Forum
u65399
u65399
no js bom tle napisala eno zgodbicoo C: bom začela vi pa pol poveste a je ql

Moj nejm je Lana*. Mislim, da je to za enkrat dost o men. Z mojo mami sva se preselili iz Kranja v Ljubljano. Očeta nimam in sm edinka. Preselili sva se včeraj in od takrat sem se odločila, da bom pisala zgodbo o svojem življenju. Jutri je moj prvi dan šole tu. Upam, da bo zanimivo. Z mami imava tudi sosede. Pravkar se na naši ulici igrajo trije otroci. Dva dečka in ena deklica. Kot kaže so bratje in sestra. Prav pomirjujoče jih je gledati iz okna v moji sobi. Zraven njih na robniku pa sedi punca, ki izgleda mojih let. Takooooo si želim iti ven in se začeti pogovarjati z njo ampak nočem, ker nevem kakšna je ta oseba. Morda je nesramna afna. Lahko je piflarka. Lahko je karkoli. Poleg tega pa mi je srašansko nerodno. Punca je videti zdolgočasena do konca. Verjetno jih mora paziti, ampak bi ona raje šla po šoping centrih. Ne, če je ta punca taka, mi ni nič podobna. Jaz nisem dekle za nekupe. Ohhh dekle je ravno pogledalo proti mojemu oknu! Oh ne! Zagledala me je! Čakaj malo: nasmiha se mi in mi kaže z roko naj pridem ven! No zdaj grem! Pišem kasneje!

a boš brou?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. november 2011
u65399
u65399
no bom dala še mal pixic da bo use bl zanimivo:

Lana:
punca:
mami:


27. november 2011
u65192
u65192
neext **

prebereš ti mojo:
http://www.igre123.com/forum/tema/spoznanje-1-del/25746/
27. november 2011
u47197
u47197
Next
27. november 2011
next
27. november 2011
u65399
u65399
hvala za nexte
nextam:

No sedaj lahko spet pišem. trenutno sem doma... no kje sem ostala..? Aha aha tule: stekla sem po stopnicah. Mami me je ustavila:" Hej hej kam pa tako hitro?" "Mami js grem mal vn na zrk." "Ahaa lepo.! Zunaj je ena punca. Odlična priložnost za prijatelstvo!" "Ja mami OK lahko grem?" "Ja, seveda adijo!" Stekla sem skozi vrata. Dekle je bilo še vedno tam. Prišla je do mene in rekla:" Heeej!! Živiš tu?" "Ja, mislim, da sedaj res." "Lepo!!! Prej je tu živel nek dolgočasen dedec. Z njim je biu sam dougćas.!" "Uhh si predstavlam. Kako ti je ime?" "Jst sm Maja. Kdo pa si ti?" "Js sm Lana." In potem so se usula vprašanja:" Ali boš hodila na to šolo tu? Ali si sploh že kdaj bila tu? Ali..." "Ejj počasi! Ja na to šolo bom šla. Kar klass pa si ti?" "8. a. Ti?" "8. b " "No sej nč hudga. Če maš za izbirni predmt SPH(Sodobna Priprava Hrane) bova tut mal skupi." "Jaa na ta predmt grem js! Aja kdo so tile tam?" "To so Karin, Jaka in Matija. Moji bratci pa sestrca." "Jih morš čuvat?" "Ja na žalost. Ful bi ti rada razkazala mesto pa mam 'opravke'."
Ravno takrat pa je Karin rekla:"Maja, mi gremo not.!!" Maja pa je naredila nekakšno 'yess' faco in jim zatulila:"Povejte mami, da grem na sprehod!" "Ja, bomo!" Maja se mi je nasmehnila:"Pridi, greva!"
Šli sva mimo različnih stavb. Enaod njih je bila šola. Ker sem prišla sredi leta, mi je Maja obljubila, da mi bo pomagala pri učenju. Potem sem zagledala nakupavalni center! Rekla sem Maji:"A greva lah sm?" "Ja itaq! To sm nameravala!" Zavili sva noter. Bilao je prijetno toplo. Imeli so Modiano in tako dalje z oblačili in imeli so tudi mojo najljubšo trgovino z nakitom: Kleo Bijoux. Zavili sva tja in tam sem si kupila veliko uhanov in modne dodatke po emo stilu. Bila sem tako srečna! Šli sva domov. Na žalost sva se morali posloviti. Šla sem v hišo, kjer me je mami pošteno nadrla. Pa kaj. Imela sem se super! Vse ima svojo ceno !!!
30. november 2011
u65399
u65399
next??
02. december 2011
Neext!! ;**
02. december 2011
u65399
u65399
hvala poiki

Ahh ja danes je minil moj prvi dan v šoli.. Noro vam rečem! Ta šola je ql a hkrati zmešana. Ko sva naslednji dan prišli z Majo v šolo se je zgodilonekaj čudnega. Učenci so se gnetli pred šolo. Ko so me zagledali, so se razmaknili in mi tako naredili nekakšno pot do šole. Hotela sem se obrniti in pogledatiMajo. A je ni bilo nikjer! Iz šole je prišla majhna punčka. Hodila je počA siin mirno.Hodila je proti meni. Kmalu je prišla do mene in spoznala sem da je to KARIN! Ustavila se je pred mano in rekla:
"Živjo, Lana. Jaz sem prvošolka Karin in izrekam tidobrodošlico na tej šoli." Sklonila sem se k njej in rekla:" To je pa zelo lepo od vas vseh."Potem so vsi zaploskali. Izza vogala je prišla maja. Takoj sem jo nadrla:"Maja!! Kam si šla?!" Pogledala me je in mi reklA:"Sori, tko smojezmenil.Ravnateljica pač." Prikimala sem. Šli sva v šolo. V šoli sva se tekoj ločili, saj sem morala k svojim omaricam ona pa k svojim. Tudi v razredu nisva bili skupaj kot sem že omenila. Pouk je potekal normalno.Le da nikogarnisem poznala. In najhuje je: vsi so se me izogibali. Naprimer: ko sem se v šoli prvo uro usedla za miza zraven neke plavolaske in ji rekla:"Hejj. Lahko to sedim zraven tebe?" Potem je ta plavolaska brez imena vzela svoje stvari in šla v zadnjo klop. Pri drugihje bilo podobno. Moj prvi dan je bil totalnobeden. Popoldne sem morala še enkrat v šolo, da bi ravnateljici razložila nekaj v povezavi z nivojci.
Potem se je vse spremenilo. V ravnateljičini pisarni je bil lep, čudovit *popoln* fant. Ko me je zagledal je spustil le malo grd pogled name potem pa šel ven. Kot kaže se me tudion izogiba. Ampak me prav briga. Ta šolajepopolnoma bedna. Ko sem prišla domov sem zagnala torbo v kot in se šla gor zjokat. Ko sem šla kasneje ven z Majo sem ji vsepovedala. One pa mi je rekla:" Lana tako mije žal zate.! Pojma nimam zakaj te sovražijo. Meni se zdiš kul!" Oh ja. Njene misli so lepe. Le da imam plan ki se ne usklajuje s tem, da bom še živela tu
03. december 2011
u65399
u65399
next?
04. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg