Forum
okej.ime mi je Sandra in sem stara 14 let.pred 3 leti se mi je življenje podrlo, ker mi je umrla mama.
toda zaradi tega se je use še bolj zapletlo...
nextam?

neXtam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. julij 2011
P.S: to je resnična zgodba
03. julij 2011
u54542
u54542
next
15. julij 2011
ok tnx za next!
Začelo se je tako, da se je moj oče zaljubil v žensko ki jo je prvič spoznal.Njeno ime je bilo Sonja (tako je bilo ime tudi moji mami) in imela je hčerko Astrid, ki je bila isto stara kot jaz.Živeli smo več kot 100 km narazen, toda to ju ni oviralo.Odločila sta se, da se bomo preselili skupaj.Začeli smo iskati hišo in jo našli.že čez 14 dni smo se preselili.Morala sem zapustiti svojo šolo in se prepisati v šolo, kjer je hodila tudi Astrid.
Tam na začetku sploh nisem imela prijateljev, toda potem sem jih dobila.
Tam sem se tudi zaljubila.To ni bila tista,"otroška" zaljubljenost.Bilo je nekaj več.Vem, da ga ljubim.Res LJUBIM! Ni isto kot pri mojem bivšem fantu.On mi je bil samo všeč...Matjaža LJUBIM. Toda vem,da ne bova nikoli skupaj.Mislila sem,da ve samo moja najboljša prijateljica, toda zmotila sem se.Vedela je tudi moja sošolka, ki je po tistih dogodkih nisem več marala.Najprej sva bile skoraj najboljše prijateljice, nato najhujši sovražnici..
next?
15. julij 2011
next
15. julij 2011
next
15. julij 2011
Povedala je Matjažu, toda ni bilo samo to.To sem še lahko prenesla.Toda nato je povedala še svojim prijateljicam in vse so se začele "sukati" okoli njega.To me je zelooo prizadelo in vedela sem kaj se je zgodilo, takoj, ko sem videla.Morala sem nekomu povedati, toda ni bilo nikogar, ki bi mu lahko zaupala.Skoraj sem obupala ko je nekega dne moja prijateljica Maruša prišla do mene in mi rekla:"Slišala sem, da ti je ušeč Matjaž."
Seveda sem takoj zardela in zanikala, toda nje nisem mogla pretentati. N koncu sem bila celo vesela, da so ji povedale, saj mi je zelo pomagala.Nekega dne, pri malici sta se začeli dve moji "prijateljici" pogovarjati, če bi odšle sedeti k Matjažu ali ne.Maruša me je takoj pogledala in videla vso bolečino v mojih očeh.Videla je kako so se mi v očeh nabirale solze, kako nisem mogla pojesti niti grižljaja kruhe več...

next?
15. julij 2011
u54432
u54432
next.!
17. julij 2011
Takoj sem odhitela na stranišče, da bi se lahko razjokala, toda ona je bila takoj za mano. Ko je odprla vrata sem še videla samo, kako sta se oni dve smejali, nato sem "spolzela" po steni navzdol in začela jokati.Seveda me je poskušala potolažiti in nekako ji je uspelo.Odšli sva ven in videla sem kako me je Vida(to je ta "prijateljica") pogledala,nato pa se je nasmejala Matjažu in ga prijela za roko.To je videla tudi Maruša in me je pogledala, toda jaz sem le hitro pogledala navzdol in ustran, da ne bi videla solze, ki mi je spolzela po licu..

2 nexta!
17. julij 2011
u50716
u50716
next
07. avgust 2011
next
09. avgust 2011
Naslednji dan sem odšla poiskati Marušo in sem jo slišala na stranišču.Nadirala je Vido in Tino, zakaj me morata tako zajebavat.Maruši sem se zahvalila, njiju pa spustila. Normalno sva šli na malico tam pa je bilo spet use narobe...
Vida:ej Tina, a greva k mojmu mucku MAtjažu?
Tinaeveda, Vidi!
MarušaKEJ, ZDEJ VAJU MAM PA DOST!!! NEHITA TKO ZAJEBAVAT SANDRO, KER VESTA, DA NE BO NIKOL VAJIN.NEHITA JO PRIPRAULAT DO TEGA DA SE UBIJE NO!! PIZDA VAMA MATRNA, KERE PRASICE STA EJ!!! PUSTITA JO PRI MIRU!!!
Js:hahahahah hvala Maruša!!
Vsi:Amm...Kdo ne bo od Vide in Tine? A? Kaj za hudiča je blo pa to? Ha? A bi kdo kej povedu?
In js sam še bl u smeh...
sorry kr je doug trajal, u družini smo mel neke probleme in na počitnicah smo bli in tko...next?
16. avgust 2011
u60819
u60819
nexttttttttt
17. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg