Forum
Zdravo! Tukaj je še ena zgodbica. Upam, da bo uspešna. Govorila bo o treh dekletih, ki prihajajo iz različnih krajev in imajo čisto različne navade, družine, lastnosti,... Kljub vsemu pa vendar morajo stopiti skupaj. No, upam da vam bo všeč!
*********************************************************************************************************************
(Martine Green)
Stopala sem po mračnih Londonskih ulicah. Veter je neusmiljeno zavijal in moji lasje so plapolali za mano. Ulična svetilka je ne cesto metala droben pramen svetlobe. "Ej, počakaj!" sem zaslišala globok glas. O, ne! Spet tisti fantje. Začela sem teči. Pri tem sem se spotikala ob kupe smeti ob cesti. "Daj no piflarka, saj ti ne bomo ni naredili!" je spet poskušal , ves zadihan. Da mi ne bodo nič naredili?! Ta je pa dobra! Pospešila sem korak in sunkovito odprla železna vrata domačega dvorišča. Z treskom sem jih zaprla in se zadihano sprehodila po kamniti potki, ki se je vila med lepo urejenimi grmički in drevesi. Iz žepa sem potegnila ključ in z njim odklenila velika bela vrata.
"Martine, ljubica, boš kaj pregriznila?" je zažgolela moja mama. "Da mami, samo šolsko torbo si še pripravim!" sem ji odvrnila in se odpravila v svojo sobo. Tam je na omarici stala torba. V njo sem z užitkom spravila matematične zvezke, učbenike za zgodovino ter slovarček za angleščino. Sicer ga nisem potrebovala, a vseeno sem ga imela vedno s seboj.Zvezke za fiziko sem imela v torbi že od ponedeljka. Nato sem godrnjaje ob torbo položila še vrečko z športno opremo. Športna vzgoja je po moje čisto brez vezen predmet. samo nekaj migaš sem ter tja in se nič ne naučiš. Matematika pa je zelo koristna. In zanimiva ter zabavna, pa napišem jo z levo roko. Tudi zgodovino obožujem in pri kemiji se veliko naučim. S pomočjo angleščine, pa izboljšam slovnico. Šola pa mi omogoča vse te predmete(in še več)! Zato obožujem šolo.
Po rahli večerji sem skrbno umila svoj aparat, snela velika očala in se pogreznila v globok spanec....
******************************************************************************************************************

Ali nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

14. april 2012
Next!
14. april 2012
Neeeeext!
14. april 2012
hwala!
14. april 2012
u73295
u73295
next
14. april 2012
Martine:


14. april 2012
u87004
u87004
next...ful je dobra ..a ona je bogata ..a lahko plis napišeš ali so revni ali bogati ali srednje da si lažje predtavlam
14. april 2012
(Agatha Rose Swann)
"Stephanie, operi tiste cunje! Pa hitro!" sem zavpila in služkinja je pohlevno sklonila glavo ter rekla le:"Da, gospodična!" Nato je izginila. Zavzdihnila sem in se vrgla na mehek naslonjač ob moji bogato opremljeni postelji z baldahinom. Nato sem se ozrla po moji čudoviti sobi. Iz visokega stropa je visel lestenec , ob ogledalu , ki je zavzemal celotno severno steno moje sobe pa je stala ogromna omara z čevlji. Seveda sem imela posebno omaro s spodnjim perilom, omaro z slavnostnimi oblekami in omaro z krili in majicami. In seveda ni manjkala niti omara z nakitom in parfumi. Ob rožnatem stolčku je stala mizica z ličili, krasilo pa jo je veliko ogledalo.
Sprehodila sem se do koledarja in se z zanimanjem zazrla vanj. Oh, saj je že marec!hitro sem obrnila stran na koledarju in v okencu , ki je kazalo, prvi marec, je pisalo: ZABAVA PRI ALEXU. Alex. Moja nova tarča. Ko ga bom osvojila, bom še bolj priljubljena in popularna. In to bo vrhunec. Vsak fant je zame le igračka in vsakega pustim že po tednu dni. Zakaj bi bilo zdaj drugače?! Alex bo moj in pika!
*******************************************************************************************************
Agatha Rose


14. april 2012
Aja, Martine je srednje bogata, Agatha Rose pa zeloooooooooooooooo!
14. april 2012
u87004
u87004
aha in pa next i love your story
14. april 2012
Next!!
14. april 2012
hwala! Mogoče pride next še danes.
14. april 2012
u87004
u87004
ja dej še dons!!!!!!!!!!
14. april 2012
u84822
u84822
next!
14. april 2012
neeext!
14. april 2012
nneexxttt!
14. april 2012
Waw, res nisem pričakovala takšnega odziva, hvala vsem, ki ste brali. tale next je posvečen vsem mojim bralkam(Nessy, ANGEL 17, mr. Anastasia, Łove GirŁ, ♥aηηaвєℓℓ♥aηa♥ ) in vsem, ki berete, vendar niste prijavljeni. Hwala ,res in uživajte v branju!
*******************************************************************************************************
(Cindy McFuller)
New York. Čudovito mesto. No, vse dokler ne izgubiš službe in pristaneš na cesti. Prav to se je namreč zgodilo mojemu očetu. Zdaj popiva in cele dneve ga ni domov. Moja mami pa gara, da lahko preživimo in vzdržujemo našo hišo. Oziroma podrtijo. Imam pa srečo.V šoli
sem zelo priljubljena med prijatelji, zaradi poguma, mnenja in iskrenosti. Seveda pa se jim miti sanja ne, kako revna sem. Zato so me povabili na 'party' . Groza! Sploh ne vem, kaj je to, pravzaprav! Vem le, da se je treba obleči čim lepše. In to je problem- doma nimam nič lepega!
Ko sem mamo vprašala za nasvet je rekla le to: " Žal mi je ljubica, vendar ti ne morem pomagati. Sama si zabredla v to kašo, zdaj pa se še reši iz nje!" Nato se je spet posvetila delu. Okej, se bom pa znašla!
Iz stare skrinje z oblekami sem izvlekla očetovo rdečo majico, ki mi je segala skoraj do kolen.''Pa začnimo ustvarjati!" sem si zamrmrala . Na plan sem potegnila škarje in majici odrezala nacefrane rokave. Že bolje, sem pomislila, ko sem gledala svoj odsev v kosu stekla. Vendar za obleko je to vseeno nekoliko... ohlapno.
Tuhtala sem in tuhtala in... dobila idejo! Vzela sem košček vrvice in ga zavezala okoli prstnega koša. Kot bi imela pas! Krasno, zdaj potrebujem le še jopico. Vzela sem babičino jopo in odrezala rokave . Zdaj je bila videti kot brezrokavnik. Rokave sem nataknila na noge, da so bile videti kot gamaše in obula sem preproste črne čevlje. Nisem mogla verjeti, da mi je uspelo narediti kaj takega!
Mama je osuplo strmela vame in pohvalil moj videz. Odpravila sem se do kraja zabave. Ustavila sem se pred veličastno vilo iz katere je prihajala živa glasba. Globoko sem vdihnila in rekla: "Zdaj pa bo kar bo!" nato sem vstopila. Vse oči so se uprle vame. Sledil je trenutek tišine... pričakovala sem, da se bodo vsi začeli smejati. Pa se niso. Vsi so me hvalili. In tisto je bila verjetno ena najlepših noči v mojem življenju...
NEXT?
14. april 2012
Hwala isabela 123! Pa vse ostale tudi!
14. april 2012
u87004
u87004
next
14. april 2012
nneexxtt pa pliss dej še sliko od Cindy!
14. april 2012
Neeeeeeext!
14. april 2012
https://www.igre123.com/forum/tema/zivljenje-moje-prijateljice/31873/

Pa sori ker oglašujem ampak če imate čas lahko berete mojo zgodbico!
14. april 2012
Cindy:


14. april 2012
next!!!
14. april 2012
o, hwala!
14. april 2012
nzk
14. april 2012
Neext!!!!
14. april 2012
(Agathe Rose)
Uff.. ura je pol sedmih zvečer. Zabava pa se začne že ob osmih! Najprej sem smuknila pod tuš. Najraje bi si desetkrat našamponirala lase, vendar ni bilo časa. Stopila sem iz pod prhe in se zavila v brisačo . Voda je iz mojih las curljala na tla. Še sreča, da mama ni bila prisotna, sicer bi me ubila. Obnaša se namreč, kot bi bil njen ljubi parket živo srebro.
Ko sem se nekoliko 'posušila', sem si nataknila zapeljivo spodnje perilo, nato pa odprla omaro z oblekami. In ostrmela. In čakala, da dobim idejo, kaj je treba obleči. Pa zakaj jaz, no?! Zakaj sem vedno v takšni dilemi?Izbrala bom... hm, nekaj odbitega... Nekaj... popolnega! "Tukaj je!" sem veselo zakričala, se zvrnila na kavč s seboj pa potegnila bel top, veliko , odštekano , črno krilo in pajkice. "Vau, popolna sem!" sem mrmrala svojemu odsevu v ogledalu , ki se mi je navdušeno smehljal.
Nato sem se sprehodila k mizici z ličili in ustnice premazala z vpadljivo rdečo. Nato sem na trepalnice namazala veliko količino mascare in oči obrodila z črno. Nadišavila sem se še z parfumom , ki je imel močan vonj po jagodah.Pred mano je bil še zadnji izziv. Čevlji. Joj, le kaj naj obujem?! Izbrala bom....(joj, mudi se mi)....... (zdaj sem pa res že pozna) no prav, te preproste črne čevlje s peto.Ni, kaj, bili so res preprosti in zaradi tega mi je bilo pozneje žal. hočem iztopati. Na tej zabavi bom glavna jaz! In dobila bom Alexa!
15. april 2012
u87004
u87004
next
15. april 2012
u84822
u84822
next
15. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg