Forum
Hej-ho! To je moja druga zgodbica in bi bla vesela FULJ (; če bi prebrali taprvo. https://www.igre123.com/forum/tema/it-s-time-to-go/24609/

Ahhh... Kako rože omamno dišijo... Mmm... Vonjala sem svoje najljubše rože, vrtnice. Na našem vrtu rastejo rumene, rdeče ter rožnate. Ravnokar stojim pri rumenih in jih občudujem. Iz žepa potegnem fotoaparat in začne se moj običajni fotoshooting stvari okoli mene.

,,Ho-oj!'' Prenehala sem fotografirati. Pogledala sem navzgor da bi videla kdo me je zmotil. Nasmehnila sem se. ,,Ojla. Kko to da si se pa ti mimo prvlekla?'' Bila je Axl, moja BFF ki se je zdaj smejala. ,,Ja nč no malo sm te pogledat pršla. A maš spet fotošuting?'' Prikimala sem. ''Pol pa te nbom motla. Itaq morm še slovo naredit. Se slišva zvečer oki?'' Zasmejala sem se. ,,Da da draga moja. Ajd čau!'' Objeli sva se nato pa je odhitela v sosednjo hišo, kjer stanuje. Jaz pa sem pogledovala fotoaparat in se začela spraševati, kaj bi pofotkala naslednje.

Ups, ker je prišla Axl sem se pozabila predstaviti. Sem Chris, na dolgo Christina. Sem čisto običajna punca proti Axl, ki je prava lepotica. Imam rjave lase, rjave oči in svetlo polt. Stara sem 17 let tako kot Axl, čeprav nama vsi pravijo da zgledava komaj 14.

Naenkrat se je ob moje noge spotaknilo nekaj belega. Zavzdihnila sem. ,,Olla, fuj. Sedi.'' Bila je moja psička Olla. Ne vem, kaj jo je tokrat vznemirilo.

Zaslišala sem mamo kako kriči iz kuhinje. ,,Chris, večerja!'' Odpravila sem se v hišo, sledila pa mi je Olla. Povohala sem zrak in ugotovila, da je mama spekla pizzo. Mmmmmmmm, njami!

Izgledala je slastno. Takoj sem se usedla za mizo in zagrizla vanjo. Mami me je le veselo gledala.

,,Počakaj še minutko, da pokličem Ems.'' Emily je moja mlajša sestrica, a jo vsi kličemo Ems. Očeta nimam in živim samo z mami in Ems. Tako mi je prav lepo, čeprav bi včasih rada vedela kako je imeti očeta...

Ja, vem. Tamala ima 13 let in je prava pozerka. Drugače sva BF in na nočni omarici imam sliko, na kateri sva skupaj.

Kmalu sem se prežvečila skozi pizzo, zato sem se odpravila v sobo. Moja soba je v spodnjem nadstropju hiše. Vrgla sem se na okroglo posteljo in začela brati Mlado luno.

https://montazne-hise-on.net/images/elegantne-okrogle-postelje-2.jpg

,,Presneto Chris! Ne mi tega delat no! Sezuj si allstarke u tej sekundi!'' Sploh nisem slišala, kdaj je v sobo prišla mami. Izgledala je jezna zato sem all-starke hitro zbrcala z nog in se ulegla nazaj na posteljo.

https://www.freshnessmag.com/v4/wp-content/uploads/2008/03/kurt-cobain-blk-01.jpg

Prižgala sem radio in začela vrteti Nirvanin CD. Kmalu sem se sprostila in začela razmišljati, kako je biti zaljubljen...
16. november 2011
opala. TO je Chris :

in to je postla :

& to so all starke :16. november 2011
neext!
16. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg