Forum
Napisala bom resnično zgodbo ki se še vedno dogaja.Meni,navadni punci iz Ljubljane. No, vesela bom nextou zato kr berte in pište nexte c:
___________________________________________________________________________________________
Ležim na postelji in razmišljam. ''Naj mu povem? Bo jezen? Se nebo več hotel družiti z mano? TEga nebi prenesla.Preveč mi pomeni. Bi mogoče rekel,da ne čuti isto? Bi rekel, da bi bil z mano? Bova kdaj skupaj?'' Ta vprašanja mi ne gredo iz glave odkar sva se spoznala. Torej od 9. septembra. Vrjetno že veste o čem govorim. Naj se še predstavim. Sem Viktorija, prijatelji me kličejo kar Viki.Stara sem 14 let, in živim v Polhovem Gradcu z mojo sestro Ano, ki je isto stara kot jaz. Imam še eno sestrico, Sanjo, ki je stara komaj 2 meseca.
Kot ste že prej videli imam tudi težave v ljubezni. Naj vam povem celo zgodbo.
_________________________________________________________________________________________
Next?:3

še slikce:ME:3
MY SIS; ANA:3
MY SIS; SANJA:3
05. december 2011
Neeext!
05. december 2011
u66782
u66782
Next, prosim!!!
05. december 2011
u58307
u58307
Next!!!
05. december 2011
u57330
u57330
next
06. december 2011
okej, hvala za nexte c:
__________________________________________________________________________________
9.septembra je bil zadnji dan naše šole v naravi. Zjutraj smo imeli oreintacijski tek oziroma za nekatere sprehod c:
Ko smo prišli nazaj v Ljubljano sva se z Ano uredili in namesto, da bi odšli domou, odšli na Ritem Mladosti. Tam se je Ana zmenila z nekim Aleksom, ki ga je spoznala na FaceBooku. Takrat še sploh nisem vedela kdo to je, in sploh nisem vedela kako mi bo to spremenilo življenje. No , nazaj na zgodbo. Tam sva čakali kdaj pride in se pogovarjali. Povedala mi je, kje ga je spoznala, od kod je itd. Zvedela sem, da je iz Polhovega Gradca. To je tam kjer živiva midve. No, nekaj časa sva se tako pogovarjali, nato je pa Ana dobila sms, da je tukaj. Poiskali smo se, in nakoncu smo stali nasproti, čeprau nismo vedeli haha. On je zraven imel še njegovega naj. prijatleja, ki se je nato predstavil kot Alen.ALEKSALEN
Priznam, najprej se nisem ozirala na Alena, saj sem hotela spraviti Ano in Aleksa skupaj. Moj načrt se je začel, ko sem odšla ustran, da bi ju pustila sama. Odšla sem k neki stavbi, in se usedla na tla. Razmišljala sem o življenju, o vsem. Bila sem žalostna, zaradi moje prejšne ljubezni.Čez nekaj časa sem odšla nazaj med ljudi,a mpak ker je bila tema, nisem našla ne Alena, ne Ano in Aleksa. Iskala sem jih, in naletela na Alena. Rekel je da neve, kje sta Ana in Aleks in da ko ju najdem naj pridemo na levo stran odra, čisto spredaj. Iskala sem ju še nekaj časa, nato pa odšla k Alenu. Najprej sva le stala tam in gledala na oder. Čez nekaj časa sem ga uprašala če ima FaceBook in dal mi ga je. Nevem kako in zakaj, ampak naenkrt sva odšla bolj ustran od odra in se začela pogovarjati. Uprašala sem ga koliko je star in kej živi. Star je isto kot jaz, torej 14, živi pa u Srednji vasi. To je 5 minut od moje hiše. Nato sem mu razlagala kej točno jaz živim in ker mu nisem znala točno, saj taukaj živim manj kot leto, sva se večino časa presmejala. Tako sva se pogovarjala in smejala in rekel mi je naj mu dam telefonsko, da bo naslednji dan prišel k meni.
_______________________________________________________________________________
next?:3
10. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg