Forum
pikaaachu. moja zgodbica je ja, pojej se zaj
toreej, upam da ti bo všeč, če ti ne bo, odpeketaaaj noben noče grdih komentarjev
___________________________________________________________________________________
»Ne morem, oprosti, z Liso grem v mesto,« se je Natalie izgovarjala. Hayley ji ni nasedla. Shawn je zavil z očmi, tako da ga Natalie ni videla. S Hayley sta se spogledala. »Saj lahko Lisa gre zraven,« je poskusil Andy. Natalie je že imela pripravljen izgovor. »Niso ji všeč romantični filmi,« je rekla, ter sedla v avto, ki je prišel po njo. »Ni pred tremi dnevi rekla, da ima Lisa najraje romantične filme?« je vprašala Hayley. Shawn je pokimal. »Njeni namišljeni prijatelji spreminjajo svoja mnenja,« se je zasmejal. Hayley je odkimala. »Ne razumem je. Zakaj potrebuje namišljene prijatelje?« Shawn ni vedel odgovora. Njun avtobus je pripeljal. Povzpela sta se nanj ter se vsedla vsak zase.

∆Hayley∆Shawn∆Natalie
Oba sta vedela, da Lisa ni resnična. Natalie si je izmislila najboljšo prijateljico. Patetično. Shawn in Hayley sta preverila na šoli, na katero naj bi hodila. Nihče je ni poznal. Podkupila sta tajnico, da jima pove, če je na šolo kdaj koli hodila Lisa Tellbe. Nista bila presenečena, ko sta izvedela, da ni. Preverila sta po drugih šolah, tudi po drugim mestih, kjer sta imela prijatelje. Nihče še ni nikoli slišal za Liso. Vendar nista povedala Natalie, da vesta. Hayley se je enkrat skoraj zagovorila, ampak jo je Shawn ustavil. Čakala sta na pravi trenutek. Shawn je čakal na ta trenutek. Hayley bi jo najrajši udarila in ji v obraz povedala, kaj se misli o vsem. Na srečo je imela ob sebi Shawna, ki je razmislil preden je kaj storil. Hayley-ino popolno nasprotje. Ljudje so se spraševali, kako sta sploh prijatelja. Vedno sta odgovorila, da je dolga zgodba. V resnici sta se na neki zabavi napila. In ker tega niso smeli izvedeti, sta drug drugemu prisegla, da bosta molčala. Tako se je spletlo posebno prijateljstvo med njima. Avtobus je prispel na Hayley-ino postajo. Izstopila je in se odpravila do stanovanja. Mogla bi se učiti, vendar se ni mogla zbrati. Vzela je rolko ter se odpeljala do parka. Kot je pričakovala, je bil Fly že tam. Njegovo pravo ime je bilo Oliver, vendar so ga vsi klicali Fly,saj je bil več v zraku, kot na tleh.

∆Fly


03. november 2012
u90775
u90775
next
pa
http://www.igre123.com/forum/tema/top-model-nastja/44588/1
oprosti ker smetim
03. november 2012
next
03. november 2012
uff shan mi je ušeč
drgač pa next
10. november 2012
u73295
u73295
neeeext
10. november 2012
ѕory, če тežιм, aмpĸ тole вι мι ғυl poмenιl, če ĸlιĸneš na ѕpodnι lιnĸ ιn υ ĸoмenтar napιšeš maša malik
http://www.igre123.com/forum/tema/.the-best-profile-on-igre-i2-and-more-competions./43948/22 drgač, če ĸej nυcaš, ѕaм povej
10. november 2012
Neekšt.!
10. november 2012
Z Fly-jem sma začela z ogrevanjem, kasneje pa so se nama pridružili Mike, Einstain (z pravim imenom Bryan) in Alex. Eno uro smo delali vse kar smo znali, potem pa smo se izmučeni stačili na eno klopco. Fantje so se pogovarjali o dvojnih obratih. Alex sem potegnila na stran. Dobila se je s Zachom, ki ji je že dolgo všeč, in zanimale so me vse podrobnosti. Bila je popolnoma zatreskana.
∆Alex (slike ostalih bom dala potem)Po pol ure smo se vsi odpravili domov, razen Fly-a, ki je ostal in še vadil. Značilno za njega. Pogledala sem na telefon. Imela sem neodgovorjen klic od Shawna. Poklicala sem ga nazaj. Ni se javil.
Prispela sem do svojega bloka. Rolko sem pustila v kleti ter se z dvigalom odpravila do predzadnjega nadstropja. Živela sem s teto in njenimi mačkami. Starši so mi umrli v prometni nesreči pred tremi leti. Moja edina sorodnica je bila očetova sestra.
∆Teta Meredith


10. november 2012
šlikeee
___________________________________________________________________________________
∆Mike∆Einstein∆Zach


10. november 2012
u73295
u73295
neeext
11. november 2012
Neekšt.!
11. november 2012
u93404
u93404
neeeeext!!
17. november 2012
Ko sem se namestila v svoji sobi, sem še enkrat poklicala Shawna. Ni se javil. Tipično. S prenosnim računalnikom sem se namestila na postelji. Domače naloge nisem imela, učiti pa se mi ni dalo. Preostanek dneva sem preživela na spletu.

Zjutraj, po vsakodnevni jutranji rutini, sem skoraj zamudila svoj avtobus. V zadnjem trenutku ga je Shawn ustavil. Nisem dobila priložnosti, da bi govorila z njim, saj se je iz New Yorka vrnil Chad. Vrgla sem se mu okoli vratu. Poljubil me je. Pogrešala sem ga. Čeprav ima Cincinnati veliko prebivalcev, je bil brez Chada prazen.∆ Chad
26. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg