Forum
Pač zgodba o dekletu.
14. april 2013
Moje ime je Cassia, živim v L. A., skupaj z mojo mamo in starejšim bratom. Moj oče je umrl, ko sem bila še dojenček in se ga ne spominjam.
14. april 2013


14. april 2013
next
14. april 2013
DAVID....................... ti svinja grda kaj si spet naredil, se zaderem.
slišim le hihitanje mojega brata davida. prisežem, da ga bom ubila, če je spet stikal po moji sobi.
vstapim v sobo, ko vidim davida kako odpira moj dnevnik. izpulim mu ga iz rok.
dobi si življenje, bedak sem zamomljala.
hej, saj še nisem nič videl, je kriknil david.
srepeče sem, ga pogledala in že je šel ven iz moje sobe. zares mi že gre na živce. sicer pa je mama rekla, da se bo kmalu odselil. takoj po poroki. david se naj bi poročil z rebecco čez dva dni. toliko bom še zdržala. ampak david me vedno bolj živcira, sploh zdaj, vsak dan je hujši, mama pravi, da je živcen zaradi poroke.
zavzdihnila sem.
odločila sem, da bom poklicala mojo BFF Emily. ona je moja najboljša prijateljica že od otroštva. ona je stara 17 let, prav tako kot jaz.

to je Emily
https://twitter.com/EmWatson
14. april 2013
next
14. april 2013
nxt
14. april 2013
Emily na srečo ni bila z Nikom, svojim fantom. veliko časa preživljata skupaj. samo nimam fanta, zato sem pogosto sama. ampak Emily ne zamerim. zelo jo imam rada.
dobili sva se v restavraciji. naročili sva, nato, pa sva se pogovarjali o oblačilih, šoli, fantih,.. tako sem se zabavala. smejali sva se in Emily me je pospremila do doma. Emily je med tem poklical Nick in Emily se je poslovila. tako sem ostala sama. zmrazilo me je, čeprav je bilo sredi poletja. takrat pa se je prikazal Mike. njega sovražim. stopil je do mene in me prijel za roko, želela sem se mu iztrgati, vendar je bil premočan.
pozdravljena lepotica, mi je zašepetal v uho.
otrpnila sem.
14. april 2013
next +mova baralka
15. april 2013
ups nova bralka
15. april 2013
Poljubil se je tako. Tako trdo, močno in ukazovalno. Mike se je zelo slinil. Hotela sem se ga osvoboditi, in ko mi je to končno uspelo sem mu prisolila klofuto. Hotela sem zbežati, vendar me je ujel. Z eno me je prijel za zapeltja, z drugo pa me je prijel za brado. Za hip me je preplavilo zmagoslavje. Na obrazu se mu je poznal obris moje dlani.ampak on se je smehljal.
Borbena ženska, to mi je všeč, je rekel.
V istem trenutku me je začel vleči. Hotela sem se mu upreti. Nisem vedela, da premorem toliko besa, strahu, jeze, gnusa in sovraštva. Vendar iz sebe nisem spravila niti glasu. Kot bi otrpnila. Tudi roke so mi padle ob telo. Mike pa me je medtem odvlekel v majhno, prazno in umazano ulico. Z svojimi ustnicami se je prisesal na moje, z rokami pa mi je začel odpenjati gumbe na bluzi. Vsak delček v meni je kričal NE, vendar narediti nisem mogla narediti nič. Kot, da še nisem dojela kaj se dogaja, kaj namerava Mike narediti. On pa mi je medtem odprl moderc in začel lizati moje bradavičke. Zdaj bi morala uživati, vendar sem bila kot paralizirana, nič nisem mogla občutiti. On pa mi je medtem dil potegnil hlače in spodnje hlače, sam pa si je odpel hlače in ven potegnil svojega tiča. Prodrl je vame in v tistem trenutku sem začela čutiti. Čutila sem neznosno bolečino. Po licih so mi udrle solze. Mike pa se je začel smejati, kot kaže mu je bilo všeč, moja bolečina. Nisem vedela kdaj mu je prišlo. Oblekel je se in se hihital.
To morava ponoviti, je rekel.
Nič mu nisem odgovorila. Odšel je. Pustil me je samo, osamljeno v svoji bedi.
15. april 2013
next nujn + nova bralka
16. april 2013
verjetno so minile že ure. ampak čas ni imel več pomena zame. moja mama mi v tistem trenutku ni nič pomenila, moj nori brat ni več obstajal v tem brezčasju. začelo se je temniti, jaz pa sem ostala na mestu, tam v tisti zanemarjeni ulici, kjer me je fant verjetno že pred urami posilil. on mi je uničil življenje. on mi je prizadel najhujšo bolečino. on je kriv za vso nesrečo, ki jo imam. on, ki je najbolj gnsno bitje na planet me je razdevičil.
vstala sem se. začela sem hoditi, verjetno le nagonsko, saj sem bila dobesedno gluha in slepa za svet, ki se je dogajal zunaj mojih misli.
prispela sem do vhodnih vrat domače hiše. orijela sem za kjuko in vstopila. videla sem mamo in njen zaskrbljeni obraz. objela me je, vendar nisem slišala njenih zaskrpljenih besed. osvobodila sem se njenega prijema in že sem hotela stopiti do stopnic, ki vodijo do moje sobe. na pot se mi je postavil brat. nikoli ga še nisem videla tako resnega. tako jeznega in zaskrbljenega hkrati. še predenj je odprl usta sem ga odrinila s poti. stekla sem po stopnicah, do moje sobe. vrgla sem se na posteljo in začela jokati.
naenkrat pa sem začutila, da me žge. žgejo me njegovi dotiki, poljubi. počutila sem se zaznamovano, umazana in osramočeno. imela sem fantazije prvem fantu. o prvem poljubu. o mojem prvem sex-u. on po mi je to vzel.
stekla sem v kopalnico. šla sem pod tuš, voda je bila ledeno mrzla. ampak to me ni motilo. želela sem ga spraviti dol iz sebe. želela sem, z vodo dol sprati njegove dotike in poljube. želela sem biti čista v tem smislu, neomadeževana.
verjetno sem zaspala pod tušem, saj sem se zbudila v svoji sobi, v suhih oblačilih.
16. april 2013
Next+nova bralka

Dobr pišeš
17. april 2013
u129294
u129294
Next
17. april 2013
Next+nova bralka
17. april 2013
next
17. april 2013
Ko sem se zbudila sem bila sama v sobi. Spomnila sem se prejšnjega dne. Oli so le kot kratki prebliski, takere sem opazovala kot, da me ni tam. Kot tretja oseba, ki si ogleda posnetek dogajanja. Potem pa so prišli občutki. Strah, ko me je poljubil. Bolečina, ko me je porival. Sram, ko sem prišla v domačo hišo zaznanmovana- posiljena. In bes, sedaj ko ležim na postelji, ko me občutek gnusa razjeda, ker sem dovolila, da se me dotakne. Ker sem dovolila, da vstopi v moje življenje. Ker sem dovolila, da mi vzame nedolžnost. Ne bom jokala zaradi njega sem si rekla.
Zavzdihnila sem in se obrnila v postelji. Zabolelo me je v nogi. Dvignila se hlačnico in videla svežo modrico. Oh, krasno, sedaj pa me je tudi poškodoval. Zajela sem sapo in v istem trenutku odvihrala v kopalnico. Slekla sem se in si v velikem ogledalu, ki je tam ogledovala moje golo telo. Bilo je prekrito z modricomi. Le kaj si je mislil o njih tisti, ki me je oblekel v suha oblačila.
Šla sem nazaj v svojo sobo, kjer sem se odločila, da bom oblekla večjo majico in hlače, da se modrice ne bi videle. Nekako ne je bilo sram. Imela sem občutek kot, da bi bila kužna. Nato sem se odpravila v kuhinjo pripravit zajtrk.
18. april 2013
next
18. april 2013
Za zajtrk sem pojedla le kosmiče z mlekom, vendar se mi je vsak grižljaj zataknil v grlu, kot bi me vse spominjalo na Mike-a, seveda so to bili le boleči spomini in ob vsakem sem se zdrznila. Takrat pa je v jedilnico vstopila Rebecca, bratova zaročenka. Res ne vem kako je David dobil takšno popolno dekle.
R- Rebecca J- jaz
R- Kje si ti,a veš, da te že celo jutro iščem?
J- Zakaj si me pa iskala?
R- Oh, danes je vendar zadnja generalka pred jutrišnjo poroko.
J- Ah, seveda. Samo uredim se .
R- No, časa imaš eno uro do generalke.
Ko je to rekla je odšla iz sobe. Verjetno je na trnih zaradi poroke. In veliko pudra bom morala porabiti, če bo želela zgledati normalno. Če se le tisto včeraj ne bi zgodilo. Že SPET razmišljam o Miku, res moram nehati, saj mi misljenje in spomini nanj škodijo in me tudi spravijo v jok
Takrat pa me je prešinilo spoznanaje. To je bil vendar nezaščiten sex......................................
18. april 2013
next
18. april 2013
next
19. april 2013
next
19. april 2013
u114936
u114936
next
20. april 2013
next
20. april 2013
od tega spoznanja dlje, so bile moje misli zamegljene. spomnim se, da je na tla podla keramična posoda in se razbila. ostalo je tema.
nato je prišla svetloba. zaslepujoča se svetloba. slišala sem mrmljanje, vendar nisem razločila besed. poskusila sem sesti, ampak se mi je zvrtelo. padla sem na hrbet. tisti glasovi so, ki so prej momljali, so uthnili. čutila sem, da so se vse osebe v sobi zazrle vame. popolnoma sem bila zmedena.
Z- zdravnik M- mama J- jst

Z- Cassia, kako se počutiš?
J- ammmmmmm............. nevem.
Z- bila si nezavestna skoraj eno uro.
J- KAJJJ??????
M- ljubica ne skrbi. sedaj boš šla domov.
Z- nujno moraš počivati. kot kaže je tvoje telo doživelo čustveni pretres.ker se to zgodilo prvič, ti ne bo potrebno obiskati psihologa.
J- PSIHOLOGA???????????? KAJ STE NORI???
M- oh. umiri se. pridi gremo domov.

domov smo se peljali v tišini. vsi smo bili zamišljeni. razmišljala sem o Mike-u. kakšne posledice je pustil na meni. kaj če mi je ta PRASEC dal kakšno bolezen, kaj če nosim njegovega OTROKA???
ob tej misli sem se zgrozila.
20. april 2013
next
20. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg