z tremi dekleti iz sosednjih razreda. Praw fajn je bilo ...
Mojca, Klara in Eva

Že ta prvič smo se dobro razumli. No ja čprow sm bla neki ful tiho. In to da mi Tadeja ni dovolila da sedim z njimi pri kosilu sem ji usekakor hvaležna. Ker če nebi tega rekla nebi spoznala teh punc, ki so bile usekakor super punce. Ampak ko sem odšla pred učilnco. Meli smo matiko in najbol mi gre na živce ko se sošolka iga okužbo. Pač "kao" d sm okužena in nwm kj d jo nesmem tikat. Mislm punca zemla kliče, da prit k pameti. In predvsem ne se vest tko ku u 5 klasu. Čeprav se ne spomnim imena te puncesaj je od takrat minilo približno eno leto še vedno ostaja grenk spomin na to. Tudi ostali so me še bol zafrkavali kot sicer. Čez čas sm postala vse bol žalostna včasih sem jikala predem sem zaspala. Potem se je tukaj pojavila Monika. Usak dan čaka v knjižnici autobus. Zato sem čakala z njo zaupala sem se ji. Spodbujala me je pri pisanju mojih angleskih pesmic in pri tem da naj se manj obremenjujem s njimi.
Ampak nwm naslednji dan pri športni naj bi igrali odbojko in nikakor nism se mogla zbrat. SAj ko sm 1 falila žogo so se usive začeli jezit, ko pa je nekdo drug falil so usive bli tiho. Really? Komaj sem čakala konec ure. In še kar naprej nisem mogla slediti igri. Razmišljala sm kako bo takrat... Pela sem si ta verz:
Someday I'll be living in a big old city,
And all you're ever gonna be is mean.
Someday I'll be big enough so you can't hit me,
And all you're ever gonna be is mean...
In seveda sm tako kot verz opisuje, Someday I'll be living in a big old city,. Točno to sem si predstavljala ja. Kako bo ko bom bla jaZ npr. U nekem velikem mestu kot je naprimer Sydney ali pa kje po Ameriki in cel svet me bo poznal. Oni bodo pa samo me gledali po TVju in si mislili kako jim je žal da so bili taki. ali pa tudi nebom slauna igralka ali peuka o kateri use sanjamo lahko bom pouprečen človek ki bom svoje slike objawlala na fejs one pa bodo vidle in bodo ble use jezne od lubosumja in zalostne ker me niso sprejele.. ampak okej sm zlobna malooo alpa kr ful.. haha nwm .. Ko pa pride učitelj pogledati kako delamo. Sem se hitro streznila in se delala kot da že ves čas igram. Potem so nekatere se učitelju potožle d js neč ne delam js pa kr " Bitch please i am playing. I am playing all the time." Seveda pa tega nisem naglas rekla. No po tej uri je bila biologija.
Okej takole je bilo tudi naslednji dan pri športni dokler ne pride drugi tedn. Pondelk sprašuje zdraustevno nego (ANIv). No na srečo me ni vprašala mi je pa pri razredni crknu fon. Mama mi je doma rekla da greva po novega komaj v sredo da vidi koliko bo ANIv. No in dobila sm 3. Teorija je bla na pol in postelja je bla pospravlena uredi. In po zadnji uri (Biologiji) Smo pisali še enkrat Biologijo test. Mama me je klicala nevem kolikokrat, saj sem ji rekla pri malici naj me pokliče da se zmenimo kje se dobimo. Hitro sem dokončala test in odhitela ven. Poklicala mamo in rekla da prihajam k simobilu. Tam sem si zbirala fon. In rekla sem si tisto kar mi je prej Michelle rekla:"NerAbiš nevem kako velikega in modernega fona, sej ga itq rabiš samo za
SMSje in poklicat koga pa muska pa slike itd,. pač velik pevelik fon je brezveze nej ne pretirabvam da bo gromozansken...".. Kupilka sem takega:
Htc desire C.

Čas je mineval zelo hitro lahko bi rekla kot ferari na pomembni dirki..
In tako smo odšli v Nasfelt. Smučala sm z učiteljico ker mi smučke niso šle naprej. Svež snek je bil zato. Tako sem po nekaj tednih preko Larisinega fanta izvedela ime moje simpatije. Josh Horan . Tako sem ji bila haležna. In prvi dve punci, ki sem jima povedla sta bili Kaja in Karin Potem Tina in Marjana in Neža. Zvedela sm da Neža Josha pozna iz osnovke. Izvedela sem veliko informacij o njem. Napisala sem 4 pesmi samo zanga. Ampak kaj če on izbira samo take samoušečnice, suhice lepotice s pol kilom makeupa na seb. Js nisem taka. Še zdaleč od tega. Pravo nasprotje sem tem dekletom. Ampak sem taka kot sem. Kljub usemu saj one nebodo ko odrastejo lepe saj bojo imele kožo popolnoma izničeno. Pa kot praviva medve z Michelle: "pozna puberteta". .
Josh Horan <33
httpss://pbs.twimg.com/media/A4qkXHdCYAAoFGB.jpg:large
Nekega lepega sončnega ali deževnega dneva sem hodila proti učilnci od slove. Ariane sem posodila teste za kemijo od prejšnih let, ker smo jo danes pisal. Dala jih je Urški. Po končani uri. Rekla sem okej nazaj mi je dala samo en test okj zadosti sej so itak podobni tko da. Po stopnicah sem hodila in videla Njega kako je popolno stal naslonjen na zid se pogovarjal s frendi. Zgubila sem ravnotežje. Zgubila sem my mind. Poskušala pridobiti nazaj. U učilnici sem Urški 1x pred in 1x umes pouka rekla nej mi vrne teste ona pa samo: "Jaaaa Stašaaa...". Slišale so 3 osebe, da sem ji rekla. Ona je use teste b rez me prasat razdajala na okoli. Ampak lahko povem da teh testov še danes nism dobila. In zelo me skrbi za to. Ker testi niso moji, ampak od drugih in jest jih morem vrnt. Zato smo se pred nekaj dnevi skregale rekla sem ji naj poišče teste ona je pa rekla, da ne. Bila sem jezna, ampak hkrati vesela, ker se je marsikatera sosolka poteglna zame in rekla, da to res ni cool kar je nrdila. Sploh si nisem mislila, da je takšna. Pri fisiki smo imele s Brigito, SAmanto, Marjano , Nežo in KAjo M. o njej. Baje da tudi one niso več prijateljice z njo.
22. marec 2014
Next, please pa prosim mal bol slovnično piš
23. marec 2014
No tako so minevali dnevi nekateri so se še najdli ki so mezafrkavali z drugimi sem se pa kar vredu razumela. Bile so tudi dobre in slabe strai tega leta. Najbol zabaune so bile ko smo pri malici hitele z Ariane vzeti zvesek od zdravstvene nege no ko sem dala torbo dol z police sem zvrnila pladen od Ariane. Uril jo je smeh. Oddale smo zvezek in se še kar naprej smejale. Nekoč je Marjana mi zakotovila da bo Joshu omenila da sem mu ušeč. Hotela sem jo zaustaviti (šel je mimo) in jo udarila po roki ta pa je kozarec s sokom polila po svoji majici. Bila sem potrta. zakaj se mi more meni to zgoditi? Skregali sva se. Ariane in Michelle pa u smeh nato sm se bolje spiznala z njima dvema in postala bolša prijateljica ter več predvsem govorila sem. Po nekaj dneh sva z Marjano ponovno skupaj govorili. Use se je spravilo ko je bilo okej ne pousem saj so me še zafrkavali mar ne. Še veliko je bilo veselih dogotkou ob katerih se zdaj smejim iz srca. Prišlo je poletje. Poletne zabave in use kar spada umes. Ampak septembra nebom več na zdravstveni prepisala sem se na vzgojitelsko šolo. Nekatere prijateljice niso bile vesele saj smo se komaj uštekale in zdaj to.. Še vedno ohranjamo stik kar je najpomembnejše. In prišel je september in nova šola, novi sošolci. Prišla sem v razred kjer sta bili tudi moji frendici dvojčici Kaja in Karin.
Mnogo iz razreda kot so Elena, Maša, Milena in Sara sem poznala že od prej .
Milena

Elena

Maša +očala

Sara


Z nekaterimi sem se takoj zaštekala zdrugimi manj. In zgodovina se ponavlja. Tudi tukaj se je znajdu kdo k me je zafrkaval. Bila sem žalostna. Ponižana natančno nevem . Vem le da vesela nisem bila. Tako sem na smučanju čez vikend v sobi bila s Karmen, Emo, Andrejo, Kristino in Lucijo.
Ema

Kristina

Karmen

Andreja

Lucija (rjave lase)


Še bol smo se uštekale z nekaterimi bol drugimi manj ampak da bi se jim zaupala nisem mogla. Nostalno objavlam besedo uštekano oprostite mi. Težko mi je in jočćem ko se spomijam preteklosti v tej prekleti šoli. Saj je bilo tudi lepo ampak useeno mi je tukaj ostal grenak okus ko pomislim na tisto leto 2013 In od tukaj naprej se začne sedanjost..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
23. marec 2014
Next
23. marec 2014
next
23. marec 2014
neeeext
23. marec 2014
Next
23. marec 2014
neeeeeext https://www.igre123.com/forum/tema/my-sad-story/69343/1
sory kr oglašujem sm prosim berte
23. marec 2014
No ljudje v tej novi šoli, moji sošolci. Še vedno me nekateri niso sprejeli. Z nekaterimi se dobro razumem ampak no nekateri hitro spremenijo mnenje in no zelo si želim da bi se spremenilo. Večkrat sem hotela obupati Ani (Ariane) pe je prepričevala naj ne . Povedala mi je njeno zgodbo iz osnovne šole in točno sm vidla nekako u tej zgodbi mi je dalo misliti da no enako skoraj je pri meni. Rekla mi je naj ne obupam da mi bo žal. Že večkrat sem poskusila nism obupala ampak cerjemite zdaj bom.
Kako se trudit če te ne sprejmejo?
Kako sploh misliti nej te če je skoraj že konec leta? Lani so me prej sprejeli..
In tako sem usaki božji dan bol žalostna.
A ko bi bilo to use?!!!
Ne tukaj je še moje pomankanje samozavesti ki mi gre že pošteno na živce.
In naprimer (nisem edina sošolka tukaj na vzgojitelski Lirona je rekla da je imela enake težave ampak da je odpravila to težavo.. No lucky her)

No ta problem je da npr. z nekom se zmenim da se dobiva v baru (nekoč z Ariane tam so bile še Michelle in Ivana.
Ivana

Spomnim se da mi je Ani rekla da me Michelle hoče videt) no in ko sem prišla z busa nikakor nisem mogla v tisti bar. Sram me je bilo srah. Ampak koga? Vem da bi se mi kdo smejal mojim težavam ampak nemorim si kaj.. Tudi ko sem se zmenila da se dobim na stopnicah neke steklene stavbe. No nisem šla gor strah me je bilo. Zadnič sm šla with no problem sam tisti dan tisti četrtek. Bil je ta četrtek 20.3.2014. Imeli smo predstavo zato smo končali prej že ob 12. In odšla sem v gorico ampak nikakor ne na stopnice kjer sem bila zmenjena z Ani. Bojim se . Zdi se mi da mi bo ta strah uničil moja prijatelstva in bom sama forever alone. Hočem se znebit težav. Hočem. Hočem. Hočem. A nemorem. Kdaj se bo to rešilo kdaj. Zaboga kdaj..
23. marec 2014
Next
23. marec 2014
next
23. marec 2014
neext
24. marec 2014
next
27. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg