Forum
u98320
u98320
NO ČE ŽE VSI ZGODBICE PIŠETE BOM ŠE JAS ZAČELA !

Osebe :

Satja Ela ( 13 let )
Matej ( 14 let )
Kaja ( Matejeva simpatija )
Klara ( jas 14 let )
Mojca ( 14 let ( najboljša prijateljica )
Klemen ( moj fant 14 let )
Sem Klara.Stara sem 14 let.Imam najbolšo prijateljico Mojco,ki mi stoji ob strani vedno ko jo potrebujem.Res je najbolša.Vedno sma skupaj.Doma imam tudi sestro Saro,ki je skoraj dokaj normalna,mamo Zdenko in očeta Andraža .Danes je že nedelja .Samo 5 dni in bo konec šole. Sovražim šolo. To je res nekaj,kaj ne bi smelo obstajat na tem svetu. Obe z Mojco sva seveda že zaljubljene,vendar Mojca še nima fanta jas pa ga imam .Moja simpatija oz. fant je Klemen.Hodi v isti razred kot jaz in je star 14 let.Za mene je on najbolj popoun fant,katerega sem kdaj koli sploh videla.
Č
E
Z

2
T
E
D
N
A

Nekdo mi je potrkal na vrata. Odšla sem seveda odpreti. Bil je moj fant Klemen. Bil je cel pretepen. Povabila sem ga naprej, da mi pove kaj se je zgodilo. Povedal mi je da ga je pretepel tisti kateri je v mene. To je Aljaž. Rekla sem mu da bom že obračunala z njim. Poljubil me je na lice in brez besed odšel kot da bi mi še želel kaj povedat. Obstala sem sredi sobe in padla v jok. Čez par minut me je poklicala moja najboljša prijateljica Mojca in me vprašala zakaj jočem. Povedala sem ji kaj se je zgodilo in tudi ona je ostala brez besed. Ko sem se malo pomirila me je vprašala če pridem k njej. Odgovorila sem da bom poklicala mami in če bo dovolila bom prišla.

Telefonski pogovor med mano in mami :

K- jas
M-mami

M : ja prosim ?
K : živjo mami jas sem.
M : ja povej kaj želiš nimam časa.
K : kaj lahko grem k Mojci ?
M : lahko. Ko pa greš domov pa še pri babici poberi Saro.
K : Hvala mami. Bom. Adijo.

Pridem k Mojci in ona me na vratih objame kot da bi bilo kaj narobe.
Ko prideva v njeno sobo je vsa v solzah. Vprašala sem jo če je kaj narobe in ona mi je odgovorila da je. Mojca je že od nekdaj zaljubljena v Mateja ki žal ni v njo. Povedala mi je da je Matej vprašal Kajo če bi hodla z njim in ona mu je odgovorila da. Takoj za tem pa je Mateja videla na klopci v parku kako se poljublja z Satjo Elo. Zdaj pa neve kaj naj naredi saj je to povedala Kaji in se z njo skregala. Potlažila sem jo da bo še vse okej.

NEXT ?
01. julij 2012
u98320
u98320
Nadaljevanje :
NASLEDNJI DAN V ŠOLI :
Videla sem da je tisto res kar mi je povedala Mojca, da Matej hodi s Kajo poljublja pa se s Satjo Elo. Odločili sva se da bova temu naredili konec. Ko sta bila Satja Ela in Matej v garderobi in sta se pogovarjala kdaj bi se dobila sem prisluškovala. Dobila se bosta danes ob 15.45 na zgornjem igrišču. Takrat sva se zmenili z Mojco da jih bova slikale in sliko poslale Kaji.
NA IGRIŠČU :
Ko sva prišli na igrišče sva se skrili v gozd da naju nebi opazila. Slikali sva jih in sliko poslali Kaji. S Kajo sva se zmenili da pride tudi ona na igrišče in to vidi. Ko je videla da se to resnično dogaja je odšla do Mateja ga focnila in mu rekla da je prasec ter ga zapustila.
01. julij 2012
next < 3 !!
01. julij 2012
u98320
u98320
Z Mojco sva tekli za njo kolikor so naju nesle noge. Dohitele sva jo pri nekakšni čudni jami ko je hotela skočiti noter. Ustavile sva jo pravočasno,… Rekli sva ji da Matej ni vreden njenih solz. No priznam tudi meni je Matej všeč… zato sem pa tudi pustila Klemna.

ZADNJI ŠOLSKI DAN :
Zjutraj sem sedela v jedilnici sama pri mizi in bila na telefoni dokler ni do mize prišel fant. Ta fant je bil MATEJ:$$. Zardela sem. Vprašal me je če lahko prisede in jas sem prikimala. Pogovarjala sva se dokler me ni vprašal če greva malo ven na svež zrak. Ko sva prišla ven sva bila nekaj časa tiho potem pa se je on opogumil in me vprašal če bi hodla z njim saj je čisto zares v mene. Priznam : ZARDELA SEM IN MU TAKOJ ODGOVORILA DA. Poljubila sva se kar je bilo najlepše. Dogovorila sva se tudi da se bova med počitnicami dobivala na igrišču.
01. julij 2012
u98320
u98320
MED POČITNICAMI KO ME JE POKLICAL :
K – jas
M – on
K : ja prosim ?
M : heej srce moje kak si mi kaj ?
K : srček mooooj. Lepo da si se spomnu na mene. Kaj bi se lahko dobila ker ti moram nekaj pokazati in povedati.
M : kaj je kaj narobe pikica ? zakaj se jočeš ?
K : Danes ob pol 6 na zgornjem igrišču okej ?
M : okej. Se vidima dijo srček. Ljubim te.
K : jas tebe tut.

NA IGRIŠČI OB POL 6 :
Končno sva se spet videla. Vem, čutil je da je nekaj narobe. Ko sem pa mu pokazala modrico pa je ostal brez besed. Vprašal me je kaj se je zgodilo in povedala sem mu,da je Satja Ela prišla do mene in me pretepla do nezavesti. Mimo se je peljal moški ki je poklical reševalce da so prišli pome in me odpeljali v bolnišnico. Odgovoril mi je da je glavno da sem jas vredu.
01. julij 2012
u98320
u98320
PRVI ŠOLSKI DAN :
Ko sem prišla v šolo ga nisem nikjer videla. Vse sem spraševala če vedo kje je ampak nobeden ni vedel… padla sem v jok, kaj če se mu je kaj zgodilo, kaj če je umrl… ko sem prišla domov sem se hotela ubiti, ustavil me je on, končno me je poklical… Ampak ni prinašal odličnih novic…. Povedal mi je da ima raka in da če ne bomo zbrali dovolj denarja bo umrl,… Spet sem padla v jok… takoj sem začela zbirati denar za operacijo… ZBRALA SEM GA DOVOLJ ! PREŽIVEL JE ! TO JE BILO GLAVNO ZA MENE IN ZA NJEGA ! V šoli sva se spet videvala, se na klopcah poljubljala in vse je bilo tako kot prej,… V mojem življenju pa je bil glavni samo on ! odločila sva se da se bova odpravila na morje,.. bilo je pravljično… Kot je še zdaj.

KONEC !
01. julij 2012
u98320
u98320
POMAGAJTE MI ZBRATI NASLOV ZA NASLEDNJO ZGODBICO ! HVALA
01. julij 2012
alo vesna nesljedna zgodbaaa anjua k
01. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg