Forum
''Pip. Pip, Pip, Pi... dober dan, tukaj svetovna agencija De La Rose'' se oglasi glas v slušalki telefona.
'' pozdravljeni tukaj Ronne Kal, kličem zaradi oglsa ki sem ga zasledila v časupisu, izmenjave študentov''
'' koliko ste stari Ronne? '' me vpraša naveličan glas
'' 17 '' ji odgovorim
'' se vaši starši strinjajo?''
'' seveda'' ji poteprežljivo odgovarjam na samoumevna vprašanja
'' potem, pa bi vas prosili, da se čimprej oglasite v naši poslovalnici, da se pogovorimo, katerega jezika pa bi se najraje učili?''
'' angleščino, ampak nebi rada odšla izven Evrope , če razumete''
'' seveda, pridite se oglasit, da vam damo napotke in da izpolnite vpisnico, ter sabo prpeljite vsaj enega starša ali pa skrbnika'' mi razlaga
'' seveda''
''adijo'' poslovi se ter takoj prekine da se niti ne morem posloviti kajšele reči nasvidenje. Hh tečne babe, si mislim ko še nekaj časa strmim v telefon.
Sem Ronne Kal, stara sem 17 let ter hodim na Splošno Gimnazijo. Imam modre oči, ter dolge temno rjave lase. Imam očeta po imenu Janko, mamo Glorijo ter starejšega brata Anže. Imam najbolšo prijateljico Neli. Seveda še imam dosti prijateljev, vendar Neli je le Neli.
Poletne počitnice se bodo začele čez 2 tedna, jaz pa načrtujem, da počitnice preživim v tujini, na izmenjavi študentov, saj si želim izboljšati mojo angleščino.
'' Ron, Ron, pridi na kosilo'' me pokliče mama iz kuhinje
'' ja že grem'' ji zakričim nazaj, da me ne kliče več. Spokam se z postelje ter odbežim v kuhinjo, tam se vsedem na stol, ter čakam da mama prinese kosilo na mizo. Počasi še pride za mizo tudi Anže.
'' kaj pa je tebi, da se tak noro smejiš?'' ga vprašam
'' tudi ti se bi'' mi odgovori zasanjano. Naj vam povem, da sma z Anžetom zelo povezana in da si redkokdaj nagajama.
'' um zakaj že ?'' ga vprašam
'' ti pol povem, v moji sobi, na samem'' reče tako čudno, kot da nekaj naklepa da ga samo čudno pogledam, ter grem v kuhinjo pogledat, kaj mama počenja da ne prinese kosila. Pomagam ji znositi sklede za mizo. In končno sem lahko jedla v miru. Pravzaprav ne čisto mirno, saj sem morala novico povedati mami.
'' um, mama?'' jo nagovorim z najbolj prijaznejšim zvokom
'' ja ? '' vpraša nekoliko naveličano, saj že pozna ta naglas
'' jaz sem danes klicala na tisto agencijo in gospa je rekla, da naj pridem s tabo v poslovalnico da mi razloži stvari, ter da se vpišem''
'' kak veš da je bla gospa'' se vmeša Anže, pogledam ga z sovražnim pogledom nato pa odgovorim
'' verjetno te razločim med moškim in ženskim glasom'' mu rečem skoraj jezno
'' ja zadnič na zabavi nisi'' reče in se mi zasmeje. Ter me spomni na ta dogodek. Anže me je prepričal da grem na zabavo, in tam so me napili, tako napili da nisem niti ločila moškega od ženske in poljubljala sem se z žensko, še zdaj me strese ko pomislim na to.
Samo naredim grimasto faco ter se posvetim mami nazaj '' torej'' jo vprašam
'' okej, boma šle po kosilu okej?'' me vpraša ter je dalje
'' super'' rečem navdušena, ter se spet posvetim kosilu, a Anže ne da miru
'' jej, končno bom mel celo hišo za sebe'' reče Anže
''ne pa neboš'' mu rečem
'' ja pa bom'' mi odgovarja
'' ja a, si pozabil na atija pa mamo?'' ga vprašam
'' ja x d če ti ne veš, greta na morje, in jaz ne grem z njima , '' reče pametno
''ja okej, no'' mu rečem zdolgočaseno ter pojem še kar je ostalo na krožniku.

'' mama, jaz se grem samo preoblečt'' ji rečem
'' okej'' mi odgovori
namesto da bi najprej odšla v mojo sobo zavijem v Anžetovo sobo. '' no, bratec, kaj je bilo'' ga vprašam z zanimanjem. Prižge računalnik pokaže na zaslon. Na zaslonu vidim tako rekoč barbiko naše šole, vi so ''zaljubljeni'' v njo, ampak nosi se pa tudi. Ampak jo nihče ne upošteva no razen fantov. Po šoli se govori da je spala z 3 učitelji da so ji dali pozitivno, da je izdelala razred.
'' kaj z njo?'' sem ga vprašala
'' povabil, sm jo na party in rekla je da pride, ter mi rekla da sem ji fuuuul ušeč, in da mogoče bo kaj'' tako sem se začela smejat ter delat grimase
'' kaj se pa ti smejiš ?'' me vpraša
'' a njo boš povabo , a kaj bi pa meu z njo a ? a ti veš da ti lahko dobiš 100000000000x bolšo od nje, pa še 1 leto mlajša je od mene, si pozabu kaj si reko, da neš meu mlajše od mene'' sem mu skoraj zabrusla
'' kaj si lamusumna al kaj ?'' me vpraša hodumušno
'' ne, lej bratec, tota je cipa, jas ti že zdaj povem, ampak kak hočeš, ampak dobiš lahko bolšo od tote … '' ter pokažem na njo ter odidem iz sobe.

Kako lahko moj brat, ravno naleti na tole … ah kaj pa vem, mogoče pa je super, saj nevem kakšna je saj se niti ne menim z njo, ampak vedno je zvišana. Pa ah kaj kompliciram, saj bo on z njo ne jaz.
'' Ron si že '' me mama vpraša
'' um ne še, hitro bom'' ji rečem. Ter odbežim v svojo sobo, iz omare vzamem dolge hlače ter kratko majico, ter jopico. Namazala sem si maskaro ter črno črto pod očmi, malo naparfumala ter odbežala v predsobo kjer me je že mama naveličano čakala. Obula sem si all starke ter vzela tanjšo poletno bundico. Ter odidema v avto '' si prepričana, da želiš preživeti počitnive v tujini?'' me še enkrat vpraša mama ko se že peljema proti agenciji
'' mama , to si najbolj želim'' ji odgovorim ne da bi jo pogledala
'' vredu potem, ampak … ah saj se boma doma o tem pogovorile'' še reče ter da naglas radio. Ker pa ni bilo nobene dobre muzike sem priklopila telefon na radio ter dala svojo muziko, mama je zavila z očmi ko je bila na vrsti More Than This od One Direction, jaz sem se ji samo zasmejala ter pela dalje. '' daj ne kruli prosim te '' mi reče mama, spet se ji samo zasmejem ter pojem dalje. Vožnja je trajala kar 1 uro.
Poslovalnica je bila dokaj velika, seveda saj je bila svetovna agencija, to pomeni da je ta agencija imela v lasti cel svet- agencije po vsem svetu so bile povezane. Ko si stopil v poslovalnico je bila nasredini recepcija in mimo recepcije nisi mogel če te niso spustili.
'' pozdravljeni, želite'' je vprašala ženska za recepcisko mizo, mislim da je bila to tista ki sem se pogovarjala z njo.
'' pozdravljeni, moja hčera je prišla se vpisat za izmenjavo'' ji odgovori mama
''ste se naročili'' vpraša ženska
'' ne, gospa s katero sem se pogovarjala je rekla da naj pridem čimprej ko bo možno'' sem rekla
'' aha, kako vam je ime'' je rekla ter začela nekaj brskati po zvezku
'' Ronne Kal '' ji potrpležljivo odgovorim
'' uh seveda, kar sem stopite'' mi pokaže na levo stran. Z mamo stopima naprej ter zagledama 5 poslovnih prostorov '' in kam zdaj'' vprašam bolj sebe kot pa mamo. Ko do naju stopi mlad fant '' kam ste namenjeni ? '' ker pa nisem vedela kaj naj rečem sem kar izbleknila eno neumnost
'' vpisala se bom na angleški tečaj izmenjave'' samo pokima ter še reče '' sledita mi prosim'' samo pokimam pogledam mamo ter mu sledim. Peljal naju je do 3 poslovnega prostora '' malo bo treba počakati'' reče ter pokaže na stole zraven vrat, brez pomisleka se vsedem, mama pa me ponovi.
'' okej, naj priznam to sploh ni tako kot sem si zamišljala, vse tako vojaško izgleda kot da bi nekdo nekoga ščitil'' rečem malce razočarano ter presenečeno
'' no vsaj skrbele me ne bo za tebe, če te bodo tako ščitili'' reče. Upam da ne bom tako hudo varovana. Ko že hočem nekaj reči naju spet zmoti ta isti fant '' lahko greste naprej'' vstanem se ter odpravim noter.
'' pozdravljena, ti si verjetno Ronne Kal ?'' me vpraša veselo
'' zdravo, seveda jaz sem Ronne '' ji rečem tudi nekako navdušeno
'' sedita '' reče ,ter pokaže na stola. Z mamo se vsedema ter čakama da bo kaj rekla.
'' vidim, da si se odločila za angleščino, in da ne želiš iti ven iz Evrope, taki primeri so zelo redki pravzaprav'' reče ter nekaj brska po listih
'' ja, nočem biti 3 dni z letalom oddaljena od doma, vseeno je malo čudno'' ji rečem z nsamehom
'' seveda, torej, z pravili sta že spoznjanjeni?'' vpraša ter pogleda prvo mene potem pa mamo
'' ne, nisma'' reče mama ter se nalahno zasmeje.
'' vredu potem , k družini ki boš odšla, jo moraš ubogati, kot lastno družino, saj so oni odgovorini za tebe, nesmeš se potikati po ulicah ki niso varne, to ti bo družina razložila … '' tako je razlagala vsaj pol ure. '' tukaj je vpisnica, prosim če izpolniš vse podatke'' mi reče ter mi potisne 3 liste pred mano ter mi da kuli. Ko izpolnujem se pogovarja z mojo mamo , ter jo miri da je vse totalno varno, da so družine več krat preverjene in da družina ki je prvič na izmenjavi ima še 2 ali 3 skrbnike iz agencije in bla bla bla , še dosti teh stvari. Ko sem izpolnila liste se je obrnila k meni ter meni začela razlagati '' ker trenutno nimamo nobenega prostega mesta v Evropi, bo treba malo počakati kakšna 2 tedna, sicer pa še imaš šolo kajne, torej ko bomo najšli mesto te pokličemo, prideš si sem po karto, ter vse te stvari ter letiš, ne pozabi prtljage,'' reče med tem samo kimam . Posveti se računalniku, čez nekaj časa se spet obrne k meni '' kako dolgo misliš biti v tujini?''
'' mislila sem 2 meseca, cele počitnice'' prikima ter se spet posveti računalniku. V pisarni sma bile skupaj 1 uro in pol. Ko sma prišle do avta sem skakala od veselja. Vso pot domov sma se pogovarjale o potovanju, tako sem bila navdušena. Ko sem prišla domov sem takoj odšla v Anžetovo sobo, ter ga najšla na računalniku, preko skaypa se je pogovarjal.
'' s kom se meniš'' ga vprašam, ker me ni videl se je vstrašil ter skoraj padel z stola, vse skupaj je bilo smešno saj je krilil z rokami sem ter tja. Prekinil je klic, ter skočil na mene ter me začel zgečkat in mi grozit '' sedaj sem se pa osmešil pred njo, hvala ti'' je rekel žalostno, jaz pa sem se mu samo smejala '' reči ji da ti je kobilica skočila na noge in si se vstrašil'' ga zajebavlem , saj on se boji kobilic '' jas pa ti ne bom dovolil spati pri meni ko boš sanjala pajke'' mi zabrusi nazaj, ja pajkov se bojim. Še nekaj časa sma se pogovarjala nato pa sem odšla v svojo sobo, pripravila stvari za šolo ter poklicala Neli.
'' ja'' reče cela zaspana Neli
' ja alo, ki si ti, pa ne da spiš''
'' v pojstli sm, ja normalno da spim''
'' no, da ti povem, čez poletne počitnice me celih 2 mesca ni''
'' aa , kak te ni'' je že cela budna in začudena
'' ja , um v tujino grem ''
'' pa cela 2 meseca''
'' jup ''
'' a si ti kaj na mene misla'' reče žalostna
'' seveda sem, '' ji rečem veselo '' hm, ej, morem gret jaz se vidima jutri v šoli''
'' um ja ,, čauuuuuuuuuu'' reče ter prekine. Vzamem čisto brisačo, spodnje perilo, ter pižamo ter odidem se tuširat. Ko končam grem malo na FaceBook, nato pa spat. Ko si rihtam budilko za ob pol 7 zjutraj me stisne pri srcu, saj vem da se mi nebo dalo vstat. Nato pa sladko zaspim.

Pravzaprav sem tole zgodbico tukaj objavla, pravzaprav samo 3 dele, ampak kr nisem hotla da bi bil tisti naslo ( nova tukej ) sem pač naredla na novo, tiste ki še niste brale upam da vam bo ušeč
03. september 2012
novi del

Pip,pi,pip,pip … mi je začela zvoniti budilka zjutraj ob pol 7ih. '' ah, saj lahko še spim 5 minut'' si rečem potiho, ugasnem budilko ter zaspim dalje.
'' Ronneeeeee ! Še nisi vstala, bus pride čez 5 minut'' o šit zaspala sem, namesto 5 minut sem zaspala za 30minut.
'' šit, zaspala sem, sorry'' zaključem mami nazaj. Vzamem stvari z stola se hitro oblečem in namažem, vzamem torbo ter pohitim ven pred hišo, ravno ko sem prišla ven je pišel moj bus, vidno sem si oddahnila. '' dobro jutro'' rečem šoferu ter grem do zadnjega sedeža kjer že sedi Neli.
'' hej, še vedno spiš'' jo vprašam
'' ja, jas vsaj ne zaspim na bus'' mi reče posmehljivo nazaj
'' saj ga nism zamudla no'' ji rečem ter se vsedem zraven nje
'' kaj si tak slabe volje'' jo vprašam ko gleda skozi okno
'' zakaj mi prej nisi povedla da te cela 2 meseca nebo '' me vpraša ter se obrne k meni
'' ker nisem vedla če bom sloh šla, nisem hotla nekaj govorit pa pol nebi blo res ''
'' ja ampak si, menle sma se kak boma preživele počitnice'' reče malce jezno ter pogleda spet čez okno
'' in zdaj moraš biti zaradi tega jezna na mene?'' jo vprašam. Nekaj časa še gleda skozi okno nato pa se obrne k meni ter se začne smejat. Pogledam jo z tistim čudnim lookom ko mi nič ni jasno in to jo spravi v še večji smeh. Čez nekaj časa se ji prdružim smehu. Sploh nisem opazila da se je bus vstavil na nasljedni postaji in noter je stopil moj šošolec v katerega sem bila zatrapana, edini problem imel je punco. Ko je stopil v bus ni sedel naprej kjer je bila njegova punca ampak se je vsedel en sedež pred nama. ' hej' sem ga pozdravila
'' hej'' je rekel precej otožno , vedela sem da je nekaj narobe z njim in njo, nisem hotela vrtati v njega ampak sem morala vedeti. Vstala sem se in se vsedla zraven njega '' si ok, kaj se je zgodlo'' ga previdno vprašam. Tudi on je gledal čez okno, nekaj časa je bil tiho in gledal pokrajino ko se je obrnil k meni je imel solznate oči '' varala me je , že od vsega začetka in to mi je povedala preden sma mislila pač … meti splone odnose '' nevem kaj je bilo bolj grozno, da ga je varala že od začetka ali da mu je to sama povedala kot dober dan. Zasmilil se mi je zato sem ga objela '' bolše bo, ne sekiraj se zaradi nje, če te je varala nima smisla da bi bil žalosten zardadi nje, je še dosti drugih punc okoli tebe '' še mu rečem ter odidem nazaj na svoje mesto.
In vožnja z busom je spet minila hitro. Z Neli sma se počasi vstali ter odšli z busa ter v šolo. Za nama je hodil Rok- sošolec kateri mi je bil všeč. '' Hej Ronne'' me pokliče Rok
'' ja'' rečem ter se obrnem
'' vem da se ti bo čudno zdelo, ampak bi šla danes z mano na sladoled, kot prijatelja'' reče
'' ja, seveda '' mu rečem z nasmehom ter se obrnem ter nadaljujem pot proti učilnici. '' si slišala'' sem vprašala Neli ko sma se dovolj odaljile od njega
'' ne pričakuj dosti od njega'' mi reče, samo skomignem z ramami ter se vsedem na najino mesto.pouk je trajal tako kot vedno do 2 ure. Imeli smo Angleščini, Fransoščino, matematiko, slovenščno ter 2 uri športne vzgoje. Ko je bilo končno konec pouka sma z Neli tako kot vedno odšli pred šolo čakat bus, le da tokrat bo šla na bus le ona.
Pred busom me je že čakal Rok. Med poukom se je malo zaposlil in je pozabil kaj se je zgodilo, ampak zdaj ko je čakal je bil totalno poklapan. '' okej, čau, se vidima' ji rečem ter jo objamem. Obrnem se proti Roku ,ter se mu šibko nasmejim. '' grema'' ga vprašam. Edino kaj naredi je da pokima. Odpravima se do slaščičarne naročima sladoled ter se vsedema za mizo. Nič ne reče samo gleda v mizo '' kaj je narobe'' začnem pogovor.
'' saj veš'' reče nekoliko bolj mrzlo.
'' nesmeš se zaradi tega toliko gnati, ji želiš dajati še večji užitek'' mu rečem strpno nazaj
'' ko sem te čakal pred busom, je prišla do mene in mi rekla , da me je imela rada kako sem ji lahko to naredil da že drugi dan grem z drugo punco ven'' reče, jaz pa sem se začela samo smejati
'' ti sam najbolj veš da sma prišla sem na pogovor , prijatelski pogovor, in če se nisi ugotovil hoče imeti nadzor nad tabo, ampak se ne zaveda da ti ne seže niti do kolen proti temu kaj ti je naredila''rečem in upam da bo ugotovil da ga ima samo za lutko
'' veš , kaj prav imaš'' mi reče povzdigne pogled ter se zazre v mene ter se nasmeje
'' kako nisem nikoli ugotovil'' reče in še vedno gleda v mene, tokrat meni postane malce nerodno
'' česa nisi ugotovil'' ga vprašam začudeno
'' tebe'' reče čisto preprosto, še vedno ga začudeno gledam in pričakujem da bo nadaljeval ampak nene
'' mene'' ga vprašam
'' ja, že od prvega letnika sma dobra prijatelja, no odkar sem bil z njo sma se odtujila, žal mi je za to'' reče ter se nalahno zasmeje. Posvetim se svojemu sladuledu, tudi on se je noben ni rekel ničesar na trenutke sem jas njega pogledala in on mene, ko pa sta se pogleda srečala sma se samo zasmejala . ko sma pojedla, je plačal sladoled čeprav sem protestirala.'' pridi, nekaj ti moram pokazati'' mi reče prime za roko ter me vleče za sabo, jaz pa se mu samo smejim. Odpelje me v park, ampak se ne ustavi pelje me preko gozda , pot je trajala zelo dolgo, ampak ko sma prišla je tam bila skala, kaj skala pečina, če si šel do roba pečine si videl da je globoko več kot 200metrov. Vsedla sma se na tla ter gledala v nebo, nebo je bilo prelepo brez oblačko sem ter tja so prepevali ptički. '' lepo je tukaj, ampak glede na to kako dolgo se hodi bi verjetno samo 1x na mesec prišla'' mu rečem ter se vležem. Pogleda me ter me posnema '' vem še krajšo pot, vendar moram priznati lepo te je bilo držati za roko, drugač pa sem jas tukaj vedno ko se počutim slabo, žalostno '' medtem ko govori me gleda in se smehlja
'' torej ti je v moji družbi slabo'' ga vprašam malo bolj razočarano
'' ne , ne , sedaj sem prišel sem prvič vesel, je nalezljivo'' reče in se smehlja. Pogledam ga ter se zasmejim, umaknem pogled ter gledam nebo.
'' ne morem verjeti, pred 3 meseci ko si začel hoditi z njo sem bila srečna za tebe , ampak ko se nasljedni dan nis več pogovarjal z mano se mi je srce paralo, in potem sem vedno ko sem te gledala sem vedela da si mi bil vedno všeč, ampak vedno mi je bilo dovolj le to da sem se menila s tabo in šalila … neverjetno nikoli si nisem mislila da bom tukaj, sploh pa ne z tabo '' sem se izpovedala. Vstala sem ter stopila nekaj korakov v drugo smer, nič ni rekel zato sem mislila da se mi je zdaj zameril mislila sem da sem pokvarila najino prijatelstvo. Čez nekaj sekund sem čutila roke okoli mojih bokov, obrnila sem se proti njemu, približal je svoj obraz k mojemu, enako sem naredila tudi jaz. Najine ustnice so se zbližale, dotaknile so se. Njegove roke so me prijele trdneje svoje roke pa sem zvila okoli njegoviga vrata. Poljub je bil nežen ampak vseeno ubijalski. Poljub ni trajal dolgo. Ko sma se odmaknila drug od drugega sem pogledala najprej njega se nasmehnila ter pogledala v tla. Nič ni rekel samo spustil me je ter odšel blizu kraja pečine. Vedela sem da obžaluje poljub, ampak jaz ga nisem. Vsedla sem se na isto mesto kot prej '' oprosti'' sem mu rekla. Samo obrnil se je proti meni '' mislim da bi morala it'' mu rečem ter vstanem ter grem po potki kjer sma prišla sem.

Pritekel je do mene me objel '' oprosti, nebi smel tistega naret, bilo mi je všeč, ko sem te poljubil, vendar je premalo časa, moram preboleti, mislim da bo to hitro saj si mi zelo všeč in nekaj čutim do tebe, oprosti nebi te smel zavajati '' mi govori ko me objema.
'' vredu je, ti meni oprosti, saj ti nebi smela tega povedat, še posebej pa ne zdaj, ker itak me cele poočitnice ni doma'' mu rečem ter se nasmejim '' uživajva ta 2 tedna kot prijatelja kot do zdaj in pozabima to ok'' mu rečem ter zasmejim . Tudi on se mi zasmeji spusti iz objema. Tokrat sma šla po krajši poti, pozabila sma na poljub ter se zabavala kot da nič ni bilo.

////Rok////
povedala mi je kaj čuti do mene, pravzaprav mi je tudi on všeč od vsega začetka ampak sem potem dobil punco ker sem jo želel preboleti. Prebolel bi jo če me nebi ona varala, s tem me je spomnila da tega z Ronne nebi nikoli doživel. Šel sem do njo jo prijel za boke, ter jo obrnil k sebi. Svoj obraz sem približal njenemu , prav tako njen obraz . Poljubil sem jo, z rokami sem jo še bolj objel ona pa mi je njene roke ovila okoli vratu. Poljub ni bil dolg a dovolj dolg da sem čutil metulčke v trebuhu. A je to sploh možno da tudi moški čutimo metuljčke sem se spraševal. Ko je bilo konec poljuba me je pogledala ter se mi nasmejala ter pogledala v tla. Le kaj to pomeni, ji poljub nič ni pomenil, odšel sem do konca pečine, nočem pokvariti najinega prijatelstva sicer pa nočem da bi si mislila da sem bivšo tako hitro pozabil. Odšla sma proti domu, predlagala je da pozabima poljub, bolje to kot pa nič sem si rekel. Pospremil sem jo do doma. '' hvala za sladoled in tako čudovit dan'' je rekla nasmejano. Nasmejal sem se ji in rekel '' nič zato, pa še kdaj'' pokimala je ter me objela ter odšla v hišo. Verjetno nikoli mi ne bo vračala čustev.

//// Ronne////
Rok me je pospremil do doma. '' hvala za sladoled in tako čudovit dan '' sem se mu zahvalila '' nič zato, pa še kdaj'' mi je rekel, samo zasmejala sem se ga objela ter odšla v hišo. '' mami, doma sem'' sem zakričala. Pogledala sem v kuhinjo, nikogar ni bilo, pogledala sem po celi hiši nikogar ni bolo. ''Kaj se tukaj dogaja'' sem vprašala, nihče ni odgovoril. Začelo me je biti strah. Odšla sem v sobo odložila torbo ter stekla v kuhinjo saj je telefon začel zvoniti
'' ja ?'' sem vprašala
'' tudak agencije De La Rose, sem dobila gospodično Ronne Kal ?''
'' ja tukaj pri telefonu '' sem odgovorila vesela
'' radi bi vam povedali, da smo najšli meszo za vas v Angliji, pri dobri družini, pridite si v poslovalnico po papirje ter karto in ostalo, odpotujete pa 26.6 ob 4.00 zjutraj''
'' okej, bom prišla hvala , adijo'' rečem ter odložim. Od navdušenja pozabim da nikogar ni doma, vsaj mislim tako, kako čudno nikjer nikogar vrata pa odprta in mislim da sem videla avto od očeta, kje za vraga so vsi. Nekje za mano nekaj zaropota vstrašim se ter skočim pol metra v zrak, ampak za mano ni ničesar, ampak ropotanje kar ne neha, ko ugotovim da prihaja ropotanje iz kleti. Grem v kuhinjo po ponev ter se spomnim risanke Zlatolaska in se zasmejim ampak takoj postanem resna ko ugotovim da je zadeva resna, postane me strah. Odidem do vrat od kleti jih čisto počasi odprem in viim stopnice, bravo Ronne ! Najbolj se boš tako izpostavila, ampak vseeno grem po stopnicah navzdol. Ropotanja ni bilo več, sem pa zato za sabo slišala korake, ki so se mi kar približevali.srce mi je skoraj skočilo ven, odločala sem se ali se naj obrnem, ali se naj delam da ga ne slišim in ko bo dovolj blizu ga udarim. Ja tako bo. Slišala sem da je nekdo ki je bil že dovolj za mano sem se obrnila ter zamahnila …. ampak sem zgrešila

torej kaj mislite ? bi brale sploh ?
19. september 2012
next...
29. oktober 2012
Sam za <3ninchy
za mojo edino bralko,

ko sem pogledala sem videla Anžeta za anžetom pa očeta, oba sta se mi smejala, meni pa je skoraj srce padlo v hlače '' pa kaj je z vama'' sem se jezila na njiju '' si videl kako si jo prestrašil '' se smeji oče '' zdaj bi bila mrtva, ker si zgrašila '' me zajebavle Anže
'' bodi srečen da sem zgrašila, drugače bi bil zdaj v bolnici '' sem mu rekla zgroženo '' lahko pa poskusimo še enkrat'' mu rečem v smehu. Anže je samo dvignil roke v znak predaje ter odšel tja kjer je prej bil, še vedno pa se je smejal. '' kje je mama'' vprašam očeta
'' v trgovino je šla'' odgovori ter tudi on gre nazaj tja
'' aha '' rečem polglasno, ter nezanimivo grem gor po stopnicah, ko pridem v kuhinjo se vstrašim mame izza omare '' pa kaj je z vami danes'' rečem skoraj jezno, mama me samo začudeno pogleda '' kaj pa delaš z ponvo ?'' me vpraša začudeno '' boš pekla palačinke''
'' misli si'' ji rečem ter nadaljujem '' ati in Anže sta me vstrašla, skoraj sem Anžetu razbila bučo z tem '' in povzdignem ponev
'' kaj , kaj je stabo, '' me začne napadat in kregat
''ona dva sta kriva kaj pa me strašita, samo v obramo je bilo '' rečem v smehu ter odložim poven ter odidem v svojo sobo. '' hm, kaj naj delam'' pogledam na uro in vidim da je že ura pol6 zvečer. Pokličem Neli. Povem ji vse povezano z Rokom ter kaj se mi je zgodilo ko sem prišla domov. Tako se pogovarjama celo uro in pol. Še dlje bi če me ne bi mama poklicala na večerjo, hitro se poslovim od Neli ter grem v jedilnico, kjer se mi še ati in Anže zmeraj smejita. Ampak se ne zmenim zanju, saj moram mami povedati za klic.
'' mama, danes so klicali z agencije, 26-ega ob 4ih mam let za London, jutri morama iti po karto in vse tisto kar pač je ''
'' vredu '' reče.
Preostanek večera se ne dogaja nič posebnega. Z Rokom sem se pogovarjala po Facebooku, nato pa sem se kar odpravila spat.
Nasljedna 2 tedna sta minila hitro, večino časa sem preživela z Rokom ter Neli. Oče in Anže še zdaj nista pozabila tisti dogodek v kleti. Največje težave sem imela s potovalkami, saj sem šla tja za 2 meseca sem se odločila da si s sabo vzamem celo omaro, kar pa je bilo zelo teško, na koncu mi je mama dala samo 2 kovčka, enega manšega drugega večjega in zdaj ti pravi vse to noter. Nato sem se le odločila da manjšega pustim napol praznega saj bom tako lahko si nekaj stvari tak kupila.

Danes je končno 26.6. in ura je 12. odšla sem v kopalnico se stuširat ter oblečt našminkat naparfumat, to kar vsaka punca naredi. Od doma sem se odpravila že ob 1ih zjutraj, do letališča je 1 ura vožnje po avtocesti. Tako sem že ob 2 bila na letališču, kar nekaj časa je trajalo da so mi pregledali potovalki ter ostalo kar vse spada zraven, in točno ob 3.45 smo se lahko vkrcali. Letalo je imelo 10 minutno zamudo. Bilo je prvič, da sem šla na letalo in to še sama, zleknila sem se na sedež zraven okna, ter se pripela, stavardesa še nam je razložila pravila ob požaru ter ostalo.končno smo vzleteli, prilimalo me je na stol, in tako pogreznjena v stol sem sedela kar 10 minut in videti je bilo zelo smešno, zraven mene na sedežu je sedel moški srednjih let, ter se mi začel smejati, jezno sem ga pogledala '' kaj pa je smešno'' sem ga vprašala '' si prvič na letalu '' me vpraša še vedno smeje '' in kaj je to takega'' ga vprašam začudeno '' nič nič, ampak že 5 minut se več ne vzpenjamo, ampak če ti takšno sedenje ugaja, je zelo smešen način sedenj'' mi reče . V hipu se popravim ter pogledam skozi okno. Ni bilo dosti za videti amak občutek je svetoven, kot da bi letel med oblaki ' woooooow' sem rekla. Bila sem kar utrujena zato sem se odločila da se teh 30 minut malo zaspim.

'' čez 10 minut bomo pristali, prosim da se pripnete'' reče zvok iz zvočnika. Hitro se popravim na sedežu ter se pripnem. Zraven mene ni več tistega gospoda, nekaj časa še gledam sedež nato pa pride ta gospod, na svoj sedež, hitro umaknem pogled, ter se primem sedeža, saj se je letalo začelo rahlo tresti zaradi trumbulenc.
'' to ni nič, to je vsakdanje'' reče gospod, rahlo se mu nasmejim ter pogledam. In kot bi mignil smo pristali, čakala sem da sem zagledala prtljago, končno sem si mislila ko sem zagledala svojo prtljago. Prijela sem kovčka ter odpeketala do izhoda, rekli so mi da me bo nekdo čalak z napisom mojega imena. '' torej Ronne vidiš kje svoje ime '' sem se sama s sabo pogovarjala. Gledala sem okoli in videla dve ženski postavi, starejša ženska je imela moje ime Ronne Kal. Zasmejala sem se ter približala tema dvema puncama. Ampak ko sem se približevala se mi je zdelo kot da sem ju že nekje videla ko sem prišla do njiju sem vedela to je bila Anne in Gemma, mama in sestra od samega Harry-ja Styles-a. Kako je to možno sem si mislila.
'' Ronne Kal '' se jima predstavim
'' Anne Cox '' reče starejša zenska , od Harryja mama
'' Gemma'' reče punca zasmejim se jima .
'' gremo domov '' reče Anne, prikimam . Gemma prime manjši kovček ter ga vleče za sabo, jaz pa svojega večjega.ko pridemo do avta spokamo moje stvari noter v prtljažnik in že se odpeljemo proti domu
'' torej Ronne, povej nama nekaj o sebi '' reče Anne
'' sem Ronne, stara sem 17 let, prihajam iz Slovenije, hodim na Splošno gimnazijo, imam brata Anžeta, najbolšo prijateljico Neli in Roka, to bi bilo to ''
'' hm, zanimivo '' reče Gemma. Šele zdaj sem ugotovila da je ura nekaj čez 6 zjutraj.
'' vama ni bilo teško se ustati, ura je šele komaj 6 zjutraj'' vprašam z zanimanjem
'' ne, mama hodi v službo in začne ob 6 zjutraj jas pa tudi ko sem na faksu se zjutraj hitro zbudim ''
'' aha'' samo odgovorim ob razlagi.
'' od kdaj si že pokonci danes?'' me vpraša Gemma
'' že od 12 '' rečem in ravno takrat se mi zazeha . Vse tri se zasmejimo.

Po 1 urni vožnji z avtomobilom smo le prispele domov, Hiša je bila res lepa, Gemma mi je spet pomagala z kovčkom, ter mi pokazala sobo kjer bom nadaljnih 2 meseca. Hitro sem zložila stvari v omare ter kovčka dala na omaro. '' samo probajta bit prašna '' jima zabičam ter se zasmejim da se sama s sabo menim. Odidem v dnevno sobo kjer vidim Anne da nekaj dela, ko me zagleda se mi nasmeje ter reče '' lahko greš malo spat, verjetno si izčrpana, jaz bom vedno tukaj''
'' sem malo zaspana ja, grem spat '' rečem ter grem nazaj po stopnicah v sobo ter se vržem na zelo omamno posteljo.
29. oktober 2012
neeeeeeeeeeext
29. oktober 2012
a bi ???
29. oktober 2012
neext !! !
jaaa!
29. oktober 2012
neeeeeeeeeeeeeeext
puppy eyes
01. november 2012
Nouuu del hope u like it <3

Zbudila sem se ob 11. to je pomenilo da sem spala 4 ure. '' ni slabo'' si rečem, ter hočem oditi v kopalnico, ker pa si še nisem hiše nič ogledala nevem kje je. Odidem z sobe ter odprem prva vrata ki jih vidim '' šit'' rečem, ko odprem napačna vrata, hočem jih takoj zapreti ko me nekaj zmoti. Jah, kar mislite si od koga je bila soba Harryja. Nisem hotela brskati ali kar koli, zato sem kar zaprla vrata ter iskala dalje kopalnico. Po 3 spodrslajih sem jo končno najšla.Kopalnica je bila zelo lepo urejena.

Odšla sem v dnevno sobo, kjer je sedela Anne, ter se pogovarjala z nekim moškim
'' Ronne, to je sosed , Phillip'' se obrne k meni ter mi gospoda predstavi
'' Phillip, to je naša gostja nadaljnih 2 meseca , Ronne'' še me predstavi Phillipu, nasmehnem se mu ter podam roko
'' Ronne''
'' Phillip, saj ti ni treba biti nerodno '' mi reče v smehu
'' se nama boš pridružila'' me vpraša Anne
'' če te ne moti, bi raje šla na ogled mesta'' ji rečem
'' seveda, boš šla sama ali grem s tabo'' uuuu, nekdo pa je zaščitniški
'' bom kar šla sama , hvala'' ji rečem ter se grem obut ter odidem ven.

Stopim v kar prijetno dopoldne, sonce greje ozračje a prijetno šalustenje dreves ustvarja kar prijeten veter ki mi razmršavle lase. Odpravm se po potki do ceste ki vodi v večje mesto. S sabo sem si vzela nekaj denarja za vsak slučaj.

V mesto sem prispela nekje po 30 minutah, pravzaprav nisem vedela da se bo tako zavleklo. Večje mesto se je razpostriralo proti meni in zdelo se mi je kot da me bo mesto zdaj zdaj požrlo. Nasmejala sem se tej misli ter nadaljevala proti večjemu nakupovalnemu centru. Center se mi je zdel strašno veliki in mislim da si rabil več kot pol ure da si prišel z enega konca na drugega ali pa se mi je to samo zdelo ker sem prihajala z takšnega majhnega mesta. Nisem si mislila da bo nakupovalen center odznotraj tako ukrašen, bilo je vse prej kot pražnično a v zgradbi se je nekaj dogajalo , nekakšni koncert, zdelo se mi je kot da sem stopila v dvorano in ne v napupovalni center. Malo sem se približala skupini ljudi ki je spremljalo, kar koli se je že dogajalo. Ko sem pa se pribila v nortanjost sem pa osupla. Dejansko in dobesedno. Kajti videla sem pianista ki sem pa še predobro poznala, mojega prijatelja. Ravno takrat ko sem prišla je začel igrati Someone like you od Adele, ter še pel zraven, v resničnem svetu je imel dosti lepši glas kakor preko računalnika. Ko je nehaj z igranjem te pesmi, je pogledal občinstvo ter se razgledat, ter z pogledom obstal na meni
'' Ronne'' je rekel ne čisto odločno
'' Jhona'' sem rekla nazaj, on se je samo nasmejal, se vstal prišel do mene tem me objel
'' nice to meet you in real life'' mi reče, ter se odmakne
'' yeah you too '' mu rečem ter si ga dodobra ogledam
'' kaj pa počneš tukaj'' ga vprašam
'' igram '' reče ter doda '' pojem'' jaz se samo zahihitam
'' dober si'' pokima
'' kaj pa ti tukaj , nisi rekla da si na izmen...'' ko hoče dokončati stavek se mu posveti in se samo neumno zasmeje '' očitno je sreča na najini strani'' reče, ter odide nazaj za klavir, z roko nakaže na stol zraven njega. Vzamem ponudbo ter se vsedem zraven njega.
'' torej kaj je z obljubo da me boš naučil igrati klavir'' ga vprašam
'' ja nevem, si še vedno želiš igrati '' mi odgovori z vprašanjem
'' normalno''
'' kaj pa peti '' ga zanima
'' raje ne poskušaj, veš kakšna kriza sem v petju, skoraj ti je kamero počilo ko sem pela …'' sem začela govoriti in se vstavila sredi stavka.

Nasljedni 2 uri me je učil klavirja kar tam sredi nakupovalnega središča, kar nekaj ljudi se je oziralo in par ljudi ga je tudi vprašalo če bi lahko tudi njih naučil, za njega je bila to seveda dobra ponudba in seveda je sprejel. Nič ni bilo o razgledovanju mesta a ni mi bilo žal. Sedaj sem vedela da bo skoraj vsaki dan tukaj in vedela sem kje ga lahko najdem, dam mi je še svojš številko, nato pa sem se odpravila domov saj nisem želela da bi bila Anne v skrbeh.

Domov sem ravno prišla ko je bilo kosilo na mizi. '' in kako je bilo , kje si sploh bila ''
'' šla sem v mesto, pravzaprav v nakupovalno središče,srečala sem prijatelja, ravno je igral klavir zato sem ga prosila če me nauči, bilo pa je super'' sem rekla veselo
'' love in in the air'' se je pošalila Gemma
'' ne, samo prijatelja sma'' sem ji razložila
''aaa, žalostno '' zasmejale smo se.
Po kosilu sem poklicala starše,jim zagotovila da sem vredu, nato pa sma se z Gemmo odpravile ven, v mesto. Nekaj fanic je prepoznalo Gemmo in začele so jo nekaj spraševati, nasrečo so mene ignorirale. A ker so ugotovile da jim Gemma ne bo nič povedale so obupale ter odšle. Šle smo v trgovine si probale nekaj oblekic, eno oblekico sem si kupila, saj je bila nevzdržno lepa. Z Gemmo sma preživele prijeten popoldan zvečer pa sem ostala sama z Anne saj je Gemma odšla ven z prijateljicami.
'' torej, kaj si želoš biti po poklicu'' me vpraša Anne med sproščenim pogovorom
'' forenzik '' ji odgovorim, samo rahlo začudeno me pogleda, sedaj sem že vajena takšnih pogledov in se samo nasmejim '' zanimiva, je kakšen razlog za tako izbiro''
'' nebi rekla, zanima me vse to in nekako ja '' ji odgovorim ,
'' povej mi nekaj neumnosti ki bi jih rada naredila v življenju '' reče po dolgem razmisleku, rahlo se zasmejim ter takoj izstrelim
'' prvo, rada bi obkrožila svet z motorjem, drugo veste pesem Paradise od Coldplay,imajo videospot, slončke , no rada bi se oblekla v takega slona vzela šop balonov ter šla po ulici in vsakemu otroku dala en balon, prav tako v bolnico, da bi se počutili sreno, ter tretjo rada bi uživala v dežju vsaj enkrat, da me nebi skrbelo za posledice, da bi se lovila , skakala , hodila po dežju tako kot na lep sončen dan '' sem rekla z nasmehom na obrazu
'' zanimivo, zanimivo dekle si '' mi reče Anne
'' um, moram iti spat, jutri zjutraj moram zgodaj iti v službo, saj se bota z Gemmo znajšli ne ?'' vpraša zaskrbljeno, zasmejim se ter rečem
'' seveda'' odide po stopnicah in ne vidim je več.

Nekaj časa še gledam televizijo, ampak ne mami me preveč. Razmišljam o vsem kar se je zgodilo. Da sem tukaj v Angliji, da sem pristala pri Harryjevi družini ki sploh nevejo da sem njihova fanica. Sploh nevem ali je to dobro ali slabo, kaj če pride domov, vem da bodo vsaki čas končali turnejo, kaj če pride domov, kako se naj obnašam, kaj si bo mislil ob meni. Pa saj je vseeno. Sem prišla do zaključka. Spomnila sem se na dogodek danes kjer sem spoznala Jhona, ko me je učil igrati klavir, kaj vse še me čaka in to je le en dan mimo. Z temi misli sem zaspala na kavču.
'' Ronne, pridi '' mi reče potiho Gemma
'' koliko je ura'' jo vprašam zaspano
'' 2 zjutraj, nebi rajši šla spat v posteljo''
'' ah, zaspala sem, ja bom rajši šla v posteljo, hvala''
'' ni zakaj'' še reče nato pa izgine v svojo sobo. Splazim se do svoje sobe, ne da se mi niti preoblačiti zato kar se vržem na posteljo ter takoj zaspim.

Nasljednih nekaj dni je bilo predvsem enakih, dopoldan sem odšla peš v nakupovalni center da me je Jhona učil klavir nato popoldan sma z Gemmo odšle ven. Z Gemmo in Anne sem se zelo dobro ujela.

Bile smo pri kosilu ko je Anne omenila veliko novico '' jutri pride moj sin domov, z turneje'' ko je Anne to omenila, sem jo pogledala nevem ali z presenečenim ali z prestrašenim obrazom vem samo da je bil moj obraz smešen saj se mi je Gemma začela smejati. '' torej veš kdo je ane ?'' me vpraša Anne, jaz pa samo pokimam z glavo saj govoriti nisem zmožna, saj glede na novico da Harry pride domov in da bom spala zraven njegove sobe in da me bo samo tanek zid ločeval od njegovega dihanja, ob samo na misli da bomo skupaj jedli vsaj zajterk če ne kosilo. Se mi je zvrtelo, Gemma se mi je še vedno smejala '' fanica si ne '' me vpraša Gemma ko si malo opomore, jaz spet samo pokimam ter jem dalje '' zakaj pa tega nama nisi povedala, saj si naju prepoznala ne ''
'' nevem zakaj bi, ja normalno da sem vaji prepoznala''
'' ja lahko bi ga poklicale .. '' že je hotela nadeljevati a sem jo kar prekinila
'' ne, ne, ni treba'' Gemma se mi je še vedno smejala zato sem jo pogledala z strogim obrazom a ni nič pomagalo. Pred Gemmo nisem imela celi dan mira, zvečer ko sem bila na Twitteru sem celo videla da mu je napisala Tweet : bro, i hav a suprise for you ! , nisem vedela ali govori o meni ali ima kaj materialnega, bilo me je dejansko strah.

////Harry////
'' Harry, si videl kje mojo kapo '' se zadere Niall čez sobo
'' kak naj jaz vem kje je tvoja kapa '' ga vprašam nazaj
'' ja nevem noo, če je ne najdem'' še dalje išče svojo kapo, medtem ko sem jaz na Twitterju, o nova objava, le kdo je zdaj. Lahko samo ugibam ampak ko vidim da mi je pisala Gemma, sem čisto o.O njo sem nazadnjo pričakoval , napisala mi je da ima neko presenečenje zame, ni mi hotela napisati nič več, ker potem ne bi bilo presenečenje, tudi prav sem si mislil. Na Gemminem profilu sem videl tudi nekaj slik bila je z prijateljico, čeprav sem vse njene prijateljice poznal te nisem. Bila je okoli 16 ali 17 let, in zelo lepe oči, takoj so mi padle v oči, pod sliko sem jo vprašal kdo je to , ampak napisala je samo da prijateljica, nekdo je rettwetal moje vprašanje pogledal sem kdo je ta oseba in sem videl da je to, ta njena prijateljica z Gemmo na sliki, pogledal sem nekaj njenih slik, ter Twettov. Začel sem ji slediti, kot sem opazil je punca naša oboževalka upam samo da se ji ni odpelalo. Ah, prelepa je za to. Ko sem pa videl njen novi Twett pa sem seveda vedel da se ji ni odpeljalo, napisala je : ko se končno naučiš igrati pesem in si vesel, in misliš da boljše ne more biti ti začne slediti Harry Styles – thanks budy nasmejal sem se, nisem vedel ali bi odpisal ali ne, nato pa sem se odločil da raje ne bom, ter se odpravil pakirat potovalko, saj danes že odputujemo nazaj domov.

Že smo na letališču, fanice nas oblegajo, a nas varnosniki varno spravijo mimo oboževalk, seveda ne gre brez avtokrama kakšne slike, takrat sem se spomnil na Gemmino prijateljico, bo me tudi ona prosila za sliko in avtogram, seveda ji ga bom dal z veseljem tako kot drugim ( okej, akward se tole sliši, hehe ). končno smo prišli preko vseh kontrolnih točk, ter se nastanili v prvem razredu letala, Louis se je kot vedno obločil sedeti sam v vrsti , saj pravi da mu ni všeč da mu nagajamo ko spi, tudi prav sem si misli ter sedel zraven Nialla ki je jedel čips, zanalašč ga nisem vprašal ter si vzel pest čipsa, pogledal me je z najhujšim pogledom, mislim da bi me najraje ubil
'' daj nazaj '' mi reče , jaz pa samo z žalostnim obrazom odkimam
'' dobro, naj ti bo, zadnjič, in ker si to ravno ti'' ter zavzdihne jaz pa se nasmejem ter pojem. Seveda ne damo miru Louisu, in razgrajamo cel čas, da se cela posadka jezi na nas, a kaj zato. Čez nekaj časa zaradi utrujenosti zaspimo, posadka pa se končno malo umiri.
01. november 2012
next tvoja zgodbica je bombastična )
02. november 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/i-m-not-afraid-of-you-anymore!/44516/1 bi brale? sori ker smetim. Hvala useen:*
02. november 2012
ninchy tnx

paradise : its ok, sm prebrala že in se mi zdi da je zgodbica suuuper
02. november 2012
u40060
u40060
Neext
+nova bralka
02. november 2012
Minilo je kar precej časa , da smo lahko spet pristali. Seveda je bilo letališče polno nabiti z oboževalci, seveda kot je bilo planirano, smo jih najprej pozdravili , delili avtograme ter se slikali, nato pa smo odšli v naš skupen prostor, kjer naš čakajo naši domači.

Vožnja z avtom ni trajala dolgo, še posebej ker je bilo prijetno vzdušje in smo se zabavali, čeprav je bil voznik še tako na trnih, prav radi smo jih jezili, vse po vrsti, zabavno se nam je zdelo.
'' Louis, prostim spusti Nialla za nogo'' ga je opozoril Paul že 10ič ko smo se peljali,
'' pa ne morem no'' se izgovarja Louis v smehu, kolikor vem bi si izmislil boljši izgovor zdaj pa je očitno preveč zaposlen.
'' Zayn, nehaj'' zakričim takoj ko mi začne mršiti lase, s tem pa povzročim da mu se še drugi pridružijo, Lou ki še vedno drži Niall za nogo se požene na mene in potegne za sabo še Nialla, sedaj so na meni vsi in se dotikajo mojih las. AGHHHHHHHHHH .
'' neeeeeeeehajte'' vpijem ko jih skušam otresti z sebe, Paul tudi vleče dol Nialla, ampak Lou ga vseeno drži in nekako sta enako močna. Vozniku je vsega dovolj zato se odloči da vstavi čimprej ko lahko, ampak ne ustavi se normalno, kar stopi na zavoro tako da Liama , Niall ter Louisa vrže na sedeže, sedaj se pa jaz njim smejim. Bogi voznik
'' a. bi. Lahko.nehali.'' skoraj tako močno kriči da bi ga lahko slišali na letališče. Vsi utihnemo se spogledamo ter pademo v smeh. Nekako varno pridemo do skupnega prostora. Tam nas že čakajo družine. Po mene sta prišle Gemma in mama. Takoj stečem k mami ko jo zagledam.

Nekaj časa se še družimo, nato pa se odpravimo, od mojega doma od skupnega stanovanja je približno 1 ura vožnje. '' Gem, jaz sedim spredaj, ali pa vozim'' rečem skoraj hinavsko ter se zasmejim ter jo spomnim da imam jaz že ispit ona pa ne čeprav je starejša od mene.
'' ja kar misli si, mama ti ne bo dovolila'' reče skoraj enako hinavsko nazaj
'' ja , kar misli si ''
'' kaj, se že prepirata'' reče ter mi razmrši lase jaz pa se skremžim
'' lahko vozim'' rečem ter naredim najbolj ljubek obraz, malo se zamisli nato pa reče hladokrven 'ne'
Gemma se mi samo zasmeji, mama pa ji reče '' zadaj sediš'' tokrat se ji jaz zasmejem, včasih se mi zdi da se vedema prav otročje.

Med vožnjo se pogovarjamo o moji turneji, Gemma ni omenila nobenega presenečenja zato menim da mi ga bo dala doma, če ga sploh ima. Ko smo prišli domov, sem pred hišo zagledal nekaj oboževalk, nasmehnil sem se jim, dal sem jim avtograme ter se slikal z njimi nato pa odšel v hišo, v predverju sem videl čevle, ampak ne od Gemme, kaj je že kdo prišel k nam. '' ah saj ni važno'' sem si rekel, ter odšel z kovčkom v mojo sobo, seveda si ga ne bom razpakiral. Takoj sem odšel v dnevno sobo.

////Ronne////
danes je torej dan ko pride Harry domov, super, me bo prepoznal, da sem jaz tista ki mi je sledil in da sem jaz tista ki je na sliki z Gemmo, kaj je mislil s tem kdo sem ? Pa saj je vseeno. '' ne pa ni'' sem si rekla ter odšla v kuhinjo. '' Hej, kako si spala'' sem vprašala Anne , ki je nekaj počela v kuhinji. '' hoj, si že pokonci, vredu ti'' pogledam na uro in vidim da je komaj 8.
'' ja nevem zakaj tako hitro, super'' okej, kako ji naj povem da bom danes cel caš zunaj
' hm, Anne, um .. '' nisem vedla kak ji naj povem '' um … danes grem .. um … z prijateljom … na nek koncert , ubistvo ni koncert, on bo igral, um pa me je povabil … pa rekel je da bi skupaj odigrala in zapela eno pesem … in ….. '' nisem vedela kako in kaj naj nadaljujem zato sem kar otihnila '' ni problema, kako dolgo časa te ne bo '' uh, vidno sem si oddahnila
'' ob 10ih grem pa doma bom verjetno po 7 uri, če je vredu ''
'' ja vredu je, ampak samo do 7 ure, želim da spoznaš Harryja'' ko reče Harry mi pomežikne
'' vredu '' ji rečem z nasmehom.

Od 10ih me pred hišo počaka Jhona. Odpravila sma se proti tej stavbi, res nisem vedela če bom lahko, saj me je grabila velika trema. '' si ok'' me je vprašal Jhona na poti
'' um, ja bi se lahko reklo''
'' kako to misliš''
'' um … trema '' mu rečem
'' glej ne skrbi, tja grema skupaj in skupaj boma opravila to, okej, '' pokimala sem in pozabila na tremo. Nastop bi naj se začel ob 2eh, torej sma še imela nekaj časa, da sma se ogrela ter ponovila, šli smo še skozi generalko, kar nekaj ljudi je bilo zelo navdušeno nad najinim duetom. Vedno bolj kot se je bližala ura , vedno bolj ko je bilo več ljudi bolj tesno sem se počutila. Nikoli nisem bila rada v središču pozornosti , a ta dan bom, seveda ne sama saj bo Jhona ob meni, ampak prepričana sem ko bom pela svoj solo bodo vsi gledali v mene. '' grozaaa'' sem rekla skozi zobe. Hodila sem sem ter tja. Osebje je prišlo do mene , ter mi oredilo make-up, ker pa nisem želela pretiravati z make-upom sem jim rekla da bo maskara eyeliner ter čisto malo pudra dovolj, po nekaj protestiranjih ter prepričevanjih sem le dosegla svoje.

Hvala bogu nisma bila prva na vrsti, a z vsako sekundo se je napetost v meni naraščala, Jhona me je miril, vedela sem da vse to slabo vpliva na moj glas. Zaprla sem oči, predstavljala sem si dojenčka z brkami, se nasmehnila, spomnila sem se nastopov v Sloveniji, ter dosežke, ter se zavedala da več kot zavrnit naju nemorejo. Nekaj časa sem še 'meditirala' , oči sem odprla ko so naju poklicali
'' sedaj pa doet Ronne Kal in Jhona Esim'' pogledala sem Jhona, Jhona je pogledal mene, drug drugemu sma pokimala ter se nasmehnila ter odšla na oder, priklonila sma se publiki nato pa sedla za klavir. Določila sma da imaon glavno vlogo, začel je igrat jas pa sem ga spremljala z ritmom bomnjana na klavir, prvi del je imel on, zaslišala sem njegov glas kako je pel.

I heard that you're settled down
That you found a girl and you're married now

nato pa zaslišim glas, glas ki pripada meni
I heard that your dreams came true
Guess she gave you things I didn't give to you
Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the light

nato sledi njegov del
I hate to turn up out of the blue, uninvited
But I couldn't stay away,
I couldn't fight itI had hoped you'd see my face
and that you'd be reminded
That for me, it isn't over
Never mind, I'll find someone like you

nato pa nadaljuje sam
I wish nothing but the best for you, too
Don't forget me, I begged, I remember you said
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

nato spet zaslšim moj glas
You know how the time flies
Only yesterday was the time of our lives
We were born and raised in a summer haze
Bound by the surprise of our glory days
I hate to turn up out of the blue, uninvited
But I couldn't stay away,
I couldn't fight itI had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me, it isn't over yet
Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you, too
Don't forget me, I begged, I remember you said
Sometimes it lasts in love, but sometimes

nato skupaj

it hurts instead, yeah
Nothing compares, no worries or cares
Regrets and mistakes, they're memories made
Who would have known how bittersweet this would taste?
Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you
Don't forget me, I begged, I remember you said
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

nato pa sama končam to pesem

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you, too
Don't forget me, I begged, I remember you said
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

v pesem, v melodijo, v vse čare sem zaplavala in nisem niti ugotovila da je bilo pesmi konec in da nama občinstvo ploska, da je navdušeno nad nama .
Nahitro sma se priklonila ter odšla z odra, bila sem tako vesela da sem se mu kar vrgla v objem in skoraj sma padla po tleh. Ogledala sma si še ostale nastope, vsi so bili zelo zelo dobri. Po nastopih so organizatorji povedali da nas bodo obvestili in da bo zmagovalec zapel še enkrat to pesem. Ker je ura bila že 6 sem se morala posloviti ter oditi domov.

Med potjo sem skakala sem ter tja, bila sem vesela, da mi je uspelo, sama na sebe sem bila ponosna. Domov sem prišla prej kot sem si mislila 15 minut do 7 je bilo. Stopila sem v vežo in opazila zelo velike moške čevlje '' šit, pozabla sem '' si reček, ko se spomnim da je danes Harry prišel domov, z dnevne slišim pogovor. '' šit,šit,šit'' si govorim. Glede na to da sem danes stala oziroma sedela pred množico ljudi in pela bom še to zmogla, nadela sem si navihan ter srečen nasmeh, ter se lahkotno odpravila v dnevno čeprav je bil vsak korak težek, ampak ne zato ker ne bi hotela, bilo je je po eni strani malo strah, ampak hej spoznala bom Harryja Stayelsa. Ko sem se pokazala in ko me je Anne videla, se je zasmejala ter rekla '' Harry, to je Ronne, tukaj je na izmenjavi'' obrnil se je takoj in se mi nasmehnil.

02. november 2012
hvala. neext
02. november 2012
u40060
u40060
Neext
02. november 2012
ej, a lohk napišeš next, če ti ni odveč? Pač pri moji zgodbi? Hvala in vse tiste ki berete to zgodbo bi lohk prebrale?
02. november 2012
next
02. november 2012
Neeeeeeeeeeext!
02. november 2012
Neext in nova bralka
02. november 2012
neeeeext pa ka za vraga še čakaš mene bo pobralo od radovednosti jst nisem jasnovidna veš torej piši
03. november 2012
<3ninchy nimam pojma zakaj bi te pobrala od radovednosti saj ni napet konec ...

' hej' je rekel se vstal ter me objel,
''um hej'' rečem malo zadržano ter mu vrnem objem. Ko me spusti se vsedem na sedežno
'' in kako je šlo'' me vpraša Anne
'' super, najboljše'' rečem '' čez 2 dni boma izvedela rezultate'' rečem veselo ona pa samo pokim
'' za kaj se gre '' vpraša Harry
'' z njenim prijateljem sta bila na nekem tekmovnju'' namesto mene odgovori Anne
'' resno, o čem '' z zanimanjem vpraša
'' pevsko'' rečem ter se nasmehnem
'' resno, ? Poješ ?'' vpraša začeden tokrat. Jaz pa samo skomignem ker nevem kaj bi rekla saj mi je bilo malo neprijetno. Anne je odšla v kuhinjo midva z Harryjom pa sma se še dallje pogovarjala.
'' kako to da si me Followal na Twitterju'' ga vprašam med pogovorom
'' videl sem sliko z Gemmo in še lepa si '' reče jas pa zardim.
'' Haaaary'' se zadere Gemma ter prileti v dnevno ter se vrže v Harryjevo naročje ter ga objame ter se zraven smeji. Harry pa jo samo začudeno gleda
'' um, a si vredu'' jo vpraša Harry , Gemma se na hitro umakne pogleda mene potem pa Harryja in samo reče '' uh, spoznala sta se'' midva pa prikimama
'' no torej to je moje presenečenje'' reče in pokaže name, obavdva gledama začudeno drug drugega in Gemmo. Ona pa se nama samo začne smejati ter odide v sobo. Na kratko se zasmejem Harryju ter grem v kuhinjo Anne pomagat delati večerjo.

'' kaj boma delale'' jo vprašam
'' a imaš rada palačinke z nutello, Harry jih obožuje ''
'' ja obožujem jih '' ter preslišim drugi del
tako sem začela delati zmes za palačinke, Anne je rekla da jih bo spekla ona, nato pa sem še na koncu jas namazala z Nutello. Po večerji smo odli v dnevno, da bi si ogledali kakšen film. '' a si za en kratek sprehod '' me vpraša Harry, jas samo pokimam se vstanem ter odidem do veže ter se obujem ter počakam Harryja.

Bilo je že okoli 9ih zvečer, ni bilo vroče a ne tudi mrzlo, pihljal je prijeten vetrič. Odšla sma v nasprotno smer, torej vstran od centra. '' povej mi nekaj o sebi '' reče Harry
'' ja kaj bi rad vedel'' ga vprašam ter pogledam
'' ja vse '' samo zasmejim
'' a veš kako dolgo bo to trajalo vse ?''
'' pa dobro no, nisem mislil to in dobro veš ''
'' ja nevem kaj si mislil, ''
'' s kot si, klko si stara, na kakšno tekmovanje to, imaš fanta, vse najljubše, pa tisto kaj bi moral vedeti '' reče zapeljivo
'' ja ok no. No sem z Slovenije, stara sem 17. pevsko tekmovanje, kjer se lahko udeležijo vsi, pela sem z prijateljom, in tisti ki zmaga dobi nagrado v vrednosti 45.000 funtov, nimam fanta, najlubše, kaj jas vem, nevem no ni nekaj najlubšega, to kar bi moral vedeti je da sem trmasta, da sem velikokrat zmedena hm … mislim da je to to '' mu rečem ter ga pogledam. Nekaj razmišlja ampak niče ne reče, nekaj minut hodima tiho nato pa spregovori
'' kaj si misliš o meni '' vstavim se ter ga nekaj časa zmedeno gledam
'' kaj misliš s tem ''
'' ja to kaj sem rekel, kaj si misliš o meni ''
'' zakaj je to pomembno '' se nekako skušam skriti pred odgovorom
'' ker želim vedeti, '' vstraja pri svojem
'' mislim si, da si zelo dober človek, ki mu ni vseeno kaj se dogaja okoli tebe, da se znaš zabavati da si zelo šarmanten , da si zelo damn seksy, kaj več ti ne morem povedati ker te še ne poznam bolje '' mu rečem ter ga pogledam češ zadovoljen. Samo prikima prime za roko ter povleče za sabo. Vso pot se pogovarjava, smejima, delama norca … vglavnem zelo sma se ujela. Domov pridema okoli 12.

zjutraj se zbudim okoli 10 ure zjutraj. Ni se mi dalo vstati a sem se vseeno vstala ter šla po računalnik, ga vklopila ter šla na Skype. Prijavlena je bila moja prijateljica Neli. Kliknila sem jo ampak mi ni odpisala, začelo me je skrbeti, kaj če je jezna name ? Zakaj ? Taka vprašanja so se mi porajala v glavi.

'' hej, sorry kr se nism javla nisem bila trenutno na compu'' napiše, jas si pa si vidno oddahnem.
'' haj, ni blema, kako si , kaj delaš '' jo napadem , ona pa začne videocall, seveda sprejemem.
'' vredu vredu, nemoreš verjet, kaj se je zgodilo'' reče cela vesela
'' reči'' jo napadem '' vse'' še nato dodam
'' no spoznala sem nekoga'' reče ter ji zažari obraz
'' in '' rečem in nakažem naj nadaljuje
'' včeraj sma šla na pijačo, zelo mi je ušeč in jas sem njemu … ''
'' nadaljuj '' skoraj zakričim na njo ko odneha, samo zasmeje se mi
'' ja no to je vse, mogoče bo kaj več med nama '' reče sramležljivo
'' pošlji sliko'' ji rečem. V tem trenutku začne iskat sliko ter mi jo pošlje
'' a , nije ni tako loš '' ji rečem v smehu, ona pa bi me najraje ubila preko računalnika.
'' no, a ti povem kaj se meni zgodilo je ?'' jo vprašam počasi
' jaaaaa '' reče ter me gleda ko bik v nova vrata , zasmejem se ter ji povem vso zgodbo, večkrat medvmes zacvili in se smeji. Pogovarjali sma se približno 2 uri , nato pa sem se odločila da se preoblečem ter grem nekam, kamorkoli pač že.

'' a si se le zbudila '' reče Harry ki je gledal TV,
'' a ma ne, sem se pogovarjala z prijateljico '' mu rečem ter se nasmehnem ter se mu pridružim pred TV.
'' a neboš nič jedla '' vpraša
'' hm, um. Mmm, nevem .. mmm. Ne '' rečem še nakonci on pa se le nasmeji. Ogledama si en film nato pa se odpravim v mesto, saj je bil že čas da si nekaj kupim. Dan je hitro minil, vedno bolj sem bila živčna glede rezultatov.

RAZGLASITEV TEKMOVANJA
'' Jhona živčna sm '' sem mu rekla trmasto,
'' ah nehaj že '' je rekel v smehu ter me objel
'' ker je bilo toliko zelo talantiranih smo se odločili da zraven nagrade še podarimo 3 najuspešnejšim glasbeno pogodbo z uspešnim producentom '' je začel tisti ki vodi tole.
'' kaj , o šit, Jhona ?'' rečem prestrašeno. Poklicali so vsakega ki je nastopil ter pred vsemi povedal oceno njegovega nastopa.
'' Jhona and Ronne'' naju pokliče na oder
'' zelo uspešna dvojica, vendar pa vama moramo povedati, da bi se zelo veselili sodelovanja z Jhonanom vendar pa po mnenju kritikov Ronne ni dovolj dobra, ker pa sta nastopila v dvojici žal ne morem vzeti samo enega … '' povedal je še glede nekaj najinega nastopa. Počutila sem se zelo krivo ker sem omejovala Jhona.
'' Jhona , i'm so so so sorry, sem ti rekla da bi moral iti sam ''
'' ne vredu je , hotel sem s tabo nastopiti, ''
'' ampak … ''
'' nič ampak, '' mi seže v besedo. Preostanek dneva sem preživela z Jhonaom.
03. november 2012
next
03. november 2012
Neeeeeeeeeeext!
03. november 2012
neeext in pa premisla sem si Harry pa ona morta bit skupi nujno
03. november 2012
heheh, kako pa ti je to uspelo da si si premisla ?? hhe ne povem ti nič, pa to je komaj začetek
03. november 2012
next
03. november 2012
u40060
u40060
Next
03. november 2012
next
03. november 2012
next
03. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg