u116962
u116962
next nujno
19. junij 2013
ok
24. junij 2013
Ko tako nepremično ležim v postelji razmišljam: kam sem sploh prišla v glavi so se mi pletle čudne misli. Sploh nisem vedela kakšen naj bi biu moj nov dom, čeprau sem ga že videla je moj spomin zamegljen. Spomnem se samo – grozno temno noč je zapouniu moj grozni krik. Nisem vedela kje sem. Nato pasem se zbudila v bolnici. A sedaj je čas da odidem domov- čeprav sedaj nevem kaj je moj dom. Še zmeraj sem nepremično ležala v grozni bolniški postelji. Vrata pred mano so se počasi odpirala z škripajočim glasom

In vstopila je Amy ko sm jo videla sem si oddahnila približala se mi je, jaz sem se hotela vzdvigniti da bi jo objela a ostala sem nepremaknjena v postelji. Vprašala sem jo KAJ SE DOGAJA Z MANO? A mi ni odgovorila in z solzami odšla k medicinski sestri.

Sicer je bila ta zdravnica zelo prijazna in dobra z mano ampak v bolnici nisem hotela ostati niti minute več. Moje veke so postajale težke. Odprla sm oči, a moj pogled je biu zamegljen. Nato sem prepoznala obris ženske v modri obleki in neke punce ki se mi približujeta. Spoznala sem da je to Amy in medicinska sestra ki pelje invalidski voziček. Videla sm kako so Amy solze tekle po njenih čudovitih popolnih licih. Čutila sem dotik medicinske sestrih na mojih remenih. Trdno me je prijela in me položila na invalidski voziček. Nisem vedla kaj naj bi to pomenilo. Bila sem kot pribita na stol čudne oblike. Čutila sem topel Amyjin objem, nisem vedela kaj se dogaja. Amy me je peljala po hodniku zelene barve in vstopili sva v dvigalo In zapustili stovbo. Znašla sm se v nepoznanem mestu. No vsaj sedaj nepoznanem mestu. Mogoče sem ga prej poznala. Amy sem vprašala kje sem a ostala sem brez odgovora na vprašanje. Prispeli sva do neke lepe in razkošne hiše kjer sva vstopili, Prišli sva do vrat kjer je pisalo WELCOME ALEXA. Vstopili sva v sobo kjer sem zagledala velikansko igračo medveda ki mi je biu zelo poznan. In punco ki mislim, če me spomin ne vara ji je ime Nicky.
25. junij 2013
Sedela sm na postelji in čakala Alexo in Amy. Odprla so se vrata in zagledala sem jih. Končno sem si lahko oddahnila. Vendar Alexa je bla na vozičku! Vprašala sm-KAJ TI JE??????????????? Ona pa mi je odgovorila. Ah nič nič nič in se poskusila vstat, napou ji je ratalo, zdvignla se je in pala na posteljo. In zacvilla av. Čeprau je to zgledlo smešno me je za alexo full skrbelo… 1 teden smo malo bolj počivali zarad Alexe a se je splačalo, saj je bila kot nova. A spet so nas čakale težke naloge pri katerih nismo htele spet tvegat. Biu je zadnji večer počivanja in odpravljale smo se spat okno od sobe pa je blo odprto… Vsa krvava je na oknsko polico prilrtela Amyjina ptica. Vedle smo da je nekej narobe, hitro smo jo skrile pod koutr, js pa sm hitro šla po robce in flajštre prf za živali in prihitela nazaj. Alexa ki je strokovnjakinja za rane ji je hitro zacela čistit rano in se trudila biti zelo nežna. Zaslišala sm sovražnika in naše sove, js in Amy sva odhiteli vn pomagat sovam-kr v piđami. Alexa pa je ostala z Amiyino sovo, al neko ptico ki je podobna sovi in fenixu. To je bil tist ki nam je zažgal hišo! Ampak zdej smo opravle z njim sm rekla. Vs krvav je zbežau v gost. Ampak sploh nwm zk je hteu še to našo novo hišo zžgat. Rajši sm hitro stekla v hišo kr sm imela malo ran in krvi Amy tud in sove. Zato nas je mogla Alexa vse zaflajštrat. 2. Dan pa je biu še bol naporn… KAJ SE JE ZGODILO PA BOTE ZVEDLI OD .GiRl.
29. junij 2013
thanx da si napisala next acacia ampak lohk bi malo počakala da bi dobili kak next
07. julij 2013
next?
17. julij 2014
kai nihče več ne bere zgodbice?!?
17. julij 2014
next
18. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg