Forum
No naj začnem.Sm Lili(vsaj tko me kličejo frendi) če ne pa sm Lidija de Grande.Princesa New Yorka. No vsaj imam nekje za začet a ne.No saj veste vsako jtro gre takole "Lidija vstani čas je za šolo!" "Da mama"No pa sedaj vstanem in se sprehodim do omare.Obelečem si nekaj šokatnega da me kdo ne prepozna in si vedno dodam krono.Grem v jedilnico,objamem očeta poljubim mamo se vsedem sestri naredim kosmiče in še sama pojem svoj rogljič in popijem kakv.Pred vrati me pričaka limuzina.Pelje me v šolo tako prav mojo sestro ki vedno sledi modi.Iztopiva in grem k prijateljicam.jazmoja sestra Daya (Diaspro de Grande)moje prijatelice (od leve proti desni Vanesa,Alice in Rosali)
J=jaz
V=Vanesa
A=Alice
R=Rosali
J: Ojla punce kaj sm zamudila?
V,A in R: Prihod novih štirih fantov!!!
V: Ful so hot! A: Edn mi je pomežiknu!!!
R: In najbolša novica pa je da so v našem klasu!!!!

Vem vedno kaj zamudim ampak tile štirje mi pa ne bodo zbežali kar tako. Razidemo se jaz in alice in dva tipčka hot nova sta v naši skupini AAAAAAA!!!! Vem no učitelj matematike pride v razred in reče: "Prosim pozdravite Patrick de Polita in Matija de Polita.Sedaj lahko sedeta no tamle zraven Lidije in Alic lahko sedeta oni dve vama bosta pomagali po šoli."OMG ne morem vrjet da je to res najbol hot nova tipčka sta zraven mene.Patrick

Po pouku zvem še bolšo novico Vanesa in rosali sta spoznali Bruno de Polita in Ian de Polita
Bruno

https://2.bp.blogspot.com/-rOzLaj0aMI4/TbBPeZuPddI/AAAAAAAAALM/8pbhldClKNQ/s1600/ashley-greene-ian-somerhalder-couple-05.jpg
Ian

A: ploh ne vem kaj smo pisali pri matematiki Lili mi posodiš zvezek? J: Ja ni problema! R: Kako me je Ian pogledav pri slovenščini!!! V: Oprosti Bruno mi je tako všeč da ni lepšega!!! J: Ej punce kaj praviste zabava pri meni doma za najbolši 16 rojstni da 4ever ha? J,A,V in R: Ja!!!!!!!!!!! No in ...

vsaj dva nexta
29. december 2011
Next
29. december 2011
še en next
29. december 2011
u63068
u63068
next
29. december 2011
Sm uredu zrihtala?
Śe ena bo
29. december 2011
ok thenx
29. december 2011
tako so se začele priprave na moj 16 rojstni dan.Pridem domov in kar naenkrat zagledam štiri ubistvu 8 velikih limuzin.Me prav zanima kaj mi pripravljajo moji starši za rojstni dan.
V stopim in zagledam Družino De Polita.

M=mama
J=jaz
I=Ian
M=Matija
P= Patrick
B= Bruno
Ps=Politova starša

M: Lidija pozdravi naše goste slavna družina iz Pariza.
J: Pozdravljeni vaša visokost De Polite.
M : No Politova saj ne zamirita če otroci ostanejo sami.
Ps: Ne ne zamiriva nimava nič proti temu.

OMG najbol hot fantje bodo tu do večera jej jutri pa skupaj proslavimo moj 16 rojstni dan.To morem sporočit best frendicam ampak sedaj nimam časa za babje klepete imam časa da zvem kaj o novih hot tipčkih.

P : Lidija kam naj gremo da se v miru pogovorimo?
J: Prosim reči mi Lili tako me kličejo prijatelji.
M,B in I: Te lahko tudi mi tako kličemo?
J: Seveda!
P: No Lili kam gremo?
J: Hm lahko bi šli...naš skromni domekmoja soba
29. december 2011
u63068
u63068
next!
29. december 2011
J=jaz
I=Ian
M=Matija
P= Patrick
B= Bruno

J: ... V dnevno sobo tam mimamo vse igralne konzole dvd video kasetr skoraj da vse inštrumente in slike original od da vincija.

I,M,P in B: Jaa takoj za akcijo!!!
P: Moram si pogledati sike da vincija..
M : Pa igralne konzole je treba preiskusit..
I: Rad bi pogledav pohištvo v šeč mi je notranji dizajn...
B: Preiskusil bom inštumente .

Med sprehodom do Dnevne sobe jim povem kakšn vpliv imajo na šoli vsi naenkrat zrdijo in še nekaj zvem Bruno je posvojen.Bogi revček in srčen h krati ker je dobil tako dobre starše.

J: Tukaj smo.

In tako kot so rekli Ian si je ogledoval pohištvo,Matija je sprobaval konzole,Bruno in jaz sva šla do inštrumentov Patrick paje šol do slik.Tko smo bili dve uri potem smo šli v mesto.Šli smo bowlat pa nazaj domov to je noro.

Jz med bowlingomvsaj dva nexta
29. december 2011
u63068
u63068
neext!!
30. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg