Forum
u30289
u30289
hej!
odločila sem se začeti pisati še eno zgodbo.Tokrat bo detektivka-seveda neresnična.
govori o najstnici Alex,ki si želi postati detektivka.njeni starši so ločeni in živi s svojo mamo,njenim očimom in svojim polbratcem Alanom.Nekega dne pa v hišo njenega očeta in njegovega dekleta nekdo vlomi.Alexin oče je obupan,saj je vlomilec nekdo,ki pozna številko hišnega sefa.Alex se odloči raziskati primer,ugotovi,da se njen očim ves čas nekoliko čudno vede,njena najboljša prijateljica Marylin pa ji noče pomagati pri raziskovanju.Alex tudi pride do čudne odkritve,pri tem se zaljubi in spozna strašno resnico...
boste brali?

boste brali?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

16. november 2011
u30289
u30289
Okej,za začetek bom napisala nekaj vrstic.
Zasledovala sem ga.Bil je čudni moški v dolgem,črnem plašču.Skrila sem se za grmovje.Pri tem sem si popraskala kolena,a kaj za to.Detektiv se za to ne zmeni.Moški se je obrnil.Opazovala sem ga.Roko je vtaknil v žep in ves čas vročično gledal okoli,kot da ga kdo opazuje.Iz žepa je potegnil majhen črn zavoj.Bil je podolgovat.Moški ga je opazoval.Opazovala sem ga tudi jaz.Nevede mi je ušel krik,saj sem ugotovila,kaj je v zavoju;moški je poskočil,se obrnil...in me zagledal.Po obrazu se mu je razlezel nasmešek.Z drugo roko je prijel pištolo,ki jo je imel pod pasom in ki je zaradi dolgega plašča nisem videla,nato pa pomeril vame...
"ALEXANDRA!"
Stresla sem se in se vzdihovaje vrnila v svoj pravi svet.V resničnost.Profesorica za matematiko je razkačeno stala pred mojo mizo in grdo gledala vame.Jaz,seveda,zaradi sanjarjenja nisem vedela,kaj me je sploh vprašala,če me sploh je kaj.
"Prosim?" sem zaspano vprašala.
Naj se predstavim.Moje ime je Alexandra Richardson.Stara sem 14 let,velika 167 cm in ne prav debela.Lahko bi rekla,da imam popolno postavo,a je nimam.Kot vsaka najstnica.Imam ločena starša.Mami je ime Luella,očetu pa Dell.Oče živi v Los Angelesu s svojim dekletom Cecilio,mami pa je poročena z mojim očimom Ralphom.Imata enega otroka,mojega dveletnega polbratca Alana.Včasih je bil ljubek,sedaj pa je postal obupen.Predstavljajte si,da se priplazi v tvojo sobo,v kateri poslušaš glasbo,nato pa na ves glas prdne in odide.Ti zavohaš grozen smrad in znoriš.No,takšna sem jaz.
18. november 2011
u30289
u30289
"Alexandra,kaj sem ti pravkar rekla?" me je vprašala profesorica.
"Alexandra," sem odvrnila.Razred je zadonel od smeha.Vedno sem bila razredni klovn,četudi tega nisem hotela.Profesorica me je ledeno pogledala.
"Alexandra,vprašala sem te,kaj je a?" Zehnila sem.V matematiki sem bila slaba.
Domov sem prišla z najboljšo prijateljico,Marylin Jenkins.Njen karakter je osupljivo dvoličen;v enem trenutku je prijazna in vesela,v naslednjem trenutku pa ti zabrusi kaj zlobnega,se zasmeji in nato reče,da tega ni mislila resno,ter mi želi podati roko ter spet reči kaj lepega.Vendar jo imam rada,saj sva prijateljici že od vrtca.
Imam tudi drugo najboljšo prijateljico.Ime ji je Molly Clark.Je zabavna,rada se prešerno smeji in če sem iskrena,mi je ljubša kot Marylin.Vendar se zadnje čase veliko druži z mojo sošolko Garnette,s katero se sovraživa kot pes in mačka.Lahko si jo predstavljate;dolgi,blond lasje,zapeljiva postava in polne ustnice.Da,vsi fantje padajo nanjo.Po mojih podatkih je zamenjala že 35 fantov in naj bi sedaj hodila z nekim Tobyjem iz devetega razreda.Ima najboljšo prijateljico Yvone Bennett,ki je neumna kot sto hudičev.Vendar se Garnette sedaj več druži z mojo drugo najboljšo prijateljico,na kar sem zelo ljubosumna.
Ko sva z Marylin prišli domov,sva se sezuli v predsobi.Doma je bil Ralph,ki je gledal neko televizijsko oddajo.Z Marylin sva se odpravili po stopnicah v mojo sobo,kjer je bilo kot vedno zelo razmetano.
"Haha,a nimaš sesalca?" me je vprašala Marylin.
"Imam ga,veš," sem ji odvrnila.Marylin se mi je zarežala in se usedla na posteljo.
Nato sva naredili nalogo.Največ preglavic nama je delala francoščina,in Marylin je seveda vedela,da ne znam matematike,zato je vse naredila en-dva-tri in delovni zvezek pospravila v torbo.
"Halo,Marylin,daj mi za prepisat!" sem se razhudila.
"Ne,ne," se mi je nasmehnila. "Saj znaš izračunati.Hoho,jaz grem malo po tvoji razmetani sobi." Zato sem mogla vse izračunati sama,zraven pa poslušat Marylin,ki se je zmrdovala nad plakati.
Potem sva šle na računalnik.Marylin se je usedla spredaj in igrala vse,kar si je želela.Jaz sem zavijala z očmi,in kot sem pričakovala,je Marylin kmalu dejala: "Poslušaj,Alex,tistega s sesalcem nisem mislila resno.Tudi moja soba že leta ni videla sesalca." Nato mi je podala roko in se nasmehnila: "Prijateljici za vedno?"
"Forever after," sem dodala.
18. november 2011
u60429
u60429
Neeeeeexti : ) Ti maš najboljše zgodbe ej...
19. november 2011
u40374
u40374
next
20. november 2011
u25153
u25153
next
20. november 2011
u30289
u30289
hvala za tolk lepe komentarje!
nadaljujem to zgodbo in jaz-lezba!
20. november 2011
Next!
20. november 2011
next!
20. november 2011
Next
20. november 2011
u59711
u59711
neext! ma ja, itak da nadaljuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super zgodbe obe!!
22. november 2011
u30289
u30289
Kmalu nato je domov prišla mama in s sabo pripeljala Alana,ki je bil pri otroškem zdravniku.Z Marylin sva mogli z računalnika.
"In kaj greva počet sedaj?" sem jo vprašala,ko sva sedeli na postelji v moji sobi in bili že več kot minuto tiho.Marylin je zmignila z rameni.
"Vseeno mi je," je dejala.Počakala sem,ali bo še kaj rekla.Vendar ni.
"Marylin," sem dejala. "Lahko bi vohunili za sosedi.Saj veš,se plazili za njimi,ne da bi naju opazili."
Saj res,tega vam v predstavitvi o meni nisem povedala.Od otroštva si želim postati detektiv.Prebrala sem kar nekaj knjig o vohunjenju,gledala milijon detektivk in si od tretjega leta želela postati detektiv ali tajni agent.Moj najljubši film je James Bond.Moje sanje so,da bi postala detektiv kot on.Vendar vem,da moje življenje sploh ni podobno njegovemu.Kot prvo,sem čisto navadna najstnica z ločenimi starši,dvema najboljšima prijateljicama in z življenskimi sanjami.
Vendar moji starši,prijatelji in sorodniki ne podpirajo moje odločitve.
Mama in Ralph zmajujeta z glavo vsakič,ko zinim kaj o vohunjenju,povem kaj o Jamesu Bondu in v kakšnem filmu pripomnim,kaj so ga v filmu "posrali" in kaj bi mogli narediti boljše.
"Alex,daj ne seri no," vedno pripomne Ralph. "Najprej naredi šolo,ti mala sanjačica!" vedno reče mama.In,na žalost,tudi moja najboljša prijateljica misli,da ne bi mogla biti detektivka.
"Alex,odrasti že,no!" mi je zabrusila Marylin in vstala. "Saj nisva otročička.Trapasti mali otroci se plazijo po grmovju in zasledujejo dedke in babice.Saj nočeš biti dojenček,ali ne?" Pokimala sem.
Naslednji dan smo v šoli pisali zgodovino.Bila sem nezbrana,saj sem zopet sanjala o nekem moškem,ki je imel v rokah podolgovat paket.Ko je profesor razdelil teste,sem se počutila zelo utrujeno in ob zvoncu sem na mizo komaj oddala polovico rešenega testa.Pospravila sem peresnico in stekla do Molly,ki je bila za spremembo sama pri vratih.
"Hej,Molly!" sem jo pozdravila.
"Hej,Alex,Marylin mi je povedala o tvoji želji o vohunjenju,ki si jo izrazila včeraj," je rekla in se zahihitala.Nato je prišla Garnette in me zlobno pogledala.
"Richard,torbo imaš odprto," mi je dejala in vihala nos.
NeXXt?
24. november 2011
u59711
u59711
Kaj pa mislš??!! NEXT!!
25. november 2011
next
30. november 2011
next
30. november 2011
next

evo se že več k trije komenti-zto zj nexti uno drugo zgodbo
20. december 2011
u59711
u59711
z nobeno ni nč... ((
11. januar 2012
nexxxt?
12. januar 2012
neext!!! (bralka lezbe)
11. februar 2012
u78495
u78495
Njeekštt.
02. marec 2012
next
05. april 2012
kdaj boš nexstala jaz lezba
06. april 2012
nexxt
01. maj 2012
u8930
u8930
next
02. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg