Forum
Hej!
Pisala bom že svojo nevem kero zgodbo. Prej sem karneki pisala, ampak sedaj mislim, da sem kanček boljša. Ta zgodba je posvečena moji zvesti bralki pri zgodbi https://www.igre123.com/forum/tema/zakaj-sem-se-zaljubila-v-vampirja/29179/ in ta bralka je Panda2000. Slike bomo videli če bom lahko dodala. Zgodba je namenjena tudi drugim ki vam bo bila všeč. Zgodba pa je izmišljena in govori o ljubezni. Nesrečni in srečni

Opis:
Hej! Jaz sem Maja. Imam BFF Niko in Tino. Doma imam mamo Nastjo in Očeta Simona. Sem edinka. Obiskujem 8 razred osnovne šole. Torej sem stara 14 let. Uživam v svojem in življenju in nimam niti ljubezni, niti ljubezni kaj šele oboževalca. Imam sovražnico Katarino.

1.del
Piiii
Zopet presneta budilka. Sovražim šolo! Bila je sreda. Počasi sem vstajala in v kuhinji sem počasi pojedla kruh z nutelo. Nato pa hitro oblečem majico in kavbojke(Hlače pač ). Odhitim proti šoli. Ko sem bila na pol poti sem videla Katarino z nekim lepotcem. Seveda mi je takoj postal všeč. In ob prvi priložnosti sem stekla k njemu in začela.(J: Jst, N: Fant)
J: Hej! Kako ti je ime?
N: Oj! Jaz sem Nik! Kako je ime tebi?
J: Jaz sem Maja. V katerem razredu si?
N: 8b,Ti?
J: Isto! Ej mudi se mi! Bye!
N: Ej počakaj. Bodi danes ob 15:00 pred šolo!
J: Okej! Čaw!
N: Čaw!
Šla sem v mučno šolo. In ravno ko sem odšla on Nika se je k Niku priliznila Katarina. Sovražila sem jo........................Se nadaljuje.
19. marec 2012
u83943
u83943
next! Piši malo bolj doživeto če ti lahko svetujem in napiši njene občutke, ne samo kaj se dogaja tko..... no, drgač je pa okej! pa next!
19. marec 2012
Okej.. Bom upoštevala!
19. marec 2012
Nextam danes zvečer ali jutri..
20. marec 2012
nexttt pa kake slikce še da si lažje predstavljamo osebe =)
20. marec 2012Maja
20. marec 2012
Upsi.. Narobe mi napisalo.. Ta slika je od mame Nastje.. Sori!
20. marec 2012To je Maja
20. marec 2012NikaTina
20. marec 2012Katarina
20. marec 2012
u84237
u84237
next
20. marec 2012
u80132
u80132
next
20. marec 2012
Nextam danes zvečer..Ker sedajle sem prišla samo pogledat če je kaj novega
20. marec 2012
Sovražila sem jo, ker se je vsakemu novemu fantu do konca priliznila. Pred učilnico sem zagledala Niko ki se poljublja z Janom(Njena simpatija). Bila sem vesela zanjo, ker je moja najboljša prijateljica in je v Jana zaljubljena že od 1.razreda. Kmalu je zazvonilo. Prvo uro smo imeli Matematiko, drugo Družbo, tretjo Fiziko, četrto športno, peto Slovenščino, šesto Slovenščino in sedmo Naravoslovje. V Zadnjih minutah naravoslovja je k meni priletel listek. Ozirala sem se kdo bi ga lahko vrgel. Nato pa prebrala:
Ful si lepa!
Tvoj oboževalec-dodaj me na FB pod imenom Samo njen!
Kiis
Le kdo bi mi lahko to poslal. Razmišljala sem če naj ga dodam na FB-ju. Moje razmišljanje je zbudil glas učiteljica: Maja, ali neboš odšla domov?
J: Ups, oprostite! Nasvidenje
Odhitela sem. Avtobus mi je pred nosom odpeljal. Pogledala sem na uro. Bila je že 13:35, čak mal a ni konec ob 13:25? Ali sem toliko časa razmišljala? Ko sem razmišljala o uri sem zaslišala motor. Kmalu sem zagledala znanega fanta na motorju. In ta fant je bil Nik.
N: Hej! Se peleš?
J: Oj! Ne sej ni treba..
N: Pštt! Usedi se in greva!
Vseeno sem popustila in sedla na motor. V nekaj minutah(Zame nekaj sekundah) sem bila že doma.
J: Hvala. Čaw
N: Nzk. bye!
Doma sem šla na računalnik...........................................Se nadaljuje.
20. marec 2012
u72808
u72808
next
20. marec 2012
nexttt
20. marec 2012
Še en next...
20. marec 2012
Doma sem šla na računalnik. Natančneje na FB. Imela sem prošnjo za prijateljstvo od Nika Stržinarja. Seveda sem sprejela saj je bil to Nik. Ko sem se odločala kaj bom delala na računalniku, sem dobila še eno prošnjo od nekega Tilna Novak. Poslal mi je tudi sporočilo:
Se vidiva jutri!
Torej je vrjetno kakšen nov sošolec. Sprejela sem in šla gledat njegove slike. Oh.. Pravi cukr je! Neznasko lep je! Kmalu pa sem dobila še eno prošnjo. Od tistega ki mi je v šoli vrgel listek, pod imenom Samo njen. Sprejela sem ga, saj me je res zanimalo kdo je to. Ta Samo njen je bil prijavljen. Kliknila sem ga. (j: jst, m: on)
j: hej! kdo si ti?
m: tvoj oboževalec ne?
j: mi zaupaš svoje ime?
m: matej sem.
j: matej, matej.. dobenega mateja ni v našem razredu!
m: frendu sem rekel naj ti vrže listek! ajd!
j: čaki......
Ni ga blo. Odjavu se je. Tudi jaz sem se.............................................
24. marec 2012
tudi jaz sem se odjavila. razmišljala sem kaj naj počnem. pogledam na uro: ura je 14:55! spomnim se, da me je Nik povabil ob 15:00. hitro sem nekaj lepega oblekla in hitro stekla proti šoli. tam me je že na klopci čakal Nik.
j: hej, sori za zamudo čisto sem pozabila!
n: oj, nič hudega!
j: in kaj bova počela?
n: pridi z mano!
šla sva v gozd so Nikovega skrivališča. povedal mi je, da sem zaide če je žalosten ali potrebuje samoto. nato sva odpravila na sladoled in potem sva šla še v kino. minilo je kot, da bi minilo nekaj sekund. šla sva nazaj do parka pred šolo. Nik mi je rekel naj ga trenutek počakam. prikimala sem mu. stekel je nekam. kmalu pa se je vrnil. za sabo je nekaj držal, ampak mi tega ni hotel pokazati. stekel je k meni. bližal se mi je, z ustnicami. srce mi je močno razbijalo. poljubil me je!!!!! ko je poljub minil mi je izročil vrtnice na katerih je bila škatlica. že sem jo mislila odprti, ampak:
n: čakaj, čakaj. pojdi domov in jo tam odpri in obdrži darilo! čaw!
poljubil me je. stekla sem domov saj sem hotela vedeti kaj je v škatlici. ko sem jo doma odprla so bili v njej najlepši uhani na svetu! Nika sem ljubila.......................
27. marec 2012
Neext!!
17. april 2012
Bon nextala... Čisto sem pozabila na to zgodbo.. Danes bom..
18. april 2012Uhani
18. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg