Forum
hej!
to bo moja prva zgodba in upam, da vam bo všeč,
že iz naslova izvemo, da se bo zgodba dogajalo v umorih in mitih
bolj natančno: govorila bo v srednješolcih, ki živijo v domu in njihova najljubša tema so miti. morilec bo te mite vzel kot osnovo za umore in jih oprizoril kot resnične mite.
umori bodo zmeram bolj napeti in krutejši od prejšnega.
več vam žal nemorem povedati, ker pol nebo zanimivo.
upam, da boste kej nextali in za začetek vam bom dala en tak umor, da boste vedli kaj si predtavljat pod to zgodbo. seveda zgodba ne bo govorila samo v umorih vendar tudi v prijateljstvu in ljubezni.
p.s. oprostite za katere koli pravopisne napake, ki sem jih naredila ali jih bom
23. junij 2012
no bom kar začela 。◕‿◕。
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deževalo je, padale so džne kapljice po šipi avtomobila ki se je peljal sam v temi, pozno v noč. Hitro se je vozil po mokri cesti v njemu pa je bila črnolasa punca stara 17 let s telefonom prislonjenim med ušesom ter ramo. Pogovarjala se je s svojo prijateljico v vsakdanjih stvareh. Za njenim sedežom je bila škatla z cedejkami. Z en roko se je stegnila po cedejki , uči osmerila na izbiro cedejke in z drugo roko dražala volan in z ramo slušalko. Končno je zagledala pravo in že je hotela zgrabiti po nje, ko je zagledala svetlobo pred njo. Obrnila se je in zagledala traktor ki je hupal pred njo. Hitro in spretno je obrnila volan da nebi treščila vanj. Na glas pa je izrekla “o moj bog” od prestrašenosti. Cedejko je spet pograbila in jo vstavila v radio. Zaslišala se je pesem od Bonnie Tyler - Total Eclipse of The Heart. Začela je peti ob glasbi in tako ji je postalo lažje pred nedavnim stresom. Začela ji je utripati oranžna lučka, da zmankuje bencinain in je samo molila, da bo prišla do bencinske črpalke.
23. junij 2012
upam da bo kakšen next za spodbudo
ampak bom nadaljevala tudi če nau
23. junij 2012
u73962
u73962
next
23. junij 2012
u73295
u73295
next
23. junij 2012
next!
23. junij 2012
prosim next! Carsko pišeš!
23. junij 2012
aja, pa če rabiš slike za zgodbice... je spodi link od moje teme
http://www.igre123.com/forum/tema/s/36260/
pa sori, ker oglašujem.
23. junij 2012
NEXT!!!!!!!! Prov zakon zgleda
++ma to kt tisti film Urban Legends ka so v domu pol je pa morilc ka po teh legendah ubija
NEXT!
23. junij 2012
avto se ji je ustavill na sredi ceste.vzela je dežnik in šla ven pogledat, če ji lahko kdo pomaga. hodila je in hodila v tem deževnem vremenu. končno je zagledala v daljavi staro leseno hišo. potrkala je na vrata in vrata so se škripajoče sama odprla. zavpila je: "halo a je kdo tukaj?" vendar se noben ni oglasil. počakala je še 1 minuto vendar je slišala samo ropot dežnih kaplic na strehi. vstopila je in vrata so se sama zaprla. hodila je po škripajočih stopnicah navzgor kjer je slišala staromodno glasbo. med hojo so se slišali njeni koraki kako pritiskajo ob star les, ter zvok glasbe, ki se ji je zmeraj bolj bližal. slišalo se je škrip škrip škrip in naenkrat pok. iz hiše se je slišal le strašni krik.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.meseca po nesreči
(glavna oseba je punca, ki je zakričala v stari leseni hiši. bolj natančno, ne ona ni umrla padla je po stopnicah in bila cela dva meseca v šoku. kot ste opazili sem govorila v tretji osebi in od zdaj naprej bom v prvi osebi kot ona. stvari se bodo začele zapletati, ko bo vstopila v novo šolo saj se je preselila v drugo mesto.
še nekaj pametnih podatkov starša sta ji umrla v nesreči in živi zdaj pri svoji teti. s svojo mamo sta bili zelo povezani in je edinka. no bom pa začela.)
---------------------
slišala sem svoje ime in odprla sem oči zagledala sem zeleno trato in modro nebo brez oblačka. ostala sem in zagledala osebo z belo obleko in svetlimi dolgimi lasmi, ki so plapolali v vetru. ko sem se le zavedala kaj gledam sem stekla proti njej in iz maminih ust je prišel lep, srečen nasmeh. objela sem jo in se začela jokati.
(jst-J, ona-M)
M:lucy moja lucy, kaj je narobe, zakaj si žalostna? (pogledala me je z njenim zaskrbljenim pogledom, kar samo mame znajo)
J:joj mami, nisem žalostna, srečna sem ker te spet lahko vidim.
M: (nasmehnila se je spet z njenim toplim nasmehom in me pobožala po glavi, ter mi zašepetala na uho) ne boj se vedno bom s teboj in nikoli ne boš sama zapomni si to.
J:vem to dobro vem. (nasmehnila sem se ji nazaj)
M: (začela je bledeti in njen glas je zmeram bolj postajal tih) zapomni si vedno bom ob tebi, če kaj potrebuješ me samo pokliči in že bom tam(dokončno je zbledela in tik pred tem se je še široko nasmehnila)
J: mami? mami ne odhajaj, mami!
skoraj mi je zmankal sape in vsa zašvicana sem se zbudila v bolniški postelji. pogledala sem naokoli in res sem v bolnici. na steni je bila ura, ki je potihoma tiktakala in kazala kazalce na 3:16. naslonila sem se nazaj na posteljo. bila sem lačna zelo lačna kot, da nisem jedla že več dni. zvila sem se v klobčič in zaspala.
(sori nism mogla narediti prvega umora ta lucy mi je res prirasla k srcu upam da ne zamerite, aja pa še to smrti nebodo umori vendar na začetku nesreče, ki se zaklučijo s smrtjo
p.s. upam, da vam bo zgodbica všeč in pisala jo bom skoraj vedno dvakrat na dan bye bye for now morm najdt par idej eno že imam sam nevem kako jo bom speljala...madona velik govorim oprostite še za to rada povem podrobnosti dogajanja )
23. junij 2012
next!!!!!!!!!!!
23. junij 2012
u73295
u73295
next
23. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg