Forum
haiiiiiii
razmišljam, da bi začela pisat eno zlo fajno zgodbo . a je gdo zato da jo začnem pisat( rabime še mal spodbude)
17. oktober 2011
ok bom kr začela, (zgodba je izmišljena)

moje ime je lia chvez in hodim v 6.razred. imam sestrico karo, ki je stara 3 leta, sestro ario, ki je stara 18 in brata davida , ki je star 16. moje najbolše prjatelce sta anja koštmar in nina belej. imam dolge kodraste črne lase, črne oči in temno polt ( to sem podedovala od atija, ki je iz španije). mojemu fantu je ime Tim in je najbolj lep in popularen fant na šoli. kr sem to tudi jaz je na nek način logično, da sva skupaj.
bil je ponedeljek zjutraj in mami me je vso zaspano zbudila. aja, naj še nekaj povem o moji mami. ime ji je valentina in je zelo mlada in lepa. zelo sem ji podobna, le, da je ona malce vitkejša.
zbudila me je in mi odšla pripraviti zajterk( najbolje kuha na svetu). jaz pa sem smuknila v mojo ogromno omaro in si celo večnost izbirala obleke. ker sm zelo premožni jih imam zlo veliko, tako, da je to včasih malo težje.
nextam?????????????????????????????????????????????????
17. oktober 2011
nooooooooooooooooooooooo?
17. oktober 2011
a ni nobenmu ušeč?
17. oktober 2011
u60375
u60375
next :3
prebereš mojo novo zgodbo: http://www.igre123.com/forum/tema/my-lifee/21743/12
17. oktober 2011
hvala, bom kr začela :3

ko sem se oblekla sem se odšla našminkat in spet sem bila popolna. zazvonilo je in odšla sem odpret. bil je tim. skupaj sva odšla v šolo. tam me je spet spremljalo ogromno pogledov in bila sem presrečna.
v razredu nam je učiteljica predstavila novega učenca lea. ko sem ga zagledala sem se skoraj onesvestila. bil je...BOŽASKI. imel je tmne lase, čudovite oči in prekrasen nasmeh. bil je popolen. vendar pa je sledilo razočaranje. učiteljica ga je presedla v klop poleg barbare, ki je moja doživljenska sovražnica.. bila sem grozno razočarana in ko sem opazila, da ga ona prav tako požira z očmi sem bila še bolj. cel pouk sem kuhala mulo in razvedril me je šele topel pozdarvček moje prijateljice nine. povedala sem ji kaj se je zgodilo in ravno, ko sem ji hotela omeniti, kje leo sedaj sedi, je zazvonilo. odšla sem k omarici, ko se je leo ravno naslonil nanjo. na mojo omarico. spet ga nisem mogla nehati občudovati. potem pa me je vprašal seveda sm privolila in mu povedala kje živim. ugotovila sva, da sem le 3 hiše oddaljena od njega in tudi povadal mi je da se je ravnokar preselil in ljubljane( jaz živim v celju). cel dan sem komaj čakala, da se konča pouk in ko je zadnjič zazvonilo sem se pognala proti vratom. tam me je že čakal. prelep kot je bil. ampka ga je nažalost obladjala gruča deklet. bila sem malo potrta, ker je popolnaoma pozabil namo, ko pa sem zašlišala moje ime. objel me je okoli ramen in skupaj sva odšla proti domu. med potjo sva si izmenjala številke in se pogovarjala o vsem. le nešesa se nisva dotaknila. tima. niti sama nisem vedela kako se počutim. nekaj mi je pravilo, da moje početje ni pravilno. vendar pa je leo postal danes popularnejši kot tim in nekaj me je zato vleklo k njemu. ko sva prišla domov me je povabil na zmenek v kavarno. bila sem v nebesih in niti enkrat nisem pomislila na tima.
18. oktober 2011
u51999
u51999
nextt
18. oktober 2011
na žalost neznam devat slik gor, in mam rajš če si sami predstavljete like, zato slik ne bo.
18. oktober 2011
ok nadaljujem

potem pa mi je zazvonil telefon in klical je tim. ojej, sem pomislila! oglasila sem se.< oj, kako si? danes sem videla na šoli enega glupega tima in tebe v njegovi družbi! no, kaj to pomeni?> sledeč po nejgovem glasu je bil hudo ljubusumen in razburjen. poskušala sem ga pomiriti vendar mi ni uspelo. naposled sem mu rekla< lej, sori sam ti si tut zadnje čase nisi preveč časa uzel, za mene, in tut ni ti treba takoj postat ljubusumen, če me nekdo sam pospremi do šole. pa še soseda sva.> rekel mi je nekaj hudih besed in prekinil zvezo. bila sem čisto obupana. na tleh. poklicala sem anjo in nino, vendar me nista mogli potolažit.
tudi naslednji dan se najin odnos ni kaj bistveno spremenil. leo se mi je hotle na vsak način približati in hudo sem čutila ljubusumne poglede sošolk. barbara mi je rekla, da naj ga pustim pri miru, ampak mi je bilo popolnaoma veseeno. tudi opazilo se je, da se je najina zveza s timom zelo poslabšala. dan je bil katastrofa. niti nesramno opravljati piflarjev se mi ni ljubilo. nihče me ni mogel razedriti. to so opazili tudi devetošolci, ki so mi na koncu pouka ponudili travo. od nekdaj sem bila proti drogam, toda tokat je bilo drugače. nekaj me je vabilo. zelo. k sreči je prišel takrat mimo leo in me odvedel stran. čudno, sem pomislila. kako to, da je vedel, kje sem? me morda zasleduje? vse se je vrtelo okoli njega. skupaj sva odšla domov in pred vrati me je še enkart opomnil na zmenek. nasmejano sem mu zagotovila, da ne bom pozabila nanj.
ko sem vstopila v hošo me je premamil vonj po palačinkah. mami je bila doma. poljubila me je in vprašala, kako je bilo v šoli. vredu, sem odgovorila. pojedla sem in vklopila računalnik. priklopila sem se na facebook in spet našla ogromno povabil, in občudojočih komentarjev. sem vam rekla, da sem zelo priljubljena. tega je vsak dan toliko, da me niti ne gane toliko, a nekaj me pa je. leo. komentiral je slike in pri vsaki napisal toliko lepih stvari,da sem ga le še bolj občudovala. tim pa, izbrisal je najine skupne slike in napislal, da se spet samski. ah, kaj pol saj imam lea, sem si prigovarjala, pa vendar mi je bilo malce težko. par sva bila namreč skoraj celo leto in vsi so naju občudovali. bilo je ogromno zavidanja drugih, pa vendar sva se imela zelo rada .zello.

bil je čas za zmenek in vsa napeta sem se odšla pripravit. urejala sem se zelo dolgo in nakoncu mi je še brat potrdil, da sem naravnost nebeška. zazvonilo je.
18. oktober 2011
rabim še kak next!
18. oktober 2011
u60375
u60375
next
18. oktober 2011
hvala, nextam mal kasnej

drgač pa en velik tnx
18. oktober 2011
u60375
u60375
nizakej (:
18. oktober 2011
ok, nextam....
bil je leo in skuoaj sva se odpravila v najbolj priljubljeno kavarno v mestu. naročila sva sadno kupo in uživala, vse, dokler nisem opazila barbare s timom. bila sem popolnoma šokirana in jezna. res sva se razšla ampak, da je sedaj bil s barbaro?????????????? nisem mogla verjeti. potem pa sta se poljubila. bila sem ljubusumna, in se spet posvetila leu. nisem več prenesla pogleda na tima in kar naenkrat sem lea nežno pljubila. najprej je bil malce presenečen in rekel je< veš, tudi to sem danes načrtoval, a si me očitno prehitela> potem me je objel in spet sva se poljubila. tokraz že malce bolj divje in pogumneje. ugotovila sem, da je že kar precej izkušen in to mi je ugajalo. bila sva uradni par.doma sem

doma sem se vsa v nebesih vr
19. oktober 2011
ojej, mal mi je zašteku računalnik! nč bom kr popravla
doma sem se vsa v nabesih vrgla na posteljo in sanjarila. o leu. kako je bil čudovit, lep in popolen.
nextam?
19. oktober 2011
u60375
u60375
tej pa nexti
19. oktober 2011
rabim še 3 nexte!!!!!
27. oktober 2011
next
27. oktober 2011
še 2
05. november 2011
u51999
u51999
nextii
06. november 2011
sori, sam še 1!!!!!!!
dejmo!!!!!!!!!!!!
07. november 2011
nekkkkkkkkti
07. november 2011
neksti*
07. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg