Forum
u152233
u152233
"ZAKAJ RAVNO 3 TO NI PRAVIČNO" SEM ZAKLICALA PO RAZREDU. "KAJ PA JE NAROBE ALLY?" MI JE REKEL EN FANT.TO JE ČUDNO .KAKO SE JE LAHKO NAKDO ZMENIL ZAME.
_______________________________________________________________________

HAAAY .SEM ALLY.STARA SEM PA 15.DANES NI RAVNO MOJ DAN .PRI KEMIJI SEM DOBILA 3.AMPAK TO JE NEMOGOČE.PA TOLIKO SEM SE PIFLA.IN ŠE BOLJ KAKO DA SE JE NEKDO ZMENIL ZAME.ŽIVIM V NEY YORKU.ŽIVIM SAMO Z OČETOM, KER SE JE MAMA PRESELILA V GRČIJO IN ŽIVI Z NEKIM MOŽKIM.
Z OČETOM SE PRAV DOBRO RAZUMEVA.KO PRIDEN IZ ŠOLE POVEM OČETU ZA 3. NI BIL NE VESEL NE JEZEN.RAKEL JE SAMO DA JE ŽE BOLJE KOT PA 1.BILA SEM ZELO VESELA.NATO JE BILO KOSILO.BILE SO PALAČINKE.NJAMI.KO SEM POKOSILA SEM ŠLA V MOJO SOBO.TAM PA ZAGLEDAM DA ME JE MAMI KLICA IN DA IMA SLABO NOVICO..
KO SEM POKOSILA SEM ŠLA V MOJO SOBO.TAM PA ZAGLEDAM DA ME JE MAMI KLICA IN DA IMA SLABO NOVICO
ta novica je bila da ji je tisti možki umel..in da bo začela tukaj pri nama z očetom novo življenje. mene je zelo strah .ampak nočen očetu to povedati.
ko sem se zjutraj zbudila sem pojedla jabolko in šk+la v šolo.tam pa pridejo moja sovražnica amy.

"glej glej glej koga pa imam tukaj" je dejala ter se zlobno nasmejala.nato pa pride do tistaga fanta kio me je včeraj potolažil.in ona je vedela da sem mu všeč in da sm v njega. in nato pa se je nakaj hudega naredilo.

amy je vzela mikrofon in začela govoriti

"poslušajte učenci.ena luzerka se je zaljubila v mojega fanta gabe.(gabe je bil tisti fant)in kako si drzne z njim sploh govoriti.in poslušajte!!!!
ta luzerka je ally" ter pokazala s prstom name.hitro v solzah grem na stranišče.ko se umirim grem počasi ven i ntako se mi začnejo vsi smejati.razen gabeja(gejba se prebere)pride k meni in me POLJUBI!!!!
"ally bi mogoče šla po pouku na sok z mano" je rekel " se...ve..da..
"se vidiva"
je dejal ter odšel. ko priden na določeno mesto tako kot sva se dogovorils ga ni bilo.čakala sem ga 30.min ampak ga še vednoi ni bilo.
ampak ga še vednoi ni bilo.nato dobim sporočilo od njega.piše:

"draga ally
oprosti da sem ti uničiv tvoj mogoče prvi zmenek.ko sem šel proti baru sem se spotaknil ob ...nevem kaj je bilo.nato pa pogladam v grmovje če je bila le kaka žival .ampak sem se motil. bila je amy.imela je vrv in nevem kaj je bila.nato pa se samo še spominjam de sem se zbudil v bolnici št.345.prosi pridi me obiskati.
P.S. LOVE YOU

TAKOJ POGRABIM STVARI IN GREM KO PRIDEm v sobi vidim da ima povito glavo ter nogo."kako se ti pa je to zgodilo?" sem bila prestarešna.on pa je samo zamomljal.nato sem bila nekaj ur pri njemu ampak potem sem prišla domov.ko odprem vrata vidim da sta se mam in oče pobotaa.

"kako je bilo v šoli ljubica?" me je vprašal oče.rekal da dobro ampak sem morala zanikati.mam je pripravljala večerjo jas pa sem šla v mojo sobo in iposlušati musko.tisti čas sem bil ša malo na fb.ampak ni bilo nič novega.
nato pa je prišala moja mami v sobo z večerjo.ko povečerjam grem spati ampak potem pa sem sajnala ...................
ko povečerjam grem spati ampak potem pa sem sajnala da sem videla kako moj oče duši mojo mamo.
"oče kaj pa ti ni!" sem zavpila in spustila očeta.nato je takoj prišal policija in reševalaci.nato odprem oči .grem po stopnicah navzdol in vidim da mam in oče še spita.šla sem nazaj v postaljo in zaspala.nato mi je zazvonila budilka.vstanem in nato grem v kopalnico urediti,vzamem jabolko in grem v šolo.tam pa vidim kak ome amy opravlja.nato se spomnin da je gabe v bolnici.razredničarki sem povedala da me glava boli in če lahko gren domov.nato je poklicala mojo mam in jirekla če lahko grem domov.tako priden domovi i nmam že iam skodelico čajo.tako grem v sobo.potem mi je mami rekla da gre v trgovino.takoj splezam skozi okno in grem do gabeia.
takoj splezam skozi okno in grem do gabeia.
"heey kako si"sem rekla ."gre ne bolje". "aja" potem sem šle nazaj domov v posteljo in še pravi čas sem šla v posteljo. "kako si srček"
je rekla mami. "ma ..ne kaj dobro ...sem pomirla vročino 38 (sem se zlagala)"vredu"je rekla in šla nazaj v kuhinjo kuhati kosilo.nato sem šla na comp igreti igreice nato drin drin.la kdo me zdaj kliče.omg bila je amy.lepo vljudno se oglasim in malo jamram "je prosim" sem bila vljudna
"ej koza zakaj špricaš šolo"
"poglej amy nevem kaj sem ti naredila že ko sem prišla prvič v to šolo si me zasovražila sploh ti nisem niča naredila zato se ne pogovarjam s tabo ADIJO"
"poglej amy nevem kaj sem ti naredila že ko sem prišla prvič v to šolo si me zasovražila sploh ti nisem niča naredila zato se ne pogovarjam s tabo ADIJO"
*nato takoj prekinila*

"ughh,kakšne probleme ima ona? Zakaj mi teži? Nekega dne bo že videla.." sem glasno rekla in se "zlobno" zasmejala. Mami je prišla v sobo in rekla "kaj je srček?" nato sem samo rekla nič in da sem bolje kot prej.

Vrgla sem se na posteljo in stalno mislila na Gabea. Uh,kako ga pogrešam.): Nekega dne bo Amy še plačala (ne po denarjuxđ)!

Šla sem spat. Ob polnoči me je Gabe poklical. Takoj sem se oglasila:
(G)Gabe,(J) jas

G- Heey pikica,jutri pridem u šolo.
J- *cela navdušena* omg *o* Komaj čakam da te vidim.:3
G- Amy si preveč upa. Zato se mi bo še oddolžila
J- Prej me je klicala.Tudi meni se bo.
G- Okej,grem.čaau<3
J- čaau<3

*prekinila* Celo noč nisem mogla spati ampak kmalu je bilo jutro. Vzela sem moj zajtrk in šla v šolo. Tam me je čakal Gabe. Nato mu skočila v objem in se veselo poljubila. Amy to vidi in se zlobno smeje...
Amy to vidi in se zlobno smeje.vem da ima načrt ampak jas nebom odneha.ko je bilo konec pouka sem jas vohunila za amy in njenima prijateljicama.razločno sem jih slišala.
bilo je nakej takega
1-amy
2-mary
3-katy)

1-ej jes imam načrtoglej ko bosta šla ally in gabe na sladoled bomo me šle za njima.potem ko se bosta usedla bom jes šla k gabeiu
i npotem ga bom kot da ga bi kušna no inp otem bo to ally strlo srca in bo odneha kod vedno.
2-omg zlo dobr načrt.oj kdaj pa bomo šli?
1-točno on 15 moramo biti tamin skrili se bomo za grmovjem.
3-zmenjeno.
ko sem jiš sliša sem to povedla Gabea.ampak sem malo grugače.nato ko sva šla sva šla v drugo slaščičarno tko da jih ne bi vidle.
nato pa slišim amy ko se usedem.
"ma kje je zdaj tale koza de bom imela oprevke z njo."
ko pojej sladolet greva dobov prej pa se še poljubiva.drugi dan v šoli sem šla do amy in jo upraša:" no no no! a veš kva de te nism vidla včery v slaščičarmi?" "zakaj pa bi me mogla? "
"ma dej sej vemo srori celo šola de si z nama vohunal sem de bi mi ga vze.pa tut povem ti še enkrat potem pa NEBOM VEč ŠTEKAŠ če pa neboš pejt pa se k mamici zjokati!"
videla sem da sem šla malo predaleč .njo sem videla kak v solznih očeh teče na stranišče.ojo težave težave.takej etim za njo.
"heey amy! poglej da sem te previš prizadela lai zdaj veš kakšen je občutek?"
" da "
no sedaj vidiš kako sem se jas počutila ko si ti meni govorila take besede.no potem pa pomisli kako sem se v preteklosti počutila. pa tut če ti je gabe všeč in vem da si bila ti prva ko si se zaljubila in nočete ti ga vkrasti.ampak poglej one nekaj čuti do mene .jas pa tudi.nemoraš se zdej še ti prikleniti v ta ljubezenski krog.in tudi če ga jas pustim in potem bo stabo ljubezni ne bo!!
in šla skozi vrata........
ko sem šla skozi vrata sem e zmeraj slišala jok.poskušala sem ji ti k njej ampak .....ne
potem pa samo še slišim en krik ..

takoj grem na straniščen.tam vidim amy na pol mrtvo.nato hitro stačem do prvega učitelja.
"oprostite ali lahko grest nakaj z mano na stranišče" ko ji pokažem on hitro pokliče policijo in reševalce.cela šola je bila ogrožena.jas sem imela že solze v očeh.nasledne jutro grem k njej ampak je ni bilo.nato pa so mi zdravniki povedalada je UMRLA.kaj ?
ojej ne no
zakaj no .
pa sej mi je bilo vseeno fajn v njeni družbi.nato so prišle preiskave in da sem jo jas UMORILA?
to je nemogoče.ko grem k njenimi starši za sožalje........
nato se zbudim .ugotovim da so nile le sanje.nato grem na zejterk k mami
"živjo srček kako si spala" "dobro" sem zamrma. "boš rogliček,palačinke kaj boš zajterkova" je dejala mami. "bom pa kar en čokoladen roglićek"
ko ga pojem grem v šolo .takoj ko pridem objamem amy ona pa se sam ozačudi.nato grem k gabeiu ki je bil z enim dekletom .poslušala sem kaj govorita
a tebi se ti zdi....
poslušala sem kaj govorita nato pa reče gabe
"ej a se tebi zdi ally?" "seveda da ne" "ampak jo boš pustil kaj ne?"
" zate vse ljubica"
bila sem tako potrta .ko priden domov mi mami reče de se selimo v grčijo vsi.nato sem bila še besna.takoj grem vse spakirati.ko se zjutraj zbudim in že mai in oče hitita.račeta mi sama da naj pohitim.nato pa se na letalu zgodi
(kaj)
dajte mi 3 nexte(največ)
08. december 2013
u157585
u157585
next
08. december 2013
u153549
u153549
next
08. december 2013
next
08. december 2013
u152233
u152233
nato pa se na letalu zgodi nekaj kar si nisem morala misliti.prišel je en fant in me kušnil pa niti poznala ga nism.nato pa ga bolj pogledam v oči in vidim da je gabe.
09. december 2013
u157585
u157585
neext
09. december 2013
u152233
u152233
nato pa ga bolj pogledam v oči in vidim da je gabe. omg kaj pa ta dela ne tem letalu?šla sem do njegovega sedeže in vpraša "kaj pa ti delaš tu?ali ne veš de je to samo naše letalo in nesme biti nobenih drugih gostov"
" vredu piki je že vredu.samo izzvedel sem da se seliš .ampak jes nemoram zdržati bres tebe." " ma nehaj"a sploh moji starši vejo da si ti tukaj ?"
"seveda ne"nato pa glasno zalričim mama oče .ampak on se gre la skriti
10. december 2013
u153549
u153549
NEXT
10. december 2013
u152233
u152233
ampak on se gre le skriti.ko prideta do mene me vprašata kaj je samo sem dja de me je le krč prijev.auuuuuuuuu
11. december 2013
u152233
u152233
dručić bo bolj dolg next
11. december 2013
u153117
u153117
next
15. december 2013
u152233
u152233
ampak on se gre le skriti.ko prideta do mene me vprašata kaj je samo sem dja de me je le krč prijev.auuuuuuuuu
drgač sm se le delala.ko sem prišli smo vse spakirali
naša hišamoja soba
ko sem vse spakirala sem šla malo raziskovati.nato pa sem prišla do enega skrivališča. no pravzaprav ni bilo strašno.odločila sem se da bom tukaj imala svojo kotiček.natosem videla da je bilo vse za čajanko pripravljeno.kako je to čudno.natopa pride oče in reče kaj počenm .rekla sem samo da malo raziskujjem.potem ma je mami poklic na kosilo.ko sem pokosila sem se šla slikat
ko sem prišala domov sem še malo pogleda tv potem pa spat.nato pa sem imela imela tako čudne sanje.sanjala sem da je to zakleta hiša.zgrajena je bila leta 1400.in da je bila tako
nato pa so jo obnovili.tukaj sta živala gospod
in gospa Grey. ko sta enkrat šla na sprehod ja popihala močan veter
in nato je odneslo tisto gospo.gospod jje ponore in ni mogel spati .sanjal je da se bu dogajajo čudne stvari kot da so se vrata same odpirla in okna so same pošile .enga dne pa sem videl da bo moral zapusti svet.in tako ga je tudi........
uhhhkakšne sanje.hitro sem šla popiti kozarec vode da sem se pomerila.zjutraj sem se odpravila v muzej.tam pa sem videla da je pisalo enako kot v mojih sanjah...................
15. december 2013
nexxr
15. december 2013
u152233
u152233
tam pa sem videla da je pisalo enako kot v mojih sanjah...................
ko semšla domov sem videla da je v mojemu skrivališču ena slika,ki jo nisem včeraj videla.ali jo je oče dal.na sliki je sta bila tista gospa ki je bila kot...........................
15. december 2013
u153549
u153549
nextttttttttttttt
15. december 2013
u157585
u157585
neext
15. december 2013
нeιιι▲нмм...jα pαč jѕт ѕe вoм zвrιѕαlα▲zαĸαj?▲ĸer ιмαм dovolj...▲doѕт мαм žαljeɴjα, ɢrožeɴj ιɴ oвreĸovαɴjα▲doѕт мαм нιɴαvščιɴe, lαžɴιvcev ιɴ ɴeѕrαмɴežev, ĸι ѕo zαljυвljeɴι ѕαмι vαѕe▲vѕι ѕo мe zαpυѕтιlι, le še ιzjeмe ѕo z мαɴo (тe pα ιтαĸ pozɴαм тυdι zυɴαj ιɢer)▲preveč oѕeв je ɴα ιɢrαн,ĸι ѕo мι zαpιčιle ɴož v ѕrce, pα ѕej me тko αl tko ɴeвo ɴιнče poɢrešαl▲ѕory ĸer тo pιšeм v тo тeмo▲αмpαĸ вι rαdα ѕporočιlα dα тιѕтι ĸι мe ιмαjo vѕαj мαlo rαdι, ɴαj мι pιšejo dα ѕe poѕlovιмo▲ pα sej ιтαĸ že ɢreм▲čαw
20. december 2013
neeexttt
30. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg