Forum
Začnem pisat zelo kmalu.
bo o tem ,kaj se mi je dogajalo mislim da bo napisano po resničnem dogodku , slike in imena oseb bodo drugačna !

začnem in nadaljujem z pisanjem te resnične zgodbe ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

14. avgust 2011
u56441
u56441
next
14. avgust 2011
ok zdaj bom
14. avgust 2011
Nekega jutra , deževnega in temačnega dneva sem vstala že ob 5:00 . Komaj sem čakala , da se odpravimo na pot na morje. Jutro se je zelo vleklo , jas pa sem si zelo želela , da bi že prispeli. Želela sem tudi spoznati ljubljeno osebo - ko smo se končno odpravili , sem bila malce živčna , če bodo kaki zapleti saj sem želela čimprej prispeti. Pomembno je da veste tudi : tistega deževnega jutra sem bila še nora na Justina Bieberja in celo njegova največja oboževalka. sčasoma pa so se stvari spremenile... po dolgih 7 ur voženj ker smo pozabili na pravo pot in zaradi trajekta se je seveda zavleklo... smo končno prispeli.
14. avgust 2011
1. del je bil to
14. avgust 2011
2. del

Morali smo vse pozdraviti in razpakir ati vse stvari iz potovalk. ker sem si že zelo želela na plažo , moram povedati , da se je še kar vleklo. nato smo si pripravili vse za na plažo in kupili pečenega piščanca , ki smo ga tam vsi lačni z veseljem pojedli. bil je okusen. prispeli smo toraj 1.augusta... ob 12 ali pol enih , točne ure se ne spomnim več , vem le , da je vožnja trajala 7 ur . Tisto soboto - ko sem se osamljena kopala v morju , zaljubljena v bratovega prijatelja , sem zagledala , kako nek deček sam vozi kanu. takoj sem si zaželela da bi bila prijatelja in se skupaj vozila. mi bo uspelo ? sem si mislila.

next ?
14. avgust 2011
hsm
NexT !
14. avgust 2011
ok nextam zdaj !
15. avgust 2011
3. del
naslednji dan sem vstala že zgodaj , ker so ostali še spali sem odšla dol in se sprehodila božat mucka ki ga imajo tukaj. nato sem se odpravila na plažo že rezervirat naše mesto in pogrnila brisače. spet sem zagledala , kako enak fant vozi sam kanu in si zaželela enako. rekla sem si : danes ga bom imela in . ! tako sem se odpravila domov in dolgo časa razmišljala. kmalu smo se vsi zbudili , se odpravili na plažo in šli plavat. ko smo se odpravljali iz vode , mi je mama pokazala tistega fantka , ki je sam gradil grad in kopal z lopatkami. takoj sem odhitela na brisačo in nekaj pojedla , nato pa sem se odpravila kopat. a bila sem prepozna!!! to me je ujezilo. fant se je ravno odpravljal domov !
next ?
15. avgust 2011
u56441
u56441
NexT.!!
15. avgust 2011
po kosilu ok
15. avgust 2011
osebe : jas (na profilni realna slika tako kot zgodba )
on = še nimam slike tukaj..
njegova sestrica (pod mojimi slikami prva sem jas z njo na pixi ! )
15. avgust 2011
u35860
u35860
next
15. avgust 2011
bom
15. avgust 2011
zdja
15. avgust 2011
Naslednji dan sem vstala že zgodaj in na plažo seveda vzela s sabo igračke. Takoj sem se odpravila igrat in zagledala sem fanta . Imel je dve sestrici (oz. 1 sestrico mislila sem da ima dve dojenčica je bila iz druge družine , ampak poznajo se in skupaj so šli v apartma ). Tako sem se začela igrati in k meni se je prišla igrat dojenčica Katarina iz druge družine. Nato je prišla še Jamie , Nicotova sestra. Počasi me je že ves čas opazoval in verjetno se je zaljubil. Kmalu zatem sta se moj in Nicotov oče začela meniti. Njegovo oče je povedal da je on Nico ,star pa je 13 let. Nato je vprašal mene , koliko let imam in odgovorila sem da 12. Kmalu zatem me je njegov oče vprašal , če bi rada vozila kanu z Nicotom. V resnici je sramežljiv ampak to je zame lahko pomenilo le eno - moje sanje so uresničene ! sem bila trdno prepričana.

next ?
15. avgust 2011
zdaj nextam to je bil 4 del !
16. avgust 2011
nadaljevanje....

5.del

z Nicotom sma se kmalu odpravila v kanu peljat po morju - ker je fant bo veslal on , čeprav me je vprašal , če bi rada tudi jaz. ker je iz nemčije , ter je zelo hitro govoril lahko priznam da ga po pravici povedano nisem niti točno razumela , kar nekaj sem rekla in se je nasmehnil. Njegovi starši so rekli , da je zelo sramežljiv in verjetno nebo niti odprl ust na poti. ampak so se motili. rekli so da se je že moral zgoditi čudež , ker se z dekleti ponavadi sploh ne druži , razen z tistimi , ki so mu seveda všeč. sem to jas ? sanjam ali kaj...naj pogovor je bil normalen kot je vsak ampak malo sramežljiv . Med tem časom , ko sma se odpravljala veslat na otok so se moji in njegovi starši pogovorjali in tako smo postali prijatelji.

next ?
16. avgust 2011
next !
16. avgust 2011
ok zdaj bom
16. avgust 2011
nadaljevanje...

6. del

Končno sma priveslala na otok. Imela sma pa tudi nekaj skupnih stvari , če sem pozabila omenit :
- oba zobno špango - oba sma se rada smehljala - oba imama rada modro barvo
pa gotovo še kaj ampak se ne spomnim več.
Tako sem si predstavljala , da sem z njim na otoku zvečer v objemu , ampak on je tako sramežljiv. Hitro je minilo. KO sma se vrnila sma bila že prijatelja , mami mi je povedala da naju ni bilo več kot 2 uri. UHh ! sem si mislila , pa se je spalačlo. Naslednji dan sem zjutraj zgodaj odšla gledat , če je čoln še pri njihovem apartmaju. Ni ga več bilo to lahko pomeni samo to : odšli so domov ali pa da so na plaži. odhitela sem na plažo pogledat če je tam , a ga nisem opazila zato sem žalostno pomislila , da ga več ni. popoldne smo se skupaj odpravili na plažo , ko sem ga zagledala. takrat sem postala srečna , oddahnila sem si ko so njegovi starši povedali , da ostanejo tu do naslednjega petka čeprav sem vedela , da gremo mi v soboto domov

next ?
16. avgust 2011
Mee & Nico = Na profilni sliki !
16. avgust 2011
nextam ko se mi da
16. avgust 2011
jutri nextam !
16. avgust 2011
zdaj nextam
18. avgust 2011
nadaljevanje...

7. del

Spet sem ga vprašala , če grema veslat. no pri tem mi je v bistvu pomagal ati. nisem ga vpršaala , ker je bil komaj drugi dan , odkar sma se spoznala . obema je še bilo nerodno. njegov oče ga je vprašal , ali gre veslat , pa je rekel , da ne more , ker preveč piha. odpravili smo se kopat , čeprav je tudi morje bilo mrzlo. Nico , jas in njegov ati smo pa kar noreli v vodi in se tunkali. ko smo vsi izmučeni priplavali do otoka , nama je Nicotov oče rekel , da gre gledat , kaj je z Jamie in je odplaval nazaj , midva pa sma zmrzovala na otoku in zelo naju je zeblo. želela sma si , da bi ostala tukaj , verjemite , v tistem ledenem morju kot v titaniku si niti jas niti on nisma želela , da bi plavala nazaj . ampak res ne ! morala sva -.- . ko sma vsa zmrznjena komaj živa prišla na peščeno obalo. sma se ogrnila z brisačami, potem sem ga spet vprašala , če grema veslat. takrat sma na srečo že lahko šla , saj je veter ponehal.
18. avgust 2011
nadaljevanje...

8 del.

Tako sma se spet odpravila. končno sma prispela tja , oba sma bila žejna. tako sem pri otoku srečala mojega očeta. povedal je dobro novico zame in za Nicota tudi : danes je mami na plaži naročila pizze , čez 15 min gremo jest. z nicotom sma se oba razveselila. nato sma hitro odveslala nazaj in se zmenila da grema na mini golf & na sladoled. tako sma se po pizzi odpravila. zmenila sma se , da se zvečer dobima , da grema skuupaj ven..komaj sem že čakala , saj sem bila do onemoglosti zaljubljena. !

next ?
sory ,bol malo sem napisala ampak bo OK ne
20. avgust 2011
nexT!
21. avgust 2011
ja
25. avgust 2011
nadlajevanje...

9. del

Tam naju je že čakal moj ati in Nicotova mami . Nico se je zbrisal , nato pa sma odhitela na brisače . mame in atija še ni bilo ker so še bili v gostilni in so šli iskat pizzo .ponavadi tarnam , če jih tako dolgo ni sploh , če je v igri še pizza ampak ko gre za ljubezen...počakam kolikor je največ in najmanj treba komaj sem čakala, da bo Nico dal nekaj pod zob da pri njegovih 165 cm nebo imel več 38 kg saj je kot zobotrebec ! zelo mi je všeč kaki je , ne afna se v glavnem kot drugi butasti fantje !!! to mi gre najbolj na živce. sedaj vem , da je pravi zame. kmalu zatem se je pojavila mami z pizzami v rokah zanjo pa še ati. tokrat mi je čas hitro minil saj sem razmišljala o Nicotu medtem ko sem ga gledala - on pa ni delal nič kaj drugače. videti je bilo , da je vesel in hvaležen , da bo jedel pizzo z nami čeprav je skromen kot drobtinica kruha < 33 . ko smo jedli , mi je Nico napisal naslov in njegovo tel. da bova ohranila stike ko boma oba doma - itak me bo obiskoval !
- next ?
26. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg