Forum
ČE STE PREBRALI MOJE NORO NAJSTNIŠKO ŽIVLJENJE 1 BO VAM ZAGOTOVO NASLEDNJI DEL VŠEČ.

Nekaj časa se s Timom nisva niti pogledala. Med tem časom si je poiskal novo punco, Lauro.
Ona je bila prava plastika, kot sem slišala naj bi bila ona glavna v njihovi tolpi.
Na Tima sem bila besna.
Bližal se je moj osemnajsti rojstni dan.Nekega večera ko sem bila pri moji BFF Tini sve se pogovarjale kaj če bi za moj rojstni dan pripravile zabavo.
Ampak na moj osemnajsti rojstni dan nebi prišel nihče saj imave z Lauro na isti dan rojstni dan njej pa bi starši zagotovo pripravili zabavo.
Naslednji dan sve z mojo Bff že videle kako Laurine pomočnice delijo vabila za njen osemnajstni rojstni dan.
Midvi z Tino vabila nisve dobile. To je bilo normalno!!!!
Po šoli sve se z Tino dobile v parku.Predlagala sem kaj če bi na isto uro priredile zabavo pri meni doma mogoče bi kdo prišel.Takoj sve odšle k meni domov sprintale vabila in odhitele v šolo tam sve razdelile vabila, ko sve to opravile pa sve šle v trgovino.V največjem cetru sve si kupile obleki nista bile prav poceni!!!!!!! Stali sta 600 funtov.Takrat pa ?????
Prišle so plastike rekla sem si :'' to nebo dobro'' !!! Laura si je kupila isto obleko kot jaz... Ampak jaz sem si še prej dala eno zadnjo najlepšo obleko na rezervo če mi ta obleko kot sem jo kupila nebi bila prav. Obleko sem šla takoj zamenjat!!!
DAN ZABAVEila je osem ura zbudila sem se ...na mizi sem našla 1000 funtov zraven pa koverto ...takoj sem jo odprla.Odprla sem jo innnn zakričala jeeeeeee mame in očeta nebo doma.... To je bilo najboljše darilo za moj osemnajsti rojstni dan.BIL JE DAN KO SEM MORALA VSE PRIPRAVITI ZA MOJ RD......(sobota)Čas je bil da moje stvari odnesem na postrešje.Na stari polici na postrešju je bila mapa polna papirjev, odprla sem jo tam so bili vsi moji podatki izvedela sem da sem posvojena hotela sem najti podatke moje prave mame in očeta in na zadnji strani je pisal moj pravi priimek: Baker Wennston zraven je pisalo da je to le eden priimek v državi.... Ampak tako se je pisala moja sošolka in sovražnica LAURAAAAAAA !!!!!!!!!!!Takoj sem poklicala mojo bff rekla mi je da to ni mogoče. Pritrdila je da sve si malo tudi podobnivi........
Bližal se je večer oblekla sem si mojo obleko in naglas dala glasbo takrat je prišla Tina s sabo je pripeljala svoje dobre prijatelje začeli smo žurati bolj se je bližala polnoč bolj so prihajali gostje.... In takrat je prišel Tim.S sabo je pripeljal Lauro slišala sem da je jezna saj na njeno zabavo ni prišel nobeden. Stopila sem k njemu in ga vprašala če naju je res na zmenku snemal on.Rekel je da tega on nebi nikoli storil..... Spet sva se zaljubila....... ZGODBA SE NADALJUJE PROSIM DAJTE VSAJ 5 NEXTOV!!!!!! <3
10. junij 2013
u129738
u129738
Neeeeeeeeext!
10. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg