Forum
u111868
u111868
Haj!

No pisala sem že 2 zgodbici ki nista bili uspešni, zato upam da ta bo. Če boste želeli bo po parih delih anketa, in bom upoštevala večino. Ta anketa namreč odloča o usodi te zgodbice-ali bo 1D vključen ali ne? No pa kar začnimo...

.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
>>Driiiiiiiiiiiiiin!!<< mi je zazvonila budilka. Joj no, zakaj danes še niso počitnice? Danes je namreč, ponedeljek, zadnji šolski dan. Se že veselim počitnic! Juhu!!! Naj se predstavim:

Sem Mary Lairess, stara sem 15 let in imam sestro Elizabeth, ki je stara prav tako 15 (sva dvojajčni dvojčici) in je hkrati moja največja sovražnica. Mama in oče sicer živita skupaj, a je oče doma skupaj samo 3 mesece na leto ker je pilot. Včasih vozi tudi trajekte ker je opravil tudi mornarsko šolo. Tako da bi lahko rekel, da živim samo z mamo in Elizabeth. No, kmalu bo na svet prišel še bratec. Ker mu bom jaz lahko izbrala ime, mu bo ime Felix. No in še to: živimo v Londonu, in jaz sem nekje srednje dobra v šoli. Ocenili bi me med 3 in 4. Elizabeth je v resnici največ za 2, ampak je piflarka in ima vse 5. Ima tudi svoji pomočnici Tyso in Lanno. Vse so butaste, važne piflarke. Obup! No jaz sem fanica od HP-ja, Elizabeth pa od Einsteina. Halooo??? No tukaj pa so slike:

Jaz:
Elizabeth:

Tysa:
Lanna:

Moja mama:

Moj oče:

Naša hiša:

No zdaj se grem uredit za šolo. Šla sem dol v kuhinjo pojest zajtrk, potem pa v kopalnico. Naredila sem si tak make-up:

In oblekla tole:
Vzela sem torbo in šla v šolo.. sama.. ker nimam prijateljic-po zaslugi Elizabeth. Kajti splošno znano je,da tisti ki je moj prijatelj dobiva cveke (Elizabeth je ljubljenka vseh učiteljev in za to poskrbi tako, da jim "nese" redovalnico, medtem pa vse ocene tega učenca popravi v 1).

******************************

upam da je cool. Next?

nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. avgust 2013
u111868
u111868
za začetek rabim vsaj 3 nexte
12. avgust 2013
u138248
u138248
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12. avgust 2013
u111868
u111868
hvala

še 2
12. avgust 2013
u111868
u111868
ok next..

*****************
V šoli so me vsi začudeno gledali. Kaaj no? A vam je Elizabeth spet kej trobila?, sem si mislila. Potem sem razred vprašala: >>Kaj je z vami, a ste spet kakšno od Elizabethinih laži slišali in ji vrjeli?<<. Usedla sem se na klop in moja soseda mi je povedala da je Eliazbeth res nekaj čvekala. Menda tudi o NJEJ. In zato sva se odločili da bova frendici. Na skrivaj. Potem pa je prišla učiteljica. V en glas smo kot vedno rekli >>Dober dan, gospa Zabrisi<< , ko se je zaslišala poved. >>Gospa Zabrisi, Mary me je prej užalila!<< in ker je prihajal iz Elizabethinih ust ji je učiteljica vrjela. OMG sem si mislila, ta učiteljicaa pa je zabita. No ampak potem se je že začela fizika. Beda.

*****************
No po fiziki smo imeli še mat, zgodovino, naravoslovje, likovno in geografijo. Obup!
Potem sem prišla domov, ko je na mizi ležalo pismo:

Mary in Elizabeth!
Jutri ob 15.00 bodita pred vrati hiše. Čakala vaju bo limuzina. Če katera noče iti lahko druga pripelje 1 prijateljico. Cele počitnice bosta pri meni na drugen koncu Londona, ker sem prost.

LP, očka.
Jees!!! Seveda Elizabeth tega ni videla, ker je še bila v šoli in se prilizovala učiteljem. Jaz bom kar vzela svojo novo prijateljico Penelope vzela s sabo. Poklicala sem mami:

J-jaz, M-mami

M: halo?
j: živjo mami! Oči je mene in Elizabeth povabil k sebi na drugi konec londona samo Elizabeth noče iti pa bi jaz vzela namesto nje svojo prijateljico Penelope pač za cele počitnice. Jutri ob 15.00 morava biti pred našo hišo. Pa ne omanjaj tega Elizabeth ker noče slišat za to.
M: OK, samo vpraši Penelope če ji dovolijo straši.
J: OK hvala mami!
M: nzk, pa adijo
J: čao!

***********************************
OK anketa:

1.) hočeš da so 1D not?
2.) next?
12. avgust 2013
u124372
u124372
mogoče..
NEXTTTTTTTTTTTTTT..
11. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg