Forum
Hejla, no tuki vam bom mal opisala kako gre moje življenje. Vse bo resnično in kar se mi je zgodilo!


No prvo se vam bom na kratko predstavla;
Sem Nejla (ne v resnici) imam 13 let. Doma imam kačo in psa. Obožujem živali. Treniram atletiko, rada skejtam in se družim z prijatleji. Nemaram šole. Najraje imam nuttelo in čokolado. Nemaram opravljivcev in važičk.

NO ZAČNEM PISATI Z 1 NEXTOM. IN VSI KI BOSTE BRALI boste vidli da moje življenje ni bilo lahko oz. ni lahko.
06. junij 2017
Love.you.bby
Love.you.bby
Next
06. junij 2017
Next Next Next Next
06. junij 2017
Next
06. junij 2017
Oprostite ker nisem začela
_____________________________


Ko je pršu hit in ko je imel skori vsak na ulici hoveboard sem si ga seveda tudi jst želela. To je hoveboard;Zato sem v tistem trenutu vprašala mamo če mi ga kupi. Moja mama ki je zelo prijazna mi ga je kupla YEY!! No imela sem belega. S prvič je blo zelo težko in skor se bi ubila. Ampak pol je pa blo vozit zelo izi. No ko sm frendici slikala kaj sm dobila, me je ona vprašala če se lahko dobiva in se gremo vozit, in da še ona prova! No seveda sem privolila! No prvo je blo use super čisto super! Ko se je bližau večer....sva šel v hišo in se mal zabavale pa snemale musical.ly! Pol pa je moja frendica Gaja dobila idejo, da gremo zdej se mal vozit ponoč v dežju! No to je bla zloo slaba ideja! Prvo sem se jst vozla ene dva kroga in še en in pol sem padla! No in ta udarec v mojo nogo..mi je prnesu nesrečo. Saj sem si nažalost nogo zlomla..ja no. Mela sem gips skori 1 leto. Ampak je že minil.Od tistega dneva naprej na hoveboard ne grem več.

No kot ste vidl moje življenje ni perfektno!!! Next!??
08. junij 2017
Next
08. junij 2017
Love.you.bby
Love.you.bby
Next
08. junij 2017
Next
08. junij 2017
Next
10. junij 2017
Next
13. junij 2017
Tu je Next
***************************************************************************
No zdej vam bom opisala kaj vse sem učeraj doživela. Prvo me je zbudila mama ob 7.00 in komaj sem ustala oz. sem 20 min. ležala. In pol sem pogledala na uro in stekla v wc, kjer sem si umila zobe itd,. No in pojedla zajterk (nuttela in kruh) in pol sm bla na fonu še 5 minut. In ura je že bla 7.35 nekaj sem na hitro oblekla in naredila make-up (samo korektor in labelo) in uro je bla 7.40,ker mama avtobus ob 7.45 se tekla in za las ujela. No prvo uro smo mel GEO, kjer smo se dolgočasil. In tko so minile dolgočasne 6 ure, razen športne seveda. Z frendicami smo šle na granito....in se mal pozabavale. Pol sem šla nazaj v šolo po mojga bratca. In skupaj sva šla z avtobusom domov. In Jan (moj bratc) mi je težu da mu nardim kosilo, ker ni staršou doma...nahitro sem mu nardila testenine z sirovo omako (kar znam), skupaj sva pojedla in pol sem šla v mojo sobo da naredim DN pa da se še mal učim. In ki je bla ura že 17.00 sem šla na trening. Tam smo pol s trenerjem šli na pizzo....ker smo zmagali. Yey, sicer nisem bila lačna ampak pojedla sem en kos. Ura je bla pozno in mami me je poklicala da morm prit nujno domou. Stekla sem domou, in razmišljala kaj se je zgodilo. Ko sm odprla vrata sm vidla da je Janu slabo, in seveda je krivu mene in moje testenine, no in čez par min. je še men postal slabo. Uzela sem lekadol...sam ni nič pomagau. In pol sm šla spat. In ja zdej sem doma zarad tega (
***************************************************************************


Next?? Mnenja??
14. junij 2017
Next
14. junij 2017
Next
naj bodo nexti bolj redni ker imas zanimovo zivljenje
14. junij 2017
Love.you.bby
Love.you.bby
Next...se strinjam z Disney
14. junij 2017
hvala za nasvet...danes pišem kaj se mi je zgodilo včeraj (moj dan)
15. junij 2017
Next
15. junij 2017
Hvala vseem za nexte <33
*******************************************
Učeraj ni bil neki naporen dan, ker nisem bila v šoli po eni strani je bilo super po eni pa ne ker se nisem počutila dobro . Ustala sem ob 9.00 in naštimala sem si čaj od jagode in vanilije ter zraven jedla jagodne kekse. Medtem ko sem jedla sem gledala tudi TV....gledala sem pa en film. Nato sem dala moji psički in moji kači za jest. In šla v sobo ter jo malo pospravljala ker je bil v moji sobi kaos. Potem ko sm pospravla sem peljala mojo pisčko (Mely) na dolg sprehod, in smo se tud igrale z žogo. Ko sm prišla domov sem bila izmučena in sem za 1 uro zaspala, zbudila me je mama ki je prinesla kosilo (iz restavracije) takrat se je zbudu Jan in mi očital da sm za učerajšnji dan vse jst kriva. Njemu je bilo še slabo in ga je mama peljala k zdravniku. Pojedla sem kosilo in potem še sladoled. Ko je bila ura 14.30 sem poklicala Gajo (BFF) in ji razlagala kaj se mi je zgodilo učeraj. Potem pa mi je poslala vse kar so pisali pač mi je slikala...in sem 1 uro vse to prepisovalaa. Pol sem šla malo na igre,123 in bla malo tukaj. Nato me je soseda ki ima 5 let poklicala če bi se igrala z njo....in seveda nemoreš rečt taki lepi punčki ne...zato sem ji seveda rekla ja. Mal smo se igrale in delale musical.ly.....Pol je pršu Jan in in me žalu...hhhaah kao..da sm prevelka da se igram žogo. Ignorirala sem ga ki je en tak butec. No in pol sm slišala da se Jan krega z mamo da naj meni da kazen, ki mu je slabo...in seveda jo je prosu da mu neki kupi. Mama je bla besnaa in mi dala kazen da 1 teden ne smem bit na televiziji. Jan pa se je z veseljem smejal. Pol sem šla jest. Natoo sem zopet dala mojim živalcam za jest..in urra je bla že pozno, šla sem na wc ...itd..in se preoblekla v pižamo ter šla v posteljo 15 minut sem b la še na fonu...in zaspala.

Next?? Mnenja??
15. junij 2017
Next
15. junij 2017
Next
15. junij 2017
Next
16. junij 2017
Next
21. junij 2017
Next
27. junij 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg