Forum
to je zgodba o mojem življenju.

Starša sta se od kar sem bila rojena kregala. Menda je oče grozil mami, da jo bo vrgel skozi okno. Za večino stvari ki mi jih govorita starša nisem prepričana če so resnični ali ne. Tako sta se mami in ati razšla, ko sem bila stara 10 mesecev. Nimam spominov v katerih bi bili skupaj srečni, samo takšne v katerih se ati in mami kregata. Z mami sva tako odšle k babi. tudi babi ni bila najsrečnejša saj jo je dedek varal in tako dobil nezakonsko hčerko. Babi je res dober človek. Pri njej živimo jaz, mami, stric in pa dedek ko ni v Belorusiji. ko je bila mami stara okoli 18 let je dedek odšel in dal našo hišo na dražbo. Mami ter stric sta tako delala da bi dobila potreben denar za hišo. hišo smo dobili nazaj, a dedek še vseeno pride v hišo in živi na naš račun.

ko sem bila stara 10 mesecev sem šla v vrtec. skupaj sem bila v 4 vrtcih. z mami sva se selile najmanj 10x (do mojega šestega leta). ne štejem več. treh vrtcev se ne spomnim dobro. v zadnjem vrtcu sem dobile tri prijateljice s katerimi se razumem še danes. z dvema sam bila prijateljica odkar smo se spoznale. tretjo prijateljico nisem marala in ona mene. prijateljici sva postali ko me je "sovrtičkar" zafrkaval, prijateljica pa mu je na glavo stresla pesek. od takrat sva prijateljici. ime ji je Ana. prvi dve prijateljici pa sta Lana in Žana. z Evo sva se tolikokrat skregali, da ne štejem več. z Žano sva se skregali enkrat in še to po neumnem. Z Lano pa nikoli. dobile sem prve najboljše prijateljice. to je veliko pomenilo, saj je ati rekel da zaradi menjave vrtcev nisem mogla dobiti prijateljev. pri slikah sem stala pol metra stran od drugih.

starša se, kot sem rekla, res nista razumela. tako sta to peljala na sodišče. ni mi bilo lahko, a bila sem premala da sem karkoli razumela. še zdej nerada poslušam atija, ki mi govori grde stvari o tem. tudi mami ima svoje zgodbe. a obe zgodbi se zelo razlikujeta. nevem komu bi verjela saj sem v slepi ulici. prišlo je tudi do tega, da atija nisem videla 2 meseca. mami je ima službo na kateri je odpotovala tudi za 2 meseca. vedno ko sem šla mimo njene slika sem jokala. ko mami ni bila z mano, je na mene pazila babi. imam tudi najboljšega strica, ki je sicer še vedno neodrasel čeprav je star 37.

ati pa je imel pred mano že eno hčerko. Moja polsestra je Tanja. od mene je starejša 6 let. bila je glavni razlog, da sem rada šla k atiju. a njej je ati grozil. tudi njena mama in moj ati je sta to peljala na sodišče. ko sem bila stara 6 in ona 12 sta ati in Tanja prekinila stike. bilo je hudo saj mi je veliko pomenila. kregali sva se kot vsaka sestra in sestra. bila mi je vzgled. tako se kakšne 2 ali 3 leta nisva videli. ko pa sva se, sva se 2x na leto. potem pa se spet 1 leto nisva. zeeeelo sem jo pogrešala. sestra je zaradi sporov imela težave. bila je pri psihologu in celo srednjo šolo pri zdravniku. ne sme jesti laktoze, moke in polno drugih stvari. v srednji šoli ni imela prijateljev. veliko je res ni bilo v šoli saj je imela menstrualne krče. njena edina prijateljica v osnovni šoli je bila Valerija. sestra je zamenjala šolo. v 5. razred je odšla v drugo šolo. Valeriji je mami umrla ko je bila stara 8 let. en dan je prišla domov in zvedela da je ni več. Valerija je kaj kmalu začela kaditi. srednjo šolo je zamenjala, a je na koncu sploh ni dokončala. pri 18 letih je rodila hčerko. njen fant je star čez 30 let. še vedno kadi in noče dojiti svoje punčke,čeprav ima mleko.

ne glede na vse spore mi ni veliko manjkalo. veliko sem potovala z letalom. z babi sem bila v Grčiji, Turčiji in podobnih državah. z atijem pa smo hodili na hrvaško. veliko smo tudi hodili na bazene, kar je jasno saj je ati bil učitelj plavanja.

Ati je imal veliko punc. največji šok pa sem doletelo ko sem nekoč prišla k njemu domov. naslonila sem se na vrata, kot vedno. ati bi moral vrata odklenitijaz pa bi stopila skozi vrata. a naslonila sem se, vrata pa so se čudežno odprla. ati je rekel: Julija to je moja žena. nisem mogla verjeti. bila sem stara 4 leta. prej mi ni nič omenil da bi imel punco. še manj pa da ženo. ko sem jo gledala sem v sebi kopičila polno kritik. čuden nos, debelo vse. grda oseba. sovražila sem jo torej že od prvega momenta ko sem jo spoznala. zaradi nje bi skoraj padla, kar ji še kar zamerim. če to ni dovolj je bila ta Darja včasih prijateljica od moje mami. moja mami ju je spoznala. moja mami je kriva da sta sploh skupaj. pa še vseeno je ne marata! še do danes Darje ne maram preveč. jaz in Tanja sva jo sovražile od dna duše. danes se je sovraštvo mal polegla, a še vedno je tam.

hočete zgodbe iz šole?

nadaljujem z zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. oktober 2012
Eva je Ana. se opravičujem
30. oktober 2012
next
30. oktober 2012
next
30. oktober 2012
next
30. oktober 2012
u90832
u90832
NEXT
31. oktober 2012
next
sory ker oglašujem
http://www.igre123.com/forum/tema/kajina-zgodba/43644/1
01. november 2012
sem jo že prebrala in je ful fajna
01. november 2012
u110366
u110366
nextt pa se mojo... http://www.igre123.com/forum/tema/yes-sister/44264/1
01. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg