Forum
u102445
u102445
Hei.Ime mi je Gabrielle Moscowitz.Stara sem 16 let.Imam mlajšo sestrico Hannah.Stara je 11 let.Mami in ati sta ločena.Midve živiva z mamo na Manhattnu.Mami je ime Mary.Obdržala je atijev priimek Moscowitz.Ati ima novo ženo.Angelo Mastrano.Skupaj imata dva sinova.Dvojčka.Alaina in Marcusa. Stara sta osem let.Dolgo je od ločitve.Zdaj pa moj problem.Čeprav živim v bogati družini in sem lepotica kot mi vsi pravijo nimam fanta in prijateljic.Zakaj?Ker sem piflarka.Moja njvečja sovražnica je Lisa Morgan.In njeni bff Kelly in Katy MacDonald.Začele so se poletne počitnice.Vsa leta do zdaj sem se v tem času učila.A zdaj imam drugačen plan.Spremenila se bom.Ne bom več piflarka ki čepi za učbeniki.Zdaj bom kot razredne mrhe.Nova bom. Dobila bom fanta.In prijatelje. A najprej moram spakirat za k očku.Živi v Londonu.Čaka naju pot z letalom.Mene in Hannah.A vseeno imam srečo. Shranila sem plakate iz revij.Moja soba bo v 5 minutah prišla iz piflarske v najstniško.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jaz:
Hannah(sestra):
Mary(mami):
Eric(ati):Angela(nova žena):
Alain in Marcus(dvojčka):
Lisa,Kelly,Katy(mrhe):


08. avgust 2012
u102445
u102445
Tako zdaj pa pišem ko se začneta zjutraj odpravljat k očetu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zjutraj me je zbudila budilka že ob.Hitro sem vstala in šla v kopalnico.Umila sem se in se oblekla v tole:
in čeveljčki:
Hitro sem šla v sobo sestrice in ji rekla:''Hannah,vstani.Urediti se morava''.Pokimala mi je in mi rekla''Moje stvari za sabo so na stolu.In ne pozabi Pančota.''Rekla sem ji''Ne bom, pojdi se uredit'' in vzela obleke in Pančota.To je njena živalca.Nesla sem v svojo sobo in vzela moj kovček:

Vanj sem zložila še svoja oblačila in nekaj revij.V omari sem pobrskala za primerno torbico.Vanjo sem dala še denarnico in telefon.Hannah ima nahrbtnik z plašči in
Pančotom.Njega ima vedno zraven sebe.
''Gabrielle,Hannah'' je klicala gospodinja.Pridita,čez minut morata iti.Odgovorila ji je Hannah''Ja,ok.Prideva''.Prišla je v mojo sobo in vzela nahrbtnik in torbico.Jaz sem vzela kovček in ga odpeljala po hodniku do predsobe.Tam nama je v avto stvari zložil voznik.
Gospodinja naju je poklicala na zajtrk.Dobili sva tole:


08. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg