Forum
Evo sem Larissa
to je moja slikca
kot sem že rekla sm larissa in sem stara 16 let!
to je moja sekica

malo je starejša od mene ma 17 let. pa zavidam ji ker je lepša ....pa ime j je Liz

mama:

je najbolša mamica na svetu in je nebi nikoli zamenjala. mami rada te mam !!

oče:

in moja bff kate

je najbolša osebica na svetu!!! kate najrajši te mam!!!!

no pa še moja sovražnica laura

ne maram je!!!

no sem larissa najrajši mam svojo mamo najbolšo prjatlco in sestro. saj imam tudi očeta rada ampak ga nikoli ni doma. vedno je nekje tega ne maram nikoli si ne vzame časa zame. mama mora doma delati vse sama polek tega pa še hodi v službo in nas preživlja. res da je oče bogat zato imamo tudi veliko hišo in pač vse kar si želimo. ampak oče ne razume da me z denarjem ne more kupiti.

no to še pa je naša hiška:

pa moja soba

obožujem zeleno in modro barvo. no to je bilo nekaj o meni za začetek!!

če vas zanima kaj se bo zgodilo napišite neext! pa prijetno branje

Boš bral/a


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. september 2012
next,pa cool si začela!
27. september 2012
next
27. september 2012
hvaala nextam za vaju.....

no kje naj začnem..........niu je mrzeu zimski dan. zunaj je snežilo in gledala sem kako se je sneg topil na moji okni. uro sem strmela skozi okno. nisem vedela kaj bi delala drugega. pa mi naenkrat pride mama sporočit da more sestro peljat u bolnico ker ima napat astme. odpeljala jo je in jas sem ostala sama doma. saj tako sem si mislila. bilo mi je dovol gledanja snežink zato sem se odpravila na faceboook. prva objava ki sem jo prebrala je bila očkova: evo danes sem pa doma tega sploh nisem vedela. nisem lajkala temveč zbezljala v njegovo pisarno. tam ga ji bilo. šla sem še v spalnico tam pa sem ga videla ampak ni biu sam.... tudi mame ni bilo ob njem. bila je neka druga ženska......torej je oče varau mamo. omg! oče sem zakričala. kaj se dogaja?? o hčerka kaj se greš sem te vprašala imela sem tresejoč glas nisem zdržala solze so se mi vlile po licu.

j-jaz
o-oče

j- kako si mogel prevarati mamo???
o- hčerka...
j- pusti me nikoli več me ne pokliči hčerka tako kot me nikoli do zdaj nisi!!!!
o- prosim ne povej mami
j- jebi se!!! zgini iz hiše prosim ali pa grem jas. ( oče me ni uzeu resno in ni odšeu iz hiše)
o- ja pa ja!!
j- adijo nikoli več me ne išči! nikoli več neizreči mojega imena! ne poznam te zdaj te zadnjič gledam v oči!! ampak nevem kako me lahko ti tako ponosno gledaš... adijo!!
upam da te bo življenje kdaj izočilo.

nisem vzela jakne. odšla sem z hiše brez da bi mislila na kogarkoli na sebe mamo ali sestro,,.... grem po cesti in naenkrat.................................................................................................................................next??? 3 nexti

aja še slike

no to sem videla v splnici

https://www.arhivo.com/uploads/090209-par2.jpg
27. september 2012
zdaj še ni zanimivo sam olubim da bo postalo
27. september 2012
next
27. september 2012
next
27. september 2012
next
27. september 2012
next
27. september 2012
Neext
27. september 2012
next
27. september 2012
potem pa kr naenkrat vidim auto ki se ustavi. bila je moja teta. nesla me je v avto in vprašala kaj je narobe z mano. nisem ji znala odgovoriti oziroma ji sploh nisem hotela. tako dolgo me j prepričevala da sem ji povedala celo zgodbo.. kako sta šle mama in liz v bolnici ...... in tako dalje. nič ji ni bilo jasno. bila mi je teta po očetovi strani. ni mogla vrjet da ima takiga brata. prosila sem jo da zaenkrat ne pove mami kajti to bi biu zanjo prevelk šok. liz v bolnici oče mož jo vara... čisto se je strin jala z mano. šle sma k nam domou. oče me je iskau po celi hiši ampak me ni našeu. ko sma z teto vstopili v hišo je obstau kot kamen. vprašala sem kako dougo vara mojo mamo? rekeu je da mi tega nemore povedat. napadla sem ga nisem vedla kaj naj storim začela sem jokati. ta družina mi je veliko pomenila in zdaj bo uničena. samo še to je manjkalo iz sobe je prikorakala tista prasica in začela govorit da zdaj mam pač dve mami.....obnašala se je kot da je tu doma šla je v kuhinjo in si kar postragla. tega sem imela dovol. šla sem do nje in jo začela vleč za lase. klicala sem jo prasica in nevek kaj še vse. hoteli so me ostaviti ampak moje sovraštvo je bilo preveliko. popipala sem ji pol las pa nisem odnehala. hotela se je upirati ampak se ni mogla. zaklenila sem jo iz hiše brigalo me je če zmzne. očka je prišeu do mene in me udariu. odkleniu je vrata in prasico spustiu noter. še ona me je udarla. rekla mi je točno tako: ti mala! odloči se ali greš iz hiše na ulico ali kamorkoli ali pa boš živela tukaj z mano. moj dom moja pravila. spet sem dobla histerični napat. ne mislim dobesednop zopet sem začela jokati in nisem vedela kaj bi naredila jokala sem v prazno.... veela sem da to nebo nikoli več moj dom. vedela sem da bo ta ženska uničila naše življenje. vedela sem marsikaj česar nebi hotela vedeti. oče je veel da mami nebom povedala za ta dogodek. ženska je končno odšla in mama se je počasi vrnila. v sobi me je našla vso v solzah. zlagala sem se ji da me je prizadela najbolša prijatelica torej kate. vrjela mi je. nissem ji mogla gledat v oči vedela bi da laže. šla je do očeta in ga objela. hotela ga je poljubiti ampak sem to jes ustavila. še zdaj nevem kako ampak sem. moje mame še nebo poljubljau moški ki se vsakdan liže z drugo. vsi skupaj gremo spat. ker pač kaoo mam jas nočne more mama pride spat k meni in ne spi z očetom. celo noč sem prebedela pa je že jutro. vstanem prva in pripravim zajterk. spekla sem jajčka. ampak samo za mamo in mene rekla sem da sm pozabla da je oče doma zato si jih je morau spečt sam. in končno pokličejo iz bolnice..............................................................................................................................................nextam???? vsaj 4 nexte! pa hvala vsem ki berete. pa oglašujte še malo da bo čim več bralceu! Łovam vas!!!!!!!!!!!!!!
27. september 2012
res hvala vsem ki berete

vam je zanimivo ????
ali kaj spremenim???
27. september 2012
next ne nč ne sprement pa cool je!!!!!!!
27. september 2012
u89113
u89113
next
27. september 2012
u89113
u89113
sorry ker oglašujem!!!
https://www.igre123.com/forum/tema/vici-a-tudi-logicno-razmisljanje!!-/42441/1

znaš logično razmišlat???
pol je tukaj pravi naslov!

imaš rada vice???
pol je to tud pravi naslov!
torej združeno vici a tudi logika
27. september 2012
next
27. september 2012
u40877
u40877
neeeeeeeeeext
27. september 2012
Neneneeeext
27. september 2012
neeeeeeeeeeeexttttttt
28. september 2012
u81787
u81787
next
28. september 2012
nekšttttttttt
28. september 2012
nexšttt!!!! dei no!!!
28. september 2012
sej bom jutr nextala
29. september 2012
u89113
u89113
pa daj
29. september 2012
neeeeeeeeext takooooj
30. september 2012
u70265
u70265
nexštii
30. september 2012
evo nextam
30. september 2012
končno pokličejo iz bolnice. mama se oglasi na telefon in vsa zaskrbkljena vpraša kako je z liz.. bolničarka ji sporoči veselo novico. liz bo lahkop odšla čez dva dni domov ker se ji je stanje ekstremno pobolšalo. vsi smo bili veseli za liz le očke se ni preveč veselil. liz ni marala očeta in oče ni marau liz.liz je očetu vedno povedala kaj mu gre in očeta je to razjezilo. liz je bila vedno uporniška jas pa sem ubogala na ukaze ki so mi jih dali. po dolgem času me je liz le spametovala in dokazala da oče ni takšen kot sem mislila. včeraj pa je itak biu najhujši dan! takega očeta še liz nebi verjela da ma. kot se spodobi smo ji šli na obisk u bolnico. bila nas je vesla. dokler ni še v ozadju zagledala očeta. zdela se mi je zdrava kot riba bila je čisto normalna in hiper aktivna kot vedno. objele sma se tako da sma kar popadale po tleh. potem pa še na vsaka lička tri polubčke pa je blo toto! ko je za objem prišu na vrsto oče ga ni oibjela samo pogledala ga je in rekla da zanj nima časa tako kot ga v mladosti on ni meu zanjo. zraven še je bila ena postelja prosta. mamo sem vprašala če sem lahko tukaj zraven liz. in vmes se je vmešau oče ne larissa ti neboš tukaj domou greš! jas pa se nisem pustila. one oče tu bom če mi bo mama dovolila nebom pa za dovoljenje vprašala tebe. liz mi jepri tem pomagala. oče je obupau in mama je pustila. takoj ko so odšli sem liz povedala vse kar sem videla kaj se je zgodilo.ni bila začudena. to se ji je za očeta zdelo čisto normalno. rekla je še da že dougo sumi da vara mamo.

liz-l
jaz-j

j- ampak mami tega nesmeš nikakor povedat!
l- a si smešna?? ne kje da ji ne boš?? pa daj nebodi nora... boš pustila da ji še celo življenje laže in je z drugo medtem ko je poročen z njo?? ne zajebavaj se larisssa moreš povedat in ga zaje++t.
j- ampak se zavedaš kakšen stres bo to za mamo???
l-vedno dlje boš čakala vedno vrčji stres bo!
j- prav imaš takoj ko pridema domov bo zvedla!
l- že bolje pa razmišljaj malo ne bodi neumna!
j- prav imaš.

sprva še nisem dojela za kaj bi blo to za mamo bole... ampak sčasoma sem se začela zavedat da ima lizz prav. poslušala jo bom. dva dneva sta hiro minila in napočiu je veliki trenutek...............................................................................................................................nextam???
30. september 2012
u99383
u99383
nextttt
30. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg