Forum
Naj vam povem svojo zgodbo. Ime mi je Estelle, Ella na kratko. Stara sem bila točno 17 let in s prijatelji smo se za vikend odpravljali v družinsko kočo v kanadskem gozdu.
"Estelle, si ready? Gremo, gremo. Party čaka!" je po stopnicah zakričala moja na pol pijana sestra dvojčica. Ime ji je Terra in je moje popolno nasprotje. Obe imava temne lase in modre oči, kar pa je tudi edina stvar, ki jo imava skupnega. "Že grem." odvrnem in zaprem kovček v katerem je za najmanj mesec dni oblek, čeprav gremo v kočo le za 3 dni. Odhitim vem iz hiše in v avto vržem kovček. Vsi so me že čakali. Conor, Apollo, Dove in Medusa. Terra je že nabijala glasbo v avtomobilu. "Ready?" vpraša Dove. Ima temnejšo kožo ter temne svilnate lase, ki odbijajo svetlobo. Conor ima temne lase in hladne, modre oči. Apollo ima svetle ter razmršene lase, ki spominjajo na levjo grivo. Medusa ima črne lase z zelenim pramenom ter sivo-smaragdne oči. Vsi skočimo v avto in se odpeljemo z dvorišča. Pot bo trajala približno 2 uri, zato si v ušesa vtaknem slušalke, da preslišim Terrino noro kričanje.
Naprej? C:
24. maj 2012
Slike:
Estelle in Terra:


Dove:


Apollo:


Conor:


Medusa:

24. maj 2012
Mine ura in še ena. Pot se je zame končala hitro, saj sem mirno poslušala glasbo med tem pa gledala ven v gozd ob cesti. Ozračje je bilo mrzlo, a brez vetra. Sem ter tja se je pojavil oblak, ki je takoj izginil. "Tu smo." reče Apollo, ki je vozil. Zapeljal je v gozdno potko, ki nas je pripeljala do majhne lesene koče. Ura je bila nekaj čez šest popoldne, ko sem razpakirala in se odpravila na večerjo, ki je bila v bistvu ostanek mrzle pice s poti. Terra in Medusa sta ležali na kavču ter gledali nek znanstveno fantastični film. "Kako lahko gledata te bedarije?" se pritožuje Dove, ki je prišla iz kuhinje. Druščini sta se pridružila tudi fanta in skočila na kavč, da je Terra skoraj padla iz njega. "Dove, si ti kot otrok nisi nikoli želela super moči? No, ta otrok je v nas ostal zato so nam te filmi všeč." je rekel Conor ostali pa so s kimanjem pritrdili. Dove je zavila z očmi in se vrnila v kuhinjo. Opazila sem, da se Conor in Terra gledata na zelo zanimiv način. Saj nisem ljubosumna, le Conor je eden od mojih najboljših prijateljev in nočem, da ga Terra prizadene tako kot ostale. Usedla sem se na svoj stol. Dove je prinesla pivo in vsi razen mene so začeli popivati. Terra in Conor seveda največ. Ura je bila že nekaj čez polnoč, ko so se odpravili spat. Moja dvojčica in njen flirt imata sobo skupaj in to me malo skrbi. Pijana sta. Šele ko je ura odbila tri zjutraj ko sem se odpravila v posteljo.
25. maj 2012
Anyone?
25. maj 2012
ANYONE?
26. maj 2012
...prou pa nč....
28. maj 2012
next!
06. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg