Forum
u205734
u205734
Hej! Moje ime je Anita. Prihajam s primorske iz vasi Gažon (tam snemajo tudi serijo Usodno vino vendar nisem zagledana vanjo). Doma imamo vinograde, s katerimi sem obdana že celo življenje. Preprosto sem se zaljubila vanje in za njih skrbim vsak dan, za vsak grozd posebej. Svojo psičko Kajo zjutraj še ob zori ali prednjo peljem na sprehod v vinograde. Naša družina prideluje vina teran, merlot in malvazijo, tatko si en del vinograda deli s sovaščanom. Za nekaj trt skrbim samo jaz, ker bi rada ustvarila novo vrsto vina, ki bi se imenovalo po moji pokojni sestrici Nini. Priznam vam, da sem navdih za ime dobila, ko sem nekega dne slučajno sedla pred televizijo in si malo pobliže ogledala serijo. Kot sem rekla, nisem zagledana vanjo, a všeč mi je Ninina ljubezen do vina, do vsakega grozda posebej.
Torej, za teh nekaj trt skrbim že skoraj pol leta. Sedaj imam le vzorec vina, poskusila sta ga samo starša in moj starejši brat Žan. Pravijo, da imam v krvi prav poseben talent. Vino še ni doseglo zaželeno stopnjo sladkorja in zrelosti, zato bomo še malo počakali.
Rada govorim o vinu ampak o tem v naslednjih nextih, seveda, če boste želeli (povejte v komentarju ).Torej, stara sem 18 let, 4.1. bom 19. Za svoj rojstni dan bom imela veliko žurko haha :') Mojemu tatku je ime Rajko, mami Anica in bratu Žan. Živimo v Gažonu. Hodim v 4. letnik koprske gimnazije. Imam psičko Kajo, ki jo imam naaajraje na celem svetu (poleg vinogradov ). Moji najljubši barvi sta zelena in vijolična. Imam najboljšo prijateljico Danajo, ki mi pomeni vse; vedno mi pomaga; mi stoji ob strani; me ima rada me glede na to kakšna sem, kdo sem in kaj imam rada. Prej sem omenila, da si tatko del vinograda deli z enim od vaščanom. Ta vaščan je Danajin tatko.Imam dolge svetlo rjave lase, rahlo skodrane. Moje oči so modre barve. Rada sem oblečena v preprosta oblačila, le za v šolo se malo uredim. Ne maram pa make up-a. Visoka sem 168 cm in sem še kar suha.

https://favim.com/media/uploads/images/orig/140215/beanie-fall-fashion-girl-Favim.com-1371478.jpg

Poleg Kaje, vinogradov in Danaje imam najrajši na svetu tudi svojega fanta, s katerim se dobivava že eno leto. Ne bom vam preveč govorila o njem, njegovo ime pa je Jure. :')


___________________________________________________________________________

Povedala sem vam kar veliko o mojem življenju. Če imate kakšna vprašanja napišite v komentar, želje, o čem naj pišem, pa tudi

LP, Anitaa :'))
01. januar 2016
u201591
u201591
Next
01. januar 2016
full maš zanimiv laj *-*
js sm noooooooorraaa na usodno vinoo!! *o*
a poznaš poj to družino k živi v tej rjavi hišii?? *--*
ommgg js bi bla full rada ti!!
IM CRAZY ON VINEYARDS!!!! <333
oo lepo da si in looove <33
a ni to neki naaajlepšga???#LOVE
i have a best friend too. and she's more than my sister <3
fakk jutranji sprehod men vinogradi waaaaaaaaaaawww *0* <3333
ne pa tale naša gorenska -.- pff -.-
NEEEEEXTTTTTT
PS: ja ddd pš o vinu, vinogradih kolkr hočššš *-*
PIŠ O VINOGRADIH PA KK SE VEINO SPLOH NARDII *0*
01. januar 2016
NewYear čist crazy na ta blokec ahahah
Dobr pišeš morm pohvalt. Am pa ja kakšno imaš akj povprečje v šoli (ocene-hodiš na kakšna tekmovanja - kaj ti gre najbolj od ro v šoli seveda )
Um pa ja tk nasplošno mal povej še kaj povej o svoji družini.

Sprva mi ej blo mal čudn k mi je NweYear poslala linkec in ko sem začela brat mi je malce dvomov pršlo sam ja , prehitro sklepam tko da se bom pustila še nekaj nextov presenetit pa bomo potem vidl ahahh...

Upam da bo kmal naslednji spisek - opis..

In pri tem mojem spisu fali samo še en ;

Next
01. januar 2016
se opravičujem za slovnične napake
01. januar 2016
011
Waaaw*--*
Ful dobr pišeš in zanimiv lajf*-------*
Ful zakon mora bit med vinogradii*---*
Pa pač zlo top da boš naredla svojo vrsto vina<333
Tko daa❤
Nextt❤❤❤❤
01. januar 2016
Next, ful dobro pišeš.
01. januar 2016
u205734
u205734
Hvala vseeem :') Next pride čez kake pol ure
01. januar 2016
Wawww ful dobr
Nova bralka
01. januar 2016
u205734
u205734
NewYear. : ja nekak jih poznam, ne poznamo se pa zelo osebno... Haha, lepo slišat, da nekdo želi biti ti :') jutranji sprehod med vinogradi je res nekaj najlepšega. In tudi jaz sem nora na vinogradeeee *-* Pa saj Gorenjska ima pa svoje prednosti, a ne? Recimo v Kranju se je rodil naš največji pesnik v Sloveniji, ki je napisal našo himno, imate polno lepih njiv in Sorško polje ali kako se že reče, ki je zeloooo lepo. Moja teta in njena družina živi v Kranju in se malo tudi na gorensko sponam haha :')

.Hσяѕє* : Dobiš željo v tem nextu haha hvala ti :') a lahko vprašam kakšni dvomi? :')

Austin's bae.♡ : Hvalaaa haha ja, res je zakon. Ta lepota in to kar nastane iz grozdja to je res nekaj najlepšega :') hvala haha tatko mi pravi, da bo ima moje vino res potencial, moram povedat tudi, da zelo dobor obrodi, čeprav vina ne bo veliko, ker je premalo trt te vrste.

Ƈняιѕтмαѕ ❊ : Hvala :')

slena.krdf : Hvala :')
__________________________________________________________________
Torej, Horse je imela željo izvedeti malo več o moji družini in o mojih uspehih v šoli. Bom povedala od vsakega člana po malo :')

Tatko Rajko: On je tista oseba, ki me je naučil vse o grozdju oz. o vinogradih. Tudi sam je že od malih nog obdan z vinogradi. Star je 53 let in ga imam zeloooo rada. Ko mi pripoveduje o vinu in o svoji mladosti, preživeti v vinogradih, čutim, da ima posebno vez z vinom. "Vino je moje življenje," pravi, in tudi sama to pravim zase.
Ima kratke črne lase in rjave oči. Je kar velik in je skoraj vedno oblečen v svoj moder pajac.
Celo življenje je s svojim očetom skrbel za vinograde in nikoli se ni ukvarjal s katerim drugim poklicem.
Povedala vam bom eno od njegovih zanimivih prigod:
- Ko je štel 3,4 leta, je zjutraj ob štirih vstal in šel med vinograde. Tam je tekal naokoli in kakšen grozd vmes pojedel. Nekega dne, ko je ob tej uri prišel v vinograd, ga je dobil dež. Ni stekel domov, ampak je ostal v vinogradih. Še naprej je tekal in se na koncu izgubil. Ko je oče zjutraj, ko se je odpravljal na delo iskal v sobi, ga je skrbelo in svoje delavce je poslal, da ga poiščejo. Našli so ga v vinogradu okoli 12 ure.

Mama Anica: Prihaja iz Prekmurja. Doma niso imeli vinogradov, so pa živeli tako rečeno med njimi. Stara je 52 let. Ona me je naučila nekaj kar tatko ni znal: gospodinjstvo hahaha. Čeprav niso imeli doma vinogradov, danes o vinu ve skoraj več kot tatko haha. No, nekako na istem sta haha. Večina časa preživi v svoji ljubi kuhinji, kjer pripravlja zajtrk, kosilo in večerjo za naju s tatkotom. Po delu v vinogradih ti topla jed zelooo paše.
Ima dolge rjave lase in modre oči (kot jaz :') ) Pozimi je vedno v svojih trenerkah, poleti pa se rada obleče v kakšno oblekico.
Prigoda:
Ta prigoda se tiče tudi tatkota. Povedala vam bom, na kako smešen način sta se spoznala. Mama je imela svoje sorodnike, ki so imeli vinograd v Gažonu (danes je naš). Spoznala sta se, ko sta oba istega večera odšla v vinograd. Bila je tema in ni se dobro videlo. Ker se ni dobro videlo, se nista videla, ko sta si prihajala nasproti. Butnila sta se s čeli in oba čmoknila na tla! Ko mi je to mama pripovedovala sem se zelo smejala, ker je to povedala na zelo smešen način. Vesela sem, da sta se našla, drugače ne bi uživala v tem lepem jutranjem sprehodu med vinogradi :'))

Brat Žan: No, moj ljubi bratec se sploh ne spozna na vinograde. Od malega je vztrajal pri tem, da želi biti zdravnik in tatko ga ni silil v nič. Tako je nekaj tednov nazaj začel delati v Izolski bolnišnici. Šteje jih 23 let. Ima že punco s katero sta skupaj že dve leti in skupaj živita v stanovanju v Izoli. Ponosna sem da je moj brat, ker mi je res velikokrat pomagal in je zelo prijazen in dober fant. :'))

No, to je bila moja družina :')_____________________________________________________________________
Sedaj smo pa pri ocenah haha no, moram vam povedati da imam povprečje 3. Najbolj mi ne gre fizika, ker imamo zelo zakompliciranega učitelja, ki nas nekaj naui, v test pa da nekaj čisto ta tretjega, kar se nismo učili. In potem se on pritožuje, da se nič ne učimo in da samo lenarimo. Haloooo!? Ko bi učitelji le vedeli kaj nas uči in kaj da v test!
Matematika mi gre pa super. Učiteljica je sicer zelo zoprna in čudna (dejansko se oblači v zavese!) ampak vsaj učit zna.

Predmeti mi kar grejo, razen seveda te bedne fizike :'))


________________________________________________________________
P A Š E N E K A J Z A P O V R H : ' )

- Danes sva bila z Juretom na bowlinguu juhuu haahaha
- Po bowlingu sva šla še med vinograde in dala sem mu za poskusit svoje vino. Rekel je, da ima to vino v sebi res veliko ljubezni!
- Nina (vino) ima vedno višji sladkor! :'D Videti je, da bo res odlična letina :')
- Danes sem jedla pizzo *-* #MYFIFTHLOVE*-*
- Kaja je zaljubljena haha (vsaj mislim) s sosedovim psom sta res za skupaj hahaha
- Jutri grema z Danajo v trgovine (dejansko me je izsiljevala, da če ne bom šla, sva sprti hahaha (wtf!?)) haha


_________________________________________________________________________
Noo upam, da vam je všeč Next :') in da Horse nima več dvomov hahaha
01. januar 2016
u201591
u201591
Js mam ubistvu dvome že od prej k pač je use podobn kt v Usodno vino #NoHate. Razen članov pa ocen maybe še česa.
Drugače pa Next (;
01. januar 2016
Jaaa ti mas res fajno zivljenje
Tud mi mamo vinograd pr babici pa pr dedku ampak to je pomojem drugac. Jz sem v vinogradu sam ko so trgatve eheh
Drgac pa je ful perfect life mas
NEXTTT bi rada zvedla se vec o tebi haha
01. januar 2016
u205734
u205734
His babe. ja sj vem da je moje življenje dosti podobno seriji ampak verjemi, da nisem edina, ki ima tako življenje in da je življenje, ki se dogaja v seriji tudi podobno velikim družinam :')
01. januar 2016
u205734
u205734
slena.krdf : hvala
01. januar 2016
011
Zlo zanimivo živlijenje maš(;
Upam da ti Nina uspe<3
Dobro pises :*
Next
02. januar 2016
1. kot 1. ti morm povedat da js nimam dvomovv niti unih najmanšiih *-*
Omggg kake smešne prigode ma tvoja familija hahah
Jaa js tud kt Austin's bae upam da ti Nina uspee *O*
Haha fizka hahahah moj brt ma tud bleme s tem hahaha
NEEEXTT!!
02. januar 2016
Waw ful zanimivo brez besed!!
Nextt
12. januar 2016
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg