Forum
UVOD
_________________________________________________________________________________
Živjo! Moje ime je Paris Jessy Jackson. Stara sem petnajst let in hodim na modno oblikovalsko gimnazijo, ki je ena najboljših gimnazij v mestu. Živim v Los Angelesu. Imam svetlo rjave lase in zelene oči. Imam tudi muco po imenu Kelly. V prostem času rada pojem, hodim pa tudi na ure španščine in sicer vsako sredo ob pol štirih. Moji mami je ime Elisa in je po poklicu modna oblikovalka. Oče James pa vodi podjetje Apple. Imam sestro Isabello Eliso Jackson. Stara je enako kot jaz in v razredu sva sošolki. Je moja bff. Tudi ona hodi k španščini in ima muco po imenu Candy. Najina bff je Roxane(Roxy) Nicky Rowen. Tudi ona je najina sošolka. Je edinka in nima ,mačke, a želi si psa. Živimo v veliki vili. V njej imamo kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, šest kopalnic( mucki imata svojo), pet spalnic, bazen, telovadnico in disko. V šoli imamo dve sovražnici Hanno in Haidi. Sovražimo se odkar se poznamo. S prijateljicama pišemo revijo Diamond. Hanna in Heidi nam vedno kaj zakuhata. V tem delu se bo "vojna" odvijala med novoletnimi prazniki. Nam bo uspelo organizirati cool novoletno zabavo ali bosta Hanna in Heidi vse pokvarili? In kdo bo na koncu ostal brez vsega? Mi ali one?
JazIsabellaRoxyHanna in Heidi


01. februar 2014
KellyCandyNaša hiša


01. februar 2014
next?
01. februar 2014
1. DEL
_____________________________________________________________________________
Drrrrriiiiiiinnnnnnnngggggggg!!!!!! Ta zvok najbolj sovražim. Pomeni, da moram vstati in oditi v šolo. Šole nočem videti, šola pa ne mene. Upam. Moja mucka Kelly se je zbudila, takoj ko jo je obsijal žarek svetlobe, ki je kukal skozi okno. December je, snega pa še ni. Tako mi je bolj všeč, saj nisem tip človeka, ki obožuje sneg. Vstanem iz postelje in grem do moje omare. Kelly mi sledi.
MOJA SOBAMOJA OMARA"Kelly, kaj naj oblečem?" "Mijau" "Vidim, da mi ne boš preveč pomagala". Minilo je deset minut, preden sem se odločila, kaj bom oblekla. Zime imamo zelo tople. Vsaj 20 stopinj. Odločila sem se za:
MAJICA
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR2rgyHfmihzww9yDGTm5vC9C_R6isF-M76QTGCWJGiwZMgercQ(spodaj črno majico)
KAVBOJKE
https://2.bp.blogspot.com/-QGEQzsdxq4U/TxAetL4szZI/AAAAAAAABCU/e4xUPLbSpm8/s640/tumblr_lxpnbqor2Y1r7498wo1_500_large.jpg
ČEVLJI
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjtZJo-zRqAFISOASEtOqPIcR8H94vMz1WNy4nIUD4R51HP87T
FRIZURA
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSdRQ7WEjW55N3PQkeNsGRtEXuFN6LXFRDg7yaohFvJNz5HrBo2yA
MAKE UP
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfi5bI1w0wme45m0BCaoErHkGbcKWhqm9qBLaF-HtYcJ7kvPLHvQ
https://media.tumblr.com/tumblr_lm848f2b7L1qg702j.jpg
Ko sem se oblekla, sem odprla druga vrata v moji sobi, ki so vodila v mojo kopalnico. Tam sem si umila zobe z jagodno zobno pasto. Obraz sem si splahnila z vodo in se naličila.
MOJA KOPALNICAKo sem bila pripravljena sem se odpravila v jedilnico na zajtrk. Kelly mi je ves čas sledila. Tudi ona je komaj čakala na njen zajtrk. V jedilnici pa...
_____________________________________________________________________________next?
03. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg