Forum
Že doug berm tuki na forumu zgodbice zato sm se odločila da jo bom tudi jaz napisala. Zgodbica je resnična vedar si bom nekatere stvari tudi izmislila. Imena so izmišlena.
Driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. Jooj ta trapasta budilka, čist usak dan me dobesedno vrže iz pojstle.Res nwm kaj sm nrdila da sm si to zasužila. Še malo ležiim in potem že slišim glas iz kuhinje: Injaaaa vstani u šolo je treba!! Bila je moja mami. Sej jo mam rada sam tole bujenje usak dan pa res sovražim. No komaj sm ustala in se šla zrihtat.

No da vam povem nekaj o sem Inja Pintar. Živim v Ljubljani in hodim na najbol glupo šolo. Imam še kar uredu postavo in rjave lase.Obožujm fotografiranje.

Js:

Imam štiri dobre prjatlce:

Lara:
Julija:

Kaja:Lucija:Use hodmo na isto šolo. Nobena nima fanta, use smo srečno samske.

No nadaljujmo z zgodbo. Šla sem v kopalncio in se umila, in nališpala: malo maskare, lip glosa in na koncu sm si še na rahlo obrobla učke. Ker smo bili sredi zlo mrzlega Januarja sm se mogla zlo toplo ublečt ker mene zlo rado zebe.Ko sm se oblekla sm se, vzela šolsko torbo in se spustila po stopnicah v kuhinjo kjer sta že mami in oči srkala kavo. Ker js zjutraj ne morem jest ker mi potem postane slabo, zato sem ju samo pozdravla si oblekla jakno obula piščančke in odšla ven. Tam me je čakala Lara, saj živi dve hiši naprej od mene.Zato se usak dan odpraviva skupaj u šolo.

Next??
22. november 2011
Tm na začetku bi mogu bit odstauk po ''imena so izmišlena''.
22. november 2011
nextt c:
22. november 2011
Med potjo sva se pogovarjale o taboru na Rogli ki bo nasledni teden.
J-js , L- Lara

j: Prou najbolš bo , komi čakam!!
L: jaa no, ej res najbolš mbo , upam da bomo mele sobo blizu fantov d se bomo lahk zajebaval.
J: ja js tut, sam škoda da ni na naši šoli nobenga zanimiuga.
L: jaa sami bedaki so na naši šoli.
J: o lej Lucy( Lucijo kličemo Lucy) naju že čaka pred šolo.
L: o pa res, stoposto jo zebe.

Ko prideva do šole objameva Lucy in skupaj gremo v šolo. Prva ura: razredna, jooj k nm bo razredničarka že spet razlagala o pravilih.
Pouk se je vleku k na počasnem posnetku.Tko je bilo ceu tedn.
V soboto smo šle js, Lara, Kaja, Julija pa Lucija mau vn.Mau smo šle se sprehajat po centru, ful je blo lepo k je snežil pa je ful lepo zgledal, še dobr d sm sabo uzela fotoaparat da sm lohk mau slikala, pol smo šle mau v Tivoli, pa še mau na žaka.Tam smo srečale naše sošolce.Mau smo se še z njimi podružl pol smo pa mogle it.Ko sm pršla domou je bla ura 19.00, ker staršeu še ni blo doma sm si mogla sama narest večerjo. Nrdila sm si mojo najljupšo jed: pečen pršut pa topla sirova štručka.Ko sm pojedla sm se šla stuširat in oblečt v pižamo.Šla sem v dnevno sobo pogledat če je kaj na televiziji, takrat so prišli tudi moji starši.Ker ni blo nič pametnega sem šla v sobo in poklicala Laro.Pogovarjale sva se do 23.00 potem pa sem počasi zaspala.
Naslednji dan sem se zbudila ob 12.30. Ker sem bila lačna sem si že kar naredila kosilo.Ko sem pojedla se mi ni nič dalo , učit se mi ni treba saj gremo naslednji teden na Roglo, zrd tega sm nekaj časa preživela v moji sobi na računalniku. Potem pa sem se odločila da bom pogledala neko grozljivko.
Ob sedmih sem začela pakirat.Uzela sem kr nekaj stvari, še kar veliko oblek, in še kar veliko verižic in zapestnic.Ko sem končala sem komaj zaprla kufer.Joj pozabla sm najpomembnejše: Fotoaparat. Njega sem postavila zraven kufra saj ga bom uzela na bus.Potem sem šla še v klet po smučke in pancrje. Ko sm končala sm si nrdila večerjo.Potem pa sem šla v sobo na laptop na fb mau sm se še pogovarjala s prjatlcami potem pa sem zaspala.

Zjutraj me je oči peljau u šolo. Tam so bili že skoraj usi zbrani. Stvari smo spravili v bus in me smo se hitro zagreble za zadnje sedeže. Celo pot smo se noro zabaval, js sm mau slikala. Bili smo tako glasni da ns učitlce niso pogle utišat.
In potem smo končno prispeli na Roglo.
23. november 2011
Next pliss D
23. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg