Forum
Odločila sem se, da bom napisala zgodbico.

Zgodba bo govorila o Lei Hein, ki se ji življenje obrne na glavo. Kako se bo spopadala s težavami boste izvedeli v zgodbi.
Uvod
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Živjo, sem Lea Hein, vsi mi pravijo Lejči, sem devetošolka Osnovne šole Trobentica. Imam navadno družino, ki jo sestavljajo oče Max, Mama Miranda in najboljša sestrica Maja.

Jaz Lea:Oče Max:Mama Miranda:Sestrica Maja:
Nimam fanta. Največ časa pa se družim z mojima najboljšima prijateljicama Pijo in Zarjo.

Pija:Zarja:
Obiskujemo plesni tečaj in se udeležujemo večjih tekmovanj(kar nas je tudi združilo).
Povezujejo nas družine in podobnost, vse tri imamo zelo podobne družine, kar pa je najslabše, vse tri nimamo fanta.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Naslednji del:

~ Prva dogodivščina.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Next?
20. marec 2012
u76839
u76839
next :*
20. marec 2012
next ?
21. marec 2012
Next
21. marec 2012
Danes je zadnji dan počitnic. Včeraj smo se vse tri jaz, Zarja in Pija vrnile iz počitnic. Zato že 20. minut sedim in čakam na telefonski klic. Poklicala me bo Pija, ki mi bo povedala vse o njenih počitnicah! DRRRR...! Končno.

J-jaz P-Pija

J- Živjoo! :*
P- Olaaa! Bilo je SUPER, kot še nikoli! Šli smo na otok Rab, tam je bil tudi zelo hud tip iz našega mesta ime mu je Jan. Srečala sva se v slaščičarni in se zaklepetala.
J- Hudoo. =)
P- Zdaj sva par in se dobivava vsak dan na klopci v parku.
J- Okeii. Ostalo mi poveš jutri. Čaw!
P- Čaw.

Nemorem verjeti , da ima Pija fanta.! Upam, da ima Zarja boljše novice! Drrrrr..!

Z- Zarja J- jaz

Z- Oila Lea.
J- Živjo, kako je blo?
Z- Si slišala, da ima Pija fanta? Zdaj ga imam tudi jaz, ime mu je Alex.
J- Ja sem. Zdaj imata že obe fanta le jaz ga še nimam. =(
Z- Lea ne skrbi v šolo pride nov fant, ki je lahko tvoj.
L- Res? Že jutri? Komaj čakam.
Z- Ja jutri, Čaw.
J- Čaw =)

Tudi Zarja ima fanta. =( Ampak edina stvar, ki me tolaži je ta, da v šolo pride nov tip.
No, zdaj sem še bolj živčna ker ne vem kaj naj oblečem? Lahko noč.

Pijin fant Jan:Zarjin fant Alex:-------------
Naslednji dan:
21. marec 2012
Nexttttttttt
21. marec 2012
Zdaj je zadnji dan počitnic. Vrnila sem se včeraj in bilo je Super. Takoj sem poklicala Pijo in Zarjo. Obe sta dobili fanta, Zarja Alexa in Pija Jana. =(. Edina stvar zaradi katere sem vesele je to, da mi je Zarja povedala da jutri v šolo pride nov tip. Komaj čakam! Izbiram si oblačila, ki jih bom imela jutri! Komaj čakaam! =) Grem spat, Lahko noč.

Alex:Jan:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Šolski dan v 9.B.

Danes zjutraj sem si prebrskala omaro do konca in si iz vseh kosov oblačil sestavila tole:Res mi je všeč. Za zajtrk bom pojedla rogljiček in kavo, potem pa z Zarjo odhitela v šolo.(Pija je zbolela =( )
V našem razredu se še vedno ni nič spremenilo, še vedno prevladuje največja važička na šoli Zala:Ni grda a vseeno mi ni všeč! Prišla je učiteljica, ki je bila nasmejana kot še nikoli.
Vsem je povedala, da v naš razred pride nov sošolec Nick. Vstopil je .... Bil je tako lep, da se ga nisem mogla nagledati.


Učiteljica ga takoj vpraša kje bo sedel? Pogleduje sem in tja prostor je samo pri meni in Zali, čez nekaj trenutkov reče, da bo sedel pri meni. Učiteljica mu, da nekaj listov nato pa prisede k meni.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Next?
21. marec 2012
Ups, mislila sem, da mi prejšnjič ni prijelo in sem dala 2- krat :/

Preberte oboje ker je mal drgač.
21. marec 2012
u76839
u76839
next :*
21. marec 2012
Next za Bugge:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bila je matematika, moj najslabši predmet. Ne vem zakaj ampak bila sem prva vprašana, pričakovala sem cvek, ki bi bil 2. pri matematiki in bi mi gotovo prinesel kazen. Dobila sem ga! Ko sem sedla nazaj v klop mi je Nick poslal listek, da se lahko dobiva popoldne ob 16:00 v parku na klopci in se skupaj učiva matematiko. Seveda sem bila za in sem mu takoj odpisala z OK. A takrat nisem niti mislila kaj bo doma, doma se je mami Miranda tako jezila zaradi 1, pri matematiki, da sem morala za cel dan v sobo in sem dobila hišni pripor za 2.dni. To mi ni bilo niti najmanj všeč, kako mi lahko, da hišni pripor ravno danes?! Usedla sem se v kot in prejokala celi dve uri. Takrat pa sem dobila idejo. Tako sem se razveselila, da imam balkon, da sem skočila v zrak in se je moja sestrica Maja prestrašila v sosednji sobi. Spletla sem si kito, iskala oblačila za v park in na koncu sem izgledala tako:


Pripravljena sem! Preostalo mi ni nič drugega kot, da pogledam na uro in se iz balkona sprehodim po stopnicah do dvorišča, potem pa odhitim v park.
Ura je bila 15:45Do parka imam 10 minut zato moram oditi.
Na balkonu je vse v redu stečem čez dvorišče kar mi otežujejo čevlji. Prepričam se, da me nihče ne vidi nato pa stečem mimo vrat. Uh, dovolj sem hitra skoraj bi me videla Maja, ki se gre igrat h svoji prijateljici Lini. Stečem v park in tam me že čaka ..... Nick!
Vpraša me zakaj sem tako zasopla in vse mu povem. Nihče od naju ne pomisli na matematiko ali na šolo oba zreva eden v drugega. V parku je vse več ljudi zato me prosi, da greva na sprehod. Potem pa...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Next...
21. marec 2012
u76839
u76839
next :*
21. marec 2012
Nextttttt
21. marec 2012
Bila sva v središču mesta in takrat...Poljubil me je!
Trajalo je pet sekund in potem sva se nekaj časa samo gledala nato pa je rekel, da bi bilo dobro, če bi odšla saj se v temi ni skoraj nič videlo. Odšla sem z velikim nasmehom na obrazu. Ne, tega res nisem pričakovala. Ko sva prišla na dvorišče me je Nick še enkrat poljubil, bila je popolna tema, splazila sem se po stopnicah na balkon in nato v sobo. Preoblekla sem se v pižamo in hitro skočila v posteljo, dan se je prekrasno iztekel, a kaj bo jutri ko se vrne Pija?........ V sanjah sem še enkrat poljubila Nicka nato pa sem dokončno zaspala.
---------------------------------------
Naslednji dan sem bila takoj budna, oblekla sem si črno oblekico in odhitela v šolo:Ko sem prišla v šolo je Nick takoj prišel k meni me poljubil in pozdravil, nato sva odšla v razred.
Prišla je Pija....
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Next?
21. marec 2012
Nextiiiiii
21. marec 2012
u82947
u82947
NEXT
21. marec 2012
u76839
u76839
next :*
23. marec 2012
Next za girl of dream.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pija ni bila videti niti najmanj vesela ko je ugotovila, da bo morala sedeti pri Zali saj je bilo le tam prosto. Gledala me je kot, da bi bila z menoj na smrt skregana. Nick, ki je videl njen pogled me je takoj vprašal kdo je ona? Povedala sem mu, da je moja najboljša prijateljica. Imeli smo razredno uro in naša učiteljica je bila vsa navdušena. Niti eden od nas pa ni vedel zakaj? Med razredno uro nam je razdelila listke, in nas vprašala kaj si mislimo? Bili smo navdušeni! Danes je torek, v četrtek pa bomo za 1.teden odšli v Šolo v naravi na otok Pag. Takoj sem bila vesela saj bo tam tudi Nick. Nick!? Kje je Nick!? Izginil je! Le kje je? Ravno ko sva bila namenjena na sprehod! =(.
Nato ga zagledam pri Piji. Nick! zavpijem, da me ni mogoče preglasiti. Nick pride k meni in mi pove, da mu je moja prijateljica všeč, ampak sem vseeno jaz lepša in boljša. OMG! Kaj, če je Pija ljubosumna? to je bilo vprašanje ko sem se z Nickom sprehajala po gozdu.
Nick, ki je videl moj zaskrbljeni obraz je takoj še nekajkrat rekel, da se ni zaljubil v Pijo, ampak ko je opazil, da me ni potolažil me je poljubil.Za nekaj trenutkov sem pomislila kako sem lahko tako neumna in, da je Nick seveda moj a kmalu je bilo vse po starem. Odmislila sem si vprašanje in raje uživala v sprehodu, dokler se iz grmovja ni prikazala moja sestrica Maja. Rekla mi je, da naj grem takoj domov in, da naj ne bom zaskrbljena. Nick me ni niti poljubil! Odšla sva vsak v svojo smer. Le kaj bo doma?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
23. marec 2012
Nextiiiiiii
23. marec 2012
Tnx, usem, ki berete to zgodbico...
23. marec 2012
u50385
u50385
nextii
23. marec 2012
Mogoče malo krajši next.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kako se nisem mogla spomniti? =D Danes imam svoj 15.rojstni dan! Doma so mi vsi sorodniki pripravili presenečenje, torto in veliiko daril. Takoj sem jih odprla, mama mi je kupila nov telefonoče tablični računalniksestrica kot ponavadi čokoladne lizikePija čevlje( nisva več skregani )Zarja pa nekaj nakitaŠkoda, da ni bilo Nicka =(. Tako sem malce razočarana sedela za mizo in jedla torto. Zarja je odšla nekam, nikomur ni hotela povedati kam.... Zdaj se je vrnila z nasmeškom na obrazu. Gleda me in se mi smehlja. Le kaj je naredila??
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
23. marec 2012
u76839
u76839
next :*
24. marec 2012
Nextiiii pa hittr
25. marec 2012
Malo krajši next, ker sem že 2-krat napisala pa mi je zbrisal. ='(
------------------------------------------------------------------------------------------
Next.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Prišel je Nick. Dal mi je darila rože,ogrlico in uhane nato pa mi je pomagal pripraviti prtljago za naslednji dan. Jutri gremo na Paag!!
Kmalu je Nick odšel in k meni je prišla sestrica in mi v naročje dala najlepšega kužka na svetu. Dala sem mu ime Pipi. Zvečerilo se je in odšla sem v posteljo. Komaj sem čakala, da se zbudim in grem v šolo.
---------------------------------------------------------------------
Naslednji dan.

Zbudila sem se in se hitro uredila. Pograbila sem prtljago in odhitela v šolo. Tam je že čakal avtobus, ki nas je odpeljal na Pag. Z Nickom sva celo pot klepetala o Pagu in kmalu smo prispeli. Razdelili smo se po sobah in z Nickom sva bila skupaj.
Povečerjali smo se razpakirali in zaspali.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kaj bo zjutraj?
---------------------------------
Next?
26. marec 2012
u82947
u82947
Next
26. marec 2012
Next za nimaš za čingum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Zbudila sem se in si še enkrat ogledala to lepo sobico.
Nisem bila prepričana kje je Nick. Hitro sem se uredila saj mi je Pija, ki je v sosednji sobi povedala, da gremo na sladoled. Hotela sem izgledati superca zato sem morala pohiteti.
Oblekla sem si oblekico.si nalakirala nohte.Naredila sem si make up.si obula čevlje.na koncu pa sem si nadela še ogrlico in uhane.


Mislim, da sem super! Odhitela sem iz sobice in tam so se zbirali sošolci. Opazila sem, da nisem edina, ki sem se zelo uredila. Sicer je bila lepa a vseeno sem jaz lepša.
Zala je skakljala okrog Nicka, a Nick je kmalu prišel k meni in me objel.
Zala je zardela saj ji ni uspelo speljati Nicka. Postala je jezna in je besno odšla v svojo sobo. Nick me je prijel za roko in skupaj sva odšla po sladoled. Z Nickom sva izbrala klopco in se usedla nato je Nick odšel po dva sladoleda. Prinesel mi je super sladoled, ki sem ga z največjim veseljem polizala do konca.
Kmalu smo morali oditi =(. Vsi smo hoteli ostati a ko nam je učiteljica povedala, da gremo v shopping smo bili takoj za! Učiteljica nam je pokazala trgovine kjer lahko kupujemo, bilo ji je 10. Rekle nam je, da si lahko kupimo nove kopalke saj gremo potem na plažo. Kupila sem si kopalkebrisačo
[img]https://houseoffraser.scene7.com/is/image/HOF/I_136309166_00_20100831[/img]
in sončna očalaNick si je kupil kopalke in sončna očala.
Odšli smo na plažo. Namestili smo se in si ogledali plažo. Z Nickom sva šla najprej v vodo.
Zabavala sva se in kmalu odšla iz vode. Malo sva hodila po plaži in poslušala glasbo.
Postalo je že malce temno in učiteljica je rekla naj bomo čez pol ure pripravljeni za odhod. Ravno prav časa, da se z Nickom vrneva s sprehoda. Z Nickom sva odšla po plaži in se sprehajala ob vodi. Nekaj časa sva se sprehajala nato pa me je poljubil.Kmalu smo se odpravili iz plaže. Na poti do hotela so nam učitelji povedali, da gremo jutri z ladjico na izlet. Komaj sem čakala. Ko smo prišli v hotel smo povečerjali in odšli v sobe. Nick me je povabil, da prespim v njegovi postelji. Strinjala sem se in kmalu sva skupaj ležala v njegovi postelji. Noč je bila prekrasna in komaj sem čakala naslednje jutro. Dočakala sem ga
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Next?
26. marec 2012
u76839
u76839
next :*
26. marec 2012
u82947
u82947
Next***** ful si hitra..... Redno berem..... Ful dobro pišeš kr tko naprej.... Bom še komu poslala link
27. marec 2012
Ok, Tnx...
27. marec 2012
Next za nimaš za čingum....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Zjutraj sem se zbudila in hitro ugotovila, da Nicka ni nikjer! Kar v spalni srajci sem skočila na hodnik a tam ga ni bilo. Prvo kar mi je prišlo na misel je bilo, da je v drugi sobi, a kmalu sem ugotovila, da je na WC - ju. Najprej sem se pomirila in čakala, da pride ven. A kmalu sem ugotovila, da ni sam. Slišalo se je nekaj besed potem poljubi nato pa šumenje v ključavnici. Hitro sem odšla iz stranišča in stekla v sobo. Pokrila sem se z odejo in se "zbujala". Nick se je zlagal, da je na hodniku slišal neke glasove in je šel ven. Resnico, ki se jo vedela sem prihranila za kasneje. Vstala sem in se uredila. Vedela sem, da me Nick v navadnih oblačilih ne bo niti opazil zato sem se malo bolj uredila.
Oblekla sem si rumeno oblekico, se naličila, obula čevlje in odšla zajtrkovat, SAMA.Nick me je videl, a se je usedel h fantom, ki so sedeli bližje Zali in njeni frendici Loli.
Oblekli sta se še bolj udarno in vedela sem, da sva z Nickom KONČALA.Po zajtrku smo šli na ladjico. Nick si je končno uzel čas zame in je prisedel k meni. Vse sem mu povedala v obraz.

N - Nick L - Jaz

N - Lejči, kaj je narobe, da se tako kislo držiš?
L - Mislim, da to dobro veš in ne kliči me Lejči!
N - Vredu, vredu. Ampak kaj je narobe?
L - Videla sem te, ko naj bi bil na hodniku.
N - Oprosti Lea. Ne bo se ponovilo.
L - Oprosti!? Samo povej s katero si bil potem pa izgini! Med nama je KONEC!
N - Bil sem z Petro. Oprosti ampak...
L - Izgini, med nama je konec!

Z ladjico smo že naredili krog po morju potem pa smo se vrnili. Stekla sem v sobo in se pokrila čez glavo. Jokala sem.Premišljevala nisem le o Nicku ampak o Piji in Zarji, ki sta me zadnje čase malo opazile. Ko sem ju ogovorila sta veselo odšle naprej z Zalo. OMG... Zdaj sta se z mano skregali še oni dve!
Kaj naj zdaj.? Ostala sem sama in žalostno odšla na kosilo. K meni je prisedla Lili, ki se ne razume ne z Zalo ali Pijo pa tudi ne z Zarjo ali Nickom. Zadnje čase se veliko druživa in zabavava. Učiteljico je prosila, da spim z njo, saj je v sobi sama. Nick me je čudno gledal ko sem odhajala iz njegove sobe a rekel ni nič. Odhitela sem h Lili.Čudi me, da nima fanta saj je zeloo lepa. Takoj ko sem se preselila k njej mi je izročila ogrlico z obeskom.Zahvalila sem se ji potem pa sva se oblačili čim bolj noro in se zabavali pozno popoldne.Skupaj sva odšli na večerjo, potem pa pozno v noč poslušali musko.Spala sem zelo dobro, a ko sem se zbudila me je čakalo presenečenje...?---------------------------------------------------------------------------------------------------
Next..?
27. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg