Forum
Heej,moje ime je Nikoleta. Vsi me kličejo nicky Nekega dne sem odprla prenosnik in šla na facebook pogledala sem klepet in videla sem, da je moja najboljša prijateljica Nika dosegljiva. Najin pogovor.
J-jaz N-Nika
J-hej<33
N-hej<33
J-kak si??<3
N-super,ti?
J-tut
N-ej,neki ti morem povedat..
J-kaj?
N-veš zanč ko si mi tisto povedala da bi rada mela fanta ne?
J-ja? kaj?
N-mam enga zate.
J-kaaaaaj?
In tak sm ga js dodala in sploh nisem vedela, da hodi na isto šolo kot jaz.Ker pa je naša šola velika in ima veliko učencev sploh nevem kdo je kdo.
upam, da vam je ušeeč --->next?
09. november 2012
next?
09. november 2012
u108552
u108552
ušečnuu neeeeeext
09. november 2012
next...!!
09. november 2012
okej nextam naprej čeprou je sam en next.
Seveda me je tudi ta fant sprejel in tudi prvi kliknil. odgovorila sem mu.
Ko sva se malo pogovarjala sva izvedela, da imam samo 1km do njega. Najslednji dan po šoli sva skupaj šla na avtobus in se tudi na avtobusni postaji pogovarjala in kar naenkrat me je prijel za roko in mi rekel: Nicky,a sem ti všeč? Seveda sem mu odgovorila z ''da''.
Potem sem ga vprašala še jaz in tudi on je odgovoril z da. Potem mi je rekel naj zaprem oči. Zaprla sem jih in dal mi je lupčka na lička,obraz mi je po rdečel. Nato pa sva naredila prvi poljub. Malo bi manjkalo pa bi naju dobila moja mama. Doma sem ji povedala in ni bila kaj preveč jezna.
Evo,to sva midva<3


09. november 2012
next...!!! njno
09. november 2012
next <3
09. november 2012
u108552
u108552
neext
09. november 2012
nextam naprej
Domov me je pospremil Rok(moj fant), mama pa je bila namenjena v trgovino.
Z mamico sem se dogovorila da Rok ostane malo pri meni.Ko sva prišla do doma ga je klicala njegova mama. Rok ji je povedal kje je in kaj tam dela,seveda ji je povedal,da ima punco.
Kaj je rekla njegova mama: bila je vesela tako,kot moja.
Z Rokom sva počela različne stvari, ko je prišla mama nazaj nama je prinesla veliko darilo, ki sva ga bila oba vesela. Tudi mojega bratca in sestrice je bil zelo vesel bratec Nik in sestrica Eva pa sta bila radovedna kdo je to. Rok se je sam predstavil.
To sta Nik in Eva:Rok,Nik in Eva so se lepo sprejeli takšni kot so.
Dan za dnem, sta me Nik in Eva spraševala kako je Rok.
Ker sva bila jaz in Rok 9.r sva se odločila, da bova šla naprej v isto šolo in da bova zapisala pri učiteljici oz. tisti, ki sprejema, da bi bila v istem razredu
upam, da vam je ušeč. next?
10. november 2012
10. november 2012
če ti kej nepaše pejt stran
10. november 2012
neext
10. november 2012
vsaj 2 ali 3 nexta potrebujem za nadaljevanje)
10. november 2012
nextt
10. november 2012
next
10. november 2012
nextam naprej.
Naslednji dan je prišel Rok prespat k meni.Zjutraj sem se zbudila 8.15 Rok pa se je zbudil ob pol 8. Mami se je zbudila ob 7.00. Rok in mami sta mi pripravila slasten zajtrk: NUTELLO IN JAGODE,mmmmmm:$ Ker vesta, da jaz to obožujem.Seveda so tudi Rok,mami in ati pomagali pojesti.Nik in Eva pa sta lepo spala.
Popoldne sva z Rokom nameravala iti v park, ampak ko sta izvedela Nik in Eva, da greva sta hotela tudi onadva it. Saj sva se strinjala. Tako kot so se sprejeli je bil Rok navdušen in dosti nam je pomagal in še veliko več. Čez nekaj dni me je poklicala Nika jaz pa sem skoraj čisto pozabila nanj. Z Niko sva se spet začeli družit tako, kot sva se včasih čeprav je bila Nika malo ljubosumna.
ti je ušeč in te zanima še naprej? napiši next.
10. november 2012
next
10. november 2012
u110901
u110901
next
11. november 2012
nextam dalje
Nekega lepega dne,sva se z Niko dobili v parku. Nika me je veliko povpraševala o Roku,ker je bila ljubosumna. Z Niko sva bili v parku skoraj eno uro. Ko sem prišla domov Roka še ni bilo.(Rok je šel v trgovino) Ko je Rok prišel je držal v roki kar 3 darilne vrečke. Eno za Nika in Evo,eno zame in eno za mamico in atija. Za Nika so bili ti prelepi čeveljčki:Evi je prinesel tole žogo:Meni je prinesel te hlače:Mamici in očiju pa je prinesel slastne čokoladice:Vsi smo bili daril tako veseli, da smo naslednje jutru njem pripravili takšen zajtrk okrasili smo ceelo stanovanje on pa ni vedela zakaj se gre.To prekrasno jutro je imel Rok rojstni dan, zato smo mu pripravili veliiiko več daril)
upam da vam je ušeč,nextam naprej??
11. november 2012
next
11. november 2012
next
11. november 2012
nextam naprej
Ko smo Roku podarili vsa darila, jih je bil še bolj vesel kot smo jih bili mi. Kar naprej si je govoril: kako lepo,res ste me presenetili. Eva in Nik sta bila tako vesela, da je bil Rok tako navdušen in vesel.Naslednji dan je Rok priredil ''fešto'' nanj je povabil veliko njegovih prijateljev in prijateljic, na zabavo pa je prišla tudi moja najboljša prijateljica Nika. Neki fant me je spraševal kdo sem in če bi bila z njim. Jaz sem mu povedala kdo sem, če bi bila z njim pa sem mu odgovorila, da ne, ker že imam svojega fanta. Začel mi je groziti ampak je na srečo Rok to videl in mu je povedal, da naj neha. Potem me je pustil pri miru. Od takrat sem bila vedno blizu Roka. Ko so počasi začeli odhajati je ta fant odšel med prvimi, takrat več nisem bila v skrbeh. Z Niko sva plesali nato pa so se nam pridružile še ostale punce.
Z Niko sva dobili novo prijateljico Leo. Ena slika od nas treh:Lea in Nika sta res najboljši prijateljici. Vem, da jima lahko zaupam.
všeč? te zanima naprej? napiši next
11. november 2012
next
11. november 2012
u110901
u110901
next
11. november 2012
nextam naprej.
Nekega dne sem Leo klicala po telefonu, če bi se dobile v parku in ni se mi oglasila
Niki sem rekla,če bi jo poskusila poklicati ona, a se tudi njej ni oglasila. Ker pa Lea ni imela številko moje mame sem poklicala iz maminega telefona. In...glasila se mi je. Povedala sem kdo sem in vprašala sem jo zakaj se mi ne oglasi. Rekla je, da ne želi biti najina prijateljica. To sem Niki povedala in bile sva obe žalostne. Lea je bila res dobra prijateljica.Dolgo sva se o tem pogovarjali,ko je prišel Rok na dvorišče in me je poklical, da naj pridem ven z Niko. In zunaj je bila LEA! Takoj sva skočile ena drugi v objem. Res sva se bali z Niko, da več ni najina prijateljica. Potem nama je povedala, da se je zafrkavala in hotela je vedeti, če bi bile z Niko žalostni,če res več nebi bila najina prijateljica. Z Niko sva se kmalu pomirile. In bilo je tako kot je bilo včasih.
vesela sem novih bralk in bralcev in upam, da jih bo še več napiši next če hočeš.
11. november 2012
next.
11. november 2012
O đizs kok je to brezvezn blog..
Pa neko drugo ime bi si spomnla, ne p Nikoleto k itk se ve ktero mislš, k jo deln poznam
14. november 2012
če ti ni ušeč lahk greš in nerabiš čist nč pisat
15. november 2012
u110901
u110901
next
02. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg