Pozdravljeni, ljudje!
Ime mi je Januž in živim na kmetiji v Sloveniji. Točnega naslova raje ne bi povedal. Ta zgodba bo govorila o mojem življenju, ki je sicer zelo zanimivo. Poskusil bom dogodge opisati čim bolj natančno in narediti to zgodbico zanimivo tudi za vas.

1. DEL - ROJSTVO
Rodil sem se leta 1988, mami Mici in še drugi mami Tončki. V vrtec nisem hodil, saj sta mi mami rekli, da bi me ostali otroci čudno gledali, ker imam dve mami. Bile sta tako imenovane lezbike. Jaz osebno nisem imel nič proti temu in še danes podpiram istospolne partnerje. V trebuhu me je 10 mesecev nosila mama Mici, ki je bila tudi umetno oplojena. Mogoče se sprašujete, kaj ima pri temu mama Tončka, saj vendar nimam nobenih njenih genov. Ampak jih imam! Spermo je daroval brat mame Tončke po imenu Tone. Tone je moj stric, ki v mojem življenju odigra vlogo moškega vzornika, zato nisem preveč ženstven, kot bi mnogi pričakovali. Kot dojenček se ne spomnim veliko stvari, vendar vem, da sta mami zame poskrbeli kar se da dobro. Imel sem še dve joški več kot normalni otroci! Vedno sem bil dovolj sit. Obiskovalo me je veliko žensk, nikoli pa nisem imel babice ali dedija. Moja prva stara starša po Tončkini strani sta umrla v prometni nesreči, ko še nisem bil rojen. Micin oče (torej moj dedek) pa je naredil samomor, ko je izvedel, da je njegova hčerka lezbika. Micina mama pa je nekega dne izginila in je še dandanes pogrešana.
Sedaj pa je čas za slike* v tem poglavju:

- jaz:

- mama Mici:

- mama Tončka:

- stric Tone:

*slike so simbolične
04. avgust 2014
next
04. avgust 2014
next
04. avgust 2014
Hahhahahhahahaha i think im gonna puke hahahahhaha next
05. avgust 2014
2. DEL - PRVI ROJSTNI DNEVI
Kmalu je prišel moj prvi rojstni dan. Moji dve mami sta bili tako veseli, da je njun sin star 1 leto, da sta odšli v sobo, se zaklenili vanjo in do večera nista prišli iz nje. Za organizacijo rojstnodnevne zabave je poskrbel moj stric Tone. Že takrat sem imel veliko prijateljev iz kmetije, zato je stric Tone poklical njihove starše in vsi otroci so prišli k meni. Torta je bila odlična! Edina slaba stvar je bila, da so ostali otroci vse pojedli in potem popadali po tleh ter zaspali. Razen enega. Ta je kasneje postal moj najboljši prijatelj. Ime mu je Jure. On je tistega dne z mano pojedel ostanke torte in ni zaspal, dokler nisem jaz zaspal. Kot pravi moj stric Tone, smo ostanek dneva prespali. Zbudil sem se šele, ko sta mami končno prišli iz tiste sobe. Spomnim se, da sta bili res zadihani in utrujeni, zato sta se zahvalili mojemu stricu in odšli spat. Mene sta le pogledali in mama Mici mi je dala poljubček na usta.

Naslednje leto je hitro minilo. Naučil sem se kako hoditi, ker je moj najboljši prijatelj Jure hoditi že znal. Ko sva se oba naučila govoriti, mi je Jure priznal, da je zapadel v veliko depresijo. Rekel je, da je njegova mama debela in da ga ostali otroci s tem zmerjajo in mu pravijo, da bodo njegovo mamo hitro zaklali, on pa tega noče. Rekel sem mu, naj ne skrbi, saj njegove mame ne bodo zaklali. Jure pa je še naprej jokal, kako nek Ril primerja njegovo mamo z svojo. Rila so se vsi bali, vendar le midva z Juretom sva vedela, da je navaden mamin sinek, saj je takrat na zabavi njegova mama njega klicala Rilček. In če te je v takratnih časih mama klicala s pomanjševalnico, je to pomenilo, da si mamin sinek. Mene nobena od mam nikoli ni poklicala Janužček, čeprav sem si kdaj to zaželel. Stric Tone je vedno nasprotoval temu, saj je želel, da njegov nečak postane pravi moški, tak kot je on sam.

Prišel je moj drugi rojstni dan. Takrat moji mami nista bili več tako navdušeni nad mojo starostjo, zato se nista zaklenili v sobo, temveč sta mi pomagali pri rojstnem dnevu. Povabili sta tudi Rila in njegovo mami. Takrat pa se je zgodila največja prelomnica v življenju! Rilova mama je Rila pred vsemi poklicala Rilček. Rilu je to porušilo svet. Od takrat naprej ni bil več ustrahovalec in najbolj popularen otrok. Nikoli več ni zmerjal Juretove mame in Jure je bil tako ponosen name, ker sem bil star 2 leti.

se nadaljuje...
08. avgust 2014
to je najboljša zgodba ever!!!!!!!!!111!!!11!
next hahahhahahah
08. avgust 2014
hahahahahahahahahahaha next
08. avgust 2014
hvalaa
08. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg