Forum
Moje ime je Lara. Povedala ti bom svojo zgodbo o prijateljstvu, ljubezni in družini.

Bil je prvi september. Spet sem morala v šolo. Takrat sem še rada hodila v šolo, ker sem imela za prijateljico najbolj popularno dekle v razredu. Ime ji je bilo Sanja. Stopala em po mokri poti. Ravno tisto noč se je ulil dež. Stopila sem v lužo. Glasno je pljusknilo in moje hlače so bile mokre. Z osteklenelim pogledom sem odločno korakala proti šoli. Ko sem prišla, je Sanja planila k meni. Objela me je in začela cviliti. Takrat sta prišli še njeni dve privržnici, ki me nista nikoli marali. Nikoli, dokler me nista videli z njo. Pozdravili sta me in dvignili obrvi. Tudi jaz sem ju pozdravila in odšla v zgornje nadstropje, kjer je ravnateljica predavala o letošnjem šolskem letu. Ko sem dvignila pogled, sem ga zagledala. Srce mi je začelo biti hitreje in začela sem se potiti. Še nikoli ga nisem videla na naši šoli in za trenutek sem pomislila, da je nov, vendar ni bil ....

Naj nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. maj 2011
K sebi sem potegnila mojo najboljšo prijateljico iz otroštva in jo vprašala, kdo je to. Ona je izbuljeno pogledala in zavila z očmi ter vprašala: "Ga nisi videla lani? In predlani? In vsa leta nazaj?" izgubljeno sem odkimala in videla, da se je njegov pogled ustavil na meni. Videla sem Sanjo, kako nekaj šepeta svojima prijateljicama in nato je zakričala: "Lara, kaj delaš tam s tisto piflarko?!" Tamara že ni piflarka. Ima dobre ocene, to je pa vse. One so ji le ljubosumne. Odšla sem in še enkrat pogledala tistega fanta.

**********************************************************************************************************

Prišla sem domov in pozdravila mamo. Prihajala je domov prej, saj je hodila na terapije, ker jo je oče prevaral in to je bil zanjo velik šok. Nevem zakaj sta ostala skupaj. Morda zaradi mene?! Bilo mi je vseeno ta trenutek. Odpravila sem se v sobo in po telefonu, me je pokličala starejša prijateljica Zoja.

Jaz: hey.
Zoja: ow, si še živa? dans si bla u šoli, kot bi ti cegu padu na glavo.
(Kislo sem se nasmehnila.)
Zoja: Greš kej ven?? u mesto? tudi tamara gre.

Strinjala sem se in se oblekla oprijete kvbojke, all starke in novo majico. Naličiča sem se in odšla čakat Zojo in Tamaro ....
02. maj 2011
nextii
pa prberi moje zgodbice:
začarana...
[/url]http://www.igre123.com/forum/tema/zacarana/15792/[/url]
ko je prišel Damen
http://www.igre123.com/forum/tema/ko-je-prisel-damen/16346/
jaz, čarovnica
http://www.igre123.com/forum/tema/jaz-carovnica/17218/
jaz in on < 3
http://www.igre123.com/forum/tema/jaz-in-on-3/17664/

pa čimprej nextii...
02. maj 2011
http://www.igre123.com/forum/tema/zacarana/15792/
še enkrat za začarana...
02. maj 2011
Tamara je že čakala. Klepetali sva in čakali, da pride še Zoja. Tamara mi je povedala, da ji je tisti tip tudi njej fuuuul luškan in mi je povedala njegovo ime. Vročica mi je zajela glavo. Nočem, da izve. In nočem da izve Zoja. Nočem, da bi izvedel kdorkoli, še posebej nočem, da bi izvedela Sanja. Zoja je prišle. Šle smo po mestu in se pogovarjale. Pozabila sem vse skrbi in se sprostila. Ko sem vsa srečna in zadovoljna prišla domov, sem pogledala Facebook in u brskalnik utipkala njegovo ime in priimek. Našla sem ga in ga dodala. Komaj sem kliknila na drugo stran, sem videla, da me je sprejel. Ugasnila sem Facebook in veselo zaspala.

************************************************************************************************************

Naslednji dan je bila šola. Sanja je priskakljala k meni. Ugotovila sem, da mi ni toliko do nje. Da se imam s Tamaro, Niko in Tejo iz našega razreda veliko boljše. Z njimi sem lahko sproščena. Tako sem se Sanje otresla in šla do njih. Pozravile so me in začela sem se pogovarjati. Zazvonilo je in v razredu nam je učiteljica razdelila vabila za nekaj ....

Next?!*
02. maj 2011
to je resnična zgodba? jaa next!
02. maj 2011
Ma tko, no. Neki je resničnega, neki pa ne ;D
K :

Bila so vabila za šolski ples ob začetku šolskega leta. Razred je zajel val navdušenja. Ples naj bi bil še ta petek. Torej pojutrijšnjem. Bila sem neizmerno srečna. Še bolj srečna pa bi bila, če bi vedela, da se bo po tistem plesu začela moja prva in najlepša ljubezen. n.n

Cel četrtek sem z Niko in Zojo kupovala pravo obleko. In našla sem jo. Oblekica nad koleni z rdečim karirastim vzorcem. Komaj sem čakala petek.

Cel petek se je pouk neizmerno vlekel in jaz sem bila vse bolj nestrpna zaradi plesa. Ko je odzvonila zadnja ura sem zelo hitro ustala iz klopi in z največjo hitrostjo oddrvela proti izhodu. Nasmeh se mi je razlezel čez cel obraz. Veter mi je mršil lase in stekla sem proti domu. Čeprav me je znotraj vseeno malo žrlo zaradi moje simpatije. Takrat sem mislila, da se ne bo nikoli zmenil zame. Takrat še nisem znala ljubiti.
Ko sem prišla domov, sem vrgla torbo v kot in se z nasmehom na obrazu začela pripravljati. Na obraz sem nanesla tanko plast pudra. Oči sem si obrobila s črno barvici in zlikala lase. Na trepalnice sem nanesla plast maskare. Oblekla sem se obleko in obula nove čevlje. Z rezultatom sem bila zadovoljna. Na ples sem se odpeljala z avtom. Srce mi je bilo od prijetnega razburjenja in zazrla sem se skozi okno. Izstopila sem iz avta in za sabo zaslišala korake ....

Next?
02. maj 2011
jaa next ! pliss moje prberi tud http://www.igre123.com/forum/tema/resnicna-zgodba-del-mojega-zivljenja/17842/.......boš znx :=) piši dalje!
02. maj 2011
okej, sam še neki slikic:
Js:


Sanja in njeni frendici (Sanja je u sredini) :


Zoja:


Tamara:

02. maj 2011
Nika:


Teja:

02. maj 2011
Moja, mamina, sestrina in očetova hiša:


Moja soba:

02. maj 2011
okej pač še ene slikce ot folka prilepi maybe jutri in maybe jutri nadaljujem ;P
HF :*
02. maj 2011
tista prva slika je tudi iz neta? lpo...
02. maj 2011
use so z neta (:
k ta imena pa podoba nauzvn so izmišleni (:
03. maj 2011
No, obrnila sm se in za mano je biu on! Zastal mi je dih in srce mi je razbojalo.
Odšla sem noter. Sama pri sebi sem se smehljala, ker se mi je zdelo, da me bo pogledal.

Zjutraj sem se zbudila. Ničesar od zvečer se nisem spomnila. Ob sebi sem videla Tamaro. Držala je mobitel in me s pogledom ošinila. Nato mi je razložila, kaj se je zgodilo zvečer.

"Prišla si noter. Z Andrejem sta ves večer flirtala in se smejala drug drugemu. Nato je Andrej pristopil k tebi in te nekam odpeljal. Čez nekaj časa je Jan prišel še po mene in opazovala sva vaju. Cel čas sta se pogovarjala in začela piti pivo. Bila sem šokirana, ker te nisem navajena take. Iz sobe si prišla pijana in naslonila si se na zid in butasto smejala. Potem si postala zelena v obraz in začela bruhati. Hotela sem te spraviti domov, vendar sprva nisi hotela iti, potem si pa postala prešibka in si dovolila. Med potjo si bruhala in delali sva daljše postanke...." Tamara me je očitajoče pogledala.

Bila sem šokirana. Spomin se mi je začel vračati. Kako sem lahko naredila kaj takega?

Next?
03. maj 2011
next vrede je...
03. maj 2011
u40583
u40583
next : D
to biti meni ušečna zgodba ;D
03. maj 2011
tenks usem ;D

Naslednji ponedeljek nisem mogla v šolo. Enostavno nisem mogla. Bilo me je sram zaradi tistega, kar se je zgodilo v petek. Šla sem špricat šolo. Šla sem v mestni park in hotela zaviti k skate stezi. Tam sem videla .... OMG, videla sem Andreja in par njegovih prijateljev, ki so skejtali. Hotela sem se obrniti in steči stran, prej kot bi me videli, a sem slišala, kako nekdo kriči moje ime. Obrnila sem se se zapletla v svoje noge, tako da sem skoraj padla. Videla sem Andreja, kako mi maha naj pridem. Zajela sem sapo. Bilo me je sram pred njegovimi prijatelji, saj mi nikoli niso bili kaj posebno naklonjeni. Ko sem prišla, sem se usedla in začeli smo se sproščeno pogovarjati. Tudi oni so špricali šolo. Ko sem hoteli oditi, prej kot se konča pouk, da me ne bi videli učitelji, sem v Andrejevi roki videla belo tabletko. Začelo se mi je vrteti, prišel mi je tisti neprijeten občutek. Andrej se drogira?! U glavi so mi odzvanjale njegove besede: "Boš vzela?"

Next?! ;P
05. maj 2011
dejte komentirat ;D
05. maj 2011
next
05. maj 2011
u20249
u20249
next
06. maj 2011
next
06. maj 2011
u20423
u20423
next
01. junij 2011
ej, če gdo sploh še bere. se opravičujem kr nism tolk časa pisala.

Bila sem zgrožena. Nasmehnil se mi je. Nasmehnila sem se nazaj in iztegnila roko. Nevem kaj mi je bilo. Hvala bogu, da so ravno takrat na igrišče pritekli majhni otroci iz vrtca in za njimi vzgojiteljice. Hitro sem pospravila tabletko v žep. Odšli smo z igrišča. Bila sem čisto prestrašena. Objel me je okoli pasu. Bilo mi je lepo. Vendar bi se bila zanj pripravljena začeti drogirati?!

sori če je mau besedila, ampak morm it dol s kompa za dons.

Next?! ;P
04. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg