Forum
hey! Sem Alex stara sem 16 let in hodim na gimnazijo. Živim z mojim očetom in mamo ki pa seveda skor nikol nista doma ker veliko delata zato smo pa tude bogati imam tudi mlajšega brata Nika ki je star 4 leta z njim se razumem fenomenalno in nemorem si predstavljati življenja brez njega. Imam tude svojo bff Melanie kličem jo kar Mel. Fanta pa žau še nimam nimam pa tudi posebnega hobija razen fotografiranja.
jaz:mel:nik:naša hiša:upam da vam bo zgodbica všeč

boš brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

10. julij 2012
Odprla sem oči in pogledala na uro pa ne da je že 10 ob 11 sem zmenjena z Mel v slaščičarni potem pa greve na bazen. Hitro sem vstala in odhitela v kopalnico se na hitro stuširala in oblekla v:

pod oblačila sem si dala še kopalke:

hitro sem se še naličla nič posebnega malo libglosa in maskare , potem pa sem hitro odbitela v spodnje nadstropje in se obula:

ura je bila že 10 do 11 do slaščičarne pa imam 5 minut hoje tako da nebom pozna. Ko sem vstopila v slaščičarno sem takoj zagledala Mel ki je že sedela za eno od miz sedla sem se nasproti nje in jo pozdravile potem sva se še pogovarjale in naročile ona je naročila sladoled jaz pa rogljiček saj še nisem imela zajtrka potem sva plačali in odšli na bazen voda je bila kar topla in Mel je takoj skočila not jaz pa sem stala ob bazenu ko me je kar naenkrat nekdo porinil v bazen ko sem priplavala na površje sem videla da je bil Tilen

moj sošolec in na skrivaj tud moja simpatija. Stal je ob bazenu in se smejal kod nor ko pa sem ga prijela za roko in ga potegnila v vodo potem me je pa začel žgečkati in špricati to sva počela še nekaj časa med tem sem opazila da se Mel pogovarja z nekim lepim fanton… kar naenkrat me je tilen vprašal če grem z njim na sladoled ker se je njegov prijatelj očitno zaposlil z Mel privolila sem in z njim odšla na sladoled ….
Kaj se bo zgodilo ko bosta jedla sladoled?
Vas zanima potem napiši next
11. julij 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
11. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg