Forum
u31440
u31440
No ker že vsi pišete zgodbice bom pa še jaz naisala eno! sicer nebo moja prve ampak vseeno!
...........................................................................................................................
1. Del
(na začetku bom pisala kot pripovedovalka potem pa kot jas naj vas to ne moti)
Kako nama je lahko to storila?
Naredila sva vse kaj je rekla! Nasplošno sva jo ubogala ona pa se bo poročila?!?
No verjetno vas zanima kdo sem in kaj hočem,no pa začnimo naa začetku!
Prvo ni bilo nič nato pa je nekaj explodiralo in nastal je planet Zemlja!
No tako na začetku pa spet ne,začnimo z s tem kdo sem in kako se je to vse sploh zgodilo.
Ime mi je Patricia Muhič.Imam brata Simona in sestro Tatjano.Večino časa živimo sami očeta nimamo mama pa je ves čas na sestankih in potovanjih,smo zelo bogati.Moja najboljša prijateljica je Abby,Abby je prau ime Kasandra a jo vsi kličemo Abby no raze njene mame ona jo kliče Kasanadra.Moj najboljši prijatelj je Erik.Z Abby in Erikom smo že od otroštva skupaj, onedva sta mi kot brat in sestra.Včasih se mi zdi da ju imam raje od Simona in Tatjane a to je nemogoče ker sta mi onedva(simon in tatjana) vse polek Erika in Abby.A včasih se mi zi kod da se me sramujeta (tatjano in simona mislim s tem) saj nisem idealna saj imam 70kg in 170cm in stara sem 14 let, n rečem da sem "debela" a nimam najbooljše postave.Fanta nimam in še ga nisem imela,sem pa zaljubljena v fanta ki je starejši od mene osem let in ga poznam samo preko fb-ja in ime mu je Mario je božansko lep!Tudi Abby je všeč,no saj sem ga v bistvu spoznala zaradi nje *__* ima brata Roberta-Robija in sestro Sandro enako sta stara kakor Tatjana in Simon torej dvajset,oni si ne dopišujejo in se ne družijo saj se ne poznajo,no saj se jaz z Marion tudi ne družim ker ga poznam preko fb-ja in še ga nisem videla.MI živimo v Mariboru oni pa na Ptuju.
Će ti je zgodba ušeč napiši next! ko bo kak next nextam (=
27. avgust 2011
u31440
u31440
Zgodba je izmišljena
27. avgust 2011
u54432
u54432
next.!
27. avgust 2011
u51860
u51860
next
aja pa a bi se lahko prijavla?http://www.igre123.com/forum/tema/tekmovanje-v-ri-anju/22459/
27. avgust 2011
u31440
u31440
Nextam jutr
27. avgust 2011
u31440
u31440
Oprostite samo danes nisem imela časa nextat ://
28. avgust 2011
u31440
u31440
Patricia vstani! Čs je za šolo
Samo malo še mami!
Takoj vstani sicer priden do tebe in te polijem z ledeno mrzlo vodo!
Sem že vsala mami!
Danes je moj prvi šolski da po bolniški!ceu teden nisem smela biti na računalniku fonu in nisem se smel pogovarjati z Abby in Erikom! Tako sem vstala in se oblkekla stekla po stopnicah in vzela skiro!
Patricia zajtrk!
Nebom jedla! In že stečem skozi vrata in po stopnicah a pločnik,že se hočem vspeti na skiro ko slišim da me nehče ogovori
On:Živjo!
Jst: Živjo! In kako ti je ime?
On: Jas sem Sam ti si pa verjetno Patricia
Jst: Lepo ime :$ ja jas sem Patricia,am.. kako pa veš moje ime?
On: hehe HwaŁa tudi tvoje je lepo :$ no moja in tvoja mama sta sodelvki,poslovni prtnerk,prijateljici in po novem tudi sosedi!
Jst: Nzk:$ HwaŁa:$ Ja mi je mami neki praula da je povišana in da ima poslovno partnerko in da bo še zdaj več potovala kje pa dela tvoj oče?
On: Nzk :$ Ja saj res tvoja mama in moja mama in tvoja brat in sestra in moja brt in sesra gredo jutr na neko eno sal dvo meseno potovanje -.- moj oče nas je zapustil kmalu potem ko sem se rodil:// in kaj dela tvoj oče?
Jst: Jaja nič mi niso povedali! Kako pa to da midva nesmeva iti zravem? O,nisem vedela, moj oče pa je umrl v prometni nesreči ko sem bila stara 4 leta ://
On:heh nejmlajšši v družine zzvedo vse zadnji, pa če so bolani pa naj ne zvedo :// aj.. skoraj enaka zgodba ://
Jst: ja to pa je res vse zvem zadnja če pa sem bolna a najl ne zvem -.- ej kolk si star? In morm v šolo če nočem že prvi dan zamudit ://
On: hehe navadi se!  16 zakaj? In kolk si ti? Pol pa lahk greva skupi,saj sta gimnazija in OŠ ena nasproti drug ni se se zraven bolje spoznava saj bova en al dva meseca preživela skupi v eni hiši (=
Jst: Ja saj se bom-.- Pa tu me je zanimal jaz pa sem stara 14  ja to pa res lahk skupi greva in se spoznava kaj a midva bova medtem ko bodo oni na potovanju skupi živela v enaki hiši??
On: Ne vesli da se boš (= aha jaz nebi rekle rekel bi da si stara tok kot jaz al pa eno leto mljša (= hehe am ja no kot se mi dozdeva tudi tega nisi vedla kaj ne ?
Jst:Hehe naj te le veseli! Ah nismo vsi pod srečno zvezdo rojeni :/// ja tudi tega nism vedla no danes pa bomo imeli pogovor in pol!
On: :$ ja nimate vsi te sreče no upam da nisi preveč jezna (=
Jst:Ja res nimamo:// hehe tuki sva (=
On: O pa sva res tuki
(priteče Abby)
Ab:Hei Pati konno si tuki! Veš kolk ti mam za povedat!
Jst: Hei Ab (včasih jo kličem Abby včasih pa Ab) heh jaz teb tut
Ab: Pati me prau zanima kaj mi maš za povedat! Kdo pa je ta lepotec zraven tebe (to mi zašepeče)
Jst: Boš videla oz slšala! O kak o sem nesramna Abby to je Sam, Sam to je Kasandre a jo vsi kličemo Abby samo jaz jo včasih Ab!
On: me veseli Kasandra! Jaz sem Patriciin nou sosed
Ab: mene tudi! In reči mi Abby! Aja sosed?
Jst: No zdaj se poznata ker bomo dost časa preživeli skupi! Ja moj sosed je in kmalu de tut zlo dober frend :$ Abby kje je Erik? Ej Ab midve morva k pouku in Sam po moje tudi!
Om: Ja res upam da bom res ful dober frend :$ ja jast sut morm it k pouku Dijo Patricia se vidiva po šoli? Greva skupi domov?
Jst: Ja če ti povemm da boš :$ ja kar pejd da neboš trebau k ravnateljici ja se vidiva popouki in ja seveda greva skupi domou! Adijo :**
( Sam odide)
Ab: Ej pa kuk to da omo vlk časa skupi preživel? A se mislita poročit al kaj? Aw.. kuk je luškan:$ in vidim da si mu ušč in on teb :$ dj pejt greve( greva proti uilnici Ab nadaljuje) ej Erik se je preselil ! Nebomo se več videli :// Ej neveš kuk sem te pogrešala ://
Jst: Ja res je ful kjut! Aw… Ne nemislim se poročit! Njegova mama in moja mama sta poslovni prtnerki ful dobri kolegici sosedi… in gredo moja brat in sestra in mama in njegova mama sestra in brat skupi na poslovno potovanje in jaz nič nevem o tem! Kaj Erik se je preselil?1? kam pa??? Aw… jaz tebe tut pupi(učiteljica za slovko pride v razred).
O Patricia me veseli da si že ozdravela
Mene tudi učiteljic
Next????
30. avgust 2011
u31440
u31440
Sam:


30. avgust 2011
u31440
u31440
Jas:


30. avgust 2011
u31440
u31440
Lana (moja sestra)


30. avgust 2011
u46789
u46789
next!. pa pošli mi zs ko nextaš.
30. avgust 2011
u31440
u31440
Prej pri oni sliki sm se zmotla rk bi mogl bit
Lana(Samova sestra)
03. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg