Forum
u111868
u111868
HEY! No js bom napisala eno zgodbico. Govorila bo o Juliji (če kdo bere kašno mojo zgodbico bo not najdu to ime kr mi je ušeč =D) Goodwin. Najstnica s talentom za teževe na kvadrat. V šoli slabe ocene, na Facebooku preveč neprevidnosti, zapravljanje prijateljskih priložnostih,... Skratka življenje, ki je grozno na kvadrat.

*************************************************************************
>>JULIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<<

Živjo, sem Julija Goodwin. Moja mama se je pravkar vrnila iz govorilne ure in izvedela za dva cveka in tri dvojke. Kajti ponavadi imam ocene 4 in 3 ali pa celo 5 in mama to zdrži. Čim pa pade dvojka, ki sem jo za povrh zamolčala.... Kaj šele cvek! Sreča da sem bila že navajena na kazni. Sicer so bile grozne in mnoge moje sošolke jih ne bi pretrpele. Naprimer 1 mesec brez računalnika. Ampak moja mama je tako butasta, da si nikoli ne zapomni da tako hodim približno za 1 uro na računalnik-na mesec. Ali pa še manj. Včasih rabim, da se mi nabere 1 ura pol leta! Ja, tako je. Ampak drugače je s televizijo. Gledam jo eno uro ali več-na dan. In enkrat sem dobila 1 mesec prepovedi TELEVIZIJE! Na srečo je bil takrat šolski tabor in me doma ni bilo 10 dni. In zdaj se odpravljam dol.... v kuhinjo.... k mami. Spet se zadere. >>JULIJA! DA SE MI TAKOJ NARIŠEŠ V KUHINJI!!!<<. Oh ja samo še toliko: stara sem 14 let. Zdaj pa grem dol, kajti prej ko bom tam, milejša bo kazen.
***************************************
upam da je blo dobr za začetk
03. februar 2013
next
03. februar 2013
u111868
u111868
>>OK mami sem že tukaj...<<

>>JULIJA ZAKAJ MI NISI POVEDALA ZA ŠOLSKI TABOR?!? IN ZDAJ NAJ SE BORIM ZA TO DA BOŠ ŠLA?!? POZABLJIVKA!!!<<

>> Lej mami pač nisem te hotela obremenjevati s stroški... pa tako mi program ne diši preveč...<< Nisem mogla vrjeti! Da ni izvedela za ocene? NORO!

Zdaj sva se pogovarjali naprej.

j=jaz
m=mami

m: no poglej, iizvedela sem tudi za tvojo dvojko pri družbi (ena od mojih zamolčanih dvojk). Učitelj mi je pa povedal da je bila samo še ena, ostalo so bili cveki. Za ostali dve... ti bom dala kazen. 1 teden brez računalnika. Glede cvekov sva se z učiteljem dogovorila, da boš popravljala. In glede tabora-oprosti sem mislila da ti bo všeč.
j: prav mami.
m: no zdaj pa imam še eno darilo zate... čeprav imaš rojstni dan čez 1 mesec. Bala sem se, da ga takrat ne bom mogla več dobiti.
j: in kaj je to?
m: počakaj malo, na vrtu imam to..

čez pet minut prinese škatlo. V njej pa....MLADEGA KUŽKA! Joooj to sem se tako želela.... Mami mi je povedala, da je psica. Ime sem ji dala Tiksi.

***************************************
ČEZ 1 TEDEN
***************************************
>>JULIJA!!! Koliko si popravila cveke???<<

Ja, danes sem popravljala vse tri cveke. Pri naravoslovju, kemiji in fiziki. Pa nenapovedani test sem danes pri matematiki pisala.... cvek!!! Ampak imamo eno res tečno učiteljico in mi ne dovoli, da bom popravljala! GROZA! Odločila sem se, da mami takoj povem za to...

>> Pri naravoslovju sem popravljala na 4, pri kemiji tudi na 4 pri fiziki pa mi je nekako uspelo 5 (zamolčala sem ji, da bi imela pol točke manj pa bi bila 4). Pa še nekaj... matematiko smo pisali nenapovedano... in..... no.... dobila sem..... ammm..... cvek... pa še učiteljica je rekla da..... da ne morem popravljati!!!!<<

>>Julija cveka ne bi smela dobiti... ampak da ne dovoli popravljati? Pritožila se bom!!<<

Naslednji dan sem se skregala s sošolko. Bila je moja druga najboljša prijateljica... moja BF Ann.... in zakaj? Ker sem ji, krava, zavidala ker je ona matematiko pisala 5!! V redovalnici ima večinoma petice, najde se kakšna 4, ampak 3 je pa samo ena! Pa še to pri likovni ker nima najboljšega talenta za slikanje....

In potem mi pri matematiki učiteljica teži, zakaj je moja mami prišla v šolo!

1.) a je res prišla?
2.) logično če pa ne smem popravljat!

Seveda sem to učiteljici zamolčala. Doma pa.....
*************************************************************************
Do jutr zvečer upam na kašne 3 nexte vsaj. Bom žalostna če ne nextate ;(
03. februar 2013
It is just me
It is just me
next
03. februar 2013
next
04. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg