Forum
''Saaaaaaaaaaam'' sem se drla ko sem ležala v postelji in premišljevala kako bom preživela današnji dan. ''Saaaaaam'' sem zavpila še enkrat nakar so se odprla vrata moje sobe. ''Želite?'' ''Prosim čimprej bi zajtrk hvala!'' sem rekla ''seveda, takoj bo.'' je rekla in hitro odšla ven iz sobe. Jaz pa sem vzela telefon in poklicala Meg.
Jaz:Hej Meg, jutro.
Meg: Kakšno jutro jaz sem pokonci že od osmih.
Jaz: Ni moja krivda da tako zgodaj vstajaš. Greva danes v shopping?
Meg: Itaak!
Jaz: Okej, prideva čez kaki dve uri!
Meg: Čau.
Ko mi je Sam prinesla zajtrk sem ga pojedla in šla pod tuš. Oblekla sem si kavbojke in majico z rožami. Pograbila sem torbico in telefon in odhitela ven. ''Oscar, pelji me v nakupovalno središče, vmes pobereva še Megan.'' sem rekla medtem ko sem hodila proti avtu, odprl je vrata in rekel ''kakor rečete''
Ko sva se sprehajali po nakupovalnem središču sva se zelo zabavali. Potem sem očetu napisala če je OK če Meg prespi pri meni. In seveda je privolil. Zato sva zvečer odšli skupaj k meni
________________________________________________
Živjo, sem Hilary Ruth, stara sem 16 let in obiskujem 1. letnik. Živim z bratom, sestro in očetom, pa še njega ponavadi ni doma. Je odvetnik zato je večino časa od doma. Mojima bratom in sestri je ime Clay in Connie, stara sta 8 let in hodita v 3 razred.
Mojemu očetu je ime Tom in je star 45 let. Ponavadi ga ni doma.
Mami je bilo ime Elisa a je umrla po rojstvu Claya in Connie.
Imamo dve služkinji Samantha(Sam), in Kathelyn(Kate), voznika Ocsarja, oče ima svojega po imenu Steve, in pa varuški Eve in Lizzie(Liz).
19. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg