Forum
heeeeeeeej ! мιѕѕ. dreαмѕ ✶ in :мᴀʀšнмᴇʟʟσω: ter jaz bomo pisale zgodbico !! Nisem fenica od 1d , ampak smo se vseeno odločile , da 1d ne sme manjkati ! WE HOPE LIKE IT !


Lauren
,,Pazite gospodična Lauren,, mi je govorila služabnica , ko sem drvela po stopnicah . ,, Da se ne boste spotaknili,, je spet rekla . ,,Saj pazim,, sem rekla ko sem ji podala mojo torbo da bi mi jo držala, ko se bi poslovila od družine . Ja, danes je moj poseben dan . Povem vam, da odhajam na kamp plesa in učenja petja . Brez petja in glasbe ne morem živeti .Starša želita da se izboljšam v tem . ,,Sta starša in babica v salonu? ,,sem vprašala . ,,Ja ,tam so gospodična Lauren,, je odvrnila služabnica . Odhitela sem v salon.

No zdaj je pa že skrajni čas da povem kdo sem. Sem Lauren Penelope Lopez , kličejo me Lola . Stara sem 17 let . Sem zelo zapletenega rodu . Mamina mama je Španka , mamin oče pa Anglež . Očkova mama je francoskega rodu , njegov oče pa je Američan . Zato govorim tudi veliko jezikov. Živim v New Yorku. Smo zelooooooooo bogati . Zato si lahko privoščim kar hočem, a vseeno sem zelo dobrega srca in nisem razvajena. Vpisana sem na najboljšo gimnazijo in kmalu bom tudi na najboljši univerzi. No ampak ni zdaj to vseeno , pomembno je da se poslovim od staršev in babice iz Francije , ki je pri nas na obisku.

,, Dame un abrazo ,, je rekla mama, (ja, z njo se pogovarjam špansko) kar pomeni daj mi en objem . Objela sem jo nato pa sem se še poslovila od očka , ki je rekel naj se imam lepo in vživam ter mi dal natančne informacije : da grem z zasebnim letalom prav mojim in da me v Avstraliji kje bo potekla ta kamp čaka limuzina. Objela sem tudi babico , ki je rekla : ,, Amusez-vous bien et je te vois,,. Kar pomeni po francko lepo se mej in se vidiva. Mama mi je še enkrat zaklicala ,, Adios,, ker pomeni adijo. Babica pa mi je pomahala . ,, Adijo lepo se mejte bom kaj poklicala,, sem rekla v vseh treh jezikih. sem sedla v limuzno , ki bo me peljala k letalu.

Boste brali ??;**


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. maj 2013
u110606
u110606
next
28. maj 2013
u138721
u138721
neeeeext
28. maj 2013
u135796
u135796
next
28. maj 2013
u114382
u114382
next
28. maj 2013
u135796
u135796
nextii
28. maj 2013
u126942
u126942
Next!
28. maj 2013
u138609
u138609
Zahtevam en veliiik neext.! <33333
28. maj 2013
u129686
u129686
Nekaj malega od mene. :')''Samo še malo pa bo minilo srček'' mi je rekla mami in me poljubila na lice. '' Ja,zelo sem živčna.'' sem ji odvrnila in popravila pramen las. '' Prve počitnice v avstraliji...Predvsem pa sploh prve počitnice,odkar pomnim.'' je rekla in me ponovno poljubila na lice. '' Hvala ti,mami.'' sem ji rekla in se ji nasmehnila. '' Na,'' mi je rekla in mi v roke dala petdesetaka. '' Več si ne moreva privoščiti,odkar ni več očeta.'' '' Že v redu mami. Rada te imam,in razumem.'' sem rekla in jo objela. '' Potnike za Avstralijo obveščamo,naj se zglasijo pri izhodu 13,letalo bo vzletelo čez petnajst minut. Če imate težave z iskanjem in če ste obvestilo preslišali se obrnite na naše osebje. Lep pozdrav in srečno vožnjo!'' se je oglasil glas iz zvočnika. '' Moram iti,mami. Drži se!'' sem rekla mami in jo objela,nato pa poljubila. Solze njene sreče so kapljale na mojo svilnato majico in nato sva se poslovili. '' Adijo bučka!'' je zaklicala mami za menoj in si obrisala solze. Še zadnjič sem ji pomahala in se odpravila iskat izhod številka 13. '' 9,10,11,12....13!'' Sem si rekla in stekla z vso mojo prtljago do izhoda številka 13. Na poti tja sem se spotaknila in padla po tleh. Začela sem pobirati stvari,ki so mi padle iz torbice,vratar pa mi je pomagal. '' Najlepša hvala. '' sem se zahvalila varnostniku in stekla po tunelu do letala. Na poti tja sem prtljago vrgla v ' tobogan',ki je odnašal prtljago. S torbico sem stekla do svojega sedeža. Udobno sem se namestila na sedež za 2. razred. Kmalu sem zaspala.
Naj se vam predstavim: Ime mi je Annalisa Anamariye Taylor,na kratko Lisa.Živim v Londonu in stara sem 17. let. Oče mi je umrl pri 3 letih v hudi prometni nesreči. Sama sem vse videla na posnetku,ko sem bila stara 7 let. Še zdaj sem ne morem predstavljati,kako se je lahko to zgodilo.
To sem jaz:Mami si od očetove smrti kar ne more oprostiti,tako da si še zdaj ne more poiskati službe in zato živiva v revščini. Prvič sem na počitnicah,tako da se splača iti.Že nekaj let iščem pravo ljubezen,ampak mi kar ne uspeva.Upam,da jo bom našla v Avstraliji.
*next?*
29. maj 2013
u114382
u114382
neext
29. maj 2013
u135796
u135796
next?! zakajpa ti nextaš namerst Stelchi??
29. maj 2013
u135796
u135796
aja ups sorry nism vidla da vse tri pišete zgodboo
29. maj 2013
u125713
u125713
neeext
30. maj 2013
n e x t
30. maj 2013
neext
30. maj 2013
u127447
u127447
NEXT
30. maj 2013
Next! Folj dobra zgodba!
Najprej nism hotla, ampak zj hočem brat!<3
30. maj 2013
tnxxx vsemm ;** ZLATII STEE !! ;** IN še enkrat hvala вσяη тнαт ωαу → polepšala si mi dan ;**
30. maj 2013
u135796
u135796
Jej ;D
Če pa tko super pišete :**
30. maj 2013
u126942
u126942
Evo dekleta, pa še next od mene:* We hope like it!<3
'' Tay. Pogrešala te bom '' je rekla Kim (moja sestra) in me objela. '' Tudi jas bom tebe. Čeprav sem še vedno malo jezna nate, ker si me prisilila, da grem na ta butast kamp '' sem rekla in ji vrnila objem. '' Saj se boš imela fajn '' je rekla in se nasmehnila. '' Upam, da res '' sem rekla in ji vrnila nasmeh. '' Taylor počasi boš morala oditi '' je rekla mami, ki je, še kar jokala, ker grem. '' Ne jokaj mami, saj bom klicala in pisala kartice '' sem rekla in jo objela. '' Vem Taylor. Zdaj pa le brž na letalo '' je rekla mami in mi pomahala v slovo. '' Pogrešala vas bom! '' sem zakričala in jim v slovo pomahala. Hitro sem odšla v veliko letalo in se vsedla na stol. V ušesa sem si vtaknila slušalke in začela poslušati zelo dobre glasbe. Oprostite nisem se še vam predstavila sem Taylor, za prijatelje Tay. Sem navadno 18 letno dekle, ki obožuje glasbo. Zelo rada pomagam ljudem in se družim z prijatelji. Živim v Londonu, ki jo naravnost obožujem. Ampak zdaj se vozim v Avstralijo, zaradi moje trmaste sestre Kim, ki me je prisilila, da grem na nekakšen kamp. '' Počasi bomo prispeli '' me je prebudil pilotov glas iz razmišljanja. Vsa nestrpna sem čakala na pristanek letala, ko smo končno prispeli sem iztopila iz letala in uzela svojo prtljago. Hitro sem odšla do avtomobila z napisom ''Taxsi ''. '' Prosim če me peljete do tega naslova '' sem rekla in vozniku pomolila listek pred oči. Samo prikimal je in speljal. Kar nekaj časa, sva se vozila in pokrajina od zunaj je bila prečudovita. '' Prispeli smo '' je rekel voznik. '' Hvala za prevoz in nasvidenje '' sem rekla in taksistu v roko, dala nekaj denarja. '' Torej dobrodošla na glasbenem kampu! '' je rekla prijetna gospa. '' Sem Taylor iz Londona '' sem rekla. '' Torej, kar naravnoost in levo, ter boste videli prečudovito majhno hišico, tista je vaša. Da ne pozabim v hiši boste še z 2 puncama '' je rekla in mi v roko pomolila ključ. '' Ok. Hvala&Nasvidenje '' sem rekla uzela ključ ter odšla proti hišici. Ta kamp je bil na morji in bilo je prečudovito, kot v pravljici. '' Waw '' sem rekla, ko sem videla hišo. Hitro sem vstopila v njo in začela stvari zlagati v omare, ko sem končala sem si odšla lakirati nohte, saj mi je bilo pošteno dolg čas.
Jas:


30. maj 2013
heeeeeeej !! ta next bom namenila вσяη тнαт ωαу → in ♥cσкιєℓαη∂♥Lauren
to sem jaz;


Udobno sem se namestila na sedež in si v uho potisnila slušalke ter se naslonila nazaj. Čez približno 40 min smo prispeli na letališče , ker me je čakalo naše oz. moje zasebno letalo. Služabnik mi je odprl vrata in ostali služabniki so mi odnesli kovčke. Odšla sem proti letalu in moja stevrdesa me je pospremila do sedeža . Bila sem malo zdolgočasena , saj sem vedela , da bom samo na letalu no z mano s tudi moji služabniki samo kakšna prijateljica manjka . A sem se hitro potolažila saj sem začela gledati film. Služabnica mi je prinesla kosilo. Bilo je zelo dobro. Kar naenkrat pa je prišla steverdesa in rekla , da je klical moj oče in rekel , da ne bo sama v hiški na kampu. Dodala je še da se je trudil , da bi bila sama , a žal ni prostora zato si hiško delim s dvema puncama. Bila sem vesela , saj sem hotela spoznati nove prijateljice . Povem vam še to , da bomo stanovali v hiškah, če še neveste . Vedno bolj sem se veselila a peljali se bomo še 6ur . Zdaj sem na letalu že 4ure na srečo sem imela veliko za početi . Najprej sem gledala film , potem sem dobila kosilo nato spala 2 uri , zatem sem poslušala glasbo in potem sem dobila malico . Zdaj sem se steverdeso igrala družabno igro . Imela sem večerjo .Potem je letalu prisatalo ! O, kako sem bila vesela ! Moje zasebno letalu (zunanjost zagotovo poznate zato bom dala le sliko notranjosti) https://www.luxury-insider.com/uploads/features/2010/private-jet-interiors/Private-Jet-Interiors-2.jpg?width=630 Počasi sem stopila iz letala in topel vetrič mi je razkuštral lase. Avstralijo sem dobro poznala , saj smo tukaj imeli vikend , a vseeno se mi je zmeraj zdele prečudovita kot , če bi jo videla prvič. Zavzdihnila sem in odkorakala od limuzine. Usedla sem se v limuzino in čez okno opazovala kako so služabniki nosili moje kovčke. Bila sem utrujena , zato sem se naslonila nazaj in zaprla oči . Komaj sem čakala, da prispemo in , da grem v hišico ter se uležem in zaspim . Kot vidite me je let čisto utrudil. ,,Gospodična, prispeli smo ,, me je zbudil iz razmišljanja glas sužabnice . ,,Hvala, ker ste me opozorili,, sem rekla. Pogledala sem na okoli in bila je res lepa pokrajina. Ta kamp se bo odvijal skoraj na plaži in malo pod krasnim Avstralskim gozdom. Odprli so mi vrata in nasproti mi je prišla šefica tega kampa . Prijazno me je pozdravila in segli sva si v roke . Takih sprejemov sem bila vajena . Malo sem se razgledala in opazila ogromno najstnikov in najstnic , ki so se tudi udeležili in udeležile tega pevskega tečaja . Ravnateljica kampa je s mikorfonom spregovorila : ,, Dobrodošli v Avstraliji na kampu plesa in petja . Želim , da uživate in se naučite veliko novega. Zdaj pa vas bi prosila , da odidete v sobe in se malo spočijete ter razpakirate kovčke , potem pa pridite na prvo zabavo dobrodošlice. Ko sem zaslišala ,,zabava,, se mi je kar zavrtelo . Bila sem tako utrujena zdaj pa še to . No vseeno bom šla sem rekla. Obrnila sem se in iskala služabnike . Ko sem jih našla so mi rekli , da žal morajo iti in da se morem sama znajti . Tako jim je rekel moje oče. ,,No kovčke mi pa boste vseeno odnesli kajne ,,sem rekla. Imela sem jih toliko zato so morali pokimati. https://24.media.tumblr.com/tumblr_lsokspc3bB1r4om96o1_500.jpg in še tole sem imela https://thisismarielle.se/wp-content/uploads/sites/7/2012/11/fashion-girl-heels-louis-vuitton-luggage-Favim.com-351609.jpg . Moja hiška oz. naša saj bosta zraven še dve punci se je nahajala skoraj čisto na plaži pod velikimi drevesmi za senco. Hodili smo po potkah in nato sem zagledala našo hiško. Res mi je bila prisrčna. Pred hiško smo se vstavili in potrkala sem po vratih.,, Kar naprej!,, sej je zaslišal glas. Vstopila sem in na postelji je ležala neka punca in si lakirala nohte. Imela je svetleče se lase in rekla je ,, Živjo jaz sem Taylor za prijatelje Tay,, . Potem se je zravnala in povzdignila obrvi ,, Kdo so pa tile bodo tudi oni stanovali z nam ?,,je vprašala . ,,Hej, moje ime je Lauren Penelope kličejo me Lola. Ne oni so samo moji služabniki sem rekla zdaj gredo,, sem rekla. ,, Adjo sem pomahala služabnikom. ,,Kaj !! Res so oni tvoji služabniki. Super. No , čaw grem v trgovino kupit sladoled.,, Okey , se pozneje pogovriva,,. Tale punca je pa zgovorna! Zavzdihnila sem in se ulegla na posteljo ter za nekaj časa zaspala.
30. maj 2013
UPAM , DA VA JE VŠEČ ?? :**
30. maj 2013
u135796
u135796
next omg :**
30. maj 2013
Ooo stelchi <3 Neb blo treba, ampak nimam niš proti
Hvala tii :* Zlata si da se kar svetišš! :*

ql je sam mal prehitr 2 na enkrat, drugač pa prfect! :?
31. maj 2013
amm, ali vam ni všeč , da redno nextamo !!?' hvalaaa :**
31. maj 2013
u138457
u138457
neeeeeeeeext in mi je ušeč usebina,samo mogoče bi malo slovnične napake popravla ;*
31. maj 2013
u138609
u138609
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
31. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeext
31. maj 2013
nextttt+nova bralka
31. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg