Forum
Spodaj zabava,jaz pa sedim na okenski polici v zgornjem nadstropju. Zunaj sneži, saj je januar mesec mojega rojstnega dne. Pravzaprav je danes moj rojstni dan. Nevem zakaj ampak po licu so mi začele teči solze. Zakaj,na moj rojstni dan mi je umrla mami. Lani v prometni nesreči. Vsak dan jo pogrešam, vendar vedno manj. Imam manjšo sestrico mašo in očija.
In začelo se je. KAJA, KAJA DA MI ODPREŠ TAKOJ!!!!!!!!!! Pred vrati je stala moja najboljša prijateljica katarina . ni mi preostalo drugega kot,da ji odprem. Odpeljala me je dol in vsi so mi zapeli najbolj nadležno pesem ki obstaja. Potem so mi vsi čestitali in dali darila. Oči mi je podaril dve karti za v new yourk. S sabo bom vzela katarino. Vsaj eno dobro darilo.
ČEZ TRI DNI
Ravnokar smo vzleteli. Čeprav se bojim letenja, sem komaj čakala da poletim in se rešim domačega mesta. Ravno ko sem hotela vstati, me je nekdo polil s sokom. »a se ti je odtrgalo,halo. Pa kaj je s tabo« sem zakričala čez celo letalo. Ko pa sem pogledala v njegov obraz, sem videla najlepšega fanta na svetu. Imel je rjave lase, modre očke, čez majico pa se mu je videlo da ima lepo izoblikovano telo »hot«. Začela sem se smejati, on pa se mi je upravičil. Usedla sem se zraven njega in začela sva se pogovarjati. Ime mu je bilo liam. In ima brata luisa, po katerem se je že ubešala katarina. Z liamom sva si izmenjala telefonske, potem pa sva odšla vsak do svojega hotela. Vrgla sem se na posteljo in v trenutku zaspala. Zbudil me je telefon. Klical me je liam. Zmenila sva se, da greva danes zvečer ven. Zgrabila sem torbico in odšla v najbližnjo trgovino. Kupila sem ljubko črno oblekico, in nove hude čevlje z petnajst centimetersko petko. Hitro sem se uredila in odšla pred hotel, kjer me je že čakal liam.
21. november 2011
jst kajakatarinaliamluis


21. november 2011
u60429
u60429
Neeeextiii :3
21. november 2011
Wow, bil tako luštkan. Najprej sva šla v restavracijo na večerjo potem pa malo naokrog. Bilo je zelo lepo. Ustavila sva se na klopci pod hrastom. Tam sva se poljubila. Neverjetno dobro se je poljubljal, zato sem predvidevala da je imel že veliko punc. Ker pa je bilo že zelo pozno me je pospremil do hotela, kjer me je nožno poljubil v slovo. Hitela sem do moje sobe, vendar je bila zaklenjena. Iz sobe se je slišalo poljubljanje in premikanje postelje. Vrjetno je katarina notri s Luisom. Nisem vedela kje bom prespala, zato sem odšla k Liamu. Skupaj sva pogledala še en film, potem pa sem v njegovem naročju zaspala.

Naslednje jutro me je zbudil telefon. Bila je Katarina. Znorela je. Začela se je dreti da gresta z Luisom na zmenek in nima ničesar za obleč. Skupaj sva odšle v trgovine.


22. november 2011
u60429
u60429
Nextiiii :3
22. november 2011
Končno, Katarina(Katka) je vsaj eno uro probavala eno obleko. No v trgovini sva bile dobre tri ure, kar je za naju dve malo. Kupile sva nakit, Katka si je kupila roza oblekico, roza čevlje in roza šminko, ja obsedena ja z roza barvo.


Jaz pa sem si kupila nove uggice in črno majčko. Hotela sem si kupiti še verižico vendar nisem imela dosti denarja. No ura je bila pet, kar je pomenilo da ima Katka do zmenka še dobri dve uri. Pravzaprav sem bila prav vesela, da se je bom znebila in celo noč preživela z Liamom. Tok tok je potrkalo po vratih. »Že grem« je zavpila, medtem ko si je s težavo zapenjala oblekico. In končno jo je zapela in že bila pred vrati kjer je poljubila Luisa. Takoj ko je zaprla vrata sem nase navlekla uggice in plašč. Hitela sem k Liamu. Med tem ko sem hodila je name skočil pes in me skoraj podrl na tla. Bil je zelo lep maltežanček. Začela sem ga božati, medtem pa ga je nekdo poklical. K meni je stopilo dekle vrjetno istih let kot jaz, zato sva se začeli pogovarjati. Ime ji je bilo Ashley, njenemu psu pa Sky. Čas je tekel in mislim,da sem dobila novo prijateljico. Povabila sem jo v Starbuck na kavo,kjer naj bi se dobila z Liamom. In res je bil tam. Ker je bil obrnen na drugo starn sem ga prestrašila. Skoraj bi ga kap. Poljubil me je, potem pa sem se mu vsedla v naročje. Predstavila sem mu Ashley in na kavi smo sedeli kaki dve uri.
22. november 2011
next
23. november 2011
neeeeeeeeeeeext nujnooooo (sovražm te hah)
23. november 2011
jst tut tebe
not
23. november 2011
u57700
u57700
next sporoč prek zs k boš next next
23. november 2011
u60429
u60429
Neeeeeeext
23. november 2011
neext:3
23. november 2011
Potem pa mi je zazvonil telefon. Bila je Katka in vsa vesela mi je pripovedovala, da ni več nedolžna in da je bilo odlično bla bla bla nism je poslušala.
Potem smo se z Ashley poslovili in z Liamom sva odšla na sprehod. Šla sva mimo veliko trgovin in v neki izložbi so bili najlepši čevlji kar sem jih kdaj videla.Liam mi je naročil naj mu grem po pečen kostanj k malo oddaljeni stojnici on pa je nekoga poklical.

Ko sem mu prinesla kostanj je v roki imel vrečko. Vprašal me je če ga imam rada, in ko sem rekla da ja mi je podal vrečko. Ugibate lahko kaj je bilo v njej. O.M.G čevlji.«hvala,hvala,hvala« ne morm vrjat. Najrajš na svetu te mam sem se drla da so me vsi na ulici gledali. Z roko v roki sva se odpravila proti mojemu hotel. Tam me je poljubil in poslovila sva se.


23. november 2011
u60429
u60429
Nextii :3
23. november 2011
u57700
u57700
next!!
24. november 2011
nextttttttttt!!! nujnoooo
25. november 2011
»a si mislš, veš kok je blo dobr« s temi besedami me je nadlegovala Katarina. Počas sm jo mela dost zato sem se ji zlagala, da grem k Liamu. Seveda pa nism šla Liamu. Stekla sem čez cesto in prišla do gozda. Od vsega kar se je zgodilo v new yourko sem imela polno glavo. Sesedla sem se na klopco in zatisnila oči. Nism mogle vrjet da sm dobila fanta svojih sanj. Za sobo sem slišala glasove in se ozrla. Bil je Luis. No samo še njega se je manjkalo. Ampak ni bil s Katko. Bil je s neko blondie, smejala sta se tko da so me bolela že ušesa. Potem pa sta se poljubila. Wtf. Sej hod s Katko. No učitno ne več. S telefonom sm ju slikala in slikco poslala Katki. Nazaj mi je samo poslala da ne vrjame, da sm samo ljubosumna in da ni več moja frendica. No supr še moja bff mi ne vrjame. Iz oči so mi začele teč solze in stekla sem do Liama. Takoj mi je pripravil kavo in vse sem mu razložila. Saj on mi je vrjel. Povedal mi je da Luis velikokrat naredi to dekletom in potem vse trpijo.
25. november 2011
u60429
u60429
Neeeeext
25. november 2011
next
25. november 2011
neeeeeeeeeext
25. november 2011
http://isolohr.tumblr.com/post/13199897199/j-heckel-photography
25. november 2011
neeeext
neeeeexttt
25. november 2011
Nisem vedela kaj naj naredim. Naj to še enkrat povem Katarini ali zadržim zase. No odločila sem se da ji bom nekako probala povedat. Stekla sem do »najinega« hotela in potrkala po vratih.
Ni je bilo. Potem pa sem se spomnila da imam ključ in odprla vrata sobe.

Katarina je zvita ležala na postelji.

Ihtela je. Stekla sem k njej in jo objela. Opravičila se mi je za vse kar mi je rekla in naredila, saj je videla Luisa s drugo punco. Sklenile sva da se mu bove maščevali.
27. november 2011
next
27. november 2011
u60429
u60429
next
27. november 2011
u20423
u20423
Kaja jst te bom ubila, da jst nism več nedoužna pa dej eno drugo fotko zame napiš da sm se pobarvala in šla na popolno preobrazbo in dej novo fotko ja

Drgač pa NEXT
27. november 2011
u20423
u20423
Aja še ena pribomba SPLOH NE OBOŽUJEM ROZA BARVE
27. november 2011
u60429
u60429
matr se zdle režim
aja a nisi misnla da nisi več Bedolžna ane kaja
27. november 2011
u20423
u20423
Jaaaaaaaaaaaaa nnooooooooooo sori zME JE DALA NAJGRŠO FOTKO!!!!!¨!!!! Nej napiše da sm šla na popolno preobrazbo in jst sm ŠE VEDDNO NEDOUŽNA IN SOVRAŽM ROZA BARVO. Matr sej nism blondinka s Harvarda pa niti barbika nism no.. Čist sm uđaljena (užaljena)
27. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg