Forum
Živjo! Sem Tia. Moje življenje je skoraj popolno. Vse je tako kot si zaželim. No, skoraj vse. lmam najboljšo prijateljico Vanesso. Prijateljici sva že od 1. razreda.
Nextam?
13. marec 2011Jaz Tia, stara sem 16 let!
13. marec 2011BFF Vanessa
13. marec 2011
Tudi ona je stara 16 let
13. marec 2011
nextt
13. marec 2011
1. del
Zbudila sem se v hladnem in temnem spomladanskem jutru. Uvidela sem, da je ura 5:00 zjutraj. Nekaj časa sem ležala in gledala v strop, nato pa sem v trebuhu začutila lačen občutek. Stekla sem v kuhinjo, ter iz omare vzela tri grisine. Moj mali brat je še spal na svojem pogradu. Pojedla sem grisine, nato pa sem se zavila v toplo odejo. Zbudila sem se ob sedmih. Hitro sem se uredila. Z mize sem pograbila dva pšenična piškota in stekla proti vratom. Zunaj me je že čakala moja BFF Vanessa. Skupaj sva odšli v šolo. V šoli smo morali predstaviti svoj poklic. Predstavila sem modno oblikovalko, saj bi ta poklic rada opravljala. Po poku ki je trajal zelo dolgo, sem odšla vadit hip-hop. Na vaji ni bilo nič kaj preveč posebnega. Prišla sem domov, torbo zabrisala na tla in se vrgla na posteljo.
NEXT?
13. marec 2011
2. del
Začela sem razmišljati o vsem mogočem. Od šole, pa vse do prostega časa in druženja s prijatelji. Po vsem tem razmišljanju sem lahko samo še zaspala. lmela sem zelo čudne sanje. Sanjalo se mi je,da me lovi neki smiley, ki je bil ogromen. zjutraj sem se zbudila ob osmih. K sreči je bila sobota, vendar pri meni ni bilo nobenega doma. 0dšla sem v spodnje nadstropje k babi da bi mi naredila zajtrk. Na hitro mi je naredila jajca na oko.
Še vedno sem bila v svoji smiley pižami. Smiley na majici me je spomnil na včerajšnje sanje. Planila sem v smeh. Kakšne otročje sanje. Nič nisem imela za početi, zato sem se ozrla na desko mojih najljubših slik. Bilo jih je ogromno. Slike so me spomnile na marsikaj. Največ je bilo lepih spominov. Bili pa so tudi grozni. Nehala sem zreti v desko na steni. Oči so me že pekle, ker sem oči zatisnila le 5x. Usedla sem se na okensko polico. Gledala sem ven. Naenkrat se mi je zdelo da se ves svet vrti prehitro. Vsi ljudje, ki sem jih videla zunaj, so hiteli. Zavedla sem se, da sem samo še jaz takšna ki gre njeno življenje prepočasi. Nihče me nima rad. Vsi nekdanji prijatelji so me zapustili
NIČE SEM!!! SLIŠIŠ, NIČE SEMM!!!
NEXT?
14. marec 2011Smiley, ki me je v sanjah lovil.
14. marec 2011smiley pižama
14. marec 2011
u39129
u39129
cool!!!!!!!!!!!!!!
15. marec 2011
tnx pišem po veruku
15. marec 2011ta deska sam da je blo gor več slikc
15. marec 2011
3. del
Začela sem jokati. Vem da me nihče ne mara, vendar ne morate biti vsaj malo popustljivi?!!
Kaj če bi bili vi v moji koži!!! Počutila sem se zelo grozno. Solza so mi tekle naravnos v usta, zato sem imela slan okus. Sovržila sem ta okus. Pojavljal se je samo v najhujših trenutkih. ln to je eden mojih najhujših trenutkov v mojem življenju. Kako so lahko takšni. Z nikomer ne bi mogla tako ravnati. Dekleta iz sosednjega razreda in dve leti starejši dekleti so moje najhujše sovražnice. Včasih smo bile zelo dobre prijateljice, vendar jih je nekaj pičilo in od takrat niso prijateljice z mano. Od takrat sem jih sovražila. Skozi nedeljo nisem počela nič kaj takšnega. V ponedeljek je bila šola. Po pouku sem šla na igrišče, kjer so bile tudi Britney in Ashley(moji najhujši dve leti starejši sovražnici). Prišle so z nekimi fanti. Hodila sem mimo z Vanesso, oni pa so naju zafrkavali in žalili. Nato pa se obrnem in za sabo zagledam najlepšega fanta, o katerem sem lahko samo sanjala. Skoraj sva se zaletela. Zdelo se mi je da mu je bilo to všeč.
NEXT?
15. marec 2011Tisti fant!!!
15. marec 2011Britney(brez očal)Ashley(z očali)
15. marec 2011Hvala za nexte!!!
15. marec 2011
Next!
15. marec 2011
ja bom pol al pa jutr
15. marec 2011
4. del
Vendar mu v resnici to ni bilo všeč. Ali pač. Takoj potem je stekel Britney v objem. Snela sem torbo iz ram, nato pa sem jo zabrisala v njega. Bilo me je tako sram!! Pobrala sem torbo in odšla po skrivnostni poti domov. Jezna sem prišla domov in zabrisala torbo na hodnik. Pri mizi me je čakala mami. Povedala mi je da smo jaz, Britney in Ashley sestrične. KAJ????!!! Moji najhujši sovražnici sta moji sestrični. Pa še Britney mi je speljala najlepšega fanta o kateremu lahko samo sanjam. Vrgla sem se na posteljo in poklicala Britney. Povedala mi je da sva odslej lahko prijateljici. Kakšna predrznost!! Najprej me sovraži in mi spelje najlepšega fanta, zda pa mi pove da sva lahko prijateljici??
Kar misli si, mi je ušlo. Prekinila sem in se vrgla na posteljo. Le o čem lahko zdajle premišljuje skrivnostni fant??
NEXT??
16. marec 2011
Next!
16. marec 2011
jaja
16. marec 2011
kulska je
16. marec 2011
thank you!
16. marec 2011Res hvala!
16. marec 2011
a boste brali
18. marec 2011
5. del
Zaspala sem. Spala sem do enih ponoči. Zbudila sem se ter odšla na ulico. Ura je kazala točno 15 minut čez eno zjutraj. Usedla sem se na klopco."Vedel sem da boš prišla." se je oglasil glas za mano. "Kaj pa naj bi drugega? Čakala, da umreš od svojih brezbrižnih idej?? Čeprav te ne maram si moj prijatelj. Veš da ne prenesem tvojega življenja! Ne bi te mogla pustiti v družbi mafijašev. Uničili te bodo, UNIČILI!!" "Misliš da te bom ubogal?? To so moji prijatelji!" "Vem vendar ni ti treba uničiti svojega življenja zaradi "tvojih prijateljev". Če so res tvoji prijatelji. Zvlekli so te v družbo mafije."Po licu mi je polzela solza. Trudila sem se da ne bi videl da jokam. Bil je pijan. Zaradi njegovih prijateljev. "Nisi pozabila name, kajne?" "Ne, nisem! Ker sem tvoja PRAVA prijateljica." Nikoli me ni ubogal. Skušala sem mu preprečiti že večkra vendar vsakič zaman! Prijateljsko sem ga prezirala.
NEXT?
18. marec 2011
u39401
u39401
nexti
23. marec 2011
u37399
u37399
Next
25. marec 2011
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
carska zgodba
14. april 2011
6. del
Kljub mojim prošnjam se Andrew ni odpovedal svoji 'prijateljski družbi'. Sploh nevem če bi lahko to rekla. Zvlekli so ga pod svoje okrilje in zdaj ga imajo z svojega prijatelja, čeprav v resnici to sploh niso. Jokala sem. Andrew je položil svojo roko na mojo ramo. ''Ne boj se. Ne skrbi zame. Če umrem te bom čuval v nebesih.'' je govoril. ''Kako ti lahko to sploh lahko pride na misel'?'' sem ga s solzami v očeh vprašala. ''Veš, mogoče je že čas, da se poslovim od tega sveta.'' je govoril. Bila sem osupnjena nad njegovimi besedami. Kako lahko sploh lahko pomisli na nekaj teko krutega. On je moj polbrat. Moj POLBRAT. Za nič na svetu ga ne bi zamenjala. Pomagal mi je v najhujših trenutkih. In zdaj naj bi umrl'? ''Imaš pa res bujno domišljijo.'' sem mu prebrisano odgovorila. Tedaj se je za menoj slišal nenavaden zvok. Takšen, kot da bi nekdo padel po tleh. Obrnila sem se nazaj in videla Andrewa ležati na tle. Pokleknila sem zraven njega in ga začela buditi. Tresla sem ga. vendar se ni zbudil. Za trenutek sem pomislila, da je govoril resnico, ko je rekel da bo umrl. Mogoče je on to vedel. Solze so mi polzele po licih. Spet sem okusila tisti slan občutek v ustih. Vendar zdaj ni časa za razmišljanje. Klicala sem na pomoč. Vpila sem naj nekdo pokliče rešilca. Vendar bilo je že prepozno. Andrew je ležal na tleh.
NEXT'?
16. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg